2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252

Canım soracaktım kaynadı arada, 'bebişin gelişi 25-26'larda göründü' derken ne demek istedin onu soracaktım. Beklenen doğum 25-26 Şubat'ta mı görünüyor yani ölçümlere göre?

Canım soracaktım kaynadı arada, 'bebişin gelişi 25-26'larda göründü' derken ne demek istedin onu soracaktım. Beklenen doğum 25-26 Şubat'ta mı görünüyor yani ölçümlere göre?
yok canm normalde 24+0 haftam ama boyu 25+2 kilosu 26+1 hafta da çıktı,ama bu durum değişiyor gebelik boyunca önden de görülebiliyor geriden de

Aynen canım kiloma takmıyorum çünkü kilom düşük zaten sadece bir ayda 3 kilo kendimden böyle bi kilo alımı beklemiyordum

Maşallah canım demir eksikliği için ilaç yazmıştır doktorun

kızlar sonuçları göstermedim ultrason sırası bekliyorum hala ama açlık şekerim 85 1 saat sonra 151 çıkmış yüksek değil mi
Canım referans aralığı kağıtta yazar bi bak bakalım bu arada benim bildiğim açlık 75-105 tokluk 70-140 arası olması gerekiyor diye biliyorum ama emin değilim

yok canm normalde 24+0 haftam ama boyu 25+2 kilosu 26+1 hafta da çıktı,ama bu durum değişiyor gebelik boyunca önden de görülebiliyor geriden de

Ah sen 'gelişi' derken 'gelişimi' demeye çalışmışsın eksik olmuş :)
Biliyorum canım önde de olabiliyor geride de, hamilelik geçirip de bilinmez mi bu bilgiler :)
Ben de dedim hem haftasına göre büyük çıkıp, hem nasıl doğum tarihi ileri kaymış

Aynen canım kiloma takmıyorum çünkü kilom düşük zaten sadece bir ayda 3 kilo kendimden böyle bi kilo alımı beklemiyordum

Olabilir ama öyle şeyler neden olmasın, öncesinde her ay belli bir kilo almış olman normal sayılıyor, onları almamışsın. Topluca almışsın ve hala alınması gereken standart kilonun altında senin şimdiye kadar aldığın toplam kilo. Sen bence ye, besle çocuğu, tartıyı da kaldır evden :))

kızlar sonuçları göstermedim ultrason sırası bekliyorum hala ama açlık şekerim 85 1 saat sonra 151 çıkmış yüksek değil mi

Benim ilk gebeliğimde 50'lik 1 saat sonrası 180 çıkmıştı, doktorum 100'lük ile tekrar etmişti. Senin 151'e ne der bilmiyorum. Tamamen doktorunun yorumuna kalmış, sonuçta hiç şeker yüklemesi yaptırmayan da var. Ama açlık da birazcık yüksek gibi sanki ama dediğimi gibi doktorun daha iyi bilir.

Kız yiyorum yemem mi doyduğumu anlamıyorum hatta ayda bi çıkıyorum tartıya o da meraktan

Kızında baya büyümüş canm masallah. Ters duran neymiş bebek mi? Plesanta rahim ağzını kapatmıyorsa sıkıntı yok dedi bana doktor asagida dursun dedi. Bende cuma gidecem çok merak ediyorum nasıl durumlar. Yemene dikkat et cnm o zaman. Birde şeker yüklenmesini nerde yaptırdın saglik ocaginda yapılıyor mu acaba?

yok canım sakin ol açlık şekerinin 95in altında 1 saatlik olanın 180nin altında olması yeterli

Canım referans aralığı kağıtta yazar bi bak bakalım bu arada benim bildiğim açlık 75-105 tokluk 70-140 arası olması gerekiyor diye biliyorum ama emin değilim

Eğer benim söylediğim değerlere göre bakılırsa biraz yüksek belki doktorun 100lük bile isteyebilir

yüksek tamda beklediğim gibi dedi ,endokrin e gönderdi 100 lük yapılması gerekliyniş diyet listesi verildi 3 gün diyet yapcam sonra yüklenecek,

bebek yanlamasına kasığım da duruyormuş eşi de kapatmıyor ama aşağıda 28 haftaya kadar çıkabilir o süreden sonra ne çıkar ne iner dedi,yüklemeyi kadın doğumcu yaptırdı canm sağlık ocağını bilmiyorum

Sekerin de çok yüksek değil canm kafana takma diyetle düzelir her şey..zaten bence herkesin kendisinde şeker cikmis gibi beslenmesi gerekiyor sağlıklı olan o. 28.Haftaya kadar cikar inşallah eşlerimiz.

yüksek tamda beklediğim gibi dedi ,endokrin e gönderdi 100 lük yapılması gerekliyniş diyet listesi verildi 3 gün diyet yapcam sonra yüklenecek,
içini ferah tut canım biraz şekeri kısıtla hamurisinden bir süre uzak dur kısa zamanda toparlarsin 100lük yapıldığında çok daha iyi çıkacak eminim

Tam da tahmin ettiğim gibi çıktı zaten senin ve bebeğin bu kadar çok kilo alması aklıma hemen şeker olasığını getirdi sağlık olsun canım diyetle dengelersin muhtemelen diyet verir inşallah 100lükte çok yüksek çıkmaz sen her ihtimale karşı ekmek pilav makarna ve meyveden birazcık uzak dur canım

sağolun kızlar,yookk daha tövbe pilav,hamur işi,tatlı bitti meyveyi de az yiyeceğim,nasıl korkuttu erken doğum yaparsın bebeğin küvez da kalır diye
Tabi öyle demeseymiş iyiymiş güzellikle dikkat etmen gerektiğini söylesin canım insanları neden korkutur bu doktorlar anlamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…