2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Nazlıdır kendileri biraz abartmış olabilir canım bilmiyorum sart derse doktor yapacak birsey yok zaten yukleriz

Ya ne güzel dikkat ediyorsun benim hiç köyden gelen giden yok kendim yapamıyorum bilmiyorum. Eltin neden bayılcak gibi oldu ki şeker içini mi baydı acaba
Deli gibi doğal ürün tüketiyoruz eve gelen yok artık diyor yas 27olunca bunu da mi sen yaptın diye. Bende bilmediğim seyleri hep youtubedan bakiyorum bir kac tarife yapabileceğim en uygun tarifi secip yapiyorum.Bence sende drnemelisin başlayınca hazırlardan tat almiyor insan. Valla bilmiyorum öyle dedi kendini kıymete bildirmeyi sever biraz ondan da olabilir

Vallahi tebrik ettim seni eline sağlık ne güzel bende deneyeceğim inşallah belki vakit geçti öyle buzluğaa falan bişey yapamam da elimden geleni yapıcam. Belki naz yapmıştır dediğin gibi ben yaptırdıktan sonra yazarım yaşadıklarımı :)

ablam kızıyor doktor kız dedi hiç değişirmiymiş o doktor çok tecrübeli daha inanmıyormusun diyodaha 3 hafta var ayrıntılı yada benim işim belli olmaz valla bekleyemeyip bi bakmışsınız gitmişim
Valla canm ben senin yerinde olsam simdiye kadar gidip netlestirmistim çünkü cok merakli biriyim. Ama seninki kiz gibi geliyor inşallah da oyledir ve dukkani kapatir rahatina bakarsin.

Valla canm ben senin yerinde olsam simdiye kadar gidip netlestirmistim çünkü cok merakli biriyim. Ama seninki kiz gibi geliyor inşallah da oyledir ve dukkani kapatir rahatina bakarsin.
bende alt kalmam merakta çatlıyacam ama çok girdim ultrasona bi sıkıntı yokken keyfi yere giriyorum diye vicdan yapıyorum canm,bakalım durabildiğim kadar sabredeyim

Aynen mutlaka dene tecrubelerini de paylas bizimle. Yaptırınca da konuşuruz yine

Ben de çok fazla halsizlik var hemen yoruluyorum ilk hamileliğimde böyle değildim nedense belime ağrılar giriyor ilerleyen zamanda ne yapicam bilmiyorum çalışıyorum da siz de durumlar nasıl?
bende şu an 19. haftadayım ve hala aşırı yorgunluk halsizlik oluyor yürüyüşe çıkıyoruz ama iki adım atsam nefes nefeseyim ilk andan itibarende böyleyim doktor bazı gebeliklerde olur dedi bişi demedi

Her zaman dediğim gibi 'sağlık problemi olmadığı sürece' normal istiyorum. Normal doğumu destekleyen şeyler söylerken, daha önce sezaryen olmuş olan anneleri incitmekten hep çekinirim. Kendi isteğiyle olsun zorunlu olsun, 'aaa sezaryen mi oldun, ne kötü' gibi suçlayıcı şeylere hiç hakkı yok kimsenin. Sırf korktuğu için sezaryen olana bile saygım var.
Herkes hayal ettiği şekilde ve sağlıkla kavuşsun yavrusuna, mesele o.

Benim doktorum ayarlıyor radyoloji uzmanını. Birlikte çalıştığı biri var sanırım. Muayenehaneye gelecek 2 hafta sonra. Hangi doktora gidiyorsun?

Perine masajı deniyor canım ona. Doğum sırasında yapılıyor ve kesisiz doğum yapma ihtimalini artırıyor.

Aynen dediğin gibi. Benim doktorum da şimdiden düşünme diyor. Önceliğimiz seni ve bebeği o haftalara sağlıkla ulaştırmak diyor.

Gözün aydın canım. Benim şeker ile ilgili bir sıkıntım yok ama ilk kızımda yaptırdım bunda da yaptıracağım. Risklerini göze almaya gerek görmüyorum.

Aynen mutlaka dene tecrubelerini de paylas bizimle. Yaptırınca da konuşuruz yine
şeker yüklenmesini diyorsunuz galiba canm 2 defa hamilelik te yaptım yine yaptıracağım hiç de kötü olmadım aç karnına şekerime baktılar sonra suya 50 gr lık glikoz koyup içirdiler bildiğin şerbetli su 1 ,2 saat sonrada tekrar kana bakıldı bukadar

Bebeğin Hareketlerini hisseden var mı içinizde? gaz mı bebek mi tam çözemiyorum da

Benim ikinci olduğu için yaklaşık 15'ten beri fark ediyorum:)

İki erkek de bizden geliyor inşallah

Gözünüz aydın. İkiz mi? Çok güzel ve heyecanlı bir şey bence :)

Bu arada kızlar şeker yüklemesinin yediğiniz, içtiğinizle pek bağlantısı yok. Gebelik şekeri denen şey, daha önce şekerin 'ş' si ile alakası olmayan insanlarda bile çıkabiliyor. Normalde çok şeker kullanmadığınız için vücudunuzun bir anda o kadar şekere maruz kalmasını istemiyor olabilirsiniz ama abartılacak bir şeker miktarı da değil zaten. Benim de evime süt ve maden suyu dışında dışardan içecek girmez, hamileyim demedim haftalarca kış hazırlığı yaptım. Çok şeyimiz memleketten, zaruri şeyler dışında mümkün olduğunca paketli gıdalara yönelmeyiz ailecek ama bunlar benim için kriter değil. Benim içim el vermiyor o riski almaya. Yaptıran da yaptırmayan da kendi fikrine göre karar veriyor ama doktorların yönlendirmesini de hafife almamak gerek diye düşünüyorum.

İnan canım benimde ilk gebelik olunca hiç fikrim yok ondan bundan ne duyduysam o o kadar

kızlar bakın bakalım sizce kordon mu pipi mi aradaki

Eklentiler

• IMG-20180912-WA0006.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 88
  • IMG-20180912-WA0005.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 86
kızlar bakın bakalım sizce kordon mu pipi mi aradaki
Dogunca yaa iyiki erkek olmus diyeceksin canim :) ilk bebegin ya ikincide Allahim kiz erkek hic fark etmez yeterki saglikla kucagima alayim diyeceksin :) doğmadan insan kavrayamiyor neyin ne olduğunu , kucagina aldiktan sonraki duygu cok cok baska ilk gunler bakip bakip cok ağladım ben. o agliyordu ben agliyordum cok degisik bir sevgi ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…