- 23 Haziran 2018
- 2.779
- 3.655
- 133
- 33
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #19.441
50 tl ye canım içinde 40 adet 1 numara 40adet 2 no 4paket islak mendil ve 10 adet alt acma bezi varOna da baktim alt acmasi falan da var demi 55 tl galiba sen ne kadara aldin
ya o kasılmalar bu kasılmamıydı ben daha şiddetli olur diye düşünüyordum demekki hazırlıyormus kendını :)Canım bende de oluyor. Yani adet sancısının aynısı ama sanki hafifi değil mi? karının alt bölgesinde.... Bu alıştırmaymış. Rahim kendini doğuma alıştırıyormuş ve kendini güçlendiriyormuş. Dr um öyle emişti. Bir de link var kısa ve öz anlatıyor. http://www.mumcu.com/braxton-hicks-kasilmalari/
Neden öyle hissediyorsun ki aceba canım bilinç altinda hayal ettigin ile fark mi var aceba. Ama ultrason resmiyle birebir aynı olmuyor bence annesi doğsun bi çok seveceksin minigi
banyo konusunda bende başlarda cesaret edemedim 20 günden sonra ellerim titreyerek yıkadım. şimdi 2. yi yıkarım heralde ama yine de kesin konuşmayayım. ama insan hiç yabancılık çekmiyor. onu kucağına aldıgında sanki yüz yıldır onun annesiymiş gibi tanıdık bir his. ve sanki sen dünyanın en iyi annesisin senden daha iyi kimse bakamaz diye düşünüyosun.Bilgilendirme için tesekkurler canımyaşayıp görücez artık bizde 2.ye tecrübe ederiz. İnan ben düşünüyorum nasıl kucağıma alacam nasil dokunacam nasil banyo yaptıracam elleyemem bebeisleri küçücük oluyorlar
hiçç belli olmaz .ben koyu kumralım eşim esmer. hemde kapkara esmer. kızımız bembeyaz ve sarı saçlı.sarisin renkli gözlü ihtimalimiz sıfır resmen bizden kara kasli kara gozlu olur anca gerilere giderse yedi kuşak çekermiş derler ya anca öyle
Ben kızımın ilk banyosunu kayınvalide iken yaptırmıştık ama sonra hep ben yaptırdım kimseye guvenemem çocuğumu :)banyo konusunda bende başlarda cesaret edemedim 20 günden sonra ellerim titreyerek yıkadım. şimdi 2. yi yıkarım heralde ama yine de kesin konuşmayayım. ama insan hiç yabancılık çekmiyor. onu kucağına aldıgında sanki yüz yıldır onun annesiymiş gibi tanıdık bir his. ve sanki sen dünyanın en iyi annesisin senden daha iyi kimse bakamaz diye düşünüyosun.
Eşimin dedesi sarisin ve renkli gozlu benim taraf benim baba tarafi esmer anne tarafi beyaz tenli bakalim ben esmer seviyorum geneldehiçç belli olmaz .ben koyu kumralım eşim esmer. hemde kapkara esmer. kızımız bembeyaz ve sarı saçlı.DD insanlar şoka giriyor kime benziyo diye.
Rabbim sağlıklı kolay doğum nasip etsin inşallah artik zaman daraliyorbya aklimizda hep doğum var ister istemez psikolojik olarak etkileniyor bilinc altimizda doğum oluncaay bu gece rüyamda dogurdugumu gördüm. bebek o kadar temiz doğuyorduki tertemiz ve pespembe idi. o kadar şaşırıyodum ki niye böyle temiz doğdu diye . kucagıma alıyodum çok güzeldi.
amin aminnn. ilkindeki gibi inşallah sağlıklı kolay bir şekilde sorunsuz bebeğimi kucağıma alır evime öbür yavrumun başına dönerim inşallah. kısa zamanda toparlanır ikisinede yetebilirim inşallah. hepimize kolaylıklarRabbim sağlıklı kolay doğum nasip etsin inşallah artik zaman daraliyorbya aklimizda hep doğum var ister istemez psikolojik olarak etkileniyor bilinc altimizda doğum olunca
Çok tatlıymış ama bu yenidoğan hastane çıkışı mi tulum göbek düşmeden giydiriliyor mu
Bende alkışladım icimden ama hic birşey demedim kendisinedoğru diyorsun aslında birsey dediklerinde susmamak lazım cevap vermek lazim, deniyicem bakalım başarılı olurum isallah
Kızlar ben simdi bebek bezlerine bakiyorum
1. Si prima ile sleepy arasinda kaldim diger cocuklarimda prima kullandim cok iyiydi ama bazılari onermiyor fiyattan mi bilemiyorum
2. Si prima mi uygun sleppy mi ben anlayamadim sanki sleppy daha pahali
3. Sü 1 no mu alayim 2 mi ?2 no alayim diyorum ama sizce ???
banyo konusunda bende başlarda cesaret edemedim 20 günden sonra ellerim titreyerek yıkadım. şimdi 2. yi yıkarım heralde ama yine de kesin konuşmayayım. ama insan hiç yabancılık çekmiyor. onu kucağına aldıgında sanki yüz yıldır onun annesiymiş gibi tanıdık bir his. ve sanki sen dünyanın en iyi annesisin senden daha iyi kimse bakamaz diye düşünüyosun.
ay bu gece rüyamda dogurdugumu gördüm. bebek o kadar temiz doğuyorduki tertemiz ve pespembe idi. o kadar şaşırıyodum ki niye böyle temiz doğdu diye . kucagıma alıyodum çok güzeldi.
Ben hastane çıkışı hiç giydirmedim. Direk tulum giydirdim çok da rahat oldu. İçine çıtlı uzun kollu üstüne de uzun kollu tulum. Oh mis8. Günde düşmüştü kızımın göbeği. Sadece ilk gece hastanede kaldığımızda yıkatmadım sonrasında eve geldikten sonra her gün yıkadık.
Olursun olursun. Şimdi tam zamanı, hamileliğe vurursun işi de
Kızım 3350 doğmuştu. 2 paket 1 kullanıp sonra 2 numaraya geçmiştik. İlk günlerde çok sık kaka yaptığı için 2 paket lazım oluyor. Prima premium care 2 paket 1 numara&2 paket 2 numara seti var. Sanırım 92'şer tane var ikililerde, onlardan alcam bir kutu. Devamına bakıcaz. 4 kilo ve üstü doğmadığı sürece 1 numaradan 2 paket kesin kullanılıyor.
Tastamam öyle oluyor bende, kendi de 2'şer çocuk büyütmüş annem ve kv değil ben daha iyi yaparmışım gibi geliyor gerekeni çünkü annesi benim o bebeğinkendim yıkıyordum kızımı ilkinde, bunda hiç korkmam. İlk banyosunu bile biz yaptırırız eşimle muhtemelen
Benim kızım da öyle anlattığın gibi doğmuştu ya kuzum benimkan falan hiç yoktu üstünde, parlak amniyon sıvısı vardı sadece, bembeyaz pamuk gibi doğdu bebeğim Hala da öyle pamucuk gibi.
Bende oyle düşünüyorum hamilelige vururum artıkBen hastane çıkışı hiç giydirmedim. Direk tulum giydirdim çok da rahat oldu. İçine çıtlı uzun kollu üstüne de uzun kollu tulum. Oh mis8. Günde düşmüştü kızımın göbeği. Sadece ilk gece hastanede kaldığımızda yıkatmadım sonrasında eve geldikten sonra her gün yıkadık.
Olursun olursun. Şimdi tam zamanı, hamileliğe vurursun işi de
Kızım 3350 doğmuştu. 2 paket 1 kullanıp sonra 2 numaraya geçmiştik. İlk günlerde çok sık kaka yaptığı için 2 paket lazım oluyor. Prima premium care 2 paket 1 numara&2 paket 2 numara seti var. Sanırım 92'şer tane var ikililerde, onlardan alcam bir kutu. Devamına bakıcaz. 4 kilo ve üstü doğmadığı sürece 1 numaradan 2 paket kesin kullanılıyor.
Tastamam öyle oluyor bende, kendi de 2'şer çocuk büyütmüş annem ve kv değil ben daha iyi yaparmışım gibi geliyor gerekeni çünkü annesi benim o bebeğinkendim yıkıyordum kızımı ilkinde, bunda hiç korkmam. İlk banyosunu bile biz yaptırırız eşimle muhtemelen
Benim kızım da öyle anlattığın gibi doğmuştu ya kuzum benimkan falan hiç yoktu üstünde, parlak amniyon sıvısı vardı sadece, bembeyaz pamuk gibi doğdu bebeğim Hala da öyle pamucuk gibi.
halam bi laf söylemişti 'analı kuzu kınalı kuzu' hiç aklımdan çıkmaz annesi yaparsa en güzelini yapar annesi yanında olursa çocuk parlar gibi algıladım bu lafı. cok da sevdım ve cok haklı bir laf.
bnm sezeryandı nasıl dogdu görmedim ama kızımda pespembe ve çok güzel doğmuştu hemşirenin kucagında görünce şaşırmıstım bu cocuk nasıl benım olur diye. eşim çok esmer oldugu için kara bişey bekliyordum
Ay tatlılığa bak kız çocuklarına çok güzel şeyler oluyor. Sağlıcakla giydir kızına valla şimdi sendeki duyguda farklidir 2 erkek çocuğun üstüne al canım valla ne hoşuna gidiyorsa. Bebek magazalarina girince kiz çocuk seylerini görünce ben bile kaybediyorum kendimibende e bebek ten aziz bebenin hastane çıkışını almıştım ama bu takımı da görünce dayanamayıp aldım Eki Görüntüle 2202563
merhaba çok güzel hastane çıkışı nerden aldınız acababende e bebek ten aziz bebenin hastane çıkışını almıştım ama bu takımı da görünce dayanamayıp aldım Eki Görüntüle 2202563
Bu lafi evet atalar çok çok doğru demiş ben yaşadım Allah kimseyi annesizlik babasizlikla terbiye etmesinBen de bir laf duymuştum, ilk duyunca irkilmiştim ama sonra düşününce neden öyle dediklerini anlamıştım. Bir arkadaşım demişti, kayınpederi dermiş 'insanın annesi öleceğine babası ölsün' diye. Ne biçim laf bu yahu demiştim ama annesiz kalmak kadar kötüsü yoktur bir yavru için hayatta. Baba evin direği derler ama anne de temeli. Anne gidince evlerin nasıl dağıldığını görünce hak veriyorum insanların böyle demesine. Allah kimseyi annesiz de babasız da büyümek zorunda bırakmasın.
Ben normal doğum yapmıştım ve doğduğu gibi görmüştüm. Ben de sormuştum 'bunun üstünde başında niye hiç kan yok?' Diye. Sanki kanlı doğmak zorundaymış gibi :)
Bu lafi evet atalar çok çok doğru demiş ben yaşadım Allah kimseyi annesizlik babasizlikla terbiye etmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?