- 4 Kasım 2013
- 2.663
- 3.828
- 133
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #19.161
aynen baya memnun kalan hastası var bende beğendim biraz sinirli olsada ilgiliydiözelden gitmene rağmen mi
hımm ertan bey dönmüş evet onu duydum ben burda başlayınca artık oraya gidiyorum
Ertan bey için herkes çok iyi diyor içine sindi ise ne güzel
Bende 54 ile başlayıp üstüne 7 kilo ekledim biraz yürüyüş yap canım bence cevizden geri kalma bebek için önemli besin sonuçta56 ile başlayıp 12 kilo ekledim bir hamilenin tüm hamilelik boyunca alması gereken kilo canm
Tokat taki doktor da çok iyiydi canm ama mesafesi düşündürdü kış günü gitmek zor olur diye,burası en azından yakın 1 saat sürüyorgözün aydın bulmussun canım o zaman doktorunu
plasenta aşağıda canm o yüzden de yürüyüş yapamıyorum ama kuruyemiş de çok faydalı az az yerim yineBende 54 ile başlayıp üstüne 7 kilo ekledim biraz yürüyüş yap canım bence cevizden geri kalma bebek için önemli besin sonuçta
İnşallah temiz çıkar sonuçlar canımbakalım canm belli olur bugün
Aynen bir gun ceviz birgün findik yersin ben findik yada badem yersem 10 tane ceviz yedigim zamanda 3 tane yiyorum. Seker sonucunu vs. Cikinca yaz merak ettimbence de canm meyveyi belki az yerim ama fındık ve ceviz çok faydalı vazgeçmem ondan
Evet hastanenin uzaklığıda önemli hayırlısı olsun canımTokat taki doktor da çok iyiydi canm ama mesafesi düşündürdü kış günü gitmek zor olur diye,burası en azından yakın 1 saat sürüyor
1 Ekim’de tartıldığımda 49,5 kiloydum şimdi tartıldım 52,5 olmuşum yanı bir ayda tam 3 kilo almışım
slm kızlar bebeğim 807 gr.boyu 33 cm olmuş,eşi aşağıda hala,ters duruyormuş kasık ağrın oluyorsan ondandır dedi,şeker yüklemesi yaptık bi ultrason daha istedi doktor,vee inanılmaz kızdı bana kesinlikle 12 kilo alamazsın dedifındık ceviz ve meyve yemiyeceksin diye de ekledi
başka vitamin içeyim bari ille içeceksin dedi bende kilo aldırır diye biliyorum,hamur işi ve tatlıyı çok nadir yiyorum dedim kabul etmedi valla nediyim sanki ben çok meraklıyım fazladan kilo almaya,sağ tarafına da yatma dedi bebeğin eşi sağ tarafın aşağısında duruyormuş,eşime diyorum ki yüz üstü yatmak yasak sırt üstü çok uzanma diyolar şimdi de sağ taraf gitti bi sol yanım kaldıbenim bebişin gelişi 25 ve 26 larda göründü
Selam kızlar şeker yüklemesi ne zaman yaptırıyoruz 23+1deyim ben
Evet cnm içi geniş yanlarında bölmeler de var. 115 di ama bebek mağazası olduğu için bebise de bişeyler almistim 100 e indirdi.Bende bundan almayi düşünüyorum gecen bir tanidakta gördüm ici baya genis uyguna almissin ben 140a buldum da almadim
Maşallah bebise baya iyi beslenmiş. Bende haftaya carsamba gidicem kontrole merak ediyorum ne kadar oldu benim bicirik:) Doğru diyorsun dinlensen agriyor kostursan ağrıyor Allah hepimize kolaylık versinbugün kontrolümüz vardı. her şey yolunda çok şükür. 702 gram olmuş 23+3 deyiz. 3 hafta sonra tekrar kontrole gidicem. aşırı yorulmaya başladım bu ara. iş ev çocuk arasında kosturmaktan kendimi unutuyorum. çarpıntım oluyo arada. demir eksikliği dışında bi problemim yok çok şükür. sadece daha cok dinlenmek istiyorum ama olmuyor. bu da bel ağrımı arttırıyor.
sağol canm,hamur işini inan çok az yiyorum başım ağrıyor diye,bakalım çıksın sonucum.Bende yüzüstü yatmayı çok seviyordumValla benimki de ona yakın. 1 ay önce doktorda 51 çıkmıştım, 53.8-54.6 arası gidip geliyor şimdi sabah tartılarım. Hiç de kafaya takmıyorum, alcam tabi. 2 kiloyla hamilelik bitirmek gibi bir planım yokCmt doktora gitcem, boyu kilosu güzel çıksın da aldığım kilolara değer En azından kendime değil çocuğa çalışmışım derim
Canım gözün aydın, ne güzel bebişin büyümüş. Plasenta da inşallah yerine geçer ilerleyen aylarda. Bence de meyve ve kuruyemişten kısma, vitamin desen niye kilo aldırsınHamur işi ekmek mi çok yiyorsun acaba? Dur bakalım şeker sonucun da bir çıksın da onda sonra bakarsın duruma.
Sol yana yatma olayı da beni bitirdi. Gece bazen uyanıyorum kendimi sağıma yatarken bulursam vicdan azabı duyuyorumsola yatmaktan kulağım ağrıyor sabah kalkınca. Hamilelik bitsin göbek üsüt yatcam 1 ay
Ben Cmt yaptırcam canım 27'nin içinde. 24-28 arası yapılıyor.
Güle gule kullanılsın canım uyguna gelmisEvet cnm içi geniş yanlarında bölmeler de var. 115 di ama bebek mağazası olduğu için bebise de bişeyler almistim 100 e indirdi.
bugün kontrolümüz vardı. her şey yolunda çok şükür. 702 gram olmuş 23+3 deyiz. 3 hafta sonra tekrar kontrole gidicem. aşırı yorulmaya başladım bu ara. iş ev çocuk arasında kosturmaktan kendimi unutuyorum. çarpıntım oluyo arada. demir eksikliği dışında bi problemim yok çok şükür. sadece daha cok dinlenmek istiyorum ama olmuyor. bu da bel ağrımı arttırıyor.
Kaç haftalık olmuşşşn canımmslm kızlar bebeğim 807 gr.boyu 33 cm olmuş,eşi aşağıda hala,ters duruyormuş kasık ağrın oluyorsan ondandır dedi,şeker yüklemesi yaptık bi ultrason daha istedi doktor,vee inanılmaz kızdı bana kesinlikle 12 kilo alamazsın dedifındık ceviz ve meyve yemiyeceksin diye de ekledi
24+0 bugün ama 26+1 ölçümlere göreKaç haftalık olmuşşşn canımm
gözün aydın maşallah senin bebişin kilosu da iyiynişbugün kontrolümüz vardı. her şey yolunda çok şükür. 702 gram olmuş 23+3 deyiz. 3 hafta sonra tekrar kontrole gidicem. aşırı yorulmaya başladım bu ara. iş ev çocuk arasında kosturmaktan kendimi unutuyorum. çarpıntım oluyo arada. demir eksikliği dışında bi problemim yok çok şükür. sadece daha cok dinlenmek istiyorum ama olmuyor. bu da bel ağrımı arttırıyor.
68 le başladım 7 kilo ekledim son 3 ayda daha çok kilo alınıyor cuma doktora gidicem fırça gelir diye hafiften korkuyorumBende 54 ile başlayıp üstüne 7 kilo ekledim biraz yürüyüş yap canım bence cevizden geri kalma bebek için önemli besin sonuçta
Aaa neden findik ceviz yemiyorsun suana kadar 12 kg mi aldin ve agrin oluyor mu pekislm kızlar bebeğim 807 gr.boyu 33 cm olmuş,eşi aşağıda hala,ters duruyormuş kasık ağrın oluyorsan ondandır dedi,şeker yüklemesi yaptık bi ultrason daha istedi doktor,vee inanılmaz kızdı bana kesinlikle 12 kilo alamazsın dedifındık ceviz ve meyve yemiyeceksin diye de ekledi
kilo yaptığı için yeme dedi canm evet malesef o kadar kilo alımım,ağrımda çok oluyor bacak,bel,ve kasık bölgemdeAaa neden findik ceviz yemiyorsun suana kadar 12 kg mi aldin ve agrin oluyor mu peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?