2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Güzel günlerde yatsın bebişleriniz:)
Benim doktorumun ve kendi ölçümüm ile aynı gidiyor sayfadaki cetvelim. Ben de prş günü 27. Haftaya başlıyorum. Banu Çiftçi kim
Sagol canım teşekkür ederiz. Banu Çiftçi ünlü bir kadin dogum uzmani. Benimde doktorla takvimle ayni gidiyor sadece bir kac gun sasma oluyor

Aynen inşallah çıkmıştır plesantamiz ben gerçi yatmıyorum artık hareketliyim mecbur o da ev isi yemek. Senin oğlanlar büyümüş canm kendilerini kurtarırlar kardeşlerine de bakarlar.dogumdan sonra rahatsın canm.bende 3.de kararsizim doğrusu 1 Kizim olsun isterdim ama güç kuvvet kendimde göremiyorum zamanda akip gidiyor gezmek istiyorum. Hayırlısı olsun hakkımızda büyükte konuşmamak gerek. Zaman ne gösterir bilemeyiz
Sağ salim bebeklerimizi.kucagimiza alalim ins

esim 3.cocugu cok istiyor her zaman kalabalik aileden yanadir ztn. bugn diyorum iste boyle boyle karnim cok buyudu,sikayetler cabuk basladi falan. sen 3.de napcan nasil olcan ya diyor :)) Allah kolaylik cnm sana da hepimize de
Erkekler cekmedikleri icin hamilelik dertlerini 3ude 4ude istiyor.Valla once bizim sağlığımız diyorum ondan sonra hayirlisiyla 3 veya 4 Allah olmayana da versin

Iyi aksamlar kizlar ben sizden birsey rica edicektim :)
suan hamileligimin 24 haftadindayim 25 ine giricem cumagunu .

Simdiye kadar nerdeyse 4 ayina kadar her hafta doktor muayenesi oldum ( kese etrafinda kan oldugu icin korkuma doktora gidiordum :/)
2li tarama yaptirdim turkiyede sonra 5 ayima geldigimde yurt disina kendinulkeme geldim burdaki taramalar ve ordaki taramalar farkli oldugu icin simdiye kadar muayenelerinizde neler yapildi ?

bana doktor 2 li tarama iyi 3 lu gerekmior demisti ( turkiyedeki)

yurt disinda bana bebekte engelilik varmi yokmu diye kan tahlili yaptirdi onun haficinde haftaya 3d morpholojik radio cekilcek ama eksik seyler yapilip yapilmadihini merak ediorum

ev işini yapıyorum canm misafir de ağırlıyorum ama dediğim gibi sıkıntılıyım da,erkek çocukları nekadar büyüse de çok dağınık oluyor.Zaman ne yi gösterir bilemeyiz bende oğluma hamileyken bir daha asla çocuk yapmam Allah bunlara sağlık versin iyi nesiller yetiştirelim yeter derken bi anda resmen rüyalar dan gaza geldim sürekli rüyamda bi kız bebek alıyordum kucağıma bi anda neden olmasın arayı açmadan olsun dedim ve şükür Rabbim nasip etti,inşallah bu zor günler de geçer de hepimiz sağ salim uzun ömürlü i,hayırlı evlat sahibi olmuş oluruz

Canım hamilelik cidden ağır hele cevrendekiler seni normal bi.insan gibi gormezlermi sinirlerim altust oluyor hep kendimi anlatma cabasında oluyorum yasamayan cidden bilemez normal insan miş gibi beklentiye girmeleri falan ne diym bu arada sen vitamin takviyesi aliyor musun mg ,ca ve vitamin iyi geliyor cidden tavsiye ederim de kendini cok.yorma maya çalış oldugu kadar olsun

Canım Sat'ın olayı şu; normalde tam yumurtlama ve döllenme tarihini bilemeyecekleri için standart bir ölçüm olsun diye sat ile başlıyor gebelik. Ama aslında saydığımız haftadan 2 hafta geride bebeğimizin yaşı. Hesaplanan yumurtanın yaşı (adetin ilk günü yeni bir yumurta olgunlaşır yumurtalıktan yola çıkıyor ya, söylenen yumurta o, onun yaşı aslında haftalarla saydığımız.

Aynen öyle yapıyorlar ben zaten çok nazlanmayı sevmem gücümün yettiğince kendimi zorlarım ama etrafta biraz anlayış olsa daha iyi olur,kv dem diyo ki yürü senin yürümen lazım anne bebğin eşi aşağıda doktor yukarı çıkana kadar önermiyor diyorum sanırım onlara şaka geliyo,yok biz son ayımız da tavan boyardık kızım her işini yaptı doğuma öyle gitti falan filan vitamin i.düzensiz alıyorum kilo artışım çok oluyor diye magnezyum ve demir ilacı içiyorum düzenli

Kizlar bende afedersiniz varis oluştu bir de kasıgimda fıtık dr hicbisey yapamam dedi sicak su iyi gelir bir de soluna yat hep dedi ne gibi tehlikeleri var hic sormadim erken dogum falan olmaz demi cevrenizde varisi olan var mi biraz ayakda olumca baya baski olup agri yapiyo da

Haa iyi hadi ilaclarini iciyosun ama erken baslamış agirlasman yanlis hatirlamiyosam cok kilo aldim demistin onun etkisi olabilir mi benim diger gebeliklerde cok kiloluydum berbattim bunda biraz daha hafifm cevremde ki insanlara da alinganlik mi bilmem sinir oluyorum cok anlayişsizlar ve bunlar da kadın diycek cok.sey var da offf

evet canm çok kilo aldım 67 kiloyum 11 kilo aldım ama inan elimde olan bi durum değil hiç abartı yemiyorum ama hızla alıyorum işte.Kim ki kadınlar arkadaş çevren falan mı?

evet canm çok kilo aldım 67 kiloyum 11 kilo aldım ama inan elimde olan bi durum değil hiç abartı yemiyorum ama hızla alıyorum işte.Kim ki kadınlar arkadaş çevren falan mı?
Arkadaş cevrem aile falan ben zaten kimseden destek istemiyorum ama yük olmasinlar yeter demi neyse artık bende de ayni kilo cabuk geliyor başlarda kabullenemedim cok sinirlerim bozuldu ama simdi kabullendim istemesemde kilo gelecek ama bana gelmesin bebek.alsin diye diyet usulu protein agirlikli besleniyorum bakalim başarabilecek miyim sende ki de odem olabilir benim.diger gebeliklerimde cokodem olmustum tansiyonum hep yukselirdi

amannn arkadaş çevresiyse hiç önemseme...bende sağlıklı beslenmeye çalışıyorum,inşallah kiloları da sağlıkları da iyi olur bebişlerimizin

amannn arkadaş çevresiyse hiç önemseme...bende sağlıklı beslenmeye çalışıyorum,inşallah kiloları da sağlıkları da iyi olur bebişlerimizin
Amin canim insallah sen yakin zamanda ultrasona gittin mi demin diycektim unuttum ben geçen hafta gittim renkli de dr yuzunu gosterdi ayy icim bi hoş oldu daha bi baglandım hani şunun icin dedim yasadiklarimiz daha bi katlanılir hale geliyor Allah sagsalim kavustursun hepimizi

yok haftaya çarşamba 1 ay olacak gitmeyeli,ayy ne güzel ya nekadar tatlı oluyorlar değil mi minik kuzucuklar,görmesemde vurduğu tekmeleri hissedince dediğin gibi daha bi katlanır oluyor herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…