- 4 Kasım 2013
- 2.663
- 3.828
- 133
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #19.141
başka vitamin içeyim bari ille içeceksin dedi bende kilo aldırır diye biliyorum,hamur işi ve tatlıyı çok nadir yiyorum dedim kabul etmedi valla nediyim sanki ben çok meraklıyım fazladan kilo almaya,sağ tarafına da yatma dedi bebeğin eşi sağ tarafın aşağısında duruyormuş,eşime diyorum ki yüz üstü yatmak yasak sırt üstü çok uzanma diyolar şimdi de sağ taraf gitti bi sol yanım kaldıCanim benim decaviti cok duyuyorum kilo yapıyor diye hatta bicok dr gereksiz kilo yapiyo diye vermiyo muş ote yandan şoyle düşün ben 3 bucuk kilo aldim senle aramizda 1 hafta var benim bebeğim 500 gr simdi bende benim.kız geride mi diye düşünüyorum ikisini de dengelemek lazim ama nasil ??
Bu iki çanta arasında kararsız kaldım sizce hangisi
slm kızlar bebeğim 807 gr.boyu 33 cm olmuş,eşi aşağıda hala,ters duruyormuş kasık ağrın oluyorsan ondandır dedi,şeker yüklemesi yaptık bi ultrason daha istedi doktor,vee inanılmaz kızdı bana kesinlikle 12 kilo alamazsın dedifındık ceviz ve meyve yemiyeceksin diye de ekledi
Ya sen hamur isi de yemiyorum diyosun odem olabilir belki bi de biraz kontrollu git bakalim kilo alimi yavaslayacak mi gerci senin gibi hizli kilo alanlar dogum sonrasi hizli veriyorlar hem bebegin gelisimi de guzelmiş sagsalim kucağimiza alıriz insallah aslinda sola yatmak en guzeli benim.en rahat yattigim pozisyon inanki gerci bende varis var onun.icin de muhakkak sola yat dedi dr kan akişi.enguzel oyle oluyomuşbaşka vitamin içeyim bari ille içeceksin dedi bende kilo aldırır diye biliyorum,hamur işi ve tatlıyı çok nadir yiyorum dedim kabul etmedi valla nediyim sanki ben çok meraklıyım fazladan kilo almaya,sağ tarafına da yatma dedi bebeğin eşi sağ tarafın aşağısında duruyormuş,eşime diyorum ki yüz üstü yatmak yasak sırt üstü çok uzanma diyolar şimdi de sağ taraf gitti bi sol yanım kaldıbenim bebişin gelişi 25 ve 26 larda göründü
Bende eşime böyle biley alıyım diyorum erkekler çantayı daha çok takıyor çünkü anneler bebekle ilgileniyor avm de falan memnun kalmazsın laf edersin kullanışlı bişey al diyorBu iki çanta arasında kararsız kaldım sizce hangisi
Niye alamazsın dedi kaç kiloyla hamile kalıp üstüne kaç ekledin kislm kızlar bebeğim 807 gr.boyu 33 cm olmuş,eşi aşağıda hala,ters duruyormuş kasık ağrın oluyorsan ondandır dedi,şeker yüklemesi yaptık bi ultrason daha istedi doktor,vee inanılmaz kızdı bana kesinlikle 12 kilo alamazsın dedifındık ceviz ve meyve yemiyeceksin diye de ekledi
Bende bundan almayi düşünüyorum gecen bir tanidakta gördüm ici baya genis uyguna almissin ben 140a buldum da almadim100 e aldım cnm bunu
Maşallah canım bebeğin kilosu çok iyi şeker yüklemesinin sonucu ben çıktı pekislm kızlar bebeğim 807 gr.boyu 33 cm olmuş,eşi aşağıda hala,ters duruyormuş kasık ağrın oluyorsan ondandır dedi,şeker yüklemesi yaptık bi ultrason daha istedi doktor,vee inanılmaz kızdı bana kesinlikle 12 kilo alamazsın dedifındık ceviz ve meyve yemiyeceksin diye de ekledi
İkisi de siniyor kızBence üstteki daha güzel cnm. Rengi de çok hoş görünüyor. İçine hangisi siniyorsa onu al
Ben karar verene kadar doğum vakti gelecekBronz olan kesinlikle, cok begendim hatta
Masaallah canim, kilosu boyu ne guzel cikmis. Peki doktorundan memnun kaldin mi, cok ovuyorlar diyordun. Memnun kaldiysan senin icin daha rahat olur yakinca.
24-28 hafta arasında oluyor canımSelam kızlar şeker yüklemesi ne zaman yaptırıyoruz 23+1deyim ben
Canım bana göre kullanışlı içine herşeyi koyarsın bebek çantalarında koyacağın şeyler belirli şeyler biberon bez ıslak mendil vs gibi ama sırt çantası bana daha rahat geliyor şimdi bi de iki çocuk olacak yedek kıyafet falan derken büyük çanta daha iyi olacak hem de taşıması kolay rahatBende eşime böyle biley alıyım diyorum erkekler çantayı daha çok takıyor çünkü anneler bebekle ilgileniyor avm de falan memnun kalmazsın laf edersin kullanışlı bişey al diyor
aynen canm iyi şükür.Doktor iyi beğendim her tahlili istedi tekrar bi ultrason istedi,herşeyini de güzelce anlattı burda doğururum.inşallahBronz olan kesinlikle, cok begendim hatta
Masaallah canim, kilosu boyu ne guzel cikmis. Peki doktorundan memnun kaldin mi, cok ovuyorlar diyordun. Memnun kaldiysan senin icin daha rahat olur yakinca.
Bence 1 güzelBu iki çanta arasında kararsız kaldım sizce hangisi
56 ile başlayıp 12 kilo ekledim bir hamilenin tüm hamilelik boyunca alması gereken kilo canmNiye alamazsın dedi kaç kiloyla hamile kalıp üstüne kaç ekledin ki
sonuç öğlen sonrası çıkacak canm bekliyoruz saat 3 te de ayrı bir ultrasona girecek mişimMaşallah canım bebeğin kilosu çok iyi şeker yüklemesinin sonucu ben çıktı peki
İkisi de siniyor kız
Ben karar verene kadar doğum vakti gelecek
24-28 hafta arasında oluyor canım
Canım bana göre kullanışlı içine herşeyi koyarsın bebek çantalarında koyacağın şeyler belirli şeyler biberon bez ıslak mendil vs gibi ama sırt çantası bana daha rahat geliyor şimdi bi de iki çocuk olacak yedek kıyafet falan derken büyük çanta daha iyi olacak hem de taşıması kolay rahat
merhaba canım benim gittiğim dramı gittin nasıl geçti ayrıntılı ultrasonaynen canm iyi şükür.Doktor iyi beğendim her tahlili istedi tekrar bi ultrason istedi,herşeyini de güzelce anlattı burda doğururum.inşallah
Şuan yeşil önde bakalımBence 1 güzel
Canım hem senin hem bebeğin bu kadar çok kilo alması acaba şeker mi var diye düşündürdü benisonuç öğlen sonrası çıkacak canm bekliyoruz saat 3 te de ayrı bir ultrasona girecek mişim
Bence findik ceviz meyveni eksik etme kisacaksan makarna pilav ekmekten yağlı yiyeceklerden uzak dur et ve sebze ağırlıklı beslen.bünyeden buyeyede degisir kilo alma olayi bende sabah sadece 1 dilim tam bugdan yiyorum 1 ayda 3 buçuk kilo almışım inanamadim ama doktor kizsada benyerim cevizi fındığı onlardan olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. Masallah bebeginde büyümüş baya.evet canm 56 ile başladım şuan 68 kiloyum,çok yemiyorum dedim ama nafile bi yerde yanlış yapıyorsun diye kızdı.Senin ne güzel 7 kiloymuş
merhaba canm şehir hastanesinde ki Ertan akpınar a gittim,ayrıntılıyı geçen ay yaptırdım ama.senin dediğin doktor yaptırmadı malesefmerhaba canım benim gittiğim dramı gittin nasıl geçti ayrıntılı ultrason
gözün aydın bulmussun canım o zaman doktorunuaynen canm iyi şükür.Doktor iyi beğendim her tahlili istedi tekrar bi ultrason istedi,herşeyini de güzelce anlattı burda doğururum.inşallah
bakalım canm belli olur bugünŞuan yeşil önde bakalım
Canım hem senin hem bebeğin bu kadar çok kilo alması acaba şeker mi var diye düşündürdü beni
özelden gitmene rağmen mimerhaba canm şehir hastanesinde ki Ertan akpınar a gittim,ayrıntılıyı geçen ay yaptırdım ama.senin dediğin doktor yaptırmadı malesef
bence de canm meyveyi belki az yerim ama fındık ve ceviz çok faydalı vazgeçmem ondanBence findik ceviz meyveni eksik etme kisacaksan makarna pilav ekmekten yağlı yiyeceklerden uzak dur et ve sebze ağırlıklı beslen.bünyeden buyeyede degisir kilo alma olayi bende sabah sadece 1 dilim tam bugdan yiyorum 1 ayda 3 buçuk kilo almışım inanamadim ama doktor kizsada benyerim cevizi fındığı onlardan olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. Masallah bebeginde büyümüş baya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?