2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
başka vitamin içeyim bari ille içeceksin dedi bende kilo aldırır diye biliyorum,hamur işi ve tatlıyı çok nadir yiyorum dedim kabul etmedi valla nediyim sanki ben çok meraklıyım fazladan kilo almaya,sağ tarafına da yatma dedi bebeğin eşi sağ tarafın aşağısında duruyormuş,eşime diyorum ki yüz üstü yatmak yasak sırt üstü çok uzanma diyolar şimdi de sağ taraf gitti bi sol yanım kaldıbenim bebişin gelişi 25 ve 26 larda göründü

Bu iki çanta arasında kararsız kaldım sizce hangisi

Bronz olan kesinlikle, cok begendim hatta

Masaallah canim, kilosu boyu ne guzel cikmis. Peki doktorundan memnun kaldin mi, cok ovuyorlar diyordun. Memnun kaldiysan senin icin daha rahat olur yakinca.

Ya sen hamur isi de yemiyorum diyosun odem olabilir belki bi de biraz kontrollu git bakalim kilo alimi yavaslayacak mi gerci senin gibi hizli kilo alanlar dogum sonrasi hizli veriyorlar hem bebegin gelisimi de guzelmiş sagsalim kucağimiza alıriz insallah aslinda sola yatmak en guzeli benim.en rahat yattigim pozisyon inanki gerci bende varis var onun.icin de muhakkak sola yat dedi dr kan akişi.enguzel oyle oluyomuş

Bu iki çanta arasında kararsız kaldım sizce hangisi
Bende eşime böyle biley alıyım diyorum erkekler çantayı daha çok takıyor çünkü anneler bebekle ilgileniyor avm de falan memnun kalmazsın laf edersin kullanışlı bişey al diyor

Niye alamazsın dedi kaç kiloyla hamile kalıp üstüne kaç ekledin ki

Maşallah canım bebeğin kilosu çok iyi şeker yüklemesinin sonucu ben çıktı peki

Bence üstteki daha güzel cnm. Rengi de çok hoş görünüyor. İçine hangisi siniyorsa onu al
İkisi de siniyor kız

Masaallah canim, kilosu boyu ne guzel cikmis. Peki doktorundan memnun kaldin mi, cok ovuyorlar diyordun. Memnun kaldiysan senin icin daha rahat olur yakinca.
Ben karar verene kadar doğum vakti gelecek

Selam kızlar şeker yüklemesi ne zaman yaptırıyoruz 23+1deyim ben
24-28 hafta arasında oluyor canım

Bende eşime böyle biley alıyım diyorum erkekler çantayı daha çok takıyor çünkü anneler bebekle ilgileniyor avm de falan memnun kalmazsın laf edersin kullanışlı bişey al diyor
Canım bana göre kullanışlı içine herşeyi koyarsın bebek çantalarında koyacağın şeyler belirli şeyler biberon bez ıslak mendil vs gibi ama sırt çantası bana daha rahat geliyor şimdi bi de iki çocuk olacak yedek kıyafet falan derken büyük çanta daha iyi olacak hem de taşıması kolay rahat

aynen canm iyi şükür.Doktor iyi beğendim her tahlili istedi tekrar bi ultrason istedi,herşeyini de güzelce anlattı burda doğururum.inşallah

sonuç öğlen sonrası çıkacak canm bekliyoruz saat 3 te de ayrı bir ultrasona girecek mişim

evet canm 56 ile başladım şuan 68 kiloyum,çok yemiyorum dedim ama nafile bi yerde yanlış yapıyorsun diye kızdı.Senin ne güzel 7 kiloymuş
Bence findik ceviz meyveni eksik etme kisacaksan makarna pilav ekmekten yağlı yiyeceklerden uzak dur et ve sebze ağırlıklı beslen.bünyeden buyeyede degisir kilo alma olayi bende sabah sadece 1 dilim tam bugdan yiyorum 1 ayda 3 buçuk kilo almışım inanamadim ama doktor kizsada benyerim cevizi fındığı onlardan olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. Masallah bebeginde büyümüş baya.

merhaba canm şehir hastanesinde ki Ertan akpınar a gittim,ayrıntılıyı geçen ay yaptırdım ama.senin dediğin doktor yaptırmadı malesef
özelden gitmene rağmen mi
hımm ertan bey dönmüş evet onu duydum ben burda başlayınca artık oraya gidiyorum

Ertan bey için herkes çok iyi diyor içine sindi ise ne güzel

bence de canm meyveyi belki az yerim ama fındık ve ceviz çok faydalı vazgeçmem ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…