2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Cnm 16.haftadan sonra kilo alınıyo daha cok bende hic kilo almadan 16.haftaya kadar geldim sonra almaya basladim. Bundan sonra da devami gelir illaki ictigimiz vitaminler bile basli basina kilo sebebi.

Yediklerine mi dikkat ediyorsun çok iyi gidiyorsun

Yok yediklerime hic dikkat etmiyorum, oncesinde bulantim coktu 4 kilo vermistim hemen hemen. Bulantim gecti yakin zamanda, gunde 1.5 ekmek yiyorum nerdeyse, ne bulursam yiyorum ekstradan da, 2 aydir dogru duzgun yiyemedigim icin saglikli beslenmeymis, dikkat etmekmis hic gozumde yok acikcasi. Ona ragmen yarim kilo almisim.

Cnm 16.haftadan sonra kilo alınıyo daha cok bende hic kilo almadan 16.haftaya kadar geldim sonra almaya basladim. Bundan sonra da devami gelir illaki ictigimiz vitaminler bile basli basina kilo sebebi.

Dogru diyosun canim. Ben daha vitamin vs de kullanmaya baslamadim. Sanki bulantim geri gelcekmis gibi hissediyorum. Ikk hamileligimde 7 kilo vermistim 14.haftaya kadar. 7.aya kadar da hamile kaldigim kiloya anca donebildim. Ama son iki ay suyum azalinca yattim hep, 2 ayda 10 kilo almistim. 54 le hamile kalip 47ye dustum ordan da geri 64 e cikip doguma girdim. Daha 40im cikmadan da 52 kiloya geri inmistim.

Iyi geceler kızlar grip olmuşuz bizde ailecek pek giremiyorum buraya bebeğimin oynadiğıni hissediyorum galiba öyle ama her oymadiğında inceden sızlıyor sanki tuhaf bisey sizde de oluyo mu diger gebeliklerimde boyle bisey hissetmedim

Ayy Allahım kilo konuşuluyor galiba kizlar bildiginiz kendime zulmediyorum az yemeye calisiyorum baya ama 2bucuk kilo aldım hatta 500 gr ı bu hafta oldu cok.sinir bozucu ya hic almayan arkadaslar size cok.ozeniyorum ipin ucunu biraksam ayda 4 kilo alirim galiba

Maşallah bebek kaç kilo doğmuştu merak ettim .ben ilk hamileliğimde 25kilo almıştım.şu anda da halim pek iç açıcı değil

Günaydın canım bence çok iyi görünüyorsun bakalım biz nasıl olacaz karnın çok büyük değilmiş herhalde fazla kiloda almadın ya da cok mu zayiftin hamilelik öncesi

Ic karnim genismis sanirim ondan cok buyumedi karnim. Cok zayif degildim 54 kilo ile hamile kaldim 64le dogum yaptim. 2620gr dogdu kizim. Son iki ay suyum azaldigi icin gelisimi durdu bebisimin fazla buyumedi malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…