2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Benim bi fikrim yoktu canm bu konuda endokrin doktoru diyetisyene git 3 günlük diyet listesi verecek dedi o da bana listeyi verirken 10 dilim ekmek deyince ney nasıl diyorum,evet 10 dilim ekmek ve 6 öğün yiyeceksin yüklemeden 3 gün önce başla dedi.Çok doğru söylüyorsun öncelikle ben stres yapmadan düşünmeliyim ama inan doktor un tepkisinden sanırım kendimi hiç iyi hissetmedim dün den beri,şimdi biraz daha iyiyim bakalım 100 gr lığı bulunduğum yer deki dahiliye doktoru yaparım derse onda yaptırcaz o na göre ne gerekiyorsa yaparız,doktoru da önümüzde ki ay kan uyuşmazlığı iğnem var ve onu özel de yaptırırsak iğneyi almaya uğraşıyoruz en iyi si devlet hastanesinde yaptırmak sonra da karar veririm inşallah,nasılsa görmediğim doktor kalmadı

Canım benim o kadar güzel açıklama yazmışsın ki
Allah razı olsun içim rahatladı
Ay sonu kontrol olacağım
Allah ım ayrıntılıdan güzel haberlerle çıkmanı nasip etsin
Sağlıkla gelsin hepimizin bebişleri inşallah

Ay sonunda doktorun herşey yolunda diyecek canın inşallah. Amin inşallahh sağlıkla vakitlice gelsinler

Yani benim ilk gebeliğimde bu değer daha yüksek çıkmış olmasına rağmen doktorum böyle şeyler talep etmemişti, ondan şaşırdım. 10 dilim ekmek kısmına bir şey diyemiyorum ben zaten 10 dilimi geçiyorumdur günde ama tabi henüz şeker falan yükletmedik, bakalım bende ne çıkacak. 3 gün kaldı. Ben de gerginim biraz. Son 5 haftada 4 kiloya yakın aldım. Biraz tedirgin oldum öyle olunca.

Gunde 10 dilim nasıl yiyeceksin kız, ben 1 dilim zor yiyorum

Ben 2 dilimİ sırf kahvaltıda yiyorum, okula giderken ekmek arası sandviç yapıyorum ara öğün olarak (meyve de oluyor mutlaka yanımda), öğlen eve gelince yemek yiyorum ekmek var tabi yine yanında, akşam yemeğinde de ekmek yiyorum. Yani benim bütün öğünlerim ekmekli. Dilim dilim saymadığım için tam sayı veremem ama günde 1 ekmek kesin yiyorumdur

Merhaba kızlar, şeker yüklemem gayet iyi çıktı şükür ama ben bugün itibariyle ekstra dikkat etmeye başladım, yoksa hiç görmek istemediğim rakamları göreceğim

Gözün aydın canım. Darısı başımıza. Hayırdır kilon mu fazla çıktı ?

Gözün aydın canım. Darısı başımıza. Hayırdır kilon mu fazla çıktı ?

amin canım, inşallah yaptıracakların hepsi güzel haberlerle gelsin. fazla kilo almadım ama ben bu kiloları hiç görmediğim için bi telaş sardı beni, hamilelik öncesi biraz almıştım veremeden bebiş gelince biraz korkuyorum açıkcası.

İlahi, ben de dedim kim bilir kaç kilo almış
Ben hayatımda tartıda 50 kiloyu ilk kızımın hamileliğinde gördüm, 58 ile doğuma gittim, 48'e geri düştüm. Şimdi yine 48 ile hamile kaldım ama bu sefer daha fazla alcam gibi duruyor çünkü 54-55'leri görüyorum şimdiden. İsterse 60 olsun, vücudumu biliyorum, tanıyorum. Hepsi geri gidecek eminim. Kendini biliyorsan hiç kafaya takma. Hamilelik insanın göbeğini saklamadan gezdiği tek güzel zaman dilimi. Tadını çıkar

hiç düşünme canm bence aldığımız kiloyla alkalı olmaya biliyor,ya ben büyük oğlanın hamileliğinde tatlı krizlerine girer hatta şerbetler içerdim hiç te şeker olayım olmamıştı bunda da hiiç tatlı istemiyorum bol bol ekşili şeyler yemek istiyordum,benimle doktor odasına giren bayanı görmen lazım dı 50 kilo var mıydı acaba bilmiyorum okadar zayıf tı ki bi karnı vardı meğersem geçen ay onuda uyarmış şekerden,birazda olacağından galiba.

Günaydın hamişler benim kız bazen karnımın bi tarafında bi toplanıyor top gibi sertleşiyor orası derdi ne anlamadım
benimde ilkinde öyle olurdu. yalancı kasılma gibi bişey demişti dr.30 lara dogru başlamıstı nst de sancı gibi çıkıyordu.sonra her gitttiğimde nstye girdim kontrol altında tuttu. ama çok sık olursa dr una söyle mutlaka. atıyorum günde 1 veya 2 günde 1 normalde fazla olursa söyle.

kızlar lohusa gecelik pijama takımlarına hangi sitelerden bakıyorsunuz çarşıdan sordum 400den başlıyor fiyatlar
valla ben ilkinde pembe penye şık bi gecelik almıştım. 30-40 tlye çok da rahattı fotolardada çok da güzel duruyor. şimdi yine öyle bişey alıcam eskiside var ikisiyle idare ederim.

valla ben ilkinde pembe penye şık bi gecelik almıştım. 30-40 tlye çok da rahattı fotolardada çok da güzel duruyor. şimdi yine öyle bişey alıcam eskiside var ikisiyle idare ederim.
bende öyle yapicam penye bi gecelik rahat bir hırka alırım üzerime o incecik saten sabahlıklar çok saçma geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…