2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
merhaba arkadaşlar
bugün 50 gr. şeker yüklemesi yaptırdım bira yüksek çıktı diye 100 gr. yaptırmamı istedi doktorum fakat bana açken yaptırdı ve bütün gün hem midem bulandı hemde sancım var bebekte nerdeyse hareket etmiyor gibi bişi ayrıca inanılma gergin karnım nerdeyse nefes alamıyorum. üstelk kiminle konustuysam bu testin tok karnına yapılması gerektiğini söyledi şeker yüklemesi yaptıran yada konu ile alakalı tecrübesi olanlar bana fikir verebilirmi 100 gr lığı yaptırmaya cidden korkuyorum su an

Benimkinin fiyati 89 liraydi. Senin ilacin ne kadar peki? Benim ilacta da multivitamin multimineral var. Hatta icerigini atabilirim

canım benim kullandigim regenesis 50 tl seninkinin adi ne ?

Canım tok karnına olmaz. Benim doktorum akşam yemeği ye sonra bir şey yeme, sabah (50 gr şeker içeren bir sıvı verdi) onu iç 1 saat sonra burda ol kanını alalım dedi. Açlık bakmayacak yani.
İlk hamileliğimde 50'lik biraz yüksek çıkmıştı, 100'lük yapacağı zaman da aç gitmiştim. Önce açken kanımı almışlardı, sonra 100'lük sıvıyı içmiştim. 1 saat-2 saat ve 3 saat sonra olacak şekilde 3 kere daha, toplamda 4 kere kan alınmıştı.

Yani bu tarz testler bütün gün aç karnına gezmeyesin diye sabah yapılır. Akşam yemeği yersin gece uyursun sabah kahvaltı yapmadan gidersin ki bütün gün aç aç beklemeyesin. Senin testin günün hangi saatinde yapıldı ki böyle gezdin? N nfsnisa

anladım herkes farklı söylüyor aslında ama umarım bebeğim için yanlış birşey olma

Yani bu test her zaman aç karnına yapılır tok diyenlere şaşırdım şuan o nasıl oluyormuş acaba

Benle birlikte bir bayan girdi canm nst de sancıları çıkmış direk bana bakıp bak senin olacağında bu ben ona geçen ay söyledim diyet yapacaksın diye şimdi sancıları var ama daha çok erken yatış yapıp doğumu durdurmaya çalışacağız dedi,bunu söylemesinde ki amaç benim çok yediğimi düşünmesi ama yanıldığının farkında değil dün 12 ye kadar açtım küçük boy bi pizza yedim,akşamda yarım kase çorba,salata ve bi balığın yarısını yedim bununlada uyudum sonuç 600 gr almışım şimdi ben ne yapayım bu vücut su toplamıyorda ne yapıyor,diyorum ya oğlumda 27 kilo almıştım 40 ım çıkmadan 56 ya düşmüştüm normal bi kilo olsa bukadar çabuk gidebilir mi?Valla hiç keyfim kalmadı protein atılımı enfeksiyon da.çıkmış sonuçlarda,kalsiyum sınırda beyaz kan düşük ne%,ne#lerde yüksek çıkmış onlarda neyse artık bilmiyorum.Hemen şubat gelse keşke

Bence de yapısal hee insanın bünyesi aynı değil kilo kalır korkusu asla yok tek korkum doktor un söyledikleri

Canım haklısın. Çok yemediğine eminim, bizden saklayacak halin yok. Ama hani böyle aralıklı ve yüklü yemektense, sık sık ve az mı yesen ki? O yöntemi denedin mi yani? Diyet yapsan da çocuğun ihtiyacı olan şeyleri yemen lazım, yoksa nasıl beslenecek çocuk? Doktoruna da gerçekten çok kızdım, seni böyle korkutarak ne elde etmeye çalışıyor acaba
İdrar testi mi yaptırdın, protein kaçağı mı var doğru mu anladım?

Tadı nasıl cikacak kiz anlatsana nasıl buyutcen ben çalışmasam evde kokusunu içime çeke çeke tek basima buyutsem saglikla keske diyorum ilk oğlumda hemen ise başlamıştım hep içinde kaldi.
Canım bunda çalışmasan hemen olmaz mı doyasıya baksan bebeğine keyfini sürsen anneliğin

ama 25-30kilo alip saglikla doguranlar var. tabi o kadar almamak iyidir ama cokkorkutma kendini. bundan sonra sen dikkat et yediklerine. bazen kendiliginden sisiyor vucut ya bende de oluyor arada.
BEEn :):) 25 kilo aldım. Aha bunda şimdiye kadar da 13 kilo aldım şaka değil:)

evet canm tüm tahlillere bakıldı,protein kaçağı da varmış dedi.Dediğin gibi az az sık sık yiyeceğim bi kontrol lü olayım bakalım inşallah sorunsuz atlatırım

BEEn :):) 25 kilo aldım. Aha bunda şimdiye kadar da 13 kilo aldım şaka değil:)
senin doktor un ne diyor canm bu duruma,ben daha önce ki gebeliğimde çok kilo alıyorum diye doktora söylemiştim o hiç böyle tepki vermemişti olabilir,zayıf hamile kalanlar genellikle çok alır sadece hamur işi ve tatlı türünü tüketme diyordu,Allah a şükür ödem olması dışında hiçte sorun yoktu

Canım şeker yüklemesi sonucum çıkmadan konrtol etmişti. Bebek gelişimine falan bakarak normal değil dedi. Bende kesin bunda da varşeker dedim oda olabilir dedi. Aşırı tepkiler vermedi. Sonra çıkmadı. Ama ben senin dediğin gibi aşırı yememe rağmen ciddi kilo alıyorum.

Ay rüyamda yine doğum yapıyordum hastanedeydim çocuk pırt diye çıkıyordu valla hatta diyorum ne kadar kolay doğurdum diye bu arada doktorun Kağan Kocatepe’ydi nerden girdiyse rüyama yalnız bebeğim baya kiloluydu hatta ve hatta poposunun üstüne oturuyordu hemşireler üstünü giydiriyordu ben şok sanki 4-5 aylık gibiydi neyse sonuç olarak bi taraflarım açık uyumuşum demek ki

white_chocolate_mocha kız sen nerelerdesin hiç gözükmüyorsun nasıl gidiyor hamilelik
Canım buralardayım aslında yazmaya pek fırsatım olumo:) Harika gidio derken hep bişiler çıkıo . Son bir haftadır aşırı ishal ve karın agrısıyla ugraşıyorum ne yaptıysam geçmedi. En son doguruyorum diye doktora gittim . Allahtan doğurmuyormuşum :) İshal mahvetti beni . İlaçta vermedi hepsi c kategorisiymiş. Ne yapacağımı şaşırdım . Wcde sabahlıyorum . Sen nasılsın canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…