2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Masallah canım ekmek yemen iyiymis bende duzenli beslenniyorm ama gecmis aliakanlik herhalde sadece kahvaltida ekmek yiyebiliyorum. Diger öğünlerde yersen diger yemeklerden tadimlik gibj oluyor

Ben şeker yüklemesi istemediğim için yaptırmadım. 27.haftayı doldurduk artık çok ağırlaşmış hissediyorum. Ya yürüyüş yapacağım ya da uzanacağım. Oturmak eğilmek felan çok zor geliyor. Karında kasılma genital bölgede şişlik geçmiyor bende ama doktor her şeyin normal diyor. Demek k hormon değişimleri yüzünden böyle oluyor . Yoksa bacak arasında ki ağrım bile duruyor. Tartılmayı bıraktım ben doktora gidince tartılırım artık. Evde ki 3 kilo çok gösterdi beni yoksa ben almamışımdır kesin yani. Gece uyuyamama, kaşıntılar arttı bende

Son düzenleme:

Yeme alışkanlıklarımdan ziyade kısa sürede fazla kilo almış olmam beni endişelendiriyor. Bakalım 2 gün sonra belli olacak.

Masallah canım ekmek yemen iyiymis bende duzenli beslenniyorm ama gecmis aliakanlik herhalde sadece kahvaltida ekmek yiyebiliyorum. Diger öğünlerde yersen diger yemeklerden tadimlik gibj oluyor

Dediğin gibi o alışkanlık canım, ben ekmeği hep severdim hala da seviyorum. Yemeğin suyu varsa kaşıkla içemem mesela illa lokma lokma ekmek bancam. Klasik Türküm işte

Al bendende o kadar yakinda wcde yatip kalkacam sabaha kadar bilsen kac kere gidiyorum. Siddetli bel ağrımdan uyuyamiyorum her tarafima yastik dizdim fayda etmiyor. Kara kara dusunmeye basladim simdi karnim böyle küçükken ben boyleysem 8. 9. Ayları düşünmek bile istemiyorum. Birde sabahtan beri karnimda degisik agrilar car sertlesip sanci girip çıkıyor ara ara normaldir herhalde diye düşünüyorum

Bende de oluyor doktor magnezyum eksikliği, vitamin eksikliğine bağlıyor . Birde ödem oluşmuş. Benim yüzüm ellerim değilde genital bölgemde şişlik var doktor da ödem toplamış dedi. Yastık koymuyorum ama sürekli dönüyorum. Yürümek iyi geliyor ama çok yürüyüş yapınca da bebek bir yerde durup sertleşiyor sanki değişik durumlar. Bazen kendimi çok mu dinliyorum acaba diye düşünüyorum açıkcası

Canim o genital şiş kinlik bende de var dr varis dedi yuruyunce baski ve ağri oluyor

Kizlar bu haftalar da hizli kilo normal galiba ben diuet usulu beslendigim halde bi haftada 500 gr oynadi heleki gunluk.yedigim ekmek 3 dilimi gecmiyor bu kadar az yemeyle kilo.aliyorum diye cok canimi sıkmıştım ama bakiyorum herkes benim gibi doguma kadar 10 kiloyu gecmesek bari tabi sagliklısiyla

Kullaniyorum canim magnezyumda soda iciyorum muz iyi geliyormus muz yiyorum ama biraz hafifletti sadece gecirmedi doktor gecmez de dedi doguma kadar Allah sonumuzu hayretsin

Merhaba kızlar, şeker yüklemem gayet iyi çıktı şükür ama ben bugün itibariyle ekstra dikkat etmeye başladım, yoksa hiç görmek istemediğim rakamları göreceğim
Gözün aydın canım darısı başımıza inşallah :))

kızlar lohusa gecelik pijama takımlarına hangi sitelerden bakıyorsunuz çarşıdan sordum 400den başlıyor fiyatlar
Lohusa sepeti diye bi site var canım netten bakabilirsin biraz daha uygun orası

Valla bilemiyorum ama gebelikde vajinal varis olabiliyormuş normal doguma engel ama benimki zaten sezeryan bi tedavisi yok dedi dr bakalim artık

Varis belli olan bir şey değil miydi? Mor damarların olması gerekmiyor mu?ben hiç ayakta kalmıyorum bacaklarımda da yok Doktor ödem demiştim ama şimdi kafam karıştı

Bu seviyeden sonra çocuk da kilo almaya başlayacak. 7 ayda 1 kiloya anca geldi, kalan 3 ayda en az 2 kilo alacak. Aynı oranda rahim genişleyecek suyu artacak falan filan. Kilo alınacak tabiki. Düşük kiloyla hamile kaldığım için ben 15'e kadar izin veriyorum kendime

Ya gerçekten hamilelik göbeği çook tatlı oluyor, her türlü seviyorum şu an kendimi :)

Gözün aydin canım. Niye kac kilo aldin ki

Teşekkür ederim, bulantıdan bittikten sonra 6 kilo aldım, korkuyorum açıkçası hiç çekinmeden saat farketmeksizin yedim, bari ona dikkat edeyim.

Canlar e bebekten aldıklarım geldi bugün çok güzeller alacak olanlar tereddüt etmeden alsın kalitesine bayıldım önceki aldıklarımla beraber baya baya hazırlığa başladım artık baby corner in pandalı tulumuna bayıldım bu arada biri çok güzel al demişti kimdi o unuttum iyi ki dinleyip almışım

Eklentiler

• DD67D182-6E37-4D1E-8164-6FDD708A213E.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 78
  • CD4087D1-275C-4C47-A8FE-9778318CBB59.webp
    88 KB · Görüntüleme: 79
  • 30013416-A536-4889-A890-B7B270A716BB.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 84
  • 0CAA1821-9F68-46BB-8712-B1BA5DC6D4B8.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 78
  • 49BD96F5-82B9-4931-91A4-A15CF874DCBD.webp
    72,9 KB · Görüntüleme: 80

Güle güle kullansın Güney bey, kız bebişlere pek bişi bırakmamışlar yaa, normalde erkeklere pek bişi olmuyordu her seferinde girip bakıyorum bulamıyorum bişi.

çok güzel duruyorlar canm sağlıkla giysin güney bey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…