2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Canım bunda çalışmasan hemen olmaz mı doyasıya baksan bebeğine keyfini sürsen anneliğin
Evet cnm calismicam zaten ona gore de ayarladım hamileliği 2.
Dönemi kapatıyorum. Eylülde 8 aylik oluyor o zamanki duruma göre izne cikacagim ins. Ilk oğluma hep annem baktı ben sadece emzirdim şimdi her seyi ile ilgilenmek istiyorum Allah izin versirse

selam kızlar böbreğinde büyüme olan bir arkadaş vardı tecrübemi yazayım belki fikir olur,ben her gebeliğimde bu durum yaşanıyor ,grade 3 e kadar çıkıyor böbrek siz düşünün artık ,takılan katater evet böbreği rahatlatıyor ama erken doğuma sebep oluyor ,ben ilkinde taktırdım ve çok pişmanım 32 haftalık doğum yaptım 20 gün bebek kuvezde kaldı,2. hamileliğimdede aynı sıkıntı oluştu bu sefer hiçbirşey yaotırmadım ne tel taktırdın nede ağrı kesici içtim sadece testte hamile olduğumu öğrendim okadar birde doğuma gittim ve 36 haftalık doğum yaptım ,çünkü böbrek fazla dayanamadı ,kuveze falanda girmedi çok şükür,sorusu olan varsa seve seve yanıtlarım

Canım çok geçmiş olsun benim bebeğimde büyüme vardı. 4.4 ve 6.6 idi 21+2 de. Cumartesi kontrole gideceğim inşallah büyümemiştir. Çok bilgisizim bu konuda. Sebebi neymiş peki? Neden her hamileliğinde yaşanıyor? Benim beslenmeyle müdahale edebileceğim bir durum filan var mı acaba?

sizede çok geçmiş olsun bir şey olmaz Allahın izniyle ben detaylı ultrasona bile girmedim bu tür şeyler psikoloji bozuyor çocukta bir şey yoksada stresden çıkacak Allah korusun siz iyi düşünü iyi olsun .benim bebeğimde değil kendi böbreğim şişiyor

Anladım canım, ben yanlış anlamışım. Algıda seçicilik oluyor, kafası anlamak istediği şeye gidiyor insanın. Çok çok geçmiş olsun tekrardan.

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine bizde iyiyiz çok şükür yuvarlanıp gidiyoruz işte :))

İnşallah herşey istediğin gibi olur canım

ay kızlar o değilde çok az kaldı be :) zaman vallaha çok çabuk geçiyo :))
Kız hiç söyleme Kasım’a girdik geriye kaldı 3 ay :))

Günaydın kızlar, güne 75'lik ogt solüsyonuyla başladım, valla içerken canan hocayı mı dinleseydim dedim ne yalan söyleyim, hem tadı kötü hemde bi çay içemedim şimdi yaw.
Sen boşver Canan’ı bende sevmiyorum içemiyorum ama mecbur haftaya içicem artık çocuklarımız için ne yapalım

Günaydın hamişler benim kız bazen karnımın bi tarafında bi toplanıyor top gibi sertleşiyor orası derdi ne anlamadım
Aynı bizim oğlanda öyle diyorum hatta oğlum ben yapıyorsun kendine gel geçen elimin altına sivri bi çıkıntı geldi eli ya da ayağı olduğu çok belliydi artık iyice ayırt edilir olmaya başladı

[QUOTE="Sulemrahkuzeyy, post: 57762616, member: 695053

Aynı bizim oğlanda öyle diyorum hatta oğlum ben yapıyorsun kendine gel geçen elimin altına sivri bi çıkıntı geldi eli ya da ayağı olduğu çok belliydi artık iyice ayırt edilir olmaya başladı[/QUOTE]
Ben tam anlayamıyorum elimi ayağımı :) eşim hemen korkuyor zaten bişey mi oldu diye

Ben tam anlayamıyorum elimi ayağımı :) eşim hemen korkuyor zaten bişey mi oldu diye [/QUOTE]
Yaaa :)) bizimki geçen öyle bi tekme attı ki babası olduğu yerden sıçradı adamların aklını alacak bunlar

Canım bence kilonu ve Dr un tepkisini çok takma, korkutan-azarlayan Dr bence asla iyi Dr olamaz. Ben de kendi durumumu o yüzden yazdım. Dr, varsa uyarmak istediği konular; Allah korusun olacak diye bir şey yok ama şunlar bunlar kötü olasılıklar. Biraz dikkat edelim modunda konuşması lazımdı... Ama hamur işi yeme, az ye çok sık ye.

Bir de eve bir tansiyon aleti al canım, kontrollü olmak amacıyla aralarda ölçüm yap. İdrarda protein bazen çıkabiliyor ama tansiyonla beraber olmaması tercih ediliyor diye biliyorum.

Son düzenleme:
haklısın canm,bu durum da ben yine doktor konusunda kararsız kalacak gibiyim baş ağrım çok fazla oluyor bu sabah yine ağrıyla uyandım hala da geçmedi tansiyonuma baktım 12,5 yüksek değil

Şeker de onemli de protein atılımı icin ne dedi dr bence o daha onemli ben im ilk gebeligimde 24 saatlik idrar toplama yapilmisti dr cok tehlikeli demişti dikkat et canim korkutmak degil valla amacim belliki dr un bi bildiği var ben o protein icin 5 dr gezdigimi bilirim

hiç bişey demedi canm sadece protein ve enfeksiyon da çıkmış dedi, verdiği ilaçları aldık bugün enfeksiyon için içinde 2 tane olan fitil vermiş bi tanede mantar kremi vermiş o nu ne yapacam anlamadım kaşıntı tarzı sıkıntım yoktu ki benim.protein kaçağı tansiyon yüksekliğiyle beraber olursa tehlikeliydi sanırım inşallah bide o çıkmaz iyice gerildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…