2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ic karnim genismis sanirim ondan cok buyumedi karnim. Cok zayif degildim 54 kilo ile hamile kaldim 64le dogum yaptim. 2620gr dogdu kizim. Son iki ay suyum azaldigi icin gelisimi durdu bebisimin fazla buyumedi malesef.
ideal dogmus canim bence 10 kiloda gayet guzel 5i zaten gitmistir diye dusunuyorum dogumda

Kızlar günaydın. Güne hafif kanama ve siyah pıhtı olmuş kan ile uyandım. Agrı yok ama korkmalımıyım. Bilemiyorum
Anladigim kadariyla canim icerde kalan eski kan taze kan olmadigi muddetce cok korkma derim agrinda yokmus biraz uzan takip et ya da bir doktorunu ara icin rahat etsin

Kızlar ben 3 lü Eki Görüntüle 2189036 tarama yaptırdım dr gösteremedım daha anlayanlar bakabilirmi
canım risk değerin düşük ama 1876 gebelikten birinde down sendromlu çocuk doğurma riskin var.ki sonuçların iyi çıksa bile bu testler net sonuç vermiyo amino senez net sonuç verir.4 lü taramada zaten az çok herşey belli luyo ultrasonda gözükür çocuğun burnu ve ensesi.

Risk yok temiz istatistiksel olarak tabiki gerisini Allah bilir

saolun kıZlar cvp verdıgınız için ayrıntılı ultrasonu beklıcez bakalım rabbim hayırla saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın inş

benimde öyle bir gün sürdü durdu.çok yorma kendini eşinlede bir hafta yakınlaşma geçer.korkulacak bişey yok
Ah canım inşallah. Eşimle hiç yakın değiliz desem olacak. Sabahta hafif geldi ilk bebek olunca insan tecrübesiz oluyor korkuyor doktor dayım sıra bekliyorum

benimde 1518 çocukta bir dedi.risk çok az dedi.ayrıntılıyı beklicem bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…