- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #19.201
Hadi ya olmasi gereken deger araligi neymiş peki canim sordun mu onuyüksek tamda beklediğim gibi dedi ,endokrin e gönderdi 100 lük yapılması gerekliyniş diyet listesi verildi 3 gün diyet yapcam sonra yüklenecek,
ayyy canm bir agresif ki sorma nasıl tersliyor beni lafların asla altında kalamayan ben cevap veremedimTabi öyle demeseymiş iyiymiş güzellikle dikkat etmen gerektiğini söylesin canım insanları neden korkutur bu doktorlar anlamam
o da hemen en kötüsünü söylemiş niye böyle yaparlar ki moral vermeleri motive etmeleri gereken yerde. Sen dikkat et canım zamanında sağlıkla doğar isallahsağolun kızlar,yookk daha tövbe pilav,hamur işi,tatlı bitti meyveyi de az yiyeceğim,nasıl korkuttu erken doğum yaparsın bebeğin küvez da kalır diye
sınır 140 mış canm,50 likle bukadar yükseliyorsa 1 dilim pasta yediğinde ne oluyordur diyoHadi ya olmasi gereken deger araligi neymiş peki canim sordun mu onu
aminnn canm inşallah napalım dikkat etcez artıko da hemen en kötüsünü söylemiş niye böyle yaparlar ki moral vermeleri motive etmeleri gereken yerde. Sen dikkat et canım zamanında sağlıkla doğar isallah
Haftayada ben tatli yiyip gidicem önce öyle seker ölçümü yapilacak bakalim benim kaç cilar o zamansınır 140 mış canm,50 likle bukadar yükseliyorsa 1 dilim pasta yediğinde ne oluyordur diyo
Gecmiş olsun canim dikkat et kendine bebeğine bakalim.diyet le sonucun duzelir belkisağolun kızlar,yookk daha tövbe pilav,hamur işi,tatlı bitti meyveyi de az yiyeceğim,nasıl korkuttu erken doğum yaparsın bebeğin küvez da kalır diye
iyi çıkar inşallah canmHaftayada ben tatli yiyip gidicem önce öyle seker ölçümü yapilacak bakalim benim kaç cilar o zaman
aynen canm bakalım dikkat edeyim biGecmiş olsun canim dikkat et kendine bebeğine bakalim.diyet le sonucun duzelir belki
Anladım canim hareketi biraz artırarak ceviz ve meyve yemeye devam bence çok olmasa da azar azar cunku bebeğe cok faydalı cok asiri kilon yoksa 15 de olur 20 de napicaksin doğumdan sonra kilolar gidiyor zaten onemli olan bebeğin beslenmesikilo yaptığı için yeme dedi canm evet malesef o kadar kilo alımım,ağrımda çok oluyor bacak,bel,ve kasık bölgemde
sağolun kızlar,yookk daha tövbe pilav,hamur işi,tatlı bitti meyveyi de az yiyeceğim,nasıl korkuttu erken doğum yaparsın bebeğin küvez da kalır diye
Bende 60kg ile basladim suan 61 im 57ye dusmustum toplam 4kg almis oluyorum az mi acaba en son bebek 420 gr di ne kadar oldu acabaKız yiyorum yemem mi doyduğumu anlamıyorum hattaayda bi çıkıyorum tartıya o da meraktan
Canım bilgim yok ama yukari cikar zamanla die söylüyorlar hep cok dusunme beynini o yönde etkileme erken dogum korkusu bende de oluyor cok ayakta kalıp is yapinca agri kasılma oluyor korkuyorum ama düşünmemek lazim inşallah yukari cikar moralini bozmaSelamlar arkadaşlar. Ayrıntılıda parsiyal plesenta previa teşhisi kondu. Yukarı çıkabilir belki dedi dr. Nette bakındım moralim bozuldu. 21 haftada teşhisi koydu dr um. Kanama olur erken doğum yaparım korkusuyla yaşıyorum artık. Sürekli yatıyorum.
kilo kalacak korkusu yok canm vücudu mu biliyorum 27 kilo almıştım önce ki gebeliğimde,şuan ki düşüncem bebeğim etkilenmesin iyi olsun da yeter banaAnladım canim hareketi biraz artırarak ceviz ve meyve yemeye devam bence çok olmasa da azar azar cunku bebeğe cok faydalı cok asiri kilon yoksa 15 de olur 20 de napicaksin doğumdan sonra kilolar gidiyor zaten onemli olan bebeğin beslenmesi
aynen canm bende önce ki gebeliğimde 27 kilo almıştım oğlumda bende sağlıklıydık şükür,napalım bundan sonra dikkat edeceğimama 25-30kilo alip saglikla doguranlar var. tabi o kadar almamak iyidir ama cokkorkutma kendini. bundan sonra sen dikkat et yediklerine. bazen kendiliginden sisiyor vucut ya bende de oluyor arada.
Canım az mı çok mu bilemem ama başlangıçta kilo verdik şimdi almaya başladık bebeklerimizin de kilo alımı gayet iyi benceBende 60kg ile basladim suan 61 im 57ye dusmustum toplam 4kg almis oluyorum az mi acaba en son bebek 420 gr di ne kadar oldu acaba
Korkma canm 32.Haftaya kadar yukarı çıkabilir. Benimde total plesanta previa idi şükür şimdi yukarı cikmis biraz da olsa hiçte kanamam olmadi ilk gebelikte de hep asagida idi kanamam olmamıştı tek sezeryan oluyorsun işte. Senin ilk gebelik miSelamlar arkadaşlar. Ayrıntılıda parsiyal plesenta previa teşhisi kondu. Yukarı çıkabilir belki dedi dr. Nette bakındım moralim bozuldu. 21 haftada teşhisi koydu dr um. Kanama olur erken doğum yaparım korkusuyla yaşıyorum artık. Sürekli yatıyorum.
Ben hiç kilo da vermedim basta 51 ile başladım 54 'üm. Ilk oğlumda da toplam 8 kilo almıştım doguma kadar o biraz yapı ile de alakalı bence.bebek kilo aldıktan sonra sıkıntı yok dedi doktor.Canım az mı çok mu bilemem ama başlangıçta kilo verdik şimdi almaya başladık bebeklerimizin de kilo alımı gayet iyi bence
Saol canım benim inşallah çıkar. İnşallah hepimiz sağlıkla zamanında bebeklerimize kavuşuruz teşekkür ederimCanım bilgim yok ama yukari cikar zamanla die söylüyorlar hep cok dusunme beynini o yönde etkileme erken dogum korkusu bende de oluyor cok ayakta kalıp is yapinca agri kasılma oluyor korkuyorum ama düşünmemek lazim inşallah yukari cikar moralini bozma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?