2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Bildiğin kopuyor sanki belim iki gündür var öncesinde yoktu fazlaca yuklendim bu aralar ev isine ondan oldu die dusunuyorm bide malum gebeler artik daha buyuk ve ağrılar kaçınılmaz zamanını bekleyip sağlıkla gelsinler de raziyim hepsine

Kina bugün canim hafta içi yapacaklar dugunde persembe olacak bol bol oynarim die düşünüyorum ama belim cok agriyor korkuyorum

Valla eşim banada kızıyor ama bende kendimi öyle hareketli iyi hissediyorum.
Bebege hazirlik evi boyadık sil şüpür yerleştir cam çerçeve ne varsa dolapları yerlestirdm adam da hakli kizmakta ustune birde düğün telasesi sagolsun gelinimiz beni kurtardı gun boyu ayakta durmaktan

Bebege hazirlik evi boyadık sil şüpür yerleştir cam çerçeve ne varsa dolapları yerlestirdm adam da hakli kizmakta ustune birde düğün telasesi sagolsun gelinimiz beni kurtardı gun boyu ayakta durmaktan
Ev işi ağır oluyor birazda bizimde göbekler büyüdüğü için gün geçtikce ağırlaşıyoruz. Aynen seni kurtarmış düğün telaşından

aynen saglikla gelsinler bunlar ne ki bizim için :)ama daha yormam kendimi çok, bi yere de gitmem uzak, evimden işine,işinden evime yeter bana

mrb cnm bende cok oluyor. tam o kadar asagida tum karnim hatta. bu hamileligimde cok erken sikayet etmeye basladim bu tarz kasilmalarda,agrilarda. ilkinde 30.haftalardan sonra baslamisti bunda 20den itibaren basladi. ztn ebe de karnima bakarken baya buyumus dedi,2.hamilelikte boyle oluyor zaten rahmi cok rahat hissediyorum vs dedi. 9.ayimi merak ediyorum tis tis tis. endiselenme yani bende cok oluyo:)

slmlar herkese.Niye bukadar ağırlaştım ilk defa bukadar zor geçen bir hamileliğim var bacak ağrısı hemen hemen her gece var,2 gün de bir baş ağrısı tansiyonumu kontrol ediyorum normal,kalça ağrısı,nefesim daralıyor baya baya son günlerde yaşanacak sıkıntılar.
Allah affet sin son günlerde bebek düşünerek doğrumu yaptım diye sorguluyorum kendimi geri de vicdan yapıp tövbe ediyorum sanırım psikolojim de çok iyi durumda değil.

Beşiğini odamıza kurduk. Yanında durup sürekli izleyesim geliyor.Yarın 27.haftaya giriyoruz ama Banu Çiftçi'nin programına göre 28 oluyor. Hangisi doğru kızlar?
Az once bizim beşikte geldi onuda kurduk odaya istediğim cibinligi koymamis onu değiştirmeye gidiyorum

Eklentiler

• P_20181029_163526.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 87
Beşiğini odamıza kurduk. Yanında durup sürekli izleyesim geliyor.Yarın 27.haftaya giriyoruz ama Banu Çiftçi'nin programına göre 28 oluyor. Hangisi doğru kızlar?

Az once bizim beşikte geldi onuda kurduk odaya istediğim cibinligi koymamis onu değiştirmeye gidiyorum

Güzel günlerde yatsın bebişleriniz:)
Benim doktorumun ve kendi ölçümüm ile aynı gidiyor sayfadaki cetvelim. Ben de prş günü 27. Haftaya başlıyorum. Banu Çiftçi kim

Ben de fiziksel olarak daha çok zorlanıyorum bu aralar. İlk hamileliğimde hem vücut bu kadar yıpranık değildi hem daha gençtim:)
Yaş gittikçe zorlaşıyormuş.
Yanlış mı yaptım diye düşünmen normal çünkü giriştiğimiz yol zorlu. Kendini suçlu hissetme. Öyle ya da böyle doğacak ve büyüyecek. Sağlık sıhhat olsun da gerisi her şekilde kolay.

Allah razı olsun,bugünlere de geçecek inşallah.

Güzel günlerde yatsın bebişleriniz:)
Benim doktorumun ve kendi ölçümüm ile aynı gidiyor sayfadaki cetvelim. Ben de prş günü 27. Haftaya başlıyorum. Banu Çiftçi kim

Mesela hesaplama da SAT neden bu kadar önemli onu da anlamıyorum. O zaman yumurtlama ya da ilişki olmuyor ki, haftayı hesaplarken SAT'ı dikkate alıyorlar hep. Ben burada öğrendim açıkçası Banu Çiftçi çok ünlü Kadın Doğum doktoru, YouTube da felan çok fazla videosu var ben beğeniyorum evlenmeden önce daha çok takip ederdim hatta

yeni ayin yumurtası ilk o gün büyümeye olgunlaşmaya başlıyor tam olgunluğa ulaştığı gün yumurta salımı oluyor o yüzden son adet tarihinden başlayarak hesaplıyorlar canım

Ogluşların kac yaşında canm ? Kolay değil cnm 3.sezeryanin olacak ama bence biraz yediklerine dikkat etsen ekmek falan yemesen çok agirlasmamak için. Kasik ağrın var mi cnm plesantan asagidaydi dimi seninde. Benim şükür kasik agrım kalmadi.cuma gidecem doktora bakalim.ne dicek plesanta için. Benim de bas agrım çok oluyor ya 1 haftadır havalardandir diye düşünüyorum. 2 buçuk ayımız kaldi cnm.biraz daha dayanalım Allah sabır ve dayanma gücü versin inşallah herkese

esim 3.cocugu cok istiyor her zaman kalabalik aileden yanadir ztn. bugn diyorum iste boyle boyle karnim cok buyudu,sikayetler cabuk basladi falan. sen 3.de napcan nasil olcan ya diyor :)) Allah kolaylik cnm sana da hepimize de

ekmeği fazla tüketmiyorum canm hele hamur işi yersem zaten hiç iyi gelmiyor o yüzden onları da çok nadir yiyorum,küçük oğlum 4 buçuk büyük 9 yaşında,kasık ağrımda oluyor hatta vajinal ağrı bile oluyor.Plasenta larımız da çıkmıştır inşallah ozaman belki biraz yürüyüş yaparım şimdi onu da yapamadığımdan belki de bukadar ağırlaştım.sabırrr

esim 3.cocugu cok istiyor her zaman kalabalik aileden yanadir ztn. bugn diyorum iste boyle boyle karnim cok buyudu,sikayetler cabuk basladi falan. sen 3.de napcan nasil olcan ya diyor :)) Allah kolaylik cnm sana da hepimize de
2.hamileliğim okadar rahattı ki benim doğum zamanı gelmişti ben hamileliğe doymadım diyordum,eşin biraz erken başlamış 3.düşünmeye benim ki hiç istemiyordu oğluşlarım yeter boşver diyordu da ben durmadım ille kızım olmasın mı diyerek şükür rabbim de nasip etti ama şikayet ederken utanıyorum ama inan zormuş 3.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…