2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ay cok tatli gule güle giysin prenses cok kat kat giydirmeye gerek yok battaniyeye falan sarılır benimde ilk bende kararsizim bazen düşünüyorum soguk olur mu üşür mü
üşür mu diye düşünerek bakıyorum bende hep bebek kıyafetlerine evde doğalgazı da yakicam ama o kadar kafami utulediler ki usutursun çocuğu diye aklımdan atamiyorum oysa izmirin kışı da kış değil hani 15 gün soğuk olur olmaz

Kaç haftalıksın canm? Ben 26 haftalıkken yaptircam geç olmaz ins. Bol bol ev yoğurdu ye canm en iyi şekeri düşüren. Ama ilkinde oldu diye şimdi de olacak diye bir kural yok için rahat olsun bence insallah bu sefer çıkmaz çıksa bile zaten diyetle geçen bir sey Allah beterinden korusun.

3 kilo aldim canm toplam. Bebiş haftası ile uyumlu.aslinda sadece 3 gun önde. Doğum yaklaştığını bugün daha iyi anladim ilk defa tarih konuştuk
Sen almamışsın kiloyu bence hic bebek plesentasi suyu zaten ortalama 2-3 kilo gelir masallahin var valla Benimde göbus bu hafta baya kendini belli etmeye basladi aynen az kaldi baya ortalama 3 ay kaldi desek yeri yani. Hepimiz saglikla zamanında alırız isallah bebisleri kucagimiza

Ya genelde eski topraklar öyle diyor eskiden sobaliymis havalar daha soğuk oluyormuş onu düşünerek söylüyorlar. Ama dediğin gibj artik evler sicak derecesini ayarlarız ayni sıcaklıktaki ortamda birşey olmaz diye düşünüyorum.

Canm bugün eşimle yenidoğan ünitesine bakmaya gittik bir bebek yeni doğmuş getiriyorlardı Allahim bir tuaf oldum ya super bir duygu Allahim bir kez daha yaşattığı için şükürler olsun dedim. Allahim isteyen herkese nasip etsin insallah

İyi aksamlar hanımlar kizimdan kalma hic kullanılmamış pembis peluş battaniyem var onun dışına çarşaf diktircem eşim beşiktaşlı olarak bunu beğendi bende kiramadim bunu yaptiracaz nasıl olur sizce

Eklentiler

• Screenshot_20181102-203253.webp
    73,2 KB · Görüntüleme: 82
28.haftaya kadar vakti var canım

sakin canm,bişey çıkmaz inş.Eşim de bugün daha önce gittiğim kadın doğumcuya sormuş benim şeker durumunu o da tekrarlansın 75 gr lık demiş pazartesi de ben yaptırcam bakalım

26 hafta 3 günlük olacak yarın. İlk çocuğum değil ama neden böyle gerildim bilmem. İlk kızımda 50'lik yüksek çıkmıştı ondan mı gerildim yoksa son 5 haftada 4 kiloya yakın aldım ondan mı bir şeyler geriyor işte beni
Doktorum sağolsun içeceğim şeyi vermişti geçen gittiğimde. Sabah 8.30'da içip 9.30'da orda olacak şekilde gitcem. Muayenehanede beklemicem yani hiç, gittiğim gibi kanım alınacak.
Yemek yedim artık yasak başladı anca su içerim bu saatten sonra. Fazla şekerli şeyler yemedim bugün. Akşam yemeğinde de kefir içtim. Ev yoğurdu zaten her gün mutlaka yerim büyük bir kase. Bakalım inşallah güzel çıkar sonuçlar. Hepimizinki iyi çıksın

Gelmez gelmez merak etme. 37 haftalık doğması demek 3 Şubat. Kendi kendine 37 haftalık gelen bebek azdır. Rahat tut sen içini.

6 aylık prematüre bebişim var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…