2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
cANIM ŞEKER YÜKLEMesi bence tercih edilecek bir mesele değil. Olması gereken bir şey. Yaptıracağım ilk gebeliğimde çıkmıştı.

Kesinlikle katiliyorum canim. Gebelik sekeri onceki durumumuzla da ilgili degil zaten. Gebelikte ortaya cikan bir durum Allah korusun.

Onu ben de duymustum, pozisyon degistirme, yer degistirme, iliski sonrasi beklerkenki pozisyon vs. Hatta bir kitapta da yaziyormus da, kimin hangi kitabi hatirlayamadim .

Ohhh hadi gozun aydin canim. Cok sevindim senin adina. Sonunda acabalardan da kurtuldun. Ordugun yelekleri vs de giydirirsin ne guzel mis gibi

Geçiş olsun canım. Benim de büyük kız kreşe gidiyor, o kreşte ben okulda eşim hastanelerde, biz ne kadar mikroplu alan varsa geziyoruz ailecek bakalım bizim bu kış sonumuz ne olacak.

Amin canım, sıkıntısız atlatırız inşallah ya, korkum kızımın kreşten falan su çiçeği/kızamık falan kapması, hamilelikte tehlikeli diye biliyorum, inşallah olmaz ya.

Gözün aydin canm kiz olmasina cok sevindim. Plesanta icinde bizim kaderimiz bence insallah yukari cikacak bence en azindan rahim agzini kapatmamis ona da şükür.

ay sağolasın canm inşallah

Gözün aydin canm kiz olmasina cok sevindim. Plesanta icinde bizim kaderimiz bence insallah yukari cikacak bence en azindan rahim agzini kapatmamis ona da şükür.
sağol canm evet kesinleştiğine çok sevindim demekki tecrübeli doktor 12.hafta da bile olsa yanılmıyor ilk gören doktoru tebrik etmek lazım dedikleri gibi yine yanılmadı.Plasenta da çıkar inşallah ama dediğin gibi en azından kapatmadığı bi nevi daha iyi

Canım çok sevindim. Ben başladım magnezyuma .Gözün aydın bu arada :)

Amin canım, sıkıntısız atlatırız inşallah ya, korkum kızımın kreşten falan su çiçeği/kızamık falan kapması, hamilelikte tehlikeli diye biliyorum, inşallah olmaz ya.

Benim kızımın 3. Yılı kreşte. O hastalıklar açısından hiç korkum olmamıştı bu güne kadar, şimdi sen deyince düşündüm. Aşıları var ya her çocuk geçirmiyor o hastalıkları korkma öyle.

Canim Ankara'da gittigin doktor kimdi, hangi hastanedeydi? O soylemisti de ki 12. Haftada cinsiyeti ilk?

Canm sen gene de dikkatli ol agir kaldirma asagida oldugu icin cinselligi yasakladi mi doktor?

Canim Ankara'da gittigin doktor kimdi, hangi hastanedeydi? O soylemisti de ki 12. Haftada cinsiyeti ilk?
hatta millet Osman bey kapıdan girdiğimizde bilecek cinsiyetini diye gülüyorlarmış daha erken haftalarda bile söylediği olmuş ve hiç yanılmaz diyolardı,ben acaba değişir mi dediğimde ablam hep kızıyordu bana Osman yanılmaz ne.dediyse o daha inanmıyormusun diyodu

Esim Polatli'li daha hic duymadim adini akraba cevresinden ya da arkadas cevresinden. Ablan nerden biliyor, Polatli'da mi oturuyorlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…