- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #19.081
Takipleselim canım ben kullanıyorumCanlar İnstagram kullanan var mı takip edelim birbirimizi
Kızlar bebegin hıckiriklarini hisseden var mi benim kini şuan dahil ara ara hissediyorum ritmik olarak tık tık ve galiba kafası tam da ameliyat yerime denk geliyor cok gergin birde benim.karnim top yutmuşum gibi büyüdü guya kiz karni ama erkek karñı gibi
Aman çamaşır makineme sütyen teli kaçtı yaaa, bi çaresini bile var mı?
Ara ara hissediyorum benimde erkek ama herkes kız karnı gibi diyor
Yayvan benim gobekte yeni yeni hafiften belli ediyor kendini bugün ilk kez biri hamilemisin diye sordu dedim demekki artik belli oluyor
Sorma valla eniştem de bugün sordu dogum ne zaman subatta dedim ee diyor 3 ay kalmış senin bebek yeni belli ediyor kendini:) ablan sen gibiyken kocamandi digor:))alay konusu oldum iyiceİlk kızımda da çok hissederdim hıçkırık, bunda da ara ara oluyor, ilerleyen aylarda daha çok olur. Karnım benim de her görene "erkek mi?" Diye sorduruyorİlk kızımda da öyle derdi herkes. Karın yapım böyle benim. Yana yayılmıyor, öne doğru sivri.
Canım servisten başka çaren yok malesef
Seninki de tam tersi desene
Sen bu haftaya kadar nasıl sakladın canım, doğurcaz artık
@Brave and beautiful canım güle güle giysin kuzun, çok güzeller
En ucuz bebek market diye arat canım çıkarBrave and beautiful canim bebe market diye googledan aratinca bulamadim oyle bi site. Tam link paylasabilir misin acaba? Cok cici gorunuyor aldiklarin, memnun da kalmissin anladigim kadariyla kalitesinden.
Hic onunla ugrasma cnm instagramda 50 tl bunun aynisi sayfasini ozelden atarim.bi incelersnAliexpress ten alışveriş yapan var mı hiç çok güzel bir şey buldum ama almaya korkuyorumvaliz için organizer çok güzel değil mi her rengi var
Sorma valla eniştem de bugün sordu dogum ne zaman subatta dedim ee diyor 3 ay kalmış senin bebek yeni belli ediyor kendini:) ablan sen gibiyken kocamandi digor:))alay konusu oldum iyice
Bana sda herkes erkek mi diyor karin onde arkadan baksan hamile değil kızimda da böyleydi onde top gibi bir gobus sadeceİlk kızımda da çok hissederdim hıçkırık, bunda da ara ara oluyor, ilerleyen aylarda daha çok olur. Karnım benim de her görene "erkek mi?" Diye sorduruyorİlk kızımda da öyle derdi herkes. Karın yapım böyle benim. Yana yayılmıyor, öne doğru sivri.
Canım servisten başka çaren yok malesef
Seninki de tam tersi desene
Sen bu haftaya kadar nasıl sakladın canım, doğurcaz artık
@Brave and beautiful canım güle güle giysin kuzun, çok güzeller
Maşallah çok şeker çok cici bebişler olacak bu kızlarBi de bu var kızlar.
Aman küçük olsa karnın ayrı dert, büyük olsa ayrı dert, hepsi alay konusu zatenBoşver sen bebeğinin sağlığına bak.
Güzel gunlere kullansın inşhh kalıtesi nasl canımmNihayet oldu sanırım
Benim karnım çok büyük oldu... Biraz önce eltim daha şimdiden karnın bu kadar büyükse, sonra napıcaksın dedi. Ne demeli acaba, doğru diyosun gidip azcığını aldırayım mı deseydim bilemedim
Tsk ler cnm. Evet bu siteden ilk siparisim ama ürünler güzel pamuklu. Sağlıcakla giydirelim inş aldiklarimizi.Çok Güzel görünüyor hayırlı olsun minige bende baktim da kalıp ta emin olamadim yoksa fiyat olarak çok çok uygun
İnşallah cnmGüle güle giysin kuzucuk
Tsk ederim cnm.Güle güle giysin cimcime
Sagol cnm inş hepimiz o günleri görelim hayirlisiylaÇok tatlılar ya güle güle gıysın prenses
Güzel seyler var ama bende cesaret edip alamamıştımAliexpress ten alışveriş yapan var mı hiç çok güzel bir şey buldum ama almaya korkuyorumvaliz için organizer çok güzel değil mi her rengi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?