2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Valla kargo ücretine hiç dikkat etmedim canım ptt kargoyla gelecek uyguna geliyor diğer kargolara göre
Bugün e bebekten 1 tane 10lu bir tane 5li bir tane 2 li sipariş verdim cnm kargo 3 tl yol parası verip gitmeye değmez en iyisi net gibi geliyor. Bu arada papyonlu hastane çıkışı aldim çok tatlı onu sırf fotoluk için aldim.

Tsk ederim cnm. Bnde çok begendim

Brave and beautiful canim bebe market diye googledan aratinca bulamadim oyle bi site. Tam link paylasabilir misin acaba? Cok cici gorunuyor aldiklarin, memnun da kalmissin anladigim kadariyla kalitesinden.
Cnm ancak girebildim kusura bakma. Şule yazmış evet gayet güzel geldi ürünler cnm

Brave and beautiful bende cantalara baktım ordan ama bilemedim fikir istiyorum nasil olur boyle bisey sirt çantası istiyorum iki cocukla en rahatı en genisii :)
Cnm kıyafetler iyi geldi ama cantayi bilemedim. Bn de aldım Çarşıda gördüm sirta takilan lardan diğerleri rahat olmuyor. Uzunluğu kısa mi sanki aldığım i atayım sana fikir olsun.

Günaydın kızlar bebek bakım çantası almak istiyorum oda aradan çıksın.Herkesin kullandığı meşhur bi model var bu ara bence de kullanışlıya benziyor hepsiburada n11 de satılıyor fiyatı 130 dan başlıyor.Pahalı mı uygun mu bilemedim yada sizin aldığınız bi site varsa bana yazarmısınız

Eklentiler

• 8825DBCE-44FE-49E3-814C-0EB320D992B3.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 93
100 e aldım cnm bunu
Çantanda güzel gule gule kullan ben Biraz bölmesi fazla olsun ve büyük olsun istiyorum iki çocuk olunca ayri ayri canta zor olur ya kizima canta alıp onun yükünü kendine tasiticam ama kiyamiyorum ikisininkini de ben tasiycam

stylo grand aldım canım hepsi burada dan büyüklüğü gayet iyi 74e yakalamıştım 1 ay önce bi araştır istersen

Bi resmini atabilir misin varsa bide kumaşı kaliteli mi
kumaş olarak dışı naylon su geçirmemesi açısından iyi büyüklüğü gayet iyi biraz agir mi acaba diye düşündüm ama mağazalardaki çantalarda aynı ağırlıkta hemen hemen büyük olduğu için öyle oluyor galiba

Eklentiler

• Screenshot_2018-10-10-17-15-19.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 63
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…