- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #16.181
Nazlıdır kendileri biraz abartmış olabilir canım bilmiyorum sart derse doktor yapacak birsey yok zaten yuklerizEltin biraz abartmış sanki, ilk hamileliğimde yaptırmıştım öyle bayılacak gibi falan olmadım, bildiğin kutu fruko tarzı bişeydi içtiğim, ha içim bayıldı midem bulandı falan diyosa neyse de (ki öyle bile olmamıştım) bayılacak gibi de olunmuyor ya.
Deli gibi doğal ürün tüketiyoruz eve gelen yok artık diyor yas 27olunca bunu da mi sen yaptın diye. Bende bilmediğim seyleri hep youtubedan bakiyorum bir kac tarife yapabileceğim en uygun tarifi secip yapiyorum.Bence sende drnemelisin başlayınca hazırlardan tat almiyor insan. Valla bilmiyorum öyle dedi kendini kıymete bildirmeyi sever biraz ondan da olabilirYa ne güzel dikkat ediyorsun benim hiç köyden gelen giden yok kendim yapamıyorum bilmiyorum. Eltin neden bayılcak gibi oldu ki şeker içini mi baydı acaba
Vallahi tebrik ettim seni eline sağlık ne güzel bende deneyeceğim inşallah belki vakit geçti öyle buzluğaa falan bişey yapamam da elimden geleni yapıcam. Belki naz yapmıştır dediğin gibi ben yaptırdıktan sonra yazarım yaşadıklarımı :)Deli gibi doğal ürün tüketiyoruz eve gelen yok artık diyor yas 27olunca bunu da mi sen yaptın diye. Bende bilmediğim seyleri hep youtubedan bakiyorum bir kac tarife yapabileceğim en uygun tarifi secip yapiyorum.Bence sende drnemelisin başlayınca hazırlardan tat almiyor insan. Valla bilmiyorum öyle dedi kendini kıymete bildirmeyi sever biraz ondan da olabilir
Sağlıkla gelsin inşallah canımİki erkek de bizden geliyor inşallah
Valla canm ben senin yerinde olsam simdiye kadar gidip netlestirmistim çünkü cok merakli biriyim. Ama seninki kiz gibi geliyor inşallah da oyledir ve dukkani kapatir rahatina bakarsin.ablam kızıyor doktor kız dedi hiç değişirmiymiş o doktor çok tecrübeli daha inanmıyormusun diyo daha 3 hafta var ayrıntılı yada benim işim belli olmaz valla bekleyemeyip bi bakmışsınız gitmişim
bende alt kalmam merakta çatlıyacam ama çok girdim ultrasona bi sıkıntı yokken keyfi yere giriyorum diye vicdan yapıyorum canm,bakalım durabildiğim kadar sabredeyimValla canm ben senin yerinde olsam simdiye kadar gidip netlestirmistim çünkü cok merakli biriyim. Ama seninki kiz gibi geliyor inşallah da oyledir ve dukkani kapatir rahatina bakarsin.
Teşekkürler canımSağlıkla gelsin inşallah canım
Aynen mutlaka dene tecrubelerini de paylas bizimle. Yaptırınca da konuşuruz yineVallahi tebrik ettim seni eline sağlık ne güzel bende deneyeceğim inşallah belki vakit geçti öyle buzluğaa falan bişey yapamam da elimden geleni yapıcam. Belki naz yapmıştır dediğin gibi ben yaptırdıktan sonra yazarım yaşadıklarımı :)
bende şu an 19. haftadayım ve hala aşırı yorgunluk halsizlik oluyor yürüyüşe çıkıyoruz ama iki adım atsam nefes nefeseyim ilk andan itibarende böyleyim doktor bazı gebeliklerde olur dedi bişi demediBen de çok fazla halsizlik var hemen yoruluyorum ilk hamileliğimde böyle değildim nedense belime ağrılar giriyor ilerleyen zamanda ne yapicam bilmiyorum çalışıyorum da siz de durumlar nasıl?
Bende senin gibi düşünüyorum canım. Aslında genel normal doğum yapanlar hep senin gibi konusuyor tabi suni sancı zor deniyor ona gerek kalmaz kendi sancım la doğururum inşallah. Tek korkum o. Onun dışında inşallah her hangi bir sıkıntı çıkmaz ve iyi doktorlar denk gelirse normal yaparım. Bazen doktorlar da ugrasma istemeyip sezeryana yönlendirme yapıyormuş
canm hamileyken o videoları izlemesen çok iyi olur herşeyin tabiki normali iyi ama bazen mecbur kalabiliyoruz,2 sezeryan ım var çok rahattım hopladım kaktım diyemem ama sonuçta sağlıklı bir şekilde evlatlarıma kavuştum kendinizi korkutmayın nolur Allah hepimizi sağlıkla rahat bir şekilde yavrularımıza kavuştursun
günaydınlar herkese...bayadır girmiyordum..herkesin keyfi yerinde mi?bebişler nasıl?
ben en son geçen hafta gittim her şey yolundaydı şükür..
2 hafta sonrasına ayrıntılı usg için randevu alcam..
ankarada olanlar ayrıntılı usg için kime gitceksiniz?
Evet canım valla şanslıyım doktor konusunda. Anlattı düşünmem icin aydınlattı beni sağolsun. ben sormadan herseyi söylüyor gosteriyor doğuma kadar isallah baska yere gitmez diyorum esimin tayin durumu olabilir sen git diyorum doğumu yapar gelirim diyorum o yüzden Allah herkesi iyi doktorlarla karşılaştırır işallah.Birde daha önce normal doğum yapan var mı masaj yapıyoruz dedi doğum sirasinda gevseltici daha rahat olması icin böyle şeyler oluyor mu ilk defa duydum
merhaba kızlar, şimdiden doğum konusuna odaklanmayın bebiş nasıl isterse öyle doğuyor, ayrıca normal süper sezaryen tü kaka diye de bişi yok, herkesin bünyesi farklı, ikisinde de çok çabuk ayağa kalkan da var kaç gün çeken de, burada kimseyi korkutmayalım zamanı gelince kaderde ne varsa o olacak kaçış yok, bi şekilde doğacak bebişlerimiz.
Arkadaşlar çıktık doktordan 17+4 dedi cinsiyetimiz de kesin erkek artık gösteresiye akla karayı seçtik herkese doktorları kilo falan söylüyormuş biz cinsiyete odaklandık bişey sormadık o da söylemedi :)) birde ben şeker yüklemesi yaptıracağım önceden insülin direnci olduğu için sizler ne düşünüyorsunuz yaptıracak mısınız ?
şeker yüklenmesini diyorsunuz galiba canm 2 defa hamilelik te yaptım yine yaptıracağım hiç de kötü olmadım aç karnına şekerime baktılar sonra suya 50 gr lık glikoz koyup içirdiler bildiğin şerbetli su 1 ,2 saat sonrada tekrar kana bakıldı bukadarAynen mutlaka dene tecrubelerini de paylas bizimle. Yaptırınca da konuşuruz yine
Bebeğin Hareketlerini hisseden var mı içinizde? gaz mı bebek mi tam çözemiyorum da
İki erkek de bizden geliyor inşallah
İnan canım benimde ilk gebelik olunca hiç fikrim yok ondan bundan ne duyduysam o o kadarşeker yüklenmesini diyorsunuz galiba canm 2 defa hamilelik te yaptım yine yaptıracağım hiç de kötü olmadım aç karnına şekerime baktılar sonra suya 50 gr lık glikoz koyup içirdiler bildiğin şerbetli su 1 ,2 saat sonrada tekrar kana bakıldı bukadar
kızlar bakın bakalım sizce kordon mu pipi mi aradaki
Aynen mutlaka yazarım buraya :)Aynen mutlaka dene tecrubelerini de paylas bizimle. Yaptırınca da konuşuruz yine
kızlar bakın bakalım sizce kordon mu pipi mi aradaki
Teşekkür ederim canım :). Bende öyle düşünüyorum allahın izniyle bişey çıkmazGözün aydın canım. Benim şeker ile ilgili bir sıkıntım yok ama ilk kızımda yaptırdım bunda da yaptıracağım. Risklerini göze almaya gerek görmüyorum.
Dogunca yaa iyiki erkek olmus diyeceksin canim :) ilk bebegin ya ikincide Allahim kiz erkek hic fark etmez yeterki saglikla kucagima alayim diyeceksin :) doğmadan insan kavrayamiyor neyin ne olduğunu , kucagina aldiktan sonraki duygu cok cok baska ilk gunler bakip bakip cok ağladım ben. o agliyordu ben agliyordum cok degisik bir sevgi ya :)kızlar bakın bakalım sizce kordon mu pipi mi aradaki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?