2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
56 ile başlayıp 12 kilo ekledim bir hamilenin tüm hamilelik boyunca alması gereken kilo canm
Bende 54 ile başlayıp üstüne 7 kilo ekledim biraz yürüyüş yap canım bence cevizden geri kalma bebek için önemli besin sonuçta

1 Ekim’de tartıldığımda 49,5 kiloydum şimdi tartıldım 52,5 olmuşum yanı bir ayda tam 3 kilo almışım

Valla benimki de ona yakın. 1 ay önce doktorda 51 çıkmıştım, 53.8-54.6 arası gidip geliyor şimdi sabah tartılarım. Hiç de kafaya takmıyorum, alcam tabi. 2 kiloyla hamilelik bitirmek gibi bir planım yok Cmt doktora gitcem, boyu kilosu güzel çıksın da aldığım kilolara değer En azından kendime değil çocuğa çalışmışım derim

Canım gözün aydın, ne güzel bebişin büyümüş. Plasenta da inşallah yerine geçer ilerleyen aylarda. Bence de meyve ve kuruyemişten kısma, vitamin desen niye kilo aldırsınHamur işi ekmek mi çok yiyorsun acaba? Dur bakalım şeker sonucun da bir çıksın da onda sonra bakarsın duruma.
Sol yana yatma olayı da beni bitirdi. Gece bazen uyanıyorum kendimi sağıma yatarken bulursam vicdan azabı duyuyorum sola yatmaktan kulağım ağrıyor sabah kalkınca. Hamilelik bitsin göbek üsüt yatcam 1 ay

Selam kızlar şeker yüklemesi ne zaman yaptırıyoruz 23+1deyim ben

Ben Cmt yaptırcam canım 27'nin içinde. 24-28 arası yapılıyor.

bugün kontrolümüz vardı. her şey yolunda çok şükür. 702 gram olmuş 23+3 deyiz. 3 hafta sonra tekrar kontrole gidicem. aşırı yorulmaya başladım bu ara. iş ev çocuk arasında kosturmaktan kendimi unutuyorum. çarpıntım oluyo arada. demir eksikliği dışında bi problemim yok çok şükür. sadece daha cok dinlenmek istiyorum ama olmuyor. bu da bel ağrımı arttırıyor.

Maşallah bebise baya iyi beslenmiş. Bende haftaya carsamba gidicem kontrole merak ediyorum ne kadar oldu benim bicirik:) Doğru diyorsun dinlensen agriyor kostursan ağrıyor Allah hepimize kolaylık versin

sağol canm,hamur işini inan çok az yiyorum başım ağrıyor diye,bakalım çıksın sonucum.Bende yüzüstü yatmayı çok seviyordum

Maşallah canım büyütmüşsün bebişi
Aman bu dinlenmek de depolanan bir şey değil ki bacım, dinlen geçsin, kalk iki iş yap yine yoruluyor insan

Kaç haftalık olmuşşşn canımm

gözün aydın maşallah senin bebişin kilosu da iyiyniş

Bende 54 ile başlayıp üstüne 7 kilo ekledim biraz yürüyüş yap canım bence cevizden geri kalma bebek için önemli besin sonuçta
68 le başladım 7 kilo ekledim son 3 ayda daha çok kilo alınıyor cuma doktora gidicem fırça gelir diye hafiften korkuyorum

Aaa neden findik ceviz yemiyorsun suana kadar 12 kg mi aldin ve agrin oluyor mu peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…