2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ay canım yaa yorumun nasıl iyi geldi. İnşallah benimde yukarı çıkar. Evet ilk gebelik.Bana parsiyel kısmi dedi dr hayırlısıyla sağlıkla kavuşalım bebeklere inşallah. Allah senin de yardımcın olsun

Ben hiç kilo da vermedim basta 51 ile başladım 54 'üm. Ilk oğlumda da toplam 8 kilo almıştım doguma kadar o biraz yapı ile de alakalı bence.bebek kilo aldıktan sonra sıkıntı yok dedi doktor.
Aynen canım yapıyla alakalı bende ilk oğlumda 7-8 kilo almıştım bunda da alacağım maksimum 10 kilo olur belki

24+0 bugün ama 26+1 ölçümlere göre

Benim boy 170. 60 kilo ve tüp bebek ile hamile kaldım.Bugün tam 23 haftalığım 13 kilo aldım. 21+1 de bebiş 29,5 cm ve 498 gr çıktı. Şeker ölçüm cihazım var evde, açken 70 lerde, tokken 90-100 lerdeyim. Demir şurubu, Devit, osteozinc ve tiroid ilacı kullanıyorum. Ama hep evdeyim, ev işi falan modu, 15 dk yürüyünce belim çok ağrıyor.

Bugün sabahtan akşama yediğim sabah iki dilim tahıllı tost ekmeğiyle, yumurta-peynir-zeytin-domates-biber-bal... zengin bir kahvaltı. Arada bir muz. Öğlen sebzeli şehriye çorbası 1 dilim ekmek biraz zeytin. Biraz önce bir armut yedim. Akşama ekmeksiz sulu yemek yicem. Gece çok midem kazınıyor bazen, yatmadan belki bir meyve daha. Hamur işi ve pilav-makarna 6 ayda belki 6 kere yemişimdir. He iki haftada bir dışarı yemeğe gidersek orada tutamayıp abartıyorum.

Ben 20 kilo ile tamamlarım inşallah diyorum, çünkü bu yemeye kilo alımım devam ediyor. Ben nasıl rejim yapayım, şimdi ben ne yapayım ey dostlar

U Umutherzaman canım bu arada ben Kuzey’in bebeklik kıyafetlerini yıkadım sarı lekelerin rengi baya açıldı A101 den narspirin almıştım lekelere ondan sıktım güzelce elimde çitiledim sonra 40 derecede yıkadım kiri gitsin diye sonra tekrar çıkarıp o ilaçtan sıkıp makineye attım bu sefer 2 saat 60 derecede bi güzel kaynattım hemen hemen çıktı lekeler bir de doğuma yakın kosla alıp yıkar sonra ütülerim artık

Sağol cnm plesanta yazınca yazılarda algıda seçicilik oldu hemen cvpliyorum. Parsiyel ise az bir kısmı kapatıyor demek o daha rahat çıkar yukarı merak etme heleki ilk gebeliğin ise hiç korkma dikiş yerine yapışma ihtimali de yok en kötü senaryo sezeryan olursun Canm. Inşallah tez zaman da yukarı çıkar.

Sagol.cnm zaten 5 adet falan var benim oğlumun eskisi o da cikar inşallah. Bugün ilk cicilerim geldi netten Ne kadar küçük dedim.nasil kucagima alicam baya unutmusum zaman gecince

ee senin şekerin iyiymiş yemende az bile ama sende benim gibi çok kilo almışsın,eğer sıkıntı yoksa yapacak birşey de yok,

yüksek tamda beklediğim gibi dedi ,endokrin e gönderdi 100 lük yapılması gerekliyniş diyet listesi verildi 3 gün diyet yapcam sonra yüklenecek,

Geçmiş olsun canın umarım diyetle düzelir. 24. Hafta için biraz yüksekti bebeğin ve senin kilon. Diyetle kurtarırsan gerisi kolay:)

Geçmiş olsun. Doktorun herhangi bir riskten bahsetti mi erken doğum falan gibi?

Sagol.cnm zaten 5 adet falan var benim oğlumun eskisi o da cikar inşallah. Bugün ilk cicilerim geldi netten Ne kadar küçük dedim.nasil kucagima alicam baya unutmusum zaman gecince
Aynen canım bende ufak kıyafetleri görünce ne kadar küçükmüş dedim ilk çocukta insan acemi oluyor herşeyi anlayıp öğrenene kadar çocuklar büyümüş oluyor bu sefer tadını çıkara çıkara büyütcem valla :))

İnşallah hep iyi devam ederiz simdilik sikinti yok gibi haftaya seker yükleme de yapicaz bakalım ne cikacak ilk defa çıkmamıştı
İnşallah canım bakalım ne olcak haftaya

Tadı nasıl cikacak kiz anlatsana nasıl buyutcen ben çalışmasam evde kokusunu içime çeke çeke tek basima buyutsem saglikla keske diyorum ilk oğlumda hemen ise başlamıştım hep içinde kaldi.

jeya cnm ben de 24+0 da 12 kilo almıştım. 50 lik yükleme yapıldı 118 çıkmıştı sonucum. Bebişim de 678 grdı. Senin şeker az yüksek çıkmış ama bazı drlar da çok abartıyor gibi geliyor. Burda çoğu arkadaş az kilo almış ama benim ablamlar hep 20 kiloyla tamamladılar yeğenlerim de gayet sağlıklı. Sen kendini çok korkutma, o ne demek ya erken doğum yok küvez allah korusun. Hiç birimiz öyle şeyler yaşamayalım inş.

bence de çok abarttı,kan ve idrar sonuçlarım da iyi çıkmamış onları ilaç yazdım.deyip geçiştirdi bu durum a çok takıldı neyse inşallah sağ salim zamanında doğar inşallah bütün bebişler

Allah razı olsun canım cevapladığın ilgilendiğin için.. inşallah yukarı çıkar hayırlısıyla. Canım Allah gönlüne göre versin

Geçmiş olsun canın umarım diyetle düzelir. 24. Hafta için biraz yüksekti bebeğin ve senin kilon. Diyetle kurtarırsan gerisi kolay:)

Geçmiş olsun. Doktorun herhangi bir riskten bahsetti mi erken doğum falan gibi?
Ben sordukça evet olabilir erken doğum dedi kanama olur mu dedim evet yoğun kanama olabilir dedi. Ya şöyle detaylı bir açıklama yapmadı ben zorla ağzından aldım diyebilirim. Nette araştırdım sürekli uzanıyorum dikkat ediyorum. İnşallah yukarı çıkar

Şimdi yorumu okuyunca aklıma geldi doktoruna saydıracaktım ben
Seni korkutmak için söylememiştir eminim ama bence de bunu söylemesi için biraz erken. Seni yönlendirmeli ve gidişat eğer istediğiniz yöne girmezse risklerden bahsetmeliydi. Korkutarak sana daha çok zarar veriyor. Doktorlara ne kolay yahu her şey
Ben geçen gün de yazmıştım hatırlarsan, hala aynı şeyleri söylüyorum. Bütün hamileliği 2 kilo alarak bitirmek çok da matah bir şey değil yani bana göre. Sağlık riski bir yana, şeker falan çıkarsa eyvallah daha fazla dikkat edilmeli, ama yani her hamile de aynı kiloları alamaz ki 9 ayda. Herkesin metabolizması farklı çalışır, birisi 10 kilo alır hepsi kalır, birisi 20 kilo alır hepsini verir. Sağlığın yerinde olsun da gerisini sayma sen, için rahat olsun. Emzirir emzirir veririz kiloları

Canım nete bakarsan en kötü senaryoları okursun. İçin rahat etmediyse başka doktora da görün ama internette yazan şeyler için canını sıkma. Umarım her şey yoluna girer

kızlar sonuçları göstermedim ultrason sırası bekliyorum hala ama açlık şekerim 85 1 saat sonra 151 çıkmış yüksek değil mi
canim ilk gebeligimde ayni seyi yasadim 2 hafta ondeydi bebekte 20 kilo almistim dikkat ettim baya yememe ona ragmen yine kilo aldim yapisal birazda ve ben minyon biriyim cok dusuk kiloyla hamile kalmistim sadece biraz tombik bir oglum oldu gayette saglikliydi cok şükür, bundada cok hizli birden kilo aldim haftaya benimde yüklemem var bence benimde boyle çıkacak gibi geliyor 1 hafta diyet yapip gidim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…