2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
sağolun kızlar,yookk daha tövbe pilav,hamur işi,tatlı bitti meyveyi de az yiyeceğim,nasıl korkuttu erken doğum yaparsın bebeğin küvez da kalır diye
o da hemen en kötüsünü söylemiş niye böyle yaparlar ki moral vermeleri motive etmeleri gereken yerde. Sen dikkat et canım zamanında sağlıkla doğar isallah

kilo yaptığı için yeme dedi canm evet malesef o kadar kilo alımım,ağrımda çok oluyor bacak,bel,ve kasık bölgemde
Anladım canim hareketi biraz artırarak ceviz ve meyve yemeye devam bence çok olmasa da azar azar cunku bebeğe cok faydalı cok asiri kilon yoksa 15 de olur 20 de napicaksin doğumdan sonra kilolar gidiyor zaten onemli olan bebeğin beslenmesi

sağolun kızlar,yookk daha tövbe pilav,hamur işi,tatlı bitti meyveyi de az yiyeceğim,nasıl korkuttu erken doğum yaparsın bebeğin küvez da kalır diye

ama 25-30kilo alip saglikla doguranlar var. tabi o kadar almamak iyidir ama cokkorkutma kendini. bundan sonra sen dikkat et yediklerine. bazen kendiliginden sisiyor vucut ya bende de oluyor arada.

Canım bilgim yok ama yukari cikar zamanla die söylüyorlar hep cok dusunme beynini o yönde etkileme erken dogum korkusu bende de oluyor cok ayakta kalıp is yapinca agri kasılma oluyor korkuyorum ama düşünmemek lazim inşallah yukari cikar moralini bozma

kilo kalacak korkusu yok canm vücudu mu biliyorum 27 kilo almıştım önce ki gebeliğimde,şuan ki düşüncem bebeğim etkilenmesin iyi olsun da yeter bana

ama 25-30kilo alip saglikla doguranlar var. tabi o kadar almamak iyidir ama cokkorkutma kendini. bundan sonra sen dikkat et yediklerine. bazen kendiliginden sisiyor vucut ya bende de oluyor arada.
aynen canm bende önce ki gebeliğimde 27 kilo almıştım oğlumda bende sağlıklıydık şükür,napalım bundan sonra dikkat edeceğim

Bende 60kg ile basladim suan 61 im 57ye dusmustum toplam 4kg almis oluyorum az mi acaba en son bebek 420 gr di ne kadar oldu acaba
Canım az mı çok mu bilemem ama başlangıçta kilo verdik şimdi almaya başladık bebeklerimizin de kilo alımı gayet iyi bence

Korkma canm 32.Haftaya kadar yukarı çıkabilir. Benimde total plesanta previa idi şükür şimdi yukarı cikmis biraz da olsa hiçte kanamam olmadi ilk gebelikte de hep asagida idi kanamam olmamıştı tek sezeryan oluyorsun işte. Senin ilk gebelik mi

Canım az mı çok mu bilemem ama başlangıçta kilo verdik şimdi almaya başladık bebeklerimizin de kilo alımı gayet iyi bence
Ben hiç kilo da vermedim basta 51 ile başladım 54 'üm. Ilk oğlumda da toplam 8 kilo almıştım doguma kadar o biraz yapı ile de alakalı bence.bebek kilo aldıktan sonra sıkıntı yok dedi doktor.

Saol canım benim inşallah çıkar. İnşallah hepimiz sağlıkla zamanında bebeklerimize kavuşuruz teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…