2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ooo hoş geldin allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

hoşgeldin ,neden erken doğum bekler inşallah zamanı nı
Hoşbuldum,rahim 7.aydan sonra bebegi taşımıyor aniden sancı geliyor dinlenerek ve ignelerle uzatabildigimiz kadar uzatmaya calisiyoruz gunu ama en son 32.haftamda dogum yaptim o yuzden dr buda erken gelir diyor ama hedefim 35 insallah gorurum o gunleri...

ins guzel zamaninda gelir,bu bebis daha cok bekler. ayni olursa vallahi yariyi gecmissin bile. hayirli saglikli dogsun ins

ins guzel zamaninda gelir,bu bebis daha cok bekler. ayni olursa vallahi yariyi gecmissin bile. hayirli saglikli dogsun ins
Aminnn inşallah bebisimi alir evime giderim bu duyguyu yasamadim hic bebekler kuvozde ben hastane kapilarinda gecti lohusaligim bu sefer umutluyum kapanisi kizimla yapacam 4. sezeryanim olacak tupum baglanacak korku ve heyecan birarada :)

inşallah görürsünüz ona rağmen maşallah Allah 4.evlat heyecanını yaşatıyor size ne güzel

canm çoook sevindim hadi gözün aydın ben sana demiştim değilmi hala çıkma durumu var diye bak korktupun olması şükür ,peki gelişimi nasılmıl küçük beyin boy kilo ne alemde

Gecmis olsun bu konuda bir tavsiyede bulunmak isterim benim onceki gebeligimde plasenta surekli asagi inip yukari cikiyordu.Ozellikle yuruyus yaptigimda asagi inip dinlendigimde geri cikardi o yuzden yuruyus illa yapmak isterseniz sureyi kisa tutmanizi tavsiye ederim en azindan bir sureliğine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…