2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ya aslinda vermek sorun degil diyet yaparim şuan ki yemem le bile cok guzel kilo verirdim ama emzirirken sut olsun diye yermiyiz acaba simdi dikkat edebiliyorum ozmn bebek olucak süt lazim ondan korkuyorum biraz ama.suan anlamadigim.bisey var nasil geliyor bu gr lar valla 55 le basladim cok iyiydim ama suan vucudum diyor ki senistedigin kadar yemenden kıs benim bir limitim var onu tamamliycam ama ne yalan soyliym kilo.kompleksim var

Bende bulamadım içime sinen bişi ya, bu arada böbrekte büyüme küçülme durumu oluyo muymuş ölçüm kaynaklı başka bi durum mu varmış?

Bebek buyudukce buyuk olan bobrek daha yavas buyuyor sanirim, digeri normal hizinda, oyle olunca aradaki fark kapanmaya basliyor anladigim kadariyla, ya da sislik varsa belki o iniuodur fark o sekilde kapaniyordur.

Instagramda gezinirken eskiden aliaveris yaptigim bir sayfa aklima geldi. Sonradan gerek yok diye takipten cikarmistim. Simdi baktim da cok cici seyler varmis yenidogan icin. Sayfanin adi

missmodish

Bakabilirsiniz kizlar, erkeklere de kizlara da guzel seyler var. Benim yaptigim alisveriste gelen urunler gayet kaliteli guzdi. Yaz basinda arkadasim icin almistim.

Aa bende ona bakiyodum guvenilir mi.acaba diye bi de kızlar ocak da lohusa pijama setlerinde falan indirim oluyomuş ben ocaği bekliyeyim diyorum
Bende daha kızçeme bile birşey almadım
Hep erken diyorum bekliyorum
Arada bir nette gezip sepetleri doldurup boşaltıyorum :)

Kızlar rahatsızlığı olan arkadaşlara gecmiş olsn diyorım size bişey danışmak istiyorum. Konu dışı biraz sadece dışardan bi göze ihtiyacım var. Yorum yapanlara şimdiden teskler. Kızlar benim eltim cokkkkkkkkk soguk bır insan 10 saat yan yana kalsak ıkı kelime konuşmayızz kı sadece kaynanamın evinde görürsem oda birbirimizin evine gidip gelmeyız, bunu sorun etmıyırum herkesn yapısı farklı olablr. İki ay önce dogum yaptı evine altını takmaya gittk yemin edrm o kadar sopuk davrandı kı elimde olsa ordan uçarak kacacaktm,, ve surekli ben nazardan cok korkarım diyp durdu ve asla ben bebeğe bakaym falan demedim zaten el kadar bebiş yanı,, bu hafta sonu da mevlit yapacakmş kaynanam eşime dedi ben hiçç gitmek istemiyorum ama eşim tabi kı de gidecez dedi eşime ne desem,, kaynanam aradığında ona ne desem de gitmekten kurtulsam

Aynen öyle biz ne kadar kissakta vücudun limiti var alacak olduktan sonra her türlü alir. Ben doğumdan sonra bol su salata ve çorba ve izgara et tarzi beslenmeyi düşünüyorum. Birde kimyonlu cay varmış ondan yapıp icicem hem kilo verdiriyormus hem de bebegin gazini hafifletiyormus

Kizlar isim düşündünüz mü ben netlestirdim galiba
Ama cok uzuluyorum yaa biliiyorum saglik hepsinden onemli de kiloyu cok alip catlamak istemiyorum kalp carpintisi asiri halsizlik tansiyon falan hepsini yasamiştim ama.onlarda hic dikkatli degildim cok guzel yerdim 15 kilo aldiydim hamileligin tadini alirdim bu ise cok.ilginc ilerliyor bakalım

Kızlar rahatsızlığı olan arkadaşlara gecmiş olsn diyorım size bişey danışmak istiyorum. Konu dışı biraz sadece dışardan bi göze ihtiyacım var. Yorum yapanlara şimdiden teskler. Kızlar benim eltim cokkkkkkkkk soguk bır insan 10 saat yan yana kalsak ıkı kelime konuşmayızz kı sadece kaynanamın evinde görürsem oda birbirimizin evine gidip gelmeyız, bunu sorun etmıyırum herkesn yapısı farklı olablr. İki ay önce dogum yaptı evine altını takmaya gittk yemin edrm o kadar sopuk davrandı kı elimde olsa ordan uçarak kacacaktm,, ve surekli ben nazardan cok korkarım diyp durdu ve asla ben bebeğe bakaym falan demedim zaten el kadar bebiş yanı,, bu hafta sonu da mevlit yapacakmş kaynanam eşime dedi ben hiçç gitmek istemiyorum ama eşim tabi kı de gidecez dedi eşime ne desem,, kaynanam aradığında ona ne desem de gitmekten kurtulsam

Ben yerinde olsa idim eşimin hatri icin onun yaninda olma adina giderdim ama uzun oturmam bi yarim saat falan kalirdim hani isteyerek deģil de eşim benim icin cok kiymetli onun hatri icin geldim.mesaji verirdim zaten aranizda mesafe varmiş ama sonucta aile bağıniz var mecburen boyle.ozel gunlerde biraraya gelinir ve oraya gitmek senin olgunluğunu gösterir

ortam okadar soguk oluyr kı zaten konuşmuyor konuştugu zamanda ben nazara cok İnanırımm diyıp duruyor ve indanı zab altına bırakıyor O yuzdn eşim için bile o ortamı çekmek istemiyorumm

Bende oraya baktım beden konusunda bilemedim ki
Bedeni nasıl ayarlayacağız ki
Tecrubeli kime sorduysam 6 aylık gibi oluyormusuz dogumdan sonra,ki urun geldiginde bedeni olmazsa tekrar kargolayip beden degisikligi veya model degisikligi yapabiliyorsun. Beli lastik ayarli aldığım suan lastigin en sıkı hali baya acma payi var licrali zaten. Ekledim kendi ustumdeki halinide

Eklentiler

• P_20181031_140440_1.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 93
  • IMG-20181031-WA0001_1.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 91
Biraz kendini beğenmiş herhalde canim, sevmediğim insan tiplemesi. Eşini kirma derim ama sana kalmış sonuçta bende istemedigim yere sırf eşim için gidebiliyorum. Aynisi olmasada benzer durumlar yaşıyoruz zaman zaman, git ama çok durma hamilesin sonucta yarım saat veya 1 saat durup kalk bence o sana o şekilde davraniyorsa sende ona o sekilde davranki anlasin. Mevlid yapacakmış onca millet gelecek nazar degmeyecekte senin nazarin mi değecekmiş. Bence o seni çekemiyor,bosver takmamaya çalış keyfini kaçırmaya değmez sadece eşinin hatrı için git.

Ben olsam giderim cnm mevlüde bende soğuk davranırdım gider uzaktan misafir gibi mevlid-i dinler gelirdim maksat gittim mi.gittim olurdum. Sonuçta çok yakın akrabasiniz. Benim bildiğim bir sey vardır düşmanına yakın olacaksın ne kadar uzak olursan o kadar kinlenir sana zararı olur. Mesafeli ve küs olmamak gerek yani benim tarzım bu ama sen tabikide kalbinin sesini dinle seni mutsuz eden seylerden uzak durman daha iyi olur.

ortam okadar soguk oluyr kı zaten konuşmuyor konuştugu zamanda ben nazara cok İnanırımm diyıp duruyor ve indanı zab altına bırakıyor O yuzdn eşim için bile o ortamı çekmek istemiyorumm

Ben olsam ben de giderdim, ama seni kastederek laf ederse de altta kalmaz uslubunca cevap verirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…