- 30 Mayıs 2013
- 2.425
- 3.961
- 373
- 39
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #19.181
başka vitamin içeyim bari ille içeceksin dedi bende kilo aldırır diye biliyorum,hamur işi ve tatlıyı çok nadir yiyorum dedim kabul etmedi valla nediyim sanki ben çok meraklıyım fazladan kilo almaya,sağ tarafına da yatma dedi bebeğin eşi sağ tarafın aşağısında duruyormuş,eşime diyorum ki yüz üstü yatmak yasak sırt üstü çok uzanma diyolar şimdi de sağ taraf gitti bi sol yanım kaldıbenim bebişin gelişi 25 ve 26 larda göründü
yok canm normalde 24+0 haftam ama boyu 25+2 kilosu 26+1 hafta da çıktı,ama bu durum değişiyor gebelik boyunca önden de görülebiliyor geriden deCanım soracaktım kaynadı arada, 'bebişin gelişi 25-26'larda göründü' derken ne demek istedin onu soracaktım. Beklenen doğum 25-26 Şubat'ta mı görünüyor yani ölçümlere göre?
Aynen canım kiloma takmıyorum çünkü kilom düşük zaten sadece bir ayda 3 kilo kendimden böyle bi kilo alımı beklemiyordumValla benimki de ona yakın. 1 ay önce doktorda 51 çıkmıştım, 53.8-54.6 arası gidip geliyor şimdi sabah tartılarım. Hiç de kafaya takmıyorum, alcam tabi. 2 kiloyla hamilelik bitirmek gibi bir planım yokCmt doktora gitcem, boyu kilosu güzel çıksın da aldığım kilolara değer En azından kendime değil çocuğa çalışmışım derim
Canım gözün aydın, ne güzel bebişin büyümüş. Plasenta da inşallah yerine geçer ilerleyen aylarda. Bence de meyve ve kuruyemişten kısma, vitamin desen niye kilo aldırsınHamur işi ekmek mi çok yiyorsun acaba? Dur bakalım şeker sonucun da bir çıksın da onda sonra bakarsın duruma.
Sol yana yatma olayı da beni bitirdi. Gece bazen uyanıyorum kendimi sağıma yatarken bulursam vicdan azabı duyuyorumsola yatmaktan kulağım ağrıyor sabah kalkınca. Hamilelik bitsin göbek üsüt yatcam 1 ay
Ben Cmt yaptırcam canım 27'nin içinde. 24-28 arası yapılıyor.
Maşallah canım demir eksikliği için ilaç yazmıştır doktorunbugün kontrolümüz vardı. her şey yolunda çok şükür. 702 gram olmuş 23+3 deyiz. 3 hafta sonra tekrar kontrole gidicem. aşırı yorulmaya başladım bu ara. iş ev çocuk arasında kosturmaktan kendimi unutuyorum. çarpıntım oluyo arada. demir eksikliği dışında bi problemim yok çok şükür. sadece daha cok dinlenmek istiyorum ama olmuyor. bu da bel ağrımı arttırıyor.
1 saat sonrakinin 180nin altında olması lazım canım yine doktorun baksın ama sorun yok bence kaçlık yükleme yapıldı?kızlar sonuçları göstermedim ultrason sırası bekliyorum hala ama açlık şekerim 85 1 saat sonra 151 çıkmış yüksek değil mi
50 lik yapıldı canm inşallah bişey yoktur1 saat sonrakinin 180nin altında olması lazım canım yine doktorun baksın ama sorun yok bence kaçlık yükleme yapıldı?
yok canım sakin ol açlık şekerinin 95in altında 1 saatlik olanın 180nin altında olması yeterli50 lik yapıldı canm inşallah bişey yoktur
Canım referans aralığı kağıtta yazar bi bak bakalım bu arada benim bildiğim açlık 75-105 tokluk 70-140 arası olması gerekiyor diye biliyorum ama emin değilimkızlar sonuçları göstermedim ultrason sırası bekliyorum hala ama açlık şekerim 85 1 saat sonra 151 çıkmış yüksek değil mi
Eğer benim söylediğim değerlere göre bakılırsa biraz yüksek belki doktorun 100lük bile isteyebilirkızlar sonuçları göstermedim ultrason sırası bekliyorum hala ama açlık şekerim 85 1 saat sonra 151 çıkmış yüksek değil mi
yok canm normalde 24+0 haftam ama boyu 25+2 kilosu 26+1 hafta da çıktı,ama bu durum değişiyor gebelik boyunca önden de görülebiliyor geriden de
Aynen canım kiloma takmıyorum çünkü kilom düşük zaten sadece bir ayda 3 kilo kendimden böyle bi kilo alımı beklemiyordum
kızlar sonuçları göstermedim ultrason sırası bekliyorum hala ama açlık şekerim 85 1 saat sonra 151 çıkmış yüksek değil mi
Kız yiyorum yemem mi doyduğumu anlamıyorum hattaAh sen 'gelişi' derken 'gelişimi' demeye çalışmışsın eksik olmuş :)
Biliyorum canım önde de olabiliyor geride de, hamilelik geçirip de bilinmez mi bu bilgiler :)
Ben de dedim hem haftasına göre büyük çıkıp, hem nasıl doğum tarihi ileri kaymış
Olabilir ama öyle şeyler neden olmasın, öncesinde her ay belli bir kilo almış olman normal sayılıyor, onları almamışsın. Topluca almışsın ve hala alınması gereken standart kilonun altında senin şimdiye kadar aldığın toplam kilo. Sen bence ye, besle çocuğu, tartıyı da kaldır evden :))
Benim ilk gebeliğimde 50'lik 1 saat sonrası 180 çıkmıştı, doktorum 100'lük ile tekrar etmişti. Senin 151'e ne der bilmiyorum. Tamamen doktorunun yorumuna kalmış, sonuçta hiç şeker yüklemesi yaptırmayan da var. Ama açlık da birazcık yüksek gibi sanki ama dediğimi gibi doktorun daha iyi bilir.
Kızında baya büyümüş canm masallah. Ters duran neymiş bebek mi? Plesanta rahim ağzını kapatmıyorsa sıkıntı yok dedi bana doktor asagida dursun dedi. Bende cuma gidecem çok merak ediyorum nasıl durumlar. Yemene dikkat et cnm o zaman. Birde şeker yüklenmesini nerde yaptırdın saglik ocaginda yapılıyor mu acaba?slm kızlar bebeğim 807 gr.boyu 33 cm olmuş,eşi aşağıda hala,ters duruyormuş kasık ağrın oluyorsan ondandır dedi,şeker yüklemesi yaptık bi ultrason daha istedi doktor,vee inanılmaz kızdı bana kesinlikle 12 kilo alamazsın dedifındık ceviz ve meyve yemiyeceksin diye de ekledi
yok canım sakin ol açlık şekerinin 95in altında 1 saatlik olanın 180nin altında olması yeterli
Canım referans aralığı kağıtta yazar bi bak bakalım bu arada benim bildiğim açlık 75-105 tokluk 70-140 arası olması gerekiyor diye biliyorum ama emin değilim
Eğer benim söylediğim değerlere göre bakılırsa biraz yüksek belki doktorun 100lük bile isteyebilir
yüksek tamda beklediğim gibi dedi ,endokrin e gönderdi 100 lük yapılması gerekliyniş diyet listesi verildi 3 gün diyet yapcam sonra yüklenecek,Ah sen 'gelişi' derken 'gelişimi' demeye çalışmışsın eksik olmuş :)
Biliyorum canım önde de olabiliyor geride de, hamilelik geçirip de bilinmez mi bu bilgiler :)
Ben de dedim hem haftasına göre büyük çıkıp, hem nasıl doğum tarihi ileri kaymış
Olabilir ama öyle şeyler neden olmasın, öncesinde her ay belli bir kilo almış olman normal sayılıyor, onları almamışsın. Topluca almışsın ve hala alınması gereken standart kilonun altında senin şimdiye kadar aldığın toplam kilo. Sen bence ye, besle çocuğu, tartıyı da kaldır evden :))
Benim ilk gebeliğimde 50'lik 1 saat sonrası 180 çıkmıştı, doktorum 100'lük ile tekrar etmişti. Senin 151'e ne der bilmiyorum. Tamamen doktorunun yorumuna kalmış, sonuçta hiç şeker yüklemesi yaptırmayan da var. Ama açlık da birazcık yüksek gibi sanki ama dediğimi gibi doktorun daha iyi bilir.
bebek yanlamasına kasığım da duruyormuş eşi de kapatmıyor ama aşağıda 28 haftaya kadar çıkabilir o süreden sonra ne çıkar ne iner dedi,yüklemeyi kadın doğumcu yaptırdı canm sağlık ocağını bilmiyorumKızında baya büyümüş canm masallah. Ters duran neymiş bebek mi? Plesanta rahim ağzını kapatmıyorsa sıkıntı yok dedi bana doktor asagida dursun dedi. Bende cuma gidecem çok merak ediyorum nasıl durumlar. Yemene dikkat et cnm o zaman. Birde şeker yüklenmesini nerde yaptırdın saglik ocaginda yapılıyor mu acaba?
Sekerin de çok yüksek değil canm kafana takma diyetle düzelir her şey..zaten bence herkesin kendisinde şeker cikmis gibi beslenmesi gerekiyor sağlıklı olan o. 28.Haftaya kadar cikar inşallah eşlerimiz.bebek yanlamasına kasığım da duruyormuş eşi de kapatmıyor ama aşağıda 28 haftaya kadar çıkabilir o süreden sonra ne çıkar ne iner dedi,yüklemeyi kadın doğumcu yaptırdı canm sağlık ocağını bilmiyorum
içini ferah tut canım biraz şekeri kısıtla hamurisinden bir süre uzak dur kısa zamanda toparlarsin 100lük yapıldığında çok daha iyi çıkacak eminimyüksek tamda beklediğim gibi dedi ,endokrin e gönderdi 100 lük yapılması gerekliyniş diyet listesi verildi 3 gün diyet yapcam sonra yüklenecek,
Tam da tahmin ettiğim gibi çıktı zaten senin ve bebeğin bu kadar çok kilo alması aklıma hemen şeker olasığını getirdi sağlık olsun canım diyetle dengelersin muhtemelen diyet verir inşallah 100lükte çok yüksek çıkmaz sen her ihtimale karşı ekmek pilav makarna ve meyveden birazcık uzak dur canımyüksek tamda beklediğim gibi dedi ,endokrin e gönderdi 100 lük yapılması gerekliyniş diyet listesi verildi 3 gün diyet yapcam sonra yüklenecek,
Tabi öyle demeseymiş iyiymiş güzellikle dikkat etmen gerektiğini söylesin canım insanları neden korkutur bu doktorlar anlamamsağolun kızlar,yookk daha tövbe pilav,hamur işi,tatlı bitti meyveyi de az yiyeceğim,nasıl korkuttu erken doğum yaparsın bebeğin küvez da kalır diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?