2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252

İlk kızımda da çok hissederdim hıçkırık, bunda da ara ara oluyor, ilerleyen aylarda daha çok olur. Karnım benim de her görene "erkek mi?" Diye sorduruyor İlk kızımda da öyle derdi herkes. Karın yapım böyle benim. Yana yayılmıyor, öne doğru sivri.

Aman çamaşır makineme sütyen teli kaçtı yaaa, bi çaresini bile var mı?

Canım servisten başka çaren yok malesef

Ara ara hissediyorum benimde erkek ama herkes kız karnı gibi diyor

Seninki de tam tersi desene

Yayvan benim gobekte yeni yeni hafiften belli ediyor kendini bugün ilk kez biri hamilemisin diye sordu dedim demekki artik belli oluyor

Sen bu haftaya kadar nasıl sakladın canım, doğurcaz artık

@Brave and beautiful canım güle güle giysin kuzun, çok güzeller

Sorma valla eniştem de bugün sordu dogum ne zaman subatta dedim ee diyor 3 ay kalmış senin bebek yeni belli ediyor kendini:) ablan sen gibiyken kocamandi digor:))alay konusu oldum iyice

Aliexpress ten alışveriş yapan var mı hiç çok güzel bir şey buldum ama almaya korkuyorum valiz için organizer çok güzel değil mi her rengi var

Eklentiler

• 1C3A5528-F6BD-48A3-8CCC-EF71B06FEAFB.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 77
Sorma valla eniştem de bugün sordu dogum ne zaman subatta dedim ee diyor 3 ay kalmış senin bebek yeni belli ediyor kendini:) ablan sen gibiyken kocamandi digor:))alay konusu oldum iyice

Aman küçük olsa karnın ayrı dert, büyük olsa ayrı dert, hepsi alay konusu zaten Boşver sen bebeğinin sağlığına bak.

Bana sda herkes erkek mi diyor karin onde arkadan baksan hamile değil kızimda da böyleydi onde top gibi bir gobus sadece

Aman küçük olsa karnın ayrı dert, büyük olsa ayrı dert, hepsi alay konusu zaten Boşver sen bebeğinin sağlığına bak.

Benim karnım çok büyük oldu... Biraz önce eltim daha şimdiden karnın bu kadar büyükse, sonra napıcaksın dedi. Ne demeli acaba, doğru diyosun gidip azcığını aldırayım mı deseydim bilemedim

Benim karnım çok büyük oldu... Biraz önce eltim daha şimdiden karnın bu kadar büyükse, sonra napıcaksın dedi. Ne demeli acaba, doğru diyosun gidip azcığını aldırayım mı deseydim bilemedim

Bana da ilk kızımda dengesizin biri "karnın ne kadar küçük, bebeğinde gelişim geriliği mi var?" diye sormuştu, 32. haftamda
İnsanlar bazen çok dengesiz olabiliyor. Sanki elimizde olan bir şeymiş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…