- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #19.361
Amin canım inşallahAynen canım bi yandan iyi oldu aslında
Sağol kuzum
Sağol canım sizde sağlıcakla kullanın inşallah
Bende oraya baktım beden konusunda bilemedim kilohusa sepeti diye bir yerden aldim ben dün geldi kumasi falan cok kaliteli 150ye bile guzel 3lu takimlar var
Bakinirken gözüme takilirsa site ismi yazarım sana, bazen bende bakiyorum kiz cicilerine deKiz bebegim canim.
Aldiklarin cok guzelmis ben de cok begendim adasim. Ama ben bulamadim kiz bebek icin guzel birseyler. Bakinmaya devam ediyorum.
Ya aslinda vermek sorun degil diyet yaparim şuan ki yemem le bile cok guzel kilo verirdim ama emzirirken sut olsun diye yermiyiz acaba simdi dikkat edebiliyorum ozmn bebek olucak süt lazim ondan korkuyorum biraz ama.suan anlamadigim.bisey var nasil geliyor bu gr lar valla 55 le basladim cok iyiydim ama suan vucudum diyor ki senistedigin kadar yemenden kıs benim bir limitim var onu tamamliycam ama ne yalan soyliym kilo.kompleksim varVeririz bence Valla cok korkuyordum kilolardan eltim 1 eylulde doğum yapti 22 kilo aldi toplamda onu gordukce kara kara düşünüyordum bu kilolar nasil gidecek diye gecen hafta onlara gittim eski haline donmesine 7 kilosu kalmis bence belli bile degildi 7 kilo kaldiginin ki onlarida verir diye dusunuyorum yakin zamanda :)o uemek yemeyide cok seviyor birde:) bizde veririz bence rahatlıkla.
Aa bende ona bakiyodum guvenilir mi.acaba diye bi de kızlar ocak da lohusa pijama setlerinde falan indirim oluyomuş ben ocaği bekliyeyim diyorumBende oraya baktım beden konusunda bilemedim ki
Bedeni nasıl ayarlayacağız ki
Bende bulamadım içime sinen bişi ya, bu arada böbrekte büyüme küçülme durumu oluyo muymuş ölçüm kaynaklı başka bi durum mu varmış?
Bende daha kızçeme bile birşey almadımAa bende ona bakiyodum guvenilir mi.acaba diye bi de kızlar ocak da lohusa pijama setlerinde falan indirim oluyomuş ben ocaği bekliyeyim diyorum
Aynen öyle biz ne kadar kissakta vücudun limiti var alacak olduktan sonra her türlü alir. Ben doğumdan sonra bol su salata ve çorba ve izgara et tarzi beslenmeyi düşünüyorum. Birde kimyonlu cay varmış ondan yapıp icicem hem kilo verdiriyormus hem de bebegin gazini hafifletiyormusYa aslinda vermek sorun degil diyet yaparim şuan ki yemem le bile cok guzel kilo verirdim ama emzirirken sut olsun diye yermiyiz acaba simdi dikkat edebiliyorum ozmn bebek olucak süt lazim ondan korkuyorum biraz ama.suan anlamadigim.bisey var nasil geliyor bu gr lar valla 55 le basladim cok iyiydim ama suan vucudum diyor ki senistedigin kadar yemenden kıs benim bir limitim var onu tamamliycam ama ne yalan soyliym kilo.kompleksim var
Ama cok uzuluyorum yaa biliiyorum saglik hepsinden onemli de kiloyu cok alip catlamak istemiyorum kalp carpintisi asiri halsizlik tansiyon falan hepsini yasamiştim ama.onlarda hic dikkatli degildim cok guzel yerdim 15 kilo aldiydim hamileligin tadini alirdim bu ise cok.ilginc ilerliyor bakalımAynen öyle biz ne kadar kissakta vücudun limiti var alacak olduktan sonra her türlü alir. Ben doğumdan sonra bol su salata ve çorba ve izgara et tarzi beslenmeyi düşünüyorum. Birde kimyonlu cay varmış ondan yapıp icicem hem kilo verdiriyormus hem de bebegin gazini hafifletiyormus
Ben yerinde olsa idim eşimin hatri icin onun yaninda olma adina giderdim ama uzun oturmam bi yarim saat falan kalirdim hani isteyerek deģil de eşim benim icin cok kiymetli onun hatri icin geldim.mesaji verirdim zaten aranizda mesafe varmiş ama sonucta aile bağıniz var mecburen boyle.ozel gunlerde biraraya gelinir ve oraya gitmek senin olgunluğunu gösterirKızlar rahatsızlığı olan arkadaşlara gecmiş olsn diyorım size bişey danışmak istiyorum. Konu dışı biraz sadece dışardan bi göze ihtiyacım var. Yorum yapanlara şimdiden teskler. Kızlar benim eltim cokkkkkkkkk soguk bır insan 10 saat yan yana kalsak ıkı kelime konuşmayızz kı sadece kaynanamın evinde görürsem oda birbirimizin evine gidip gelmeyız, bunu sorun etmıyırum herkesn yapısı farklı olablr. İki ay önce dogum yaptı evine altını takmaya gittk yemin edrm o kadar sopuk davrandı kı elimde olsa ordan uçarak kacacaktm,, ve surekli ben nazardan cok korkarım diyp durdu ve asla ben bebeğe bakaym falan demedim zaten el kadar bebiş yanı,, bu hafta sonu da mevlit yapacakmş kaynanam eşime dedi ben hiçç gitmek istemiyorum ama eşim tabi kı de gidecez dedi eşime ne desem,, kaynanam aradığında ona ne desem de gitmekten kurtulsam
ortam okadar soguk oluyr kı zaten konuşmuyor konuştugu zamanda ben nazara cok İnanırımm diyıp duruyor ve indanı zab altına bırakıyor O yuzdn eşim için bile o ortamı çekmek istemiyorummBen yerinde olsa idim eşimin hatri icin onun yaninda olma adina giderdim ama uzun oturmam bi yarim saat falan kalirdim hani isteyerek deģil de eşim benim icin cok kiymetli onun hatri icin geldim.mesaji verirdim zaten aranizda mesafe varmiş ama sonucta aile bağıniz var mecburen boyle.ozel gunlerde biraraya gelinir ve oraya gitmek senin olgunluğunu gösterir
Tecrubeli kime sorduysam 6 aylık gibi oluyormusuz dogumdan sonra,ki urun geldiginde bedeni olmazsa tekrar kargolayip beden degisikligi veya model degisikligi yapabiliyorsun. Beli lastik ayarli aldığım suan lastigin en sıkı hali baya acma payi var licrali zaten. Ekledim kendi ustumdeki halinideBende oraya baktım beden konusunda bilemedim ki
Bedeni nasıl ayarlayacağız ki
Biraz kendini beğenmiş herhalde canim, sevmediğim insan tiplemesi. Eşini kirma derim ama sana kalmış sonuçta bende istemedigim yere sırf eşim için gidebiliyorum. Aynisi olmasada benzer durumlar yaşıyoruz zaman zaman, git ama çok durma hamilesin sonucta yarım saat veya 1 saat durup kalk bence o sana o şekilde davraniyorsa sende ona o sekilde davranki anlasin. Mevlid yapacakmış onca millet gelecek nazar degmeyecekte senin nazarin mi değecekmiş. Bence o seni çekemiyor,bosver takmamaya çalış keyfini kaçırmaya değmez sadece eşinin hatrı için git.Kızlar rahatsızlığı olan arkadaşlara gecmiş olsn diyorım size bişey danışmak istiyorum. Konu dışı biraz sadece dışardan bi göze ihtiyacım var. Yorum yapanlara şimdiden teskler. Kızlar benim eltim cokkkkkkkkk soguk bır insan 10 saat yan yana kalsak ıkı kelime konuşmayızz kı sadece kaynanamın evinde görürsem oda birbirimizin evine gidip gelmeyız, bunu sorun etmıyırum herkesn yapısı farklı olablr. İki ay önce dogum yaptı evine altını takmaya gittk yemin edrm o kadar sopuk davrandı kı elimde olsa ordan uçarak kacacaktm,, ve surekli ben nazardan cok korkarım diyp durdu ve asla ben bebeğe bakaym falan demedim zaten el kadar bebiş yanı,, bu hafta sonu da mevlit yapacakmş kaynanam eşime dedi ben hiçç gitmek istemiyorum ama eşim tabi kı de gidecez dedi eşime ne desem,, kaynanam aradığında ona ne desem de gitmekten kurtulsam
ben yaşamıştım canım önemli olan ne kadar bi tıkanıklık olduğu bebegin gelişimini etkilemiosa sorun yok genelde aspirin veriyolarSelam kızlar ayrıntılı ultrasonda bebeye giden damarlarda çatallaşma göründü
Daha önce duyan ya da bu durumu yaşayan oldu mu acaba
Ben olsam giderim cnm mevlüde bende soğuk davranırdım gider uzaktan misafir gibi mevlid-i dinler gelirdim maksat gittim mi.gittim olurdum. Sonuçta çok yakın akrabasiniz. Benim bildiğim bir sey vardır düşmanına yakın olacaksın ne kadar uzak olursan o kadar kinlenir sana zararı olur. Mesafeli ve küs olmamak gerek yani benim tarzım bu ama sen tabikide kalbinin sesini dinle seni mutsuz eden seylerden uzak durman daha iyi olur.Kızlar rahatsızlığı olan arkadaşlara gecmiş olsn diyorım size bişey danışmak istiyorum. Konu dışı biraz sadece dışardan bi göze ihtiyacım var. Yorum yapanlara şimdiden teskler. Kızlar benim eltim cokkkkkkkkk soguk bır insan 10 saat yan yana kalsak ıkı kelime konuşmayızz kı sadece kaynanamın evinde görürsem oda birbirimizin evine gidip gelmeyız, bunu sorun etmıyırum herkesn yapısı farklı olablr. İki ay önce dogum yaptı evine altını takmaya gittk yemin edrm o kadar sopuk davrandı kı elimde olsa ordan uçarak kacacaktm,, ve surekli ben nazardan cok korkarım diyp durdu ve asla ben bebeğe bakaym falan demedim zaten el kadar bebiş yanı,, bu hafta sonu da mevlit yapacakmş kaynanam eşime dedi ben hiçç gitmek istemiyorum ama eşim tabi kı de gidecez dedi eşime ne desem,, kaynanam aradığında ona ne desem de gitmekten kurtulsam
ortam okadar soguk oluyr kı zaten konuşmuyor konuştugu zamanda ben nazara cok İnanırımm diyıp duruyor ve indanı zab altına bırakıyor O yuzdn eşim için bile o ortamı çekmek istemiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?