- 12 Haziran 2018
- 155
- 252
- 33
- 41
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #19.461
Kızlar nefes almakta zorlanıyo musunuz ya bazen? Özellikle yemekten sonra felan? Bende mi bi sıkıntı var acaba
1 paket prima 1 numara aldım 92 tane var içinde birde sleepy merhaba bebek seti aldım 40 yenidoğan 40 tane de 2 numara var eğer sleepyden memnun kalırsam 2 numaraya onunla devam ederim yoksa denemek istediğim birkaç marka var onlara bakıcam duruma gore davranacağım için daha fazla almadim prima çok pahalıya geliyor sürekli onunla devam etmeyi düşünmüyorumKızlar ben simdi bebek bezlerine bakiyorum
1. Si prima ile sleepy arasinda kaldim diger cocuklarimda prima kullandim cok iyiydi ama bazılari onermiyor fiyattan mi bilemiyorum
2. Si prima mi uygun sleppy mi ben anlayamadim sanki sleppy daha pahali
3. Sü 1 no mu alayim 2 mi ?2 no alayim diyorum ama sizce ???
sağol canm,rabbim.herkese farklı cinsiyeti tattırır inş.çok güzel bi duygu beğenip te almak istiğim ne varsa alıyorumAy tatlılığa bak kız çocuklarına çok güzel şeyler oluyor. Sağlıcakla giydir kızına valla şimdi sendeki duyguda farklidir 2 erkek çocuğun üstüne al canım valla ne hoşuna gidiyorsa. Bebek magazalarina girince kiz çocuk seylerini görünce ben bile kaybediyorum kendimi
teşekkür ederim :)bulunduğum yerde ki bir mağazadan aldım.merhaba çok güzel hastane çıkışı nerden aldınız acaba
Sağlık ocakları yapmıyor canım. Hastanede yapılıyor.Mutlaka aç gidilmesi gerekir orda şekerli sıvı içiriyorlar.Kızlar şeker yüklemesi sağlık ocaginda yapılıyor mu?Birde aç gidilmesi gerekli değil mi?
cok begendim bilindik bir yer ise almak isterdim o yuzden teşekkürler cevap içinteşekkür ederim :)bulunduğum yerde ki bir mağazadan aldım.
ben sağlık ocaginda yaptırdım ama heryerde yapılmıyor galiba bir sor istersen mutlaka ac gidilmesi gerekiyor testten önceki aksam 9dan sonra birşey yeme canımKızlar şeker yüklemesi sağlık ocaginda yapılıyor mu?Birde aç gidilmesi gerekli değil mi?
kaç kilo almıştın canım birde 38. Hafta için ciğer gelistirici vurması super çoğu doktor o haftada bu uygulamayı yapmaz içini ferah tut sağlıkla gelir kuzunKızlar bugün doktora gittik bebek 814 gram olmuş plesanta aşağıda ama rahim agzini kapatmıyor dedi 32 ye kadar da çıkar dedi ama 32 de alttan muayene edicem seni dedi plesanta için.tırsmadım değil erken doğumu tetiklemesinden korktum acikcasi. Zaten 38 başı doğuma alacakmış beni erken almamız lazım dedi birde kilomu çok beğendi çok az almışın aferin dedi ama genede seker yüklemesi yaptırmam gerekmiş. Yani doğuma 84 günüm kalmis kizlar. Inşallah Kuvezde kalmaz bebegim zaten onun icinde ciğer geliştirici iğne olacakmisim
Bende bunu begeniyordum aslinda aziz bebenin kini de sirf bu yuzden almadim nerden baktın ben insta dan baktım fiyat cok uçuk o yuzden bizim burda carşiya bakmayi düşünüyorumbende e bebek ten aziz bebenin hastane çıkışını almıştım ama bu takımı da görünce dayanamayıp aldım Eki Görüntüle 2202563
eda baby canm markası internet te satılıyor sanırım bi bak.cok begendim bilindik bir yer ise almak isterdim o yuzden teşekkürler cevap için
mağazadan aldım canm ben 180 liraydı pazarlıkla 150 ye verdi,aziz bebenin takımı da çok uygundu 65 e aldım onuBende bunu begeniyordum aslinda aziz bebenin kini de sirf bu yuzden almadim nerden baktın ben insta dan baktım fiyat cok uçuk o yuzden bizim burda carşiya bakmayi düşünüyorum
canm doktor un daha iyi bilir tabi ama bende alttan muayeni kesinlikle yasaklamıştı doktor,kanama olur diye.ay ne güzel 84 gün ü duymak benim de muhtemelen 38.hafta da alırlarKızlar bugün doktora gittik bebek 814 gram olmuş plesanta aşağıda ama rahim agzini kapatmıyor dedi 32 ye kadar da çıkar dedi ama 32 de alttan muayene edicem seni dedi plesanta için.tırsmadım değil erken doğumu tetiklemesinden korktum acikcasi. Zaten 38 başı doğuma alacakmış beni erken almamız lazım dedi birde kilomu çok beğendi çok az almışın aferin dedi ama genede seker yüklemesi yaptırmam gerekmiş. Yani doğuma 84 günüm kalmis kizlar. Inşallah Kuvezde kalmaz bebegim zaten onun icinde ciğer geliştirici iğne olacakmisim
Kızlar bugün doktora gittik bebek 814 gram olmuş plesanta aşağıda ama rahim agzini kapatmıyor dedi 32 ye kadar da çıkar dedi ama 32 de alttan muayene edicem seni dedi plesanta için.tırsmadım değil erken doğumu tetiklemesinden korktum acikcasi. Zaten 38 başı doğuma alacakmış beni erken almamız lazım dedi birde kilomu çok beğendi çok az almışın aferin dedi ama genede seker yüklemesi yaptırmam gerekmiş. Yani doğuma 84 günüm kalmis kizlar. Inşallah Kuvezde kalmaz bebegim zaten onun icinde ciğer geliştirici iğne olacakmisim
Kız bende sarı saçlı mavi gözlü olma ihtimali yüksek babasının bebekliği sapsarı gözler mavi kuzey de öyle bana çekerse ben ilk aylar saçlarım kapkaraymış hatta o kadar çok saçım varmış ki dedem kırkım çıkınca saçlarımı kesmişsarisin renkli gözlü ihtimalimiz sıfır resmen bizden kara kasli kara gozlu olur anca gerilere giderse yedi kuşak çekermiş derler ya anca öyle
canım buldum onu arıyorum burada gördükten sonra toker bebede var fiyatı 180,00 tl sende mi böyle aldın acabaeda baby canm markası internet te satılıyor sanırım bi bak.
ay bu gece rüyamda dogurdugumu gördüm. bebek o kadar temiz doğuyorduki tertemiz ve pespembe idi. o kadar şaşırıyodum ki niye böyle temiz doğdu diye . kucagıma alıyodum çok güzeldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?