- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #19.521
Ben 2 haftadir giyemiyorum canım ama ust kiyafet hala hamile giyime gecemedim 2 tane sadece hamile tayt aldim o kadarKizlar hala normal pantolonlarini giyen var mi?
masallah canim baya çıktı o zaman gobusBen onları bırakalı 3 ay oluyorGöbeğimi görsen yarın doğuma gidecek gibi. Mümkün mü bu ayda normal pantolon giymek
benimde ayni ya 2. gebeliklerde boyle oluyor demekkiBen onları bırakalı 3 ay oluyorGöbeğimi görsen yarın doğuma gidecek gibi. Mümkün mü bu ayda normal pantolon giymek
Kizlar hala normal pantolonlarini giyen var mi?
hemen istedim bende teşekkürler canım mide yanması için yatmadan 2 saat önce yemeyi kes dedi doktorum su bile içme dedi ama ben su içmeden duramıyorumGünaydın kızlar mide yanması ile erkenciyimprimanın sitesine üye olduğunuz zaman ücretsiz bez hediyesi gönderiyormuş bende üye oldum prima premium care 1 ve 2 beden olarak istedim sanırım paketler de 4 er adet varmış sizde bi bakın derim :)
Kullan canım aynen ben günde 3 kere alıyorum hala benimde erken doğum riskim var inşallah sıkıntısız 38.hafataya gelirim sonrası zaten sezaryenBirde doktor bana progestani 2 ye çıkardı canım çok ise yarıyormuş erken doğumu engelliyormuş. Diğer doktor bırak demişti birakmistim gene baslicam.
Ay canım 2 ve 3 çok fena geçiyor biz artık 4 e geldik biraz daha sakinizselam kızlar 2 yasinda erkek bebeniz varsa hayat çok yorucubende bugun battaniye siparis verdim bide isimli tulum yaptiriyorum gelince sizinle paylaşıcam bebelere aldıklarınızı gördüm hepsi çok güzel saglikla doğup kullanirlar insallah
Sadece mavi den aldığım kot pantolonu rahatlıkla giyebiliyorumKizlar hala normal pantolonlarini giyen var mi?
masallah canim baya çıktı o zaman gobus
benimde ayni ya 2. gebeliklerde boyle oluyor demekki5.5 aylik bile degil 8 aylik hamile gibiyim
Ben de 3. ay olmadan bıraktım onları. Şu an benim göbişim de 8 aylık gibi... Bir süre normal kıyafetlerin büyük bedenlerine geçtim ama en rahatı hamile kıyafetiymiş...
Günaydın işallah sonucun iyi çıkar güzel haberlerle gelirsin2. Diye böyledir belki bilemiyorum ama Ağustos falandı işte ben hamile taytımla geziyordum. Normal kotlarım falan dar, onlar göbeğimi çok sıkıştırır diye giymeyi erken bıraktım.
Bu arada günaydın herkese. Şu iğrenç şekerli sıvıyı içmeye çalışıyorum, birazdan evden çıkcam doktor için. Çok berbat bir tatlı var, öğüre öğüre içiyorum
Günaydın canım, vücudun ödem tutmuş o zaman kendin gercekten o kadar kilo almamışsınGünaydın kızlar,1 kilo 300 gr vermişim şok oldum,2 gündür sık ve az yiyorum meyve yi de hiç yemiyorum
Kolay gelsin canım benim ilk gebeliğimde çok zor içmiştim bide elma aromalıydı hiç sevmem elma aromalı şeyleri bayılacaktım içerken o bende kötü bi etki bıraktı şimdi yine nasıl içicem bilmiyorum bu sefer elma aromalı olmamasına dikkat edicem bu arada doktorum bana gelirken yarım limon getir dedi sanırım ya içine sıkacak ya da en son ayılıp bayılmayayım midem bulanmasın diye içicem galiba2. Diye böyledir belki bilemiyorum ama Ağustos falandı işte ben hamile taytımla geziyordum. Normal kotlarım falan dar, onlar göbeğimi çok sıkıştırır diye giymeyi erken bıraktım.
Bu arada günaydın herkese. Şu iğrenç şekerli sıvıyı içmeye çalışıyorum, birazdan evden çıkcam doktor için. Çok berbat bir tatlı var, öğüre öğüre içiyorum
Demek ki yediklerin seni şişiriyormuş canımGünaydın kızlar,1 kilo 300 gr vermişim şok oldum,2 gündür sık ve az yiyorum meyve yi de hiç yemiyorum
O.cokmsevsigim kotlarımi yallaşik 3 aydir giyemiyorum ama bazı bol kesim pantolonlarimi 1 ay oldu birakaliKizlar hala normal pantolonlarini giyen var mi?
Ben de kendime oyle diyorum kocaman oldukbenimde ayni ya 2. gebeliklerde boyle oluyor demekki5.5 aylik bile degil 8 aylik hamile gibiyim
Ayy canim yaa o sekerli su cidden igrenc limon la dene miden kalkiyosa limon sikma ama yalayarak icebilirsin diger gebeliklerimde kusmustum hep limonla yapmislardı ama bunda dr um istemedi2. Diye böyledir belki bilemiyorum ama Ağustos falandı işte ben hamile taytımla geziyordum. Normal kotlarım falan dar, onlar göbeğimi çok sıkıştırır diye giymeyi erken bıraktım.
Demek ki canim gebelik sekeri varmiş sende diyet uygulayanalri oku bak hep basta kilo verip sonra da kendileri degil hep bebek kilo aliyor insulin derecesinde degilsindir ama kendini de bebegide fazla şişirmemiş olursunGünaydın kızlar,1 kilo 300 gr vermişim şok oldum,2 gündür sık ve az yiyorum meyve yi de hiç yemiyorum
karpa tünel de olabilir,kalsiyum eksikliği de canm bi.kaç gün dur geçmezse söyle doktoruna.benim de her gece bacak ağrısı ve uyuşmalar oluyor ama vermedi kalsiyum bundan sonra olur dediGunaydin kızlar dun gece ilk defa kolum uyuştu hep ağridı sabaha karsida ellerim Mg aliyorum ama kalsiyum icmiyodum degerim cok guzeldi ondan midir yoksa afedersiniz dun ishal oldum aksama.kadar cok kotuydum susuz kaldimds ondan mı ?
Şimdi dr u bunu sormak icin.rahatsiz etmek istemiyorum
Karpel tunel i biliyorum basima gelmisti ona benzemiyor bi garipti amabakayim.gecmezae dr a meaaj atarim artikkarpa tünel de olabilir,kalsiyum eksikliği de canm bi.kaç gün dur geçmezse söyle doktoruna.benim de her gece bacak ağrısı ve uyuşmalar oluyor ama vermedi kalsiyum bundan sonra olur dedi
Valla gunde 1 fincan turk.kahvesi 2 de cay iciyorumSelam tatliş anneler. Malum havalar serinledi. Canım sıcak bir şeyler istiyor. Çay ve kahvede kafein var. Baska ne tür çaylar içebiliriz
Bende içiyorum ama fazlasını istiyor canım :)Valla gunde 1 fincan turk.kahvesi 2 de cay iciyorum
Çay i acık.iç bence bitki caylarina guvenemyorum sahlep falan guzel olur da o da cok kalorili sankiiBende içiyorum ama fazlasını istiyor canım :)
ıhlamur içebilirsin canım limonla balla istediğin gibi tatlandir günde 2 3 fincan içmiştim hasta olduğum daSelam tatliş anneler. Malum havalar serinledi. Canım sıcak bir şeyler istiyor. Çay ve kahvede kafein var. Baska ne tür çaylar içebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?