- 12 Mayıs 2014
- 1.231
- 1.438
- 133
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #19.501
üşür mu diye düşünerek bakıyorum bende hep bebek kıyafetlerine evde doğalgazı da yakicam ama o kadar kafami utulediler ki usutursun çocuğu diye aklımdan atamiyorum oysa izmirin kışı da kış değil hani 15 gün soğuk olur olmazAy cok tatli gule güle giysin prenses cok kat kat giydirmeye gerek yok battaniyeye falan sarılır benimde ilk bende kararsizim bazen düşünüyorum soguk olur mu üşür mü
Kaç haftalıksın canm? Ben 26 haftalıkken yaptircam geç olmaz ins. Bol bol ev yoğurdu ye canm en iyi şekeri düşüren. Ama ilkinde oldu diye şimdi de olacak diye bir kural yok için rahat olsun bence insallah bu sefer çıkmaz çıksa bile zaten diyetle geçen bir sey Allah beterinden korusun.Kızlar yarın sabah şeker yüklemesine gitcem. Stresliyim sanırım biraz, dünden beri midem ağrıyor. Psikolojik olduğunu düşünüyorum. Niye böyle oldum ki ben
Yemek yasağı için son 1 saatim. Ne bulursam yemesem bari yemekte
Sen almamışsın kiloyu bence hic bebek plesentasi suyu zaten ortalama 2-3 kilo gelir masallahin var valla3 kilo aldim canm toplam. Bebiş haftası ile uyumlu.aslinda sadece 3 gun önde. Doğum yaklaştığını bugün daha iyi anladim ilk defa tarih konuştuk
Ya genelde eski topraklar öyle diyor eskiden sobaliymis havalar daha soğuk oluyormuş onu düşünerek söylüyorlar. Ama dediğin gibj artik evler sicak derecesini ayarlarız ayni sıcaklıktaki ortamda birşey olmaz diye düşünüyorum.üşür mu diye düşünerek bakıyorum bende hep bebek kıyafetlerine evde doğalgazı da yakicam ama o kadar kafami utulediler ki usutursun çocuğu diye aklımdan atamiyorum oysa izmirin kışı da kış değil hani 15 gün soğuk olur olmaz
Canm bugün eşimle yenidoğan ünitesine bakmaya gittik bir bebek yeni doğmuş getiriyorlardı Allahim bir tuaf oldum ya super bir duygu Allahim bir kez daha yaşattığı için şükürler olsun dedim. Allahim isteyen herkese nasip etsin insallahSen almamışsın kiloyu bence hic bebek plesentasi suyu zaten ortalama 2-3 kilo gelir masallahin var vallaBenimde göbus bu hafta baya kendini belli etmeye basladi aynen az kaldi baya ortalama 3 ay kaldi desek yeri yani. Hepimiz saglikla zamanında alırız isallah bebisleri kucagimiza
28.haftaya kadar vakti var canımKaç haftalıksın canm? Ben 26 haftalıkken yaptircam geç olmaz ins. Bol bol ev yoğurdu ye canm en iyi şekeri düşüren. Ama ilkinde oldu diye şimdi de olacak diye bir kural yok için rahat olsun bence insallah bu sefer çıkmaz çıksa bile zaten diyetle geçen bir sey Allah beterinden korusun.
Birde doktor bana progestani 2 ye çıkardı canım çok ise yarıyormuş erken doğumu engelliyormuş. Diğer doktor bırak demişti birakmistim gene baslicam.28.haftaya kadar vakti var canım
hic stres yapma orda beklerken oyalanmak için yanına dergi kitap filan al telefonumun şarjını da almıştım ben noolur noolmaz biterse sıkılmamak içinbiraz mideyi rahatsız ediyor ama dayanılmayacak gibi değil aylarca bulantiyla uğraştık çoğumuz bu onun yanında hicbirsey. Sonucu alincada seker çıkarsa hemen diyet düzenlenir sen gerilme ki bebek etkilenmesin
sakin canm,bişey çıkmaz inş.Eşim de bugün daha önce gittiğim kadın doğumcuya sormuş benim şeker durumunu o da tekrarlansın 75 gr lık demiş pazartesi de ben yaptırcam bakalım
Kaç haftalıksın canm? Ben 26 haftalıkken yaptircam geç olmaz ins. Bol bol ev yoğurdu ye canm en iyi şekeri düşüren. Ama ilkinde oldu diye şimdi de olacak diye bir kural yok için rahat olsun bence insallah bu sefer çıkmaz çıksa bile zaten diyetle geçen bir sey Allah beterinden korusun.
Yok canm yanlış anlamadım benimde hala cvbini bilmedigim sorular var gayet normal sorman. 38.haftanın başı 3 subat gibi tarih konuştuk. Lâkin ben 32 den sonra yapılan vajinal ultrasyondan çok korkuyorum inşallah 3 şubattan önce gelmez bebegim.
Amin canim insallahCanm bugün eşimle yenidoğan ünitesine bakmaya gittik bir bebek yeni doğmuş getiriyorlardı Allahim bir tuaf oldum ya super bir duygu Allahim bir kez daha yaşattığı için şükürler olsun dedim. Allahim isteyen herkese nasip etsin insallah
Gayet güzel canım güle güle kullansin pasaİyi aksamlar hanımlar kizimdan kalma hic kullanılmamış pembis peluş battaniyem var onun dışına çarşaf diktircem eşim beşiktaşlı olarak bunu beğendi bende kiramadim bunu yaptiracaz nasıl olur sizce
Teşekkür ederim canım ben bunu yapicaktm sanırım içimde kalicak battaniye ihtiyacım hic yok olsa ondan da yapım diycemGayet güzel canım güle güle kullansin pasa
Ay çok sekermiş olmazsa yap kenarda dursun en kotu kizin ceyizine saklarsin hatira olurTeşekkür ederim canım ben bunu yapicaktm sanırım içimde kalicak battaniye ihtiyacım hic yok olsa ondan da yapım diycem
Aslında evet olabilir bi kaç defa kullanır sonra kaldırırim renklerini değiştirip yapicam kızima ormustum battaniye oni saklarim oğluna da bunu yapar saklarim hatırası OlurAy çok sekermiş olmazsa yap kenarda dursun en kotu kizin ceyizine saklarsin hatira olur
6 aylık prematüre bebişim var :)selam kızlar 2 yasinda erkek bebeniz varsa hayat çok yorucubende bugun battaniye siparis verdim bide isimli tulum yaptiriyorum gelince sizinle paylaşıcam bebelere aldıklarınızı gördüm hepsi çok güzel saglikla doğup kullanirlar insallah
oy :) Allah kolaylık versin canım.. bebekken daha kolaydı ya ama prematüre bakımı zordur kiyaslanamaz tabi .. Şuan yetişemiyorum çok hareketli bir çocuk beni çok yoruyor..6 aylık prematüre bebişim var :)
oy :) Allah kolaylık versin canım.. bebekken daha kolaydı ya ama prematüre bakımı zordur kiyaslanamaz tabi .. Şuan yetişemiyorum çok hareketli bir çocuk beni çok yoruyor..
Kizlar hala normal pantolonlarini giyen var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?