2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Güzel olmuş bence önce kiz sonra erkek. Benimde ilk bebek kız çok olsun istiyordum. Bizde bu hafta öğrendik erkekmis. Bende daha alisamadim erkek olmasına

AYNEN cnm kız çok başka bence.çok şükür rabbim 1 kız 1 erkek nasip ediyor da allah herkesin gönlüne göre verisn inşallah

Güzel olmuş bence önce kiz sonra erkek. Benimde ilk bebek kız çok olsun istiyordum. Bizde bu hafta öğrendik erkekmis. Bende daha alisamadim erkek olmasına

biz hala tatildeyiz ya annem ve ablalarim mavis mavis giysiler aldikca ben de alismaya basladim benimki cinsiyetten degildi de ztn bi cocugumuz var ya onunla ugrasmaktan hic anlayamiyoruz hamile oldugumuzu. nasip olursa sen de 2.de bizim gbi olursun

Geçmiş olsun cnm
Sağolasin canim
Git canım ihmal etme umarım fıtık değildir basit birseydir.
Ayy insallah canim ya bi yandan bebegimi görmenin sevinci var bakalim
Ayy ne guzel ben gun sayiyorum kilo ydu haftaydı kafayi yiycem
Bende çok zayıfım 46 idim hamile olduğumda bi ara hasta oldum düştü geri şimdi 48
Canim gözüm gormesin seni nasıl guzel ya senin karnin da top gibi azcik cıkar şimdi kilo takibi bile yapma belliki yapin zayıf alsan da hemen verirsin

Sen gunlerin nasil gectigini nasil buyuduklerini anlamazsin simdi kosturmadan benim cocuklarin arasi 1 yasdı 2. Nasil buyudu bilmiyorum

Amin canım insallah bizde 2.de kızı tadariz

Sen gunlerin nasil gectigini nasil buyuduklerini anlamazsin simdi kosturmadan benim cocuklarin arasi 1 yasdı 2. Nasil buyudu bilmiyorum
aynen cnm tam dedigin gibi. benimki 31aylik,cok ilgi isteyen bi cocuk. akraba yok ya bi anne bi baba hep yaninda,bizden hic ayrilmiyo. ustume uzanir yatar,beni oksar,gel de hamile oldugunu anla :) atcilik bile oynatiyo.bn de ilkinde gun sayardim da bunda hic yok valla. ama kafam daha rahat boyle daha guzelmis :) keske imkanim olsaydi daha erken hamile kalsaydim ama sartlar. basta zor ama sonra cok guzel az yas farki

Kızlar bende araniza katilayim listeye gore en kidemli benim 4.bebis geliyor surpriz oldu bizede rabbim hepimize sağlikli dogum nasip etsin.Bebisim kız insallah şubatı bekler diyecem ama maalesef erken doğum adayıyım diğerlerinde oldugu gibi,hayırlısı artık sağ salim kucağımıza almak nasip olsun cumlemize...

hoşgeldin negüzel

hoşgeldin ,neden erken doğum bekler inşallah zamanı nı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…