2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
çokk tatlıymış güle güle giydir,kış bebekleri evet ama evler de hastanelerde sıcak olur canm çıkarkende battaniye ye sarar örteriz arabaya binince geri çıkarırız ki arabanın içide sıcak olur,bana göre astronot tuluma gerek yok

Zeynep çom güzel Elif de. Kızımın adı Elif Duru çok severek kullanıyoruz şimdi ona uygun erkek ismi arıyorum içime sinen bi isim bulamadım gitti
Ben kızımda prima premium care kullandım başlarda. Sonrasında prima aktif bebek, molfix, komili, huggies ne varsa denedik. Uzun süre huggies kullandım bunda da hugfies alırım diyordum ama artık Türkiye'den çekilmiş satışı yok. Doğuma hazırlık olarak şimdi de 1 ve 2 numara aldım 120şer tane var içinde. Günde ortalama 7 bez kullanılıyor başlarda. Kızım 3250 gram doğmuştu kilosu iyi olmasına rağmen 1 numara bez bile büyük geliyordu ilk zamanlarda bacakları inceydi. 1 numara illaki kullanılır ama çok fazla almamak lazım bebeğin kilosu önemli

kaç kilo almıştın canım birde 38. Hafta için ciğer gelistirici vurması super çoğu doktor o haftada bu uygulamayı yapmaz içini ferah tut sağlıkla gelir kuzun
Evet cnm 38.haftada bende duymadım hiç ciğer geliştirici. Toplam 3 kilo aldım Canm 51 ile hamile kaldım 54 kıloyum şuan. Bende pıhtılaşma ve plesanta sorunu olduğu için baştan beri doktorlar çok kilo alma diyor. Inşallah sağ salim kucağımiza alırız hepimizde.

Canım benim maşallah bebeğine kaç haftalıksın takvimini göremiyorum bu arada sezaryen olacaksan neden alttan muayene edecek onu anlamadım ciğer geliştirici olduktan sonra Allah’ın izniyle hiç bir şey olmaz sağlıkla kavuşursun canım

canm doktor un daha iyi bilir tabi ama bende alttan muayeni kesinlikle yasaklamıştı doktor,kanama olur diye.ay ne güzel 84 gün ü duymak benim de muhtemelen 38.hafta da alırlar
Evet bende dedim hocam tehlikeli.degil mi diye hafif bakıcaz bir sıkıntı olmaz dedi alttan plesanta nerde daha net gözükürmüş. Birde plesanta rahim ağzında degil ya ondan da bakiyor olabilir valla bilmiyorum bu konuda çok tırstım çünkü ilk oğlumda çatı kontrolünden 2 gun sonra nisanım gelmişti. Onu da söyledi çatı kontrolü gibi olmucak dedi

Canm benim daha önceki sezeryan dogumumda sezeryan yerimde boşluk oluşmustu oraya adetli iken kan birikiyor ve âdetlerim 12 gün sürüyordu. Şimdi doğum sırasında onu da düzeltecek doktor alttan bakmasının sebebi de plesanta bu eski dikiş yerine yapışmış mi yapişmamış ona bakıcak çünkü yapışması tehlikeli bir durum.yoksa sadece plesanta asagida olsa 39 da normal sezeryanla alır zaten.

Canm 24+5 günlüğüm son adete göre ama ultrasyona göre 25+1 cıktı. Plesantayi daha net görmek için alttan bakiyor cnm. Inşallah canm hepimiz sağlıkla kavusalim

Allah gonlune gore versin Senden esmer benden sari geliyormuş bide ne gulerim
Kızım doğduğunda bembeyaz ve resmen keldi sonra karardı simdi buğday tenli oldu bakalım oglancik nasıl gelecek

Ben de Ankara'dayım canım. İlk kızım 24 Ocak doğumlu. Hastane kapısının önünden arabaya binip asansörden tekrar eve girmişti. O kısa zaman diliminde üşüyerek vakti olmamıştı. Üstüne battaniye örtersin pusetin. Özel olarak hastaneden çıkarmak için bir şey almana gerek yok yani.

Yanlış anlama canım, elbette doktorumun düşündüğü bir şeyler vardır. Ben gerçekten bilmediğim için sordum, zaten planlı sezaryen olacaksa neden bu kadar önemli plasentanın durumu diye. 1 hafta erken alma durumu mu var yani şu an duruma göre?

Canm 24+5 günlüğüm son adete göre ama ultrasyona göre 25+1 cıktı. Plesantayi daha net görmek için alttan bakiyor cnm. Inşallah canm hepimiz sağlıkla kavusalim
Hım anladım canım sağlıkla kavuşmayı nasip etsin rabbim

Allah gonlune gore versin Senden esmer benden sari geliyormuş bide ne gulerim
Kızım doğduğunda bembeyaz ve resmen keldi sonra karardı simdi buğday tenli oldu bakalım oglancik nasıl gelecek
Ahahhahah aynen aman sağlıkla gelsinler de gerisine sonra bakarız

Kızlar yarın sabah şeker yüklemesine gitcem. Stresliyim sanırım biraz, dünden beri midem ağrıyor. Psikolojik olduğunu düşünüyorum. Niye böyle oldum ki ben
Yemek yasağı için son 1 saatim. Ne bulursam yemesem bari yemekte

İnsallah sağlıkla kucağına alırsın canım. Kac kilo aldın bebiste baya kilo almis

Ay cok tatli gule güle giysin prenses cok kat kat giydirmeye gerek yok battaniyeye falan sarılır benimde ilk bende kararsizim bazen düşünüyorum soguk olur mu üşür mü

hic stres yapma orda beklerken oyalanmak için yanına dergi kitap filan al telefonumun şarjını da almıştım ben noolur noolmaz biterse sıkılmamak için biraz mideyi rahatsız ediyor ama dayanılmayacak gibi değil aylarca bulantiyla uğraştık çoğumuz bu onun yanında hicbirsey. Sonucu alincada seker çıkarsa hemen diyet düzenlenir sen gerilme ki bebek etkilenmesin

Yok canm yanlış anlamadım benimde hala cvbini bilmedigim sorular var gayet normal sorman. 38.haftanın başı 3 subat gibi tarih konuştuk. Lâkin ben 32 den sonra yapılan vajinal ultrasyondan çok korkuyorum inşallah 3 şubattan önce gelmez bebegim.

sakin canm,bişey çıkmaz inş.Eşim de bugün daha önce gittiğim kadın doğumcuya sormuş benim şeker durumunu o da tekrarlansın 75 gr lık demiş pazartesi de ben yaptırcam bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…