2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Alışverişler, beşikler hayırlı olsun kızlar. Ben de çileğin romantik bebek odası beşiğini çok beğendim. Hem büyüyor hem alttan yatak çıkıyor. Fakat ilk alışverişimize kıyafet olarak başladık. O kadar çok çeşit var ki... Bu arada joker ve lc waikiki de bodylerde kampanya başlamış.

Canımm her şeyin hayırlısı 2 evladın sağlıkla büyüsün

sağlıcakla giysin kuzucugun inşallah

Cokkk tatlılarrr sağlıklıcakla kulannnınn

daha evlenmeden 3 diye baslayan biri,sen dusun :) 4bile ister yani burda kimsemiz olmayinca gurbet elde,o da kendince kalabalik bi ev ortami,kardes dayanismasi istiyor. zor ama ben yaparsam ben de kiz icin yapabilirim ama sanmiyorum yeter Allah olanlara saglik sihhat versin

Erkekler cekmedikleri icin hamilelik dertlerini 3ude 4ude istiyor.Valla once bizim sağlığımız diyorum ondan sonra hayirlisiyla 3 veya 4 Allah olmayana da versin

dogru cnm ne kadar gorseler de yetmyor,anlamalari aslinda imkansiz ya biz bile zaman gecince unutuyoruz o aciyi. ama ben esimden yana memnunum sukur her seyin bilincinde biri ya. bazi boyle sirf olsun diye cocuk cocuk diyenler var ya yazik o kadinlara cocuklara uzuluyorum. sanki marifetmis gibi.ben de ayni fikirdeyim cnm sag salim sonuna gelelim hamileligimizin de onlari buyutelim gerisini sonra dusunuruz :)

vayy maşallah,Hayırlısı olsun canım hakkınızda.Destek oluyorsa düşünürsün tabi ki kalabalık aileleri bende seviyordum

Ne guzel canm Allah gönlüne göre vermis. Erkekler büyüyüp gidince kızın sana yoldaş olur her seyde vardir bir hayır. Allah yardımcımız olsun insallah

aynen cnm.7 yaşında kıızm var

Allah bağışlasın canım. Benim de 5 yaşında kızım var. İkinci kızım geliyor

Günaydın kızlar, Ben pıt pıt uyanamadım çünkü, tüm gece süren pıt pıt aerobik gösterisinden dolayı anca 2 saat uyuyabildim ki... Canı sağolsun prensesin napalım

Ah hiç sorma, gece sağdan sola dönerken bile uyanıp tekmeleyen bir akrobat yaşıyor içimde
İlk kızım da çok hareketliydi karnımda ama bu ondan da hareketli. Dünyadaki hali nasıl olacak hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…