- 28 Şubat 2018
- 829
- 1.738
- 43
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #19.121
Tamam ben bide bu modele bakıyımkumaş olarak dışı naylon su geçirmemesi açısından iyi büyüklüğü gayet iyi biraz agir mi acaba diye düşündüm ama mağazalardaki çantalarda aynı ağırlıkta hemen hemen büyük olduğu için öyle oluyor galiba
Canım ben böyle çantalara para verene kadar orijinal Nike Adidas vs gibi sırt çantalarından yanayım hem rahat hem büyük oluyor bu bebek bakım çantalarının uzun süre kullanışlı olacağını düşünmüyorum tabi bu benim fikrim canımGünaydın kızlar bebek bakım çantası almak istiyorum oda aradan çıksın.Herkesin kullandığı meşhur bi model var bu ara bence de kullanışlıya benziyor hepsiburada n11 de satılıyor fiyatı 130 dan başlıyor.Pahalı mı uygun mu bilemedim yada sizin aldığınız bi site varsa bana yazarmısınız
İyiyiz canım çok şükür siz de iyisinizdir inşallahGünaydın hanımlar. Nasılsınız, keyifler nasıl?
Herkes sağlıklı ve enerji dolu bir gün geçirsin inşallah.
Sağol kuzum biz de iyiyiz ve sen incecik bir anneymişsin zaten. Senin alma hakkın var. Ben 67 ile hamile kaldım, şu an 68.5 oldum.Canım ben böyle çantalara para verene kadar orijinal Nike Adidas vs gibi sırt çantalarından yanayım hem rahat hem büyük oluyor bu bebek bakım çantalarının uzun süre kullanışlı olacağını düşünmüyorum tabi bu benim fikrim canım
İyiyiz canım çok şükür siz de iyisinizdir inşallah
Canlar İnstagram kullanan var mı takip edelim birbirimizi
Günaydın benim icim öğlen oldu sayılır baya erkenciyiz bugün temizliğe basladik bi turlu bitmek bilmiyor :)Günaydın hanımlar. Nasılsınız, keyifler nasıl?
Herkes sağlıklı ve enerji dolu bir gün geçirsin inşallah.
İlk zamanlar 2 kilo vermiştim 46lara kadar düşmüştüm sıkıntıdan alamamıştım şimdi acısını çıkarıyorum galibaSağol kuzum biz de iyiyiz ve sen incecik bir anneymişsin zaten. Senin alma hakkın var. Ben 67 ile hamile kaldım, şu an 68.5 oldum.
Ben de oyle düşünüyorum neden bilmiyorum anne bebek cantalarini sevmiyorum şoyle kaliteli baya daha sonrada kullanabileceğim bi canta bakıyorum bakalimCanım ben böyle çantalara para verene kadar orijinal Nike Adidas vs gibi sırt çantalarından yanayım hem rahat hem büyük oluyor bu bebek bakım çantalarının uzun süre kullanışlı olacağını düşünmüyorum tabi bu benim fikrim canım
İyiyiz canım çok şükür siz de iyisinizdir inşallah
Ayy bu aylar cok tehlikeli canim sen bu vitamini ne zamandir kullaniyosun ben kullanali 5 gun falan oldu sanki vucudumda su tutuyor bide wc ye cikmami engelledi 5 gunde 700 gr oynatti korktum simdi bu vitaminden1 Ekim’de tartıldığımda 49,5 kiloydum şimdi tartıldım 52,5 olmuşum yanı bir ayda tam 3 kilo almışım
12.haftadan beri kullanıyorum canım bilmiyorum omunla ilgisi var mıAyy bu aylar cok tehlikeli canim sen bu vitamini ne zamandir kullaniyosun ben kullanali 5 gun falan oldu sanki vucudumda su tutuyor bide wc ye cikmami engelledi 5 gunde 700 gr oynatti korktum simdi bu vitaminden
Tsk ederim cnm. Evet iki çocuk olunca haklisin tabi büyük almanda fayda var. Bnm ilk olduğu için biberon ve bez bölmesi falanda var yanlarında bizim kıza yeter heraldeÇantanda güzel gule gule kullan ben Biraz bölmesi fazla olsun ve büyük olsun istiyorum iki çocuk olunca ayri ayri canta zor olur ya kizima canta alıp onun yükünü kendine tasiticam ama kiyamiyorum ikisininkini de ben tasiycam
Bence üstteki daha güzel cnm. Rengi de çok hoş görünüyor. İçine hangisi siniyorsa onu alBu iki çanta arasında kararsız kaldım sizce hangisi
12 kilo mu aldın canımslm kızlar bebeğim 807 gr.boyu 33 cm olmuş,eşi aşağıda hala,ters duruyormuş kasık ağrın oluyorsan ondandır dedi,şeker yüklemesi yaptık bi ultrason daha istedi doktor,vee inanılmaz kızdı bana kesinlikle 12 kilo alamazsın dedifındık ceviz ve meyve yemiyeceksin diye de ekledi
evet canm 56 ile başladım şuan 68 kiloyum,çok yemiyorum dedim ama nafile bi yerde yanlış yapıyorsun diye kızdı.Senin ne güzel 7 kiloymuş12 kilo mu aldın canımbn 7 kilo almışım 56 yla kaldım suan 63 olmuşum bnm dr sürekli soruyor bakalım ptesi bu duruma ne diyecek. Bundan sonra daha dikkat edersin sıkma canını bebis iyiymiş ya çok şükür. Kilo verilir.
Ben decavit falan da kullanıyorum vitamin de aldırıyor bence. Eğer sende kullanıyorsan ondan da olabilir. Aslında içmek istemiyorum amaevet canm 56 ile başladım şuan 68 kiloyum,çok yemiyorum dedim ama nafile bi yerde yanlış yapıyorsun diye kızdı.Senin ne güzel 7 kiloymuş
kilo aldırmasın diye düzenli almıyorum dedim ona da ayrı kızdı canm vitamin alacaksın o kilo yapmaz dediBen decavit falan da kullanıyorum vitamin de aldırıyor bence. Eğer sende kullanıyorsan ondan da olabilir. Aslında içmek istemiyorum amabebis için mecbur. Birde bende doğuştan noral tup defekti var yani bel agrim normalde oluyor du. Şimdi ilaçla falan iyi geçiyor bakalım son aylar nasıl olacak? Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sağlıcakla alalım da kucağımıza.
Masallah annesi kilosu cok guzelslm kızlar bebeğim 807 gr.boyu 33 cm olmuş,eşi aşağıda hala,ters duruyormuş kasık ağrın oluyorsan ondandır dedi,şeker yüklemesi yaptık bi ultrason daha istedi doktor,vee inanılmaz kızdı bana kesinlikle 12 kilo alamazsın dedifındık ceviz ve meyve yemiyeceksin diye de ekledi
Canim benim decaviti cok duyuyorum kilo yapıyor diye hatta bicok dr gereksiz kilo yapiyo diye vermiyo muş ote yandan şoyle düşün ben 3 bucuk kilo aldim senle aramizda 1 hafta var benim bebeğim 500 gr simdi bende benim.kız geride mi diye düşünüyorum ikisini de dengelemek lazim ama nasil ??kilo aldırmasın diye düzenli almıyorum dedim ona da ayrı kızdı canm vitamin alacaksın o kilo yapmaz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?