- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #19.401
M beden aldim ben canım. 61 bende benim boy 1.58 falan daha uzunsan daha bol olur sana bile.Senin ki kaç beden kuZum
Ben 60-61 kiloyum beden için sipariş vereceğim de
Bende yürürken oluyor canim yemekten sonra sıkıntı yaşamadım hicKızlar nefes almakta zorlanıyo musunuz ya bazen? Özellikle yemekten sonra felan? Bende mi bi sıkıntı var acaba
Hayırlısı olsun canım hepimiz icin ilkinde cok catlamadiysan bunda cok sikinti olacağını düşünmüyorum acikcasi. İsim olarakda bizde şuan Dorukhan diye düşündük ama cok da net değilKizlar isim düşündünüz mü ben netlestirdim galiba
Ama cok uzuluyorum yaa biliiyorum saglik hepsinden onemli de kiloyu cok alip catlamak istemiyorum kalp carpintisi asiri halsizlik tansiyon falan hepsini yasamiştim ama.onlarda hic dikkatli degildim cok guzel yerdim 15 kilo aldiydim hamileligin tadini alirdim bu ise cok.ilginc ilerliyor bakalım
E bebekte canımPandali tulum hangisi cnm foto var mi e bebekte mi ? Merak ettim.
zordur valla canım şimdiden ben bile strese girmis durumdayim birde hic akrabam yok orda.Bende kendimi bilirim Anam bende yanlarinda ne etek ne elbise ne askılı giyerim giydigim en fazla kisakol ve kot ama genede batıyorum gözlerine işte. Eltimde rahat mini etekler askililar giyer kimsenin seslendigini duymadım bende kudururum. Tabi evlenme arefesinde kimse demedi bizim icin kizimiz prenses şöyle böyle ondan bunlar geldi başıma.Bizimkiler artık bizim kızımız sizin kızınız dedi, bende birsey diyemem zaten ama en son kaynanam kisakollum icin kizim biraz açık degilmi dediginde esim vardi yanimizda annesine anne diger gelininjn giydiklerinede böyle laf ediyormusun demisti hem kaynana şaşırdı hem ben şaşırdım eşimden beklenmedik bir tepkiydi. Bakalim yanlız olunca yanlarında ne diyecekler
Güle güle giy canımTecrubeli kime sorduysam 6 aylık gibi oluyormusuz dogumdan sonra,ki urun geldiginde bedeni olmazsa tekrar kargolayip beden degisikligi veya model degisikligi yapabiliyorsun. Beli lastik ayarli aldığım suan lastigin en sıkı hali baya acma payi var licrali zaten. Ekledim kendi ustumdeki halinide
E bebekte canım
Evet 5li hastane çıkışı canım 10lu da aldım hastanede 10lu olanı giyecek bunu da evde giydiririm göbeği bi haftada düşüyor zaten canım Kuzey’in hemen düşmüştüÇok tatlıymış ama bu yenidoğan hastane çıkışı mi tulum göbek düşmeden giydiriliyor mu
Bazen ara ara oluyor canımkızlar ara ara adet sancısı gıbı sancınız oluyormu ya bende bugun sabahtan berı cok oldu napcam bılmıyorum
Bende alkışladım icimden ama hic birşey demedim kendisineEşine alkış valla
O kadar kasma ki seni de darlamasınlar. Sen nasıl davranırsan öyle kabul ederler. Sen dikkat ettikçe daha fazlasını isterler. Açık saçık giyinmiyoruz yanlarında sonuçta, kısa kolluya laf söylemek de nedir ya hangi devirde yaşıyoruz
kızlar ara ara adet sancısı gıbı sancınız oluyormu ya bende bugun sabahtan berı cok oldu napcam bılmıyorum
Sagol canımGüle güle giy canım
Giydirilebilir diye düşünüyorum. Sonucta alt uste giydirsek alt pantolon lastikli diye bana tulum daha güvenli gibi geliyor ama tecrübe de etmedim hicÇok tatlıymış ama bu yenidoğan hastane çıkışı mi tulum göbek düşmeden giydiriliyor mu
hangi siteden aldın canım ...Tecrubeli kime sorduysam 6 aylık gibi oluyormusuz dogumdan sonra,ki urun geldiginde bedeni olmazsa tekrar kargolayip beden degisikligi veya model degisikligi yapabiliyorsun. Beli lastik ayarli aldığım suan lastigin en sıkı hali baya acma payi var licrali zaten. Ekledim kendi ustumdeki halinide
Aysima cok hoş muş beğendim inan bende zehra düşünüyorum kişilige sirayet eder doye zehra lara baktim hep pozitif insanlar bebekleri de akıllı eger tekrar bisey cıkmazsa Zehra bakalimhala kesinleştiremdik canm Aysima ismi ni beğeniyorum birazcık ama net değil ,sen ne düşünüyorsun
Çatladım ama daha cok bacaklarim olmuştu oylw karnimda kanli damarlar falan olmadı şükür herhalde bunda hic olmaz ona gore 10 kilo eksi ile hamile kaldim bakalımHayırlısı olsun canım hepimiz icin ilkinde cok catlamadiysan bunda cok sikinti olacağını düşünmüyorum acikcasi. İsim olarakda bizde şuan Dorukhan diye düşündük ama cok da net değil
Tulumlar daha rahat ve kullanışlı oluyor canım kat kat giydirmektense tulum bebekler için daha rahat oluyor tabi bu benim düşüncemSagol canım
Giydirilebilir diye düşünüyorum. Sonucta alt uste giydirsek alt pantolon lastikli diye bana tulum daha güvenli gibi geliyor ama tecrübe de etmedim hic
Aysima cok hoş muş beğendim inan bende zehra düşünüyorum kişilige sirayet eder doye zehra lara baktim hep pozitif insanlar bebekleri de akıllı eger tekrar bisey cıkmazsa Zehra bakalim
evet anlamı da çok güzel bakalım,bu arada benim ismim zehra canmannem derki doğumunda bebekliğinde çok kolay dı,çocukluğum da da hiç yaramaz değilmişim belki de doğrudur.
Çatladım ama daha cok bacaklarim olmuştu oylw karnimda kanli damarlar falan olmadı şükür herhalde bunda hic olmaz ona gore 10 kilo eksi ile hamile kaldim bakalım
Ay ben göbek falan hep unutmusum hiç dogurmamis gibiyim. Bende Bir tane 10 lu aldim baska da almayı dusunmuyorum onlu çünkü 5li 3lu çok var birde oğlumun küçükleri var yıkar yıkar giydiririrm diye dusundumEvet 5li hastane çıkışı canım 10lu da aldım hastanede 10lu olanı giyecek bunu da evde giydiririm göbeği bi haftada düşüyor zaten canım Kuzey’in hemen düşmüştü
lohusa sepeti canım sitenin adihangi siteden aldın canım ...
İçini ferah tut o zaman bol bol vazelin tarzi seyler sür catlama olmaz isallah bu seferAysima cok hoş muş beğendim inan bende zehra düşünüyorum kişilige sirayet eder doye zehra lara baktim hep pozitif insanlar bebekleri de akıllı eger tekrar bisey cıkmazsa Zehra bakalim
Çatladım ama daha cok bacaklarim olmuştu oylw karnimda kanli damarlar falan olmadı şükür herhalde bunda hic olmaz ona gore 10 kilo eksi ile hamile kaldim bakalım
Bende ayni dusuncedeyim daha onceden bebek bakmamış biri olarakTulumlar daha rahat ve kullanışlı oluyor canım kat kat giydirmektense tulum bebekler için daha rahat oluyor tabi bu benim düşüncem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?