2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Güle güle kullansın Güney bey, kız bebişlere pek bişi bırakmamışlar yaa, normalde erkeklere pek bişi olmuyordu her seferinde girip bakıyorum bulamıyorum bişi.
Sağol canım aynen genelde erkeklere bulmak zor oluyordu şimdi kızlara sanırım nerelere bakıyorsun mesela

çok güzel duruyorlar canm sağlıkla giysin güney bey
Sağol canım amin inşallah

Sağol canım aynen genelde erkeklere bulmak zor oluyordu şimdi kızlara sanırım nerelere bakıyorsun mesela

Valla ben biraz sonlara doğru alışveriş yapıcıyım, kızımda da 8. Ayda tek seferde almıştım bunda da her ay için birer parça yeni bişiler alayım diyorum, malum ilk ayların kıyafetleri hemen eskimiyor, ama tamamen ablasının kıyafetiyle büyümesi de içime sinmiyor. Şimdilik sizi izliyorum :)

Bizim Kuzey’in kıyafetleriyle benim aldıklarımla 2 ay geçirir Güney ondan sonra yavaş yavaş büyük beden almaya başlıcam bende

Benimkinin fiyati 89 liraydi. Senin ilacin ne kadar peki? Benim ilacta da multivitamin multimineral var. Hatta icerigini atabilirim

canım benim kullandigim regenesis 50 tl seninkinin adi ne ?

Omepa Vm benim kullandigim da canim.

Canim ilac degil de probiyotik takviye kullanabilirsin bagirsaklarini duzenlemek icin.

Canim benim bebegimin de sag bobreginde 5.6 mm buyume tespit etti detayli ultrasonda doktor. Bugun kadin doguma gittim 3.5mm olctu. 1 haftada yariya yakin gerileme olmus yani. Takipe devam dedi. Sen de canini sikma o yuzden.

Boyun kac peki canim. Ben 52 kiloyla bile asiri zayif gorunuyorum.

Varis belli olan bir şey değil miydi? Mor damarların olması gerekmiyor mu?ben hiç ayakta kalmıyorum bacaklarımda da yok Doktor ödem demiştim ama şimdi kafam karıştı
Yani ben de cok bilmiyorum ilk defa basima gelsi benim de ama acayip bi şişlik ve baskı var karnim buyudukce artiyor ustelik

Cok güzel gözüküyor lar canım gule gule kullanin

Bende 6 kilo aldim ama ekmek sadece 1 dilim 3 öğün yemek 3 öğünde meyve süt cerez gibi birsey var aralarda az az yiyorum zaten pilav makarna evde pismez zaten sadece arada kacamak tatlım var o da haftada 1 falan ister istemez aliyoruz bence kiloyu daha fazla da kısmak istemiyorum bebegede lazım nasilsa veririz herhalde dogumdan sonra

Gule gule giysin canim pandali setle 10lu setin aynisindan bende aldım

Gayet güzel bence, maşallah :)

Ben şahsen o kadar pembe bakamıyorum olaya; kızımda az kilo almıştım ama Doğumdan sonra emzirme döneminde vermeyi bırak daha da aldım sanırım o yüzden ipleri elimden bırakmamaya çalışıyorum çünkü asıl mesele emzirirken başlıyor

Inşallah veririrz canim yaa

Normalde kilo konusunda takıntılıyım ama hem hamile kalmadan once 7 kilo vermis olmam biraz beni motive ediyor aslinda. Birde suan bebis beslenemez diye korktuğum icin yiyorum. Ama dogumdan hemen sonra bende baya dikkat ederim. Vermek icin her yolu denerim diye düşünüyorum. Bosver hamileligin tadini cikar zaten normalde biz bayanlarda sürekli bir kilo kompleksi oluyor ister istemez

Inşallah veririrz canim yaa
Veririz bence Valla cok korkuyordum kilolardan eltim 1 eylulde doğum yapti 22 kilo aldi toplamda onu gordukce kara kara düşünüyordum bu kilolar nasil gidecek diye gecen hafta onlara gittim eski haline donmesine 7 kilosu kalmis bence belli bile degildi 7 kilo kaldiginin ki onlarida verir diye dusunuyorum yakin zamanda :)o uemek yemeyide cok seviyor birde:) bizde veririz bence rahatlıkla.

Yaa zaten şurda 3 ayımız kaldı; Kasım, Aralık, Ocak şubatta zaten gün sayma modunda olacağımız için onu saymıyorum, ben daha yeni anlamaya başlamıştım hamile olduğumu oysa ki.

Aldıkların cok guzelmis ben de cok begendim adasim. Ama ben bulamadim kiz bebek icin guzel birseyler. Bakinmaya devam ediyorum.

Bende bulamadım içime sinen bişi ya, bu arada böbrekte büyüme küçülme durumu oluyo muymuş ölçüm kaynaklı başka bi durum mu varmış?

Yaa zaten şurda 3 ayımız kaldı; Kasım, Aralık, Ocak şubatta zaten gün sayma modunda olacağımız için onu saymıyorum, ben daha yeni anlamaya başlamıştım hamile olduğumu oysa ki.
Aynen bende yeni yeni anliyorum hamile olduğumu gobus cikmaya anca basladi zaten günlerde kısaldı günün yarısı uyumakla uzanmakla geciyor zaten ben 1 buçuk ay kaldi o yuzden diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…