2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Hayırlısı olsun canım hepimiz icin ilkinde cok catlamadiysan bunda cok sikinti olacağını düşünmüyorum acikcasi. İsim olarakda bizde şuan Dorukhan diye düşündük ama cok da net değil

Eşine alkış valla
O kadar kasma ki seni de darlamasınlar. Sen nasıl davranırsan öyle kabul ederler. Sen dikkat ettikçe daha fazlasını isterler. Açık saçık giyinmiyoruz yanlarında sonuçta, kısa kolluya laf söylemek de nedir ya hangi devirde yaşıyoruz

Güle güle giy canım

Bende alkışladım icimden ama hic birşey demedim kendisine doğru diyorsun aslında birsey dediklerinde susmamak lazım cevap vermek lazim, deniyicem bakalım başarılı olurum isallah

kızlar ara ara adet sancısı gıbı sancınız oluyormu ya bende bugun sabahtan berı cok oldu napcam bılmıyorum

Canım bende de oluyor. Yani adet sancısının aynısı ama sanki hafifi değil mi? karının alt bölgesinde.... Bu alıştırmaymış. Rahim kendini doğuma alıştırıyormuş ve kendini güçlendiriyormuş. Dr um öyle emişti. Bir de link var kısa ve öz anlatıyor. http://www.mumcu.com/braxton-hicks-kasilmalari/

hangi siteden aldın canım ...

hala kesinleştiremdik canm Aysima ismi ni beğeniyorum birazcık ama net değil ,sen ne düşünüyorsun
Aysima cok hoş muş beğendim inan bende zehra düşünüyorum kişilige sirayet eder doye zehra lara baktim hep pozitif insanlar bebekleri de akıllı eger tekrar bisey cıkmazsa Zehra bakalim

Hayırlısı olsun canım hepimiz icin ilkinde cok catlamadiysan bunda cok sikinti olacağını düşünmüyorum acikcasi. İsim olarakda bizde şuan Dorukhan diye düşündük ama cok da net değil
Çatladım ama daha cok bacaklarim olmuştu oylw karnimda kanli damarlar falan olmadı şükür herhalde bunda hic olmaz ona gore 10 kilo eksi ile hamile kaldim bakalım

Sagol canım

Giydirilebilir diye düşünüyorum. Sonucta alt uste giydirsek alt pantolon lastikli diye bana tulum daha güvenli gibi geliyor ama tecrübe de etmedim hic
Tulumlar daha rahat ve kullanışlı oluyor canım kat kat giydirmektense tulum bebekler için daha rahat oluyor tabi bu benim düşüncem

Evet 5li hastane çıkışı canım 10lu da aldım hastanede 10lu olanı giyecek bunu da evde giydiririm göbeği bi haftada düşüyor zaten canım Kuzey’in hemen düşmüştü
Ay ben göbek falan hep unutmusum hiç dogurmamis gibiyim. Bende Bir tane 10 lu aldim baska da almayı dusunmuyorum onlu çünkü 5li 3lu çok var birde oğlumun küçükleri var yıkar yıkar giydiririrm diye dusundum

hangi siteden aldın canım ...
lohusa sepeti canım sitenin adi
İçini ferah tut o zaman bol bol vazelin tarzi seyler sür catlama olmaz isallah bu sefer
Tulumlar daha rahat ve kullanışlı oluyor canım kat kat giydirmektense tulum bebekler için daha rahat oluyor tabi bu benim düşüncem
Bende ayni dusuncedeyim daha onceden bebek bakmamış biri olarakanne icinde rahatlık çocuğunda karni falan acilmaz diye hosuma gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…