- 1 Kasım 2007
- 6.008
- 2.639
- 448
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #19.421
kızlar zaten altların lastikleri bebişlerin göbeğe gelmiyo daha yukarı koltuk altına kadar çıkıyoSagol canım
Giydirilebilir diye düşünüyorum. Sonucta alt uste giydirsek alt pantolon lastikli diye bana tulum daha güvenli gibi geliyor ama tecrübe de etmedim hic
ayy canm çok teşekkkür ederimAyy ben zehra larla cok iyi anlaşırım zagen demek sen ondan bana sicak geliyosun cok sevindim yaa
Nelerle ugrasiyorsunAy rüyamda yine doğum yapıyordum hastanedeydim çocuk pırt diye çıkıyordu valla hatta diyorum ne kadar kolay doğurdum diye bu arada doktorun Kağan Kocatepe’ydinerden girdiyse rüyama yalnız bebeğim baya kiloluydu hatta ve hatta poposunun üstüne oturuyordu hemşireler üstünü giydiriyordu ben şok sanki 4-5 aylık gibiydi neyse sonuç olarak bi taraflarım açık uyumuşum demek ki
Canım ben kizimda prima molfix kullandim sonra sleppy e gectim çok da memnun kaldım bundafa civilde merhaba bebek seti var sleepy o dan sipariş verdim bi bakabilirsin nettenKızlar ben simdi bebek bezlerine bakiyorum
1. Si prima ile sleepy arasinda kaldim diger cocuklarimda prima kullandim cok iyiydi ama bazılari onermiyor fiyattan mi bilemiyorum
2. Si prima mi uygun sleppy mi ben anlayamadim sanki sleppy daha pahali
3. Sü 1 no mu alayim 2 mi ?2 no alayim diyorum ama sizce ???
Aynen canım bende bi tane 10lu iki tane 5li aldım evde de var baya kıyafet geriye büyük beden kıyafetler alırım artıkAy ben göbek falan hep unutmusum hiç dogurmamis gibiyim. Bende Bir tane 10 lu aldim baska da almayı dusunmuyorum onlu çünkü 5li 3lu çok var birde oğlumun küçükleri var yıkar yıkar giydiririrm diye dusundum
Şimdi canım 1.si prima iyi bana göre çünkü kullandım biliyorum ama sleepyide çok övüyorlar bi tane küçük paket alıp denemeyi düşünüyorum prima kullanmak istiyorum ama bazıları önermiyor gerçi ben yine bildiğimden şaşmam 2.si sleepy daha uygun prima daha pahalı 3.sü canım önce 1 numara al ama çok değil sonra zaten hemen 2 numaraya geçiyorsun bence büyük paketlerden bi tane al o bitene kadar 2 numaraya geçme vakti geliyorKızlar ben simdi bebek bezlerine bakiyorum
1. Si prima ile sleepy arasinda kaldim diger cocuklarimda prima kullandim cok iyiydi ama bazılari onermiyor fiyattan mi bilemiyorum
prima yı bende.çocuklarımda kullandım canm en iyisiydi bence ama mühendisinoğlu diye biri var bebek ürünlerini araştırıyor ve primanın içeriğinden dolayı önermiyor o yüzden de almadım,molfix yeni doğan 2 numara aldım görünüşte ince sıvı göstergesi var,pişik yapmazsa devam ederiz yoksa prima alırım yine,sleppy hakkında hiç fikrim yokKızlar ben simdi bebek bezlerine bakiyorum
Kız benim rüyalarım meşhurdur bilirsinNelerle ugrasiyorsun
Geçenlerde bende bembeyaz bir oglan doğuruyordum emzirmeye calisiyordum :) ben buğday tenli esim esmer kzimda ikimizin ortası bizden pek beyaz tenli çıkmaz ama ruya iste
Ona da baktim alt acmasi falan da var demi 55 tl galiba sen ne kadara aldinCanım ben kizimda prima molfix kullandim sonra sleppy e gectim çok da memnun kaldım bundafa civilde merhaba bebek seti var sleepy o dan sipariş verdim bi bakabilirsin netten
Molfixi pek.duymadim ama sleepy le prima onde gidiyo sanki arkadaş larimda sleppyden cok memnun kalmiş aynen kararsızim ya prima icin soylenenler de kafami.karistiriyor yoksa gönlümden gecen prima yineprima yı bende.çocuklarımda kullandım canm en iyisiydi bence ama mühendisinoğlu diye biri var bebek ürünlerini araştırıyor ve primanın içeriğinden dolayı önermiyor o yüzden de almadım,molfix yeni doğan 2 numara aldım görünüşte ince sıvı göstergesi var,pişik yapmazsa devam ederiz yoksa prima alırım yine,sleppy hakkında hiç fikrim yok
Demek sleppy daha uygun dedigim.gibi gonlumden gecen prima ama hakkinda soylenenler den dolayi kararsizimAynen canım bende bi tane 10lu iki tane 5li aldım evde de var baya kıyafet geriye büyük beden kıyafetler alırım artık
Şimdi canım 1.si prima iyi bana göre çünkü kullandım biliyorum ama sleepyide çok övüyorlar bi tane küçük paket alıp denemeyi düşünüyorum prima kullanmak istiyorum ama bazıları önermiyor gerçi ben yine bildiğimden şaşmam 2.si sleepy daha uygun prima daha pahalı 3.sü canım önce 1 numara al ama çok değil sonra zaten hemen 2 numaraya geçiyorsun bence büyük paketlerden bi tane al o bitene kadar 2 numaraya geçme vakti geliyor
fiyatını bilmiyorum sleepynın ama numunesini kullanmıstım bez cok kalın. bebeklerin bacaklarıda ıncecık bezde kalın olunca bacaklarda egrılık yapabılıyo. ben ilkinde yeşil prima kullandım yine onu kullanıcam. 2 no ilk 1 ay cok büyük oluyo kızım 3.300 dogmustu 2 noyu 1. aydan sonra kullandık. önce 70-80 adet 1 no al bence .sonra 2 ye gecersin.Kızlar ben simdi bebek bezlerine bakiyorum
Boyumuzda ayniymışM beden aldim ben canım. 61 bende benim boy 1.58 falan daha uzunsan daha bol olur sana bile.
Ayyy bende dun.dogurdum ruyamda hem de 2 tane miş ama 1 i dogmuş emziriyorum hatta goğsumden sari agiz sutu geliyor diyorum ki bu ilk.sut çok doyurucu baya bi karni tok.kalır dogsalar da sevsek yaa bu ara daha cok.istiyorum dogmasıniKız benim rüyalarım meşhurdur bilirsinBenim doğurduğumda saçları siyahtı bizde de siyah saçlı yok ama rüya işte
Aslinda ben de onu tahmin ediyodum cok kalin olmasi psikolojik olarak beni rahatsiz eder dur bakalim belki sleppy den yenidogan paketi alirim bi tane sonra prima ile devam.ederimfiyatını bilmiyorum sleepynın ama numunesini kullanmıstım bez cok kalın. bebeklerin bacaklarıda ıncecık bezde kalın olunca bacaklarda egrılık yapabılıyo. ben ilkinde yeşil prima kullandım yine onu kullanıcam. 2 no ilk 1 ay cok büyük oluyo kızım 3.300 dogmustu 2 noyu 1. aydan sonra kullandık. önce 70-80 adet 1 no al bence .sonra 2 ye gecersin.
Tam aynıymışız seninle desene o zaman canımBoyumuzda ayniymış
Sen bana mankenlik yapmış oldun Canım benim
Bilgilendirme için tesekkurler canımkızlar zaten altların lastikleri bebişlerin göbeğe gelmiyo daha yukarı koltuk altına kadar çıkıyosorun yok göbeği düşmeden giydiriliyo. lastikler göbeğe geldiğindede zaten göbek düşmüş oluyo zaten bebekler göbek bağından acı duymazlarmış. her alt açmada pamuk ve temizleme spreyi ile temizlicez. kuru tutucaz.
Kız benim rüyalarım meşhurdur bilirsinBenim doğurduğumda saçları siyahtı bizde de siyah saçlı yok ama rüya işte
Neden öyle hissediyorsun ki aceba canım bilinç altinda hayal ettigin ile fark mi var aceba. Ama ultrason resmiyle birebir aynı olmuyor bence annesi doğsun bi çok seveceksin minigiKızlar ben karnımda bebek hareket edince çok seviyorum sonra yüzünü görmek istiyorum, bizim detaylı ultrason da bebeğin yüzü çok net belli oluyor. Bakıyorum ama bir şey hissedemiyorum sanki karnımda taşıdığım o değilmiş gibi. Üzülüyorum neden böyle hissediyorum diye de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?