- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #19.321
Masallah canım ekmek yemen iyiymis bende duzenli beslenniyorm ama gecmis aliakanlik herhalde sadece kahvaltida ekmek yiyebiliyorum. Diger öğünlerde yersen diger yemeklerden tadimlik gibj oluyorBen 2 dilimİ sırf kahvaltıda yiyorum, okula giderken ekmek arası sandviç yapıyorum ara öğün olarak (meyve de oluyor mutlaka yanımda), öğlen eve gelince yemek yiyorum ekmek var tabi yine yanında, akşam yemeğinde de ekmek yiyorum. Yani benim bütün öğünlerim ekmekli. Dilim dilim saymadığım için tam sayı veremem ama günde 1 ekmek kesin yiyorumdur
Gözün aydın canım. Darısı başımıza. Hayırdır kilon mu fazla çıktı ?
dene bakalım 3 gun, ben ekmek yiyen bir insan olmadigim icin bana baya cok geldiyiyecekmişim doktor abla öyle dedi,cidden normal de o kadar yemiyorum ki bende 3 günlük bir şey miş mantığı ney ki acaba
hiç düşünme canm bence aldığımız kiloyla alkalı olmaya biliyor,ya ben büyük oğlanın hamileliğinde tatlı krizlerine girer hatta şerbetler içerdim hiç te şeker olayım olmamıştı bunda da hiiç tatlı istemiyorum bol bol ekşili şeyler yemek istiyordum,benimle doktor odasına giren bayanı görmen lazım dı 50 kilo var mıydı acaba bilmiyorum okadar zayıf tı ki bi karnı vardı meğersem geçen ay onuda uyarmış şekerden,birazda olacağından galiba.
Masallah canım ekmek yemen iyiymis bende duzenli beslenniyorm ama gecmis aliakanlik herhalde sadece kahvaltida ekmek yiyebiliyorum. Diger öğünlerde yersen diger yemeklerden tadimlik gibj oluyor
Al bendende o kadar yakinda wcde yatip kalkacam sabaha kadar bilsen kac kere gidiyorum. Siddetli bel ağrımdan uyuyamiyorum her tarafima yastik dizdim fayda etmiyor. Kara kara dusunmeye basladim simdi karnim böyle küçükken ben boyleysem 8. 9. Ayları düşünmek bile istemiyorum. Birde sabahtan beri karnimda degisik agrilar car sertlesip sanci girip çıkıyor ara ara normaldir herhalde diye düşünüyorumBen şeker yüklemesi istemediğim için yaptırmadım. 27.haftayı doldurduk artık çok ağırlaşmış hissediyorum. Ya yürüyüş yapacağım ya da uzanacağım. Oturmak eğilmek felan çok zor geliyor. Karında kasılma genital bölgede şişlik geçmiyor bende ama doktor her şeyin normal diyor. Demek k hormon değişimleri yüzünden böyle oluyor . Yoksa bacak arasında ki ağrım bile duruyor. Tartılmayı bıraktım ben doktora gidince tartılırım artık. Evde ki 3 kilo çok gösterdi beni yoksa ben almamışımdır kesin yani.Gece uyuyamama, kaşıntılar arttı bende
Bende de oluyor doktor magnezyum eksikliği, vitamin eksikliğine bağlıyor . Birde ödem oluşmuş. Benim yüzüm ellerim değilde genital bölgemde şişlik var doktor da ödem toplamış dedi. Yastık koymuyorum ama sürekli dönüyorum. Yürümek iyi geliyor ama çok yürüyüş yapınca da bebek bir yerde durup sertleşiyor sanki değişik durumlar. Bazen kendimi çok mu dinliyorum acaba diye düşünüyorum açıkcasıAl bendende o kadar yakinda wcde yatip kalkacam sabaha kadar bilsen kac kere gidiyorum. Siddetli bel ağrımdan uyuyamiyorum her tarafima yastik dizdim fayda etmiyor. Kara kara dusunmeye basladim simdi karnim böyle küçükken ben boyleysem 8. 9. Ayları düşünmek bile istemiyorum. Birde sabahtan beri karnimda degisik agrilar car sertlesip sanci girip çıkıyor ara ara normaldir herhalde diye düşünüyorum
Canim o genital şiş kinlik bende de var dr varis dedi yuruyunce baski ve ağri oluyorBende de oluyor doktor magnezyum eksikliği, vitamin eksikliğine bağlıyor . Birde ödem oluşmuş. Benim yüzüm ellerim değilde genital bölgemde şişlik var doktor da ödem toplamış dedi. Yastık koymuyorum ama sürekli dönüyorum. Yürümek iyi geliyor ama çok yürüyüş yapınca da bebek bir yerde durup sertleşiyor sanki değişik durumlar. Bazen kendimi çok mu dinliyorum acaba diye düşünüyorum açıkcası
Kizlar bu haftalar da hizli kilo normal galiba ben diuet usulu beslendigim halde bi haftada 500 gr oynadi heleki gunluk.yedigim ekmek 3 dilimi gecmiyor bu kadar az yemeyle kilo.aliyorum diye cok canimi sıkmıştım ama bakiyorum herkes benim gibi doguma kadar 10 kiloyu gecmesek bari tabi sagliklısiylaYeme alışkanlıklarımdan ziyade kısa sürede fazla kilo almış olmam beni endişelendiriyor. Bakalım 2 gün sonra belli olacak.
Dediğin gibi o alışkanlık canım, ben ekmeği hep severdim hala da seviyorum. Yemeğin suyu varsa kaşıkla içemem mesela illa lokma lokma ekmek bancam. Klasik Türküm işte
Kullaniyorum canim magnezyumda soda iciyorum muz iyi geliyormus muz yiyorum ama biraz hafifletti sadece gecirmedi doktor gecmez de dedi doguma kadar Allah sonumuzu hayretsinBende de oluyor doktor magnezyum eksikliği, vitamin eksikliğine bağlıyor . Birde ödem oluşmuş. Benim yüzüm ellerim değilde genital bölgemde şişlik var doktor da ödem toplamış dedi. Yastık koymuyorum ama sürekli dönüyorum. Yürümek iyi geliyor ama çok yürüyüş yapınca da bebek bir yerde durup sertleşiyor sanki değişik durumlar. Bazen kendimi çok mu dinliyorum acaba diye düşünüyorum açıkcası
Canim o genital şiş kinlik bende de var dr varis dedi yuruyunce baski ve ağri oluyor
Valla bilemiyorum ama gebelikde vajinal varis olabiliyormuş normal doguma engel ama benimki zaten sezeryan bi tedavisi yok dedi dr bakalim artıkVaris için ne yapılacakmış peki? Orada da varis oluyor muymuş? doktor nasıl anlamadı acaba
Gözün aydın canım darısı başımıza inşallah :))Merhaba kızlar, şeker yüklemem gayet iyi çıktı şükürama ben bugün itibariyle ekstra dikkat etmeye başladım, yoksa hiç görmek istemediğim rakamları göreceğim
Lohusa sepeti diye bi site var canım netten bakabilirsin biraz daha uygun orasıkızlar lohusa gecelik pijama takımlarına hangi sitelerden bakıyorsunuz çarşıdan sordum 400den başlıyor fiyatlar
Valla bilemiyorum ama gebelikde vajinal varis olabiliyormuş normal doguma engel ama benimki zaten sezeryan bi tedavisi yok dedi dr bakalim artık
Kizlar bu haftalar da hizli kilo normal galiba ben diuet usulu beslendigim halde bi haftada 500 gr oynadi heleki gunluk.yedigim ekmek 3 dilimi gecmiyor bu kadar az yemeyle kilo.aliyorum diye cok canimi sıkmıştım ama bakiyorum herkes benim gibi doguma kadar 10 kiloyu gecmesek bari tabi sagliklısiyla
İlahi, ben de dedim kim bilir kaç kilo almış
Ben hayatımda tartıda 50 kiloyu ilk kızımın hamileliğinde gördüm, 58 ile doğuma gittim, 48'e geri düştüm. Şimdi yine 48 ile hamile kaldım ama bu sefer daha fazla alcam gibi duruyor çünkü 54-55'leri görüyorum şimdiden. İsterse 60 olsun, vücudumu biliyorum, tanıyorum. Hepsi geri gidecek eminim. Kendini biliyorsan hiç kafaya takma. Hamilelik insanın göbeğini saklamadan gezdiği tek güzel zaman dilimi. Tadını çıkar
Gözün aydin canım. Niye kac kilo aldin ki
Gözün aydın canım darısı başımıza inşallah :))
Canlar e bebekten aldıklarım geldi bugün çok güzeller alacak olanlar tereddüt etmeden alsın kalitesine bayıldım önceki aldıklarımla beraber baya baya hazırlığa başladım artıkbaby corner in pandalı tulumuna bayıldım bu arada biri çok güzel al demişti kimdi o unuttum iyi ki dinleyip almışım
çok güzel duruyorlar canm sağlıkla giysin güney beyCanlar e bebekten aldıklarım geldi bugün çok güzeller alacak olanlar tereddüt etmeden alsın kalitesine bayıldım önceki aldıklarımla beraber baya baya hazırlığa başladım artıkbaby corner in pandalı tulumuna bayıldım bu arada biri çok güzel al demişti kimdi o unuttum iyi ki dinleyip almışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?