2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
hemen istedim bende teşekkürler canım mide yanması için yatmadan 2 saat önce yemeyi kes dedi doktorum su bile içme dedi ama ben su içmeden duramıyorum belki sen dayanabilirsin

Birde doktor bana progestani 2 ye çıkardı canım çok ise yarıyormuş erken doğumu engelliyormuş. Diğer doktor bırak demişti birakmistim gene baslicam.
Kullan canım aynen ben günde 3 kere alıyorum hala benimde erken doğum riskim var inşallah sıkıntısız 38.hafataya gelirim sonrası zaten sezaryen

Ay canım 2 ve 3 çok fena geçiyor biz artık 4 e geldik biraz daha sakiniz

Kizlar hala normal pantolonlarini giyen var mi?
Sadece mavi den aldığım kot pantolonu rahatlıkla giyebiliyorum diğerlerine maalesef sığamıyorum üstüme de bol tişört giyiyorum

masallah canim baya çıktı o zaman gobus

benimde ayni ya 2. gebeliklerde boyle oluyor demekki 5.5 aylik bile degil 8 aylik hamile gibiyim

Ben de 3. ay olmadan bıraktım onları. Şu an benim göbişim de 8 aylık gibi... Bir süre normal kıyafetlerin büyük bedenlerine geçtim ama en rahatı hamile kıyafetiymiş...

2. Diye böyledir belki bilemiyorum ama Ağustos falandı işte ben hamile taytımla geziyordum. Normal kotlarım falan dar, onlar göbeğimi çok sıkıştırır diye giymeyi erken bıraktım.

Bu arada günaydın herkese. Şu iğrenç şekerli sıvıyı içmeye çalışıyorum, birazdan evden çıkcam doktor için. Çok berbat bir tatlı var, öğüre öğüre içiyorum

Günaydın işallah sonucun iyi çıkar güzel haberlerle gelirsin
Günaydın kızlar,1 kilo 300 gr vermişim şok oldum,2 gündür sık ve az yiyorum meyve yi de hiç yemiyorum
Günaydın canım, vücudun ödem tutmuş o zaman kendin gercekten o kadar kilo almamışsın

Kolay gelsin canım benim ilk gebeliğimde çok zor içmiştim bide elma aromalıydı hiç sevmem elma aromalı şeyleri bayılacaktım içerken o bende kötü bi etki bıraktı şimdi yine nasıl içicem bilmiyorum bu sefer elma aromalı olmamasına dikkat edicem bu arada doktorum bana gelirken yarım limon getir dedi sanırım ya içine sıkacak ya da en son ayılıp bayılmayayım midem bulanmasın diye içicem galiba

Günaydın kızlar,1 kilo 300 gr vermişim şok oldum,2 gündür sık ve az yiyorum meyve yi de hiç yemiyorum
Demek ki yediklerin seni şişiriyormuş canım

Kizlar hala normal pantolonlarini giyen var mi?
O.cokmsevsigim kotlarımi yallaşik 3 aydir giyemiyorum ama bazı bol kesim pantolonlarimi 1 ay oldu birakali
benimde ayni ya 2. gebeliklerde boyle oluyor demekki 5.5 aylik bile degil 8 aylik hamile gibiyim
Ben de kendime oyle diyorum kocaman olduk

Ayy canim yaa o sekerli su cidden igrenc limon la dene miden kalkiyosa limon sikma ama yalayarak icebilirsin diger gebeliklerimde kusmustum hep limonla yapmislardı ama bunda dr um istemedi

Demek ki canim gebelik sekeri varmiş sende diyet uygulayanalri oku bak hep basta kilo verip sonra da kendileri degil hep bebek kilo aliyor insulin derecesinde degilsindir ama kendini de bebegide fazla şişirmemiş olursun

Gunaydin kızlar dun gece ilk defa kolum uyuştu hep ağridı sabaha karsida ellerim Mg aliyorum ama kalsiyum icmiyodum degerim cok guzeldi ondan midir yoksa afedersiniz dun ishal oldum aksama.kadar cok kotuydum susuz kaldimds ondan mı ?
Şimdi dr u bunu sormak icin.rahatsiz etmek istemiyorum

karpa tünel de olabilir,kalsiyum eksikliği de canm bi.kaç gün dur geçmezse söyle doktoruna.benim de her gece bacak ağrısı ve uyuşmalar oluyor ama vermedi kalsiyum bundan sonra olur dedi

karpa tünel de olabilir,kalsiyum eksikliği de canm bi.kaç gün dur geçmezse söyle doktoruna.benim de her gece bacak ağrısı ve uyuşmalar oluyor ama vermedi kalsiyum bundan sonra olur dedi
Karpel tunel i biliyorum basima gelmisti ona benzemiyor bi garipti amabakayim.gecmezae dr a meaaj atarim artik

Selam tatliş anneler. Malum havalar serinledi. Canım sıcak bir şeyler istiyor. Çay ve kahvede kafein var. Baska ne tür çaylar içebiliriz
ıhlamur içebilirsin canım limonla balla istediğin gibi tatlandir günde 2 3 fincan içmiştim hasta olduğum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…