- 10 Haziran 2018
- 1.327
- 3.676
- 63
- 45
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #19.021
Güle güle kullanın gayet güzelOyun parkı düşünüyorduk ama böyle mobilya aldık
Canımm her şeyin hayırlısı 2 evladın sağlıkla büyüsünAylar sonra birden aklıma geldi ve bak senin güzel haberini almak varmış. Allah sağ salim kavuştursun bebişine. Biz aynı zamanda gebeliği sonlandirmistik. Ben artık istemiyorum Allah sizinkilere sağlıklı sıhhatli ömürler versin. 3. Zaten sürpriz olmuştu ve sonlaninca da epey üzülmüştüm. Ama herşey nasip,nasibimizde yokmuş demek ki. Artık kendimde o gücü bulamıyorum. Çalışma hayatıyla çok zor geliyor
sağlıcakla giysin kuzucugun inşallahEki Görüntüle 2201622 Alışverişler, beşikler hayırlı olsun kızlar. Ben de çileğin romantik bebek odası beşiğini çok beğendim. Hem büyüyor hem alttan yatak çıkıyor. Fakat ilk alışverişimize kıyafet olarak başladık. O kadar çok çeşit var ki...Bu arada joker ve lc waikiki de bodylerde kampanya başlamış.
Cokkk tatlılarrr sağlıklıcakla kulannnınnEki Görüntüle 2201622 Alışverişler, beşikler hayırlı olsun kızlar. Ben de çileğin romantik bebek odası beşiğini çok beğendim. Hem büyüyor hem alttan yatak çıkıyor. Fakat ilk alışverişimize kıyafet olarak başladık. O kadar çok çeşit var ki...Bu arada joker ve lc waikiki de bodylerde kampanya başlamış.
daha evlenmeden 3 diye baslayan biri,sen dusun :) 4bile ister yani burda kimsemiz olmayinca gurbet elde,o da kendince kalabalik bi ev ortami,kardes dayanismasi istiyor. zor ama ben yaparsam ben de kiz icin yapabilirim ama sanmiyorum yeter Allah olanlara saglik sihhat versin2.hamileliğim okadar rahattı ki benim doğum zamanı gelmişti ben hamileliğe doymadım diyordum,eşin biraz erken başlamış 3.düşünmeye benim ki hiç istemiyordu oğluşlarım yeter boşver diyordu da ben durmadım ille kızım olmasın mı diyerekşükür rabbim de nasip etti ama şikayet ederken utanıyorum ama inan zormuş 3.
Erkekler cekmedikleri icin hamilelik dertlerini 3ude 4ude istiyor.Valla once bizim sağlığımız diyorum ondan sonra hayirlisiyla 3 veya 4 Allah olmayana da versin
Az once bizim beşikte geldi onuda kurduk odaya istediğim cibinligi koymamis onu değiştirmeye gidiyorum
vayy maşallah,Hayırlısı olsun canım hakkınızda.Destek oluyorsa düşünürsün tabi ki kalabalık aileleri bende seviyordumdaha evlenmeden 3 diye baslayan biri,sen dusun :) 4bile ister yani burda kimsemiz olmayinca gurbet elde,o da kendince kalabalik bi ev ortami,kardes dayanismasi istiyor. zor ama ben yaparsam ben de kiz icin yapabilirim ama sanmiyorum yeter Allah olanlara saglik sihhat versin
Günaydın
2 haneli sayılara düştük biz, çok heyecanlı ya yaklaşıyor iyice vakit
aynen cnm.sezeryen benimde belki bende düştüm artık 2 hanelere
2. Hamileliğin mi canım? İlki de sezeryandı ondan mı şimdiden belli?
Ne guzel canm Allah gönlüne göre vermis. Erkekler büyüyüp gidince kızın sana yoldaş olur her seyde vardir bir hayır. Allah yardımcımız olsun insallahev işini yapıyorum canm misafir de ağırlıyorum ama dediğim gibi sıkıntılıyım da,erkek çocukları nekadar büyüse de çok dağınık oluyor.Zaman ne yi gösterir bilemeyiz bende oğluma hamileyken bir daha asla çocuk yapmam Allah bunlara sağlık versin iyi nesiller yetiştirelim yeter derken bi anda resmen rüyalar dan gaza geldim sürekli rüyamda bi kız bebek alıyordum kucağıma bi anda neden olmasın arayı açmadan olsun dedim ve şükür Rabbim nasip etti,inşallah bu zor günler de geçer de hepimiz sağ salim uzun ömürlü i,hayırlı evlat sahibi olmuş oluruz
Güle güle kullanin cnm sağlıkla mutlulukla ne kadara aldin. altı acik mi hafif miOyun parkı düşünüyorduk ama böyle mobilya aldık
Ne zamana kadar indirim acaba netten alınabiliyor mu indirimCanlar e bebekte tekstil ürünlerinde %50 indirim var hastane çıkışı 5li takım pijama takımı tulum body vs almayanlar kaçırmasın derim
aynen cnm.7 yaşında kıızm var
Günaydın kızlar, Ben pıt pıt uyanamadım çünkü, tüm gece süren pıt pıt aerobik gösterisinden dolayı anca 2 saat uyuyabildim ki...Canı sağolsun prensesin napalım
Ne zamana kadar bilmiyorum canım ama hem internetten hem mağazadan alabilirsin ben uygulamasını indirmiştim oradan sipariş verdim haftasonuNe zamana kadar indirim acaba netten alınabiliyor mu indirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?