- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #19.041
Aynen canım bakar dururum bende ne yapayım. Zaten doğuma 114 gün diyor birşey kalmadı şunun şurasında artık bebeğe bakacaz tadını çıkarayım diyorum ağlamasız bol uykulu güblerinsen bakip bakip durursun artik yaaaa
Oynadım canim hemde bol bol darisi persembe düğüneEh daha ne benim yerimede oyna bol bol :)) Belki hamile olduğun için oynamak istemezsin diye dedim
Kargo 4 lira dimi bende 10 lü set gördüm hastane çıkışı 150 den 79 a düşmüş onu alicam.Ne zamana kadar bilmiyorum canım ama hem internetten hem mağazadan alabilirsin ben uygulamasını indirmiştim oradan sipariş verdim haftasonu
Güle güle kullanin cnm sağlıkla mutlulukla ne kadara aldin. altı acik mi hafif mi
Merhabalar size birşey soracaktım. Benim bebiş resmen idrar keseme doğru tekme atıyor tuhaf bir acima hissi oluyor sizde de böyle bir durum yaşayan var mı? Başı mi ayağı mi bilemiyorum ama sanki çok aşağıda gibi haftaya Çarşamba doktor kontrolum var şimdiye kadar plesantasi ve kendisi normal pozisyondaydi ama aşağı inmismidir bilemedim. İlk oglumda hiç böyle birşey yasamamistim karnımın üst ve yan kısımlarını tekmelerdi.
Benimki gecen oyleydi ve bir damla idrar icin bile aşırı idrar sıkışması yasiyordum ve değişik baskılı ağrı oluyordu.doktora gittim öyle olunca kafasını dayamış idrar kesesinin üstüne ondan öyleymiş düzeldi ama 1 hafta içinde yer degistirdi herhalde. Suan hareketleri duzene bindi benim paşanın gece uyuyor masallah ama sabah başlıyor aksam 10 kadar falan hareketli. Sagdan soldan heryerden vuruyor minigim:)) seninde oyle duruş pozisyonuyla alakalı olabilir dönünce gecer isallahMerhabalar size birşey soracaktım. Benim bebiş resmen idrar keseme doğru tekme atıyor tuhaf bir acima hissi oluyor sizde de böyle bir durum yaşayan var mı? Başı mi ayağı mi bilemiyorum ama sanki çok aşağıda gibi haftaya Çarşamba doktor kontrolum var şimdiye kadar plesantasi ve kendisi normal pozisyondaydi ama aşağı inmismidir bilemedim. İlk oglumda hiç böyle birşey yasamamistim karnımın üst ve yan kısımlarını tekmelerdi.
Benim de öyle, hatta genital bölgemde şişlik var, doktor mesanende problem mi vardı felan diye sordu ama her şey normal.Çok baskı yapıyor yürürken bile zorlanıyorum ben bacak aramda ağrı oluyor ama doktor her şey normal diyor.
Çok teşekkür ederim şimdi doktoruma da WhatsApp dan sordum pozisyondandir korkma ama cok kotu olursan daha erken gelirsin randevuya dedi. Benimki çok sevdi sanırım idrar keseme yapışık yaşıyor. Hareketleri düzenli yoksa gece diğer tarafa dönerken bile hemen kipirdamaya başlıyor. Dikkat ettim hep aynı saatlerde harekete geçiyor artık bir düzenleri oluştu demekki. Bir de kuvvetli baya iyi vuruyor vurunca yerimden hopluyorum bazen.Benimki gecen oyleydi ve bir damla idrar icin bile aşırı idrar sıkışması yasiyordum ve değişik baskılı ağrı oluyordu.doktora gittim öyle olunca kafasını dayamış idrar kesesinin üstüne ondan öyleymiş düzeldi ama 1 hafta içinde yer degistirdi herhalde. Suan hareketleri duzene bindi benim paşanın gece uyuyor masallah ama sabah başlıyor aksam 10 kadar falan hareketli. Sagdan soldan heryerden vuruyor minigim:)) seninde oyle duruş pozisyonuyla alakalı olabilir dönünce gecer isallah
Valla kargo ücretine hiç dikkat etmedim canım ptt kargoyla gelecek uyguna geliyor diğer kargolara göreKargo 4 lira dimi bende 10 lü set gördüm hastane çıkışı 150 den 79 a düşmüş onu alicam.
Merhabalar size birşey soracaktım. Benim bebiş resmen idrar keseme doğru tekme atıyor tuhaf bir acima hissi oluyor sizde de böyle bir durum yaşayan var mı? Başı mi ayağı mi bilemiyorum ama sanki çok aşağıda gibi haftaya Çarşamba doktor kontrolum var şimdiye kadar plesantasi ve kendisi normal pozisyondaydi ama aşağı inmismidir bilemedim. İlk oglumda hiç böyle birşey yasamamistim karnımın üst ve yan kısımlarını tekmelerdi.
kızlar benimde bel ağrımdan ziyade sol kalçamın üst tarafında ve bacağımda inanılmaz bir ağrı var. uzandığım zaman dönemiyorum ağrıdan. nasıl geçer bu ağrılar perişan oldum resmen
magnezyum ara ara kullanıyorum kramplarım biraz azaldı ama gece girince baldırımı yakıyo resmen. diğer ağrım herşeye yetiyo zatenYazılan şikayetlere bakınca ne ağır hamilelik geçiyormuşum anladım çünkü tüm ağrılar bende var. Bunun sebebi eğer fıtık felan yoksa magnezyum eksikliğinden oluyormuş sanırım. Benim vitamin eksikliğim çok ama su ve magnezyum içince kramplarda azalma oldu
kızlar benimde bel ağrımdan ziyade sol kalçamın üst tarafında ve bacağımda inanılmaz bir ağrı var. uzandığım zaman dönemiyorum ağrıdan. nasıl geçer bu ağrılar perişan oldum resmen
Aynı benim durumum inanki çok acı verici bir ağrı ama benim sol tarafımda bu ağrılar.4 aylıktan beri çekiyorum kalça kemiğim ile başlayıp sağ bacağımdan topuğuma kadar uzanan ağrıyı. Buraya da yazmıştım hatta sık sık. Bazen şiddetlenince topallıyorum, o derece yani. Her gün magnezyum içerikli hap da alıyorum ama geçmiyor, en ufak bir düzelme olmadı. Ayakta, otururken, yatarken, dönerken her zaman ağrıyor
Geçmezse doğumdan sonra, mr falan çektircem. Sana da geçmiş olsun canım.
Yanlız değilsin bendede var göbrk deliğimde bile ağrı oluyor
Aynı durum bende de var o zaman normal çok fazla takılıyorum kafaya karınım alt kısmında hafif sızı şeklinde ağrıyor ZAten kasılmalar ile başım derttemrb cnm bende cok oluyor. tam o kadar asagida tum karnim hatta. bu hamileligimde cok erken sikayet etmeye basladim bu tarz kasilmalarda,agrilarda. ilkinde 30.haftalardan sonra baslamisti bunda 20den itibaren basladi. ztn ebe de karnima bakarken baya buyumus dedi,2.hamilelikte boyle oluyor zaten rahmi cok rahat hissediyorum vs dedi. 9.ayimi merak ediyorum tis tis tis. endiselenme yani bende cok oluyo:)
Canım bende hareketlerini kasıklarımda hissediyorum özellikle sağ kasık kenarınlarında ayaklarıyla vuruyor sanki :))Merhabalar size birşey soracaktım. Benim bebiş resmen idrar keseme doğru tekme atıyor tuhaf bir acima hissi oluyor sizde de böyle bir durum yaşayan var mı? Başı mi ayağı mi bilemiyorum ama sanki çok aşağıda gibi haftaya Çarşamba doktor kontrolum var şimdiye kadar plesantasi ve kendisi normal pozisyondaydi ama aşağı inmismidir bilemedim. İlk oglumda hiç böyle birşey yasamamistim karnımın üst ve yan kısımlarını tekmelerdi.
Ah o ağrı bende de var özellikle sol kalçam resmen kitleniyorum yürüyemiyorum bazen geceleri yatarkende çok zor oluyor magnezyum kullanınca hafifliyor birazkızlar benimde bel ağrımdan ziyade sol kalçamın üst tarafında ve bacağımda inanılmaz bir ağrı var. uzandığım zaman dönemiyorum ağrıdan. nasıl geçer bu ağrılar perişan oldum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?