- 30 Mayıs 2013
- 2.425
- 3.961
- 373
- 39
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #19.381
Boyun kac peki canim. Ben 52 kiloyla bile asiri zayif gorunuyorum.
Kizlar isim düşündünüz mü ben netlestirdim galiba
Kızlar rahatsızlığı olan arkadaşlara gecmiş olsn diyorım size bişey danışmak istiyorum. Konu dışı biraz sadece dışardan bi göze ihtiyacım var. Yorum yapanlara şimdiden teskler. Kızlar benim eltim cokkkkkkkkk soguk bır insan 10 saat yan yana kalsak ıkı kelime konuşmayızz kı sadece kaynanamın evinde görürsem oda birbirimizin evine gidip gelmeyız, bunu sorun etmıyırum herkesn yapısı farklı olablr. İki ay önce dogum yaptı evine altını takmaya gittk yemin edrm o kadar sopuk davrandı kı elimde olsa ordan uçarak kacacaktm,, ve surekli ben nazardan cok korkarım diyp durdu ve asla ben bebeğe bakaym falan demedim zaten el kadar bebiş yanı,, bu hafta sonu da mevlit yapacakmş kaynanam eşime dedi ben hiçç gitmek istemiyorum ama eşim tabi kı de gidecez dedi eşime ne desem,, kaynanam aradığında ona ne desem de gitmekten kurtulsam
Tecrubeli kime sorduysam 6 aylık gibi oluyormusuz dogumdan sonra,ki urun geldiginde bedeni olmazsa tekrar kargolayip beden degisikligi veya model degisikligi yapabiliyorsun. Beli lastik ayarli aldığım suan lastigin en sıkı hali baya acma payi var licrali zaten. Ekledim kendi ustumdeki halinide
Kızlar nefes almakta zorlanıyo musunuz ya bazen? Özellikle yemekten sonra felan? Bende mi bi sıkıntı var acaba
Boydan kurtarıyorum zaten. 1.58-1.59 civarı. 60 yokum yani. 48 kilo ile 1.70 falan olduğumu düşünemiyorum
Kızım koydu bile kardeşinin ismini. Elif olacak bizimki
Mevlid başladığında gider, duayı dinler, ikramlardan iki çatal alır, 'yoruldum ben' der çıkardım. Hem eşinin hatrına katılmış olursun, hem de sonrasındaki gereksiz standart muhabbetleri çekmemiş olursun.
Ben doğumdan sonraki gün hastaneden çıkarken normalde giydiğim eşofman altını giyip çıkmıştım hastaneden. Fazla kilo almazsan kaybolursun o lohusa pijamalarının içinde, benden söylemesi
Hamilelik öncesi bedenime göre alırdım ben olsam.
Yemek sonrası, iki adım merdiven çıktıktan sonra, biraz yürüdükten sonra, her türlü sıkışıyor nefesim. Çok zorlanıyorum ben bu hamileliğimde ya. İlkinde hiç böyle değildim. Son 2 gündür rennie şişesi elimde yaşıyorum yine. Öyle bir mide yangınım var ki Allah düşmanıma vermesin
Maşallah minik hemen bulmuş kardesine isim ne güzel, Aman canım sıkmasinda geniş olmasi çok onemli degil zaten giyecegim en fazla 10 gün. Kaynanayla kayinpeder 5 vakit namaz kılıyor dar olursa onlarda tuhaf tuhaf bakarlar bazen giydiklerime bile laf ediyorlar. Malum onların yanında doğum yapma olasılığım çok yüksekBoydan kurtarıyorum zaten. 1.58-1.59 civarı. 60 yokum yani. 48 kilo ile 1.70 falan olduğumu düşünemiyorum
Mevlid başladığında gider, duayı dinler, ikramlardan iki çatal alır, 'yoruldum ben' der çıkardım. Hem eşinin hatrına katılmış olursun, hem de sonrasındaki gereksiz standart muhabbetleri çekmemiş olursun.
Ben doğumdan sonraki gün hastaneden çıkarken normalde giydiğim eşofman altını giyip çıkmıştım hastaneden. Fazla kilo almazsan kaybolursun o lohusa pijamalarının içinde, benden söylemesi
Hamilelik öncesi bedenime göre alırdım ben olsam.
Yemek sonrası, iki adım merdiven çıktıktan sonra, biraz yürüdükten sonra, her türlü sıkışıyor nefesim. Çok zorlanıyorum ben bu hamileliğimde ya. İlkinde hiç böyle değildim. Son 2 gündür rennie şişesi elimde yaşıyorum yine. Öyle bir mide yangınım var ki Allah düşmanıma vermesin
Canım bendim ben de pandalının alt üst takım olanını almıştım. Bi de aziz bebenin mavili takımını ben de aldım 5li olanı dokusu desenleri onun da çok güzel. Maviş maviş giyecek minik kuzularCanlar e bebekten aldıklarım geldi bugün çok güzeller alacak olanlar tereddüt etmeden alsın kalitesine bayıldım önceki aldıklarımla beraber baya baya hazırlığa başladım artıkbaby corner in pandalı tulumuna bayıldım bu arada biri çok güzel al demişti kimdi o unuttum iyi ki dinleyip almışım
hala kesinleştiremdik canm Aysima ismi ni beğeniyorum birazcık ama net değil ,sen ne düşünüyorsunKizlar isim düşündünüz mü
Çok güzel Canım benimTecrubeli kime sorduysam 6 aylık gibi oluyormusuz dogumdan sonra,ki urun geldiginde bedeni olmazsa tekrar kargolayip beden degisikligi veya model degisikligi yapabiliyorsun. Beli lastik ayarli aldığım suan lastigin en sıkı hali baya acma payi var licrali zaten. Ekledim kendi ustumdeki halinide
Ayrıntılı ultrasonda göründü doktorum tuzu bırak bir daha ki kontrolde tekrar bakalım dedi geçebilirde dediben yaşamıştım canım önemli olan ne kadar bi tıkanıklık olduğu bebegin gelişimini etkilemiosa sorun yok genelde aspirin veriyolar
Ay iyi ki demişsin valla sağol canım pandalı tuluma aşık oldukCanım bendim ben de pandalının alt üst takım olanını almıştım. Bi de aziz bebenin mavili takımını ben de aldım 5li olanı dokusu desenleri onun da çok güzel. Maviş maviş giyecek minik kuzular
Kızlar rahatsızlığı olan arkadaşlara gecmiş olsn diyorım size bişey danışmak istiyorum. Konu dışı biraz sadece dışardan bi göze ihtiyacım var. Yorum yapanlara şimdiden teskler. Kızlar benim eltim cokkkkkkkkk soguk bır insan 10 saat yan yana kalsak ıkı kelime konuşmayızz kı sadece kaynanamın evinde görürsem oda birbirimizin evine gidip gelmeyız, bunu sorun etmıyırum herkesn yapısı farklı olablr. İki ay önce dogum yaptı evine altını takmaya gittk yemin edrm o kadar sopuk davrandı kı elimde olsa ordan uçarak kacacaktm,, ve surekli ben nazardan cok korkarım diyp durdu ve asla ben bebeğe bakaym falan demedim zaten el kadar bebiş yanı,, bu hafta sonu da mevlit yapacakmş kaynanam eşime dedi ben hiçç gitmek istemiyorum ama eşim tabi kı de gidecez dedi eşime ne desem,, kaynanam aradığında ona ne desem de gitmekten kurtulsam
Tecrubeli kime sorduysam 6 aylık gibi oluyormusuz dogumdan sonra,ki urun geldiginde bedeni olmazsa tekrar kargolayip beden degisikligi veya model degisikligi yapabiliyorsun. Beli lastik ayarli aldığım suan lastigin en sıkı hali baya acma payi var licrali zaten. Ekledim kendi ustumdeki halinide
Bi tanidigim 5-6 tane yesil mercimegi yikayip yutuyordu mide yangini ve reflu icin. Zarari yok dene istersen. Cigden olacak tabiki. Bir de bogazini falan yakarsa da tahin cok iyi geliyor. Direk tahini biraz zor da olsa yutuyosun, bogazda agri sanci aci falan kalmiyor hicbirsey.
Maşallah minik hemen bulmuş kardesine isim ne güzel, Aman canım sıkmasinda geniş olmasi çok onemli degil zaten giyecegim en fazla 10 gün. Kaynanayla kayinpeder 5 vakit namaz kılıyor dar olursa onlarda tuhaf tuhaf bakarlar bazen giydiklerime bile laf ediyorlar. Malum onların yanında doğum yapma olasılığım çok yüksek
bizimki de elif'i çok seviyor ama biz istemiyoruz tabi, trt çocuktaki eliften mi etkilendi arkadaşımın kızı vardı elif ondan mı bilmem, çevremde o kadar çok elif var ki, bi de çocuklar hemen elif diyiveriyor çok seviyorlar sanırım.
Pandali tulum hangisi cnm foto var mi e bebekte mi ? Merak ettim.Ay iyi ki demişsin valla sağol canım pandalı tuluma aşık oldukSağlıkla giysin kuzular
Amin canım hep birlikte inşallah. Üstü lizőz örgü haberin olsun ama canimÇok güzel Canım benim
Yardımım için çok teşekkür ederim
Bende oradan sipariş vereceğim hatta seninkini çok beğendim pembesi varsa onun siparişini verebilirim
Allah ım hayırlısı ile giymeyi nasip etsin inşallah
Sagol canım. Elif'ler çoğalıyor maşallahçok yakışmış canım, güle güle giyin, bence bünyeyle alakalı kilo durumu ama sana de demişlerse bende öyle oldu, dar olup seni rahatsız edeceğine rahat rahat giyinirsin, bi arkadaşımın kolları dar geldiği için kesmek zorunda falan kalmışlardı hiç gerek yok o yüzden.
bizimki de elif'i çok seviyor ama biz istemiyoruz tabi, trt çocuktaki eliften mi etkilendi arkadaşımın kızı vardı elif ondan mı bilmem, çevremde o kadar çok elif var ki, bi de çocuklar hemen elif diyiveriyor çok seviyorlar sanırım.
Senin ki kaç beden kuZumAmin canım hep birlikte inşallah. Üstü lizőz örgü haberin olsun ama canim
zordur valla canım şimdiden ben bile strese girmis durumdayim birde hic akrabam yok orda.Bende kendimi bilirim Anam bende yanlarinda ne etek ne elbise ne askılı giyerim giydigim en fazla kisakol ve kot ama genede batıyorum gözlerine işte. Eltimde rahat mini etekler askililar giyer kimsenin seslendigini duymadım bende kudururum. Tabi evlenme arefesinde kimse demedi bizim icin kizimiz prenses şöyle böyle ondan bunlar geldi başıma.Gece uykumdan uyandıracak kadar yandı bütün gece boyunca. Sadece midem değil, yemek boruma yanan bir kömür parçası sıkışmış sanki, yutkundukça yandı mübarek. Akşam yemeğinde cacık yemiştim. Onun içindeki çiğ sarımsak yaptı sanırım
Denerim o dediğini de ne zararı olacak ki?
Evet biz ismimizi bulduk:)
Kv-kp yanında çok zor oluyor doğum sonrası. İlk kızımdan biliyorum. Bizimkiler de namazlı niyazlı ama askılı ve çok kısa şeyler giymemeye ben kendim dikkat ediyorum, onun dışında çok kasmıyorum valla kıyafet için. Ben evlenirken de böyleydim, rahatsız olan bakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?