2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ben ilkinde şeker yüklemesi yaptım ve çıkardım tekrar içtim yine çıkardım bu sefer yaptırmayı düşünmüyorum hemşirelerden birisi zaten onceden sorun varsa yaptırmayı öneririm dedi.

Günaydın kızlar, kreş maceramız başladı ve malum kreşe başlayan çocuklarda olduğu gibi kızım hasta oldu, ondan da bana geçti inşallah bu dönem hep hasta olmayız, boğazım yanıyor ya
Kendine dikkat et salgın var canm benimkide kreşe gidiyor evde biri olunca zincirlemeye yayılıyor. Hemen önlemini al bence cnm

Kendine dikkat et salgın var canm benimkide kreşe gidiyor evde biri olunca zincirlemeye yayılıyor. Hemen önlemini al bence cnm

Valla ailecek olduk zaten hasta, bundan sonrasında bi daha olmasak bari, gerçekten salgın ortada, bi de şarbon çıktı başımıza şimdi. Allahım korusun.

Umarım canım dediğin gibi olur ilk bizimki ama hep kız istedik hamile kalmadan öncede onun bir burukluğu sanirsam

Gözün aydın canım sağlıcakla kucağına al kızını işallah
Amin canım amin hepimiz insallah bense senin hobiydim oğlumda hep kiz istedim öyle böyle değil 22haftalikken öğrenmiştik doktor erkek deyince kendime bir süre gelememistim şimdi de oluruna bıraktım bir dua öğrendim kiz isteyenler için hep onu okudum ama kendimi.kaptirmadan insallah Rabbim kimin gönlünde ne varsa nasip etsin

Gülhiz Karartaş . İlk bebeğimde de ona gitmiştim :) KEsinlikle tavsiye ederim.ayın 24 üne randevu aldım bakalım :)

Suan beni o zaman en iyi sen anliyorsun ne duasi okudun canım ikinciye bende okuyayım bari.Amin canım Allah hepimizin gönlüne gore verir işallah

cANIM ŞEKER YÜKLEMesi bence tercih edilecek bir mesele değil. Olması gereken bir şey. Yaptıracağım ilk gebeliğimde çıkmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…