- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #19.001
Sagol canım teşekkür ederiz. Banu Çiftçi ünlü bir kadin dogum uzmani. Benimde doktorla takvimle ayni gidiyor sadece bir kac gun sasma oluyorGüzel günlerde yatsın bebişleriniz:)
Benim doktorumun ve kendi ölçümüm ile aynı gidiyor sayfadaki cetvelim. Ben de prş günü 27. Haftaya başlıyorum. Banu Çiftçi kim
Aynen inşallah çıkmıştır plesantamiz ben gerçi yatmıyorum artık hareketliyim mecbur o da ev isi yemek. Senin oğlanlar büyümüş canm kendilerini kurtarırlar kardeşlerine de bakarlar.dogumdan sonra rahatsın canm.bende 3.de kararsizim doğrusu 1 Kizim olsun isterdim ama güç kuvvet kendimde göremiyorum zamanda akip gidiyor gezmek istiyorum. Hayırlısı olsun hakkımızda büyükte konuşmamak gerek. Zaman ne gösterir bilemeyizekmeği fazla tüketmiyorum canm hele hamur işi yersem zaten hiç iyi gelmiyor o yüzden onları da çok nadir yiyorum,küçük oğlum 4 buçuk büyük 9 yaşında,kasık ağrımda oluyor hatta vajinal ağrı bile oluyor.Plasenta larımız da çıkmıştır inşallah ozaman belki biraz yürüyüş yaparım şimdi onu da yapamadığımdan belki de bukadar ağırlaştım.sabırrr
Erkekler cekmedikleri icin hamilelik dertlerini 3ude 4ude istiyor.Valla once bizim sağlığımız diyorum ondan sonra hayirlisiyla 3 veya 4 Allah olmayana da versinesim 3.cocugu cok istiyor her zaman kalabalik aileden yanadir ztn. bugn diyorum iste boyle boyle karnim cok buyudu,sikayetler cabuk basladi falan. sen 3.de napcan nasil olcan ya diyor :)) Allah kolaylik cnm sana da hepimize de
ev işini yapıyorum canm misafir de ağırlıyorum ama dediğim gibi sıkıntılıyım da,erkek çocukları nekadar büyüse de çok dağınık oluyor.Zaman ne yi gösterir bilemeyiz bende oğluma hamileyken bir daha asla çocuk yapmam Allah bunlara sağlık versin iyi nesiller yetiştirelim yeter derken bi anda resmen rüyalar dan gaza geldim sürekli rüyamda bi kız bebek alıyordum kucağıma bi anda neden olmasın arayı açmadan olsun dedim ve şükür Rabbim nasip etti,inşallah bu zor günler de geçer de hepimiz sağ salim uzun ömürlü i,hayırlı evlat sahibi olmuş oluruzAynen inşallah çıkmıştır plesantamiz ben gerçi yatmıyorum artık hareketliyim mecbur o da ev isi yemek. Senin oğlanlar büyümüş canm kendilerini kurtarırlar kardeşlerine de bakarlar.dogumdan sonra rahatsın canm.bende 3.de kararsizim doğrusu 1 Kizim olsun isterdim ama güç kuvvet kendimde göremiyorum zamanda akip gidiyor gezmek istiyorum. Hayırlısı olsun hakkımızda büyükte konuşmamak gerek. Zaman ne gösterir bilemeyiz
Sağ salim bebeklerimizi.kucagimiza alalim ins
Canım hamilelik cidden ağır hele cevrendekiler seni normal bi.insan gibi gormezlermi sinirlerim altust oluyor hep kendimi anlatma cabasında oluyorum yasamayan cidden bilemez normal insan miş gibi beklentiye girmeleri falan ne diym bu arada sen vitamin takviyesi aliyor musun mg ,ca ve vitamin iyi geliyor cidden tavsiye ederim de kendini cok.yorma maya çalış oldugu kadar olsunslmlar herkese.Niye bukadar ağırlaştım ilk defa bukadar zor geçen bir hamileliğim var bacak ağrısı hemen hemen her gece var,2 gün de bir baş ağrısı tansiyonumu kontrol ediyorum normal,kalça ağrısı,nefesim daralıyor baya baya son günlerde yaşanacak sıkıntılar.
Allah affet sin son günlerde bebek düşünerek doğrumu yaptım diye sorguluyorum kendimi geri de vicdan yapıp tövbe ediyorumsanırım psikolojim de çok iyi durumda değil.
Mesela hesaplama da SAT neden bu kadar önemli onu da anlamıyorum. O zaman yumurtlama ya da ilişki olmuyor ki, haftayı hesaplarken SAT'ı dikkate alıyorlar hep. Ben burada öğrendim açıkçası Banu Çiftçi çok ünlü Kadın Doğum doktoru, YouTube da felan çok fazla videosu var ben beğeniyorum evlenmeden önce daha çok takip ederdim hatta
Aynen öyle yapıyorlar ben zaten çok nazlanmayı sevmem gücümün yettiğince kendimi zorlarım ama etrafta biraz anlayış olsa daha iyi olur,kv dem diyo ki yürü senin yürümen lazım anne bebğin eşi aşağıda doktor yukarı çıkana kadar önermiyor diyorum sanırım onlara şaka geliyo,yok biz son ayımız da tavan boyardık kızım her işini yaptı doğuma öyle gitti falan filanCanım hamilelik cidden ağır hele cevrendekiler seni normal bi.insan gibi gormezlermi sinirlerim altust oluyor hep kendimi anlatma cabasında oluyorum yasamayan cidden bilemez normal insan miş gibi beklentiye girmeleri falan ne diym bu arada sen vitamin takviyesi aliyor musun mg ,ca ve vitamin iyi geliyor cidden tavsiye ederim de kendini cok.yorma maya çalış oldugu kadar olsun
Haa iyi hadi ilaclarini iciyosun ama erken baslamış agirlasman yanlis hatirlamiyosam cok kilo aldim demistin onun etkisi olabilir mi benim diger gebeliklerde cok kiloluydum berbattim bunda biraz daha hafifm cevremde ki insanlara da alinganlik mi bilmem sinir oluyorum cok anlayişsizlar ve bunlar da kadın diycek cok.sey var da offfAynen öyle yapıyorlar ben zaten çok nazlanmayı sevmem gücümün yettiğince kendimi zorlarım ama etrafta biraz anlayış olsa daha iyi olur,kv dem diyo ki yürü senin yürümen lazım anne bebğin eşi aşağıda doktor yukarı çıkana kadar önermiyor diyorum sanırım onlara şaka geliyo,yok biz son ayımız da tavan boyardık kızım her işini yaptı doğuma öyle gitti falan filanvitamin i.düzensiz alıyorum kilo artışım çok oluyor diye magnezyum ve demir ilacı içiyorum düzenli
Hayırlı olsun cnm foto atsana.
evet canm çok kilo aldım 67 kiloyum 11 kilo aldım ama inan elimde olan bi durum değil hiç abartı yemiyorum ama hızla alıyorum işte.Kim ki kadınlar arkadaş çevren falan mı?Haa iyi hadi ilaclarini iciyosun ama erken baslamış agirlasman yanlis hatirlamiyosam cok kilo aldim demistin onun etkisi olabilir mi benim diger gebeliklerde cok kiloluydum berbattim bunda biraz daha hafifm cevremde ki insanlara da alinganlik mi bilmem sinir oluyorum cok anlayişsizlar ve bunlar da kadın diycek cok.sey var da offf
Arkadaş cevrem aile falan ben zaten kimseden destek istemiyorum ama yük olmasinlar yeter demi neyse artık bende de ayni kilo cabuk geliyor başlarda kabullenemedim cok sinirlerim bozuldu ama simdi kabullendim istemesemde kilo gelecek ama bana gelmesin bebek.alsin diye diyet usulu protein agirlikli besleniyorum bakalim başarabilecek miyim sende ki de odem olabilir benim.diger gebeliklerimde cokodem olmustum tansiyonum hep yukselirdievet canm çok kilo aldım 67 kiloyum 11 kilo aldım ama inan elimde olan bi durum değil hiç abartı yemiyorum ama hızla alıyorum işte.Kim ki kadınlar arkadaş çevren falan mı?
amannn arkadaş çevresiyse hiç önemseme...bende sağlıklı beslenmeye çalışıyorum,inşallah kiloları da sağlıkları da iyi olur bebişlerimizinArkadaş cevrem aile falan ben zaten kimseden destek istemiyorum ama yük olmasinlar yeter demi neyse artık bende de ayni kilo cabuk geliyor başlarda kabullenemedim cok sinirlerim bozuldu ama simdi kabullendim istemesemde kilo gelecek ama bana gelmesin bebek.alsin diye diyet usulu protein agirlikli besleniyorum bakalim başarabilecek miyim sende ki de odem olabilir benim.diger gebeliklerimde cokodem olmustum tansiyonum hep yukselirdi
Amin canim insallah sen yakin zamanda ultrasona gittin mi demin diycektim unuttum ben geçen hafta gittim renkli de dr yuzunu gosterdi ayy icim bi hoş oldu daha bi baglandım hani şunun icin dedim yasadiklarimiz daha bi katlanılir hale geliyor Allah sagsalim kavustursun hepimiziamannn arkadaş çevresiyse hiç önemseme...bende sağlıklı beslenmeye çalışıyorum,inşallah kiloları da sağlıkları da iyi olur bebişlerimizin
yok haftaya çarşamba 1 ay olacak gitmeyeli,ayy ne güzel ya nekadar tatlı oluyorlar değil mi minik kuzucuklar,görmesemde vurduğu tekmeleri hissedince dediğin gibi daha bi katlanır oluyor herşeyAmin canim insallah sen yakin zamanda ultrasona gittin mi demin diycektim unuttum ben geçen hafta gittim renkli de dr yuzunu gosterdi ayy icim bi hoş oldu daha bi baglandım hani şunun icin dedim yasadiklarimiz daha bi katlanılir hale geliyor Allah sagsalim kavustursun hepimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?