- 28 Temmuz 2015
- 2.691
- 4.223
- 83
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #19.341
Sağol canım aynen genelde erkeklere bulmak zor oluyordu şimdi kızlara sanırım nerelere bakıyorsun meselaGüle güle kullansın Güney bey, kız bebişlere pek bişi bırakmamışlar yaa, normalde erkeklere pek bişi olmuyordu her seferinde girip bakıyorum bulamıyorum bişi.
Sağol canım amin inşallahçok güzel duruyorlar canm sağlıkla giysin güney bey
Sağol canım aynen genelde erkeklere bulmak zor oluyordu şimdi kızlara sanırım nerelere bakıyorsun mesela
Bizim Kuzey’in kıyafetleriyle benim aldıklarımla 2 ay geçirir Güney ondan sonra yavaş yavaş büyük beden almaya başlıcam bendeValla ben biraz sonlara doğru alışveriş yapıcıyım, kızımda da 8. Ayda tek seferde almıştım bunda da her ay için birer parça yeni bişiler alayım diyorum, malum ilk ayların kıyafetleri hemen eskimiyor, ama tamamen ablasının kıyafetiyle büyümesi de içime sinmiyor. Şimdilik sizi izliyorum :)
Bizim Kuzey’in kıyafetleriyle benim aldıklarımla 2 ay geçirir Güney ondan sonra yavaş yavaş büyük beden almaya başlıcam bende
Benimkinin fiyati 89 liraydi. Senin ilacin ne kadar peki? Benim ilacta da multivitamin multimineral var. Hatta icerigini atabilirim
canım benim kullandigim regenesis 50 tl seninkinin adi ne ?
Canım buralardayım aslında yazmaya pek fırsatım olumo:) Harika gidio derken hep bişiler çıkıo . Son bir haftadır aşırı ishal ve karın agrısıyla ugraşıyorum ne yaptıysam geçmedi. En son doguruyorum diye doktora gittim . Allahtan doğurmuyormuşum :) İshal mahvetti beni . İlaçta vermedi hepsi c kategorisiymiş. Ne yapacağımı şaşırdım . Wcde sabahlıyorum . Sen nasılsın canım :)
Canım çok geçmiş olsun benim bebeğimde büyüme vardı. 4.4 ve 6.6 idi 21+2 de. Cumartesi kontrole gideceğim inşallah büyümemiştir. Çok bilgisizim bu konuda. Sebebi neymiş peki? Neden her hamileliğinde yaşanıyor? Benim beslenmeyle müdahale edebileceğim bir durum filan var mı acaba?
İlahi, ben de dedim kim bilir kaç kilo almış
Ben hayatımda tartıda 50 kiloyu ilk kızımın hamileliğinde gördüm, 58 ile doğuma gittim, 48'e geri düştüm. Şimdi yine 48 ile hamile kaldım ama bu sefer daha fazla alcam gibi duruyor çünkü 54-55'leri görüyorum şimdiden. İsterse 60 olsun, vücudumu biliyorum, tanıyorum. Hepsi geri gidecek eminim. Kendini biliyorsan hiç kafaya takma. Hamilelik insanın göbeğini saklamadan gezdiği tek güzel zaman dilimi. Tadını çıkar
Yani ben de cok bilmiyorum ilk defa basima gelsi benim de ama acayip bi şişlik ve baskı var karnim buyudukce artiyor ustelikVaris belli olan bir şey değil miydi? Mor damarların olması gerekmiyor mu?ben hiç ayakta kalmıyorum bacaklarımda da yok Doktor ödem demiştim ama şimdi kafam karıştı
Cok güzel gözüküyor lar canım gule gule kullaninCanlar e bebekten aldıklarım geldi bugün çok güzeller alacak olanlar tereddüt etmeden alsın kalitesine bayıldım önceki aldıklarımla beraber baya baya hazırlığa başladım artıkbaby corner in pandalı tulumuna bayıldım bu arada biri çok güzel al demişti kimdi o unuttum iyi ki dinleyip almışım
Bende 6 kilo aldim ama ekmek sadece 1 dilim 3 öğün yemek 3 öğünde meyve süt cerez gibi birsey var aralarda az az yiyorum zaten pilav makarna evde pismez zaten sadece arada kacamak tatlım var o da haftada 1 falan ister istemez aliyoruz bence kiloyu daha fazla da kısmak istemiyorum bebegede lazım nasilsa veririz herhalde dogumdan sonraYa gerçekten hamilelik göbeği çook tatlı oluyor, her türlü seviyorum şu an kendimi :)
Teşekkür ederim, bulantıdan bittikten sonra 6 kilo aldım, korkuyorum açıkçası hiç çekinmeden saat farketmeksizin yedim, bari ona dikkat edeyim.
Gule gule giysin canim pandali setle 10lu setin aynisindan bende aldımCanlar e bebekten aldıklarım geldi bugün çok güzeller alacak olanlar tereddüt etmeden alsın kalitesine bayıldım önceki aldıklarımla beraber baya baya hazırlığa başladım artıkbaby corner in pandalı tulumuna bayıldım bu arada biri çok güzel al demişti kimdi o unuttum iyi ki dinleyip almışım
Bende 6 kilo aldim ama ekmek sadece 1 dilim 3 öğün yemek 3 öğünde meyve süt cerez gibi birsey var aralarda az az yiyorum zaten pilav makarna evde pismez zaten sadece arada kacamak tatlım var o da haftada 1 falan ister istemez aliyoruz bence kiloyu daha fazla da kısmak istemiyorum bebegede lazım nasilsa veririz herhalde dogumdan sonra
Inşallah veririrz canim yaaBende 6 kilo aldim ama ekmek sadece 1 dilim 3 öğün yemek 3 öğünde meyve süt cerez gibi birsey var aralarda az az yiyorum zaten pilav makarna evde pismez zaten sadece arada kacamak tatlım var o da haftada 1 falan ister istemez aliyoruz bence kiloyu daha fazla da kısmak istemiyorum bebegede lazım nasilsa veririz herhalde dogumdan sonra
Normalde kilo konusunda takıntılıyım ama hem hamile kalmadan once 7 kilo vermis olmam biraz beni motive ediyor aslinda. Birde suan bebis beslenemez diye korktuğum icin yiyorum. Ama dogumdan hemen sonra bende baya dikkat ederim. Vermek icin her yolu denerim diye düşünüyorum. Bosver hamileligin tadini cikar zaten normalde biz bayanlarda sürekli bir kilo kompleksi oluyor ister istemezGayet güzel bence, maşallah :)
Ben şahsen o kadar pembe bakamıyorum olaya; kızımda az kilo almıştım ama Doğumdan sonra emzirme döneminde vermeyi bırak daha da aldım sanırımo yüzden ipleri elimden bırakmamaya çalışıyorum çünkü asıl mesele emzirirken başlıyor
Veririz bence Valla cok korkuyordum kilolardan eltim 1 eylulde doğum yapti 22 kilo aldi toplamda onu gordukce kara kara düşünüyordum bu kilolar nasil gidecek diye gecen hafta onlara gittim eski haline donmesine 7 kilosu kalmis bence belli bile degildi 7 kilo kaldiginin ki onlarida verir diye dusunuyorum yakin zamanda :)o uemek yemeyide cok seviyor birde:) bizde veririz bence rahatlıkla.Inşallah veririrz canim yaa
Normalde kilo konusunda takıntılıyım ama hem hamile kalmadan once 7 kilo vermis olmam biraz beni motive ediyor aslinda. Birde suan bebis beslenemez diye korktuğum icin yiyorum. Ama dogumdan hemen sonra bende baya dikkat ederim. Vermek icin her yolu denerim diye düşünüyorum. Bosver hamileligin tadini cikar zaten normalde biz bayanlarda sürekli bir kilo kompleksi oluyor ister istemez
Aynen canım bi yandan iyi oldu aslındaAynı cinsiyet olmalarının keyfini çıkaralım bari dimi :) bizim 2.ler şükür ki masrafsız çıktılar
Sağol kuzumCok güzel gözüküyor lar canım gule gule kullanin
Sağol canım sizde sağlıcakla kullanın inşallahGule gule giysin canim pandali setle 10lu setin aynisindan bende aldım
Aynen canım bi yandan iyi oldu aslında
Sağol kuzum
Sağol canım sizde sağlıcakla kullanın inşallah
Sağol adaşım bende bakayım senin yerine azıcık gözüm alışsın ne olur ne olmaz 3.ye hazırlıkKiz bebegim canim.
Aldiklarin cok guzelmis ben de cok begendim adasim. Ama ben bulamadim kiz bebek icin guzel birseyler. Bakinmaya devam ediyorum.
Aldıkların cok guzelmis ben de cok begendim adasim. Ama ben bulamadim kiz bebek icin guzel birseyler. Bakinmaya devam ediyorum.
Aynen bende yeni yeni anliyorum hamile olduğumu gobus cikmaya anca basladi zaten günlerde kısaldı günün yarısı uyumakla uzanmakla geciyor zaten ben 1 buçuk ay kaldi o yuzden diyorumYaa zaten şurda 3 ayımız kaldı; Kasım, Aralık, Ocakşubatta zaten gün sayma modunda olacağımız için onu saymıyorum, ben daha yeni anlamaya başlamıştım hamile olduğumu oysa ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?