- 19 Ekim 2017
- 2.847
- 3.212
- 133
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #19.541
Aynen canım salep baya kalorili olur bakalım olmadı sıcak su :)Çay i acık.iç bence bitki caylarina guvenemyorum sahlep falan guzel olur da o da cok kalorili sankii
A ıhlamur güzel fikir zararı yoksaıhlamur içebilirsin canım limonla balla istediğin gibi tatlandir günde 2 3 fincan içmiştim hasta olduğum da
Ay canım sıcak birşeyler istiyor diyince canım sıcak çikolata çektiSelam tatliş anneler. Malum havalar serinledi. Canım sıcak bir şeyler istiyor. Çay ve kahvede kafein var. Baska ne tür çaylar içebiliriz
ıhlamur içiyorum canm,arada salep te olabilirSelam tatliş anneler. Malum havalar serinledi. Canım sıcak bir şeyler istiyor. Çay ve kahvede kafein var. Baska ne tür çaylar içebiliriz
adaçayı zararlı biliyorum hamilelikte ama ıhlamuru o donemde aile hekimi de önermişti abartmadıgin surece sorun olmazA ıhlamur güzel fikir zararı yoksa
benim de yememem gerekiyor ya gözümün önünden kalbura bastı geçip duruyoAy canım sıcak birşeyler istiyor diyince canım sıcak çikolata çekti
Ne güzel aserdin kızbenim de yememem gerekiyor ya gözümün önünden kalbura bastı geçip duruyo
hahaha oda güzel :)Ay canım sıcak birşeyler istiyor diyince canım sıcak çikolata çekti
İlk defa bu kadar yanmam oldu zor dayandımhemen istedim bende teşekkürler canım mide yanması için yatmadan 2 saat önce yemeyi kes dedi doktorum su bile içme dedi ama ben su içmeden duramıyorumbelki sen dayanabilirsin
hiç mi bir şey aşermeden canm,ben gebeliği öğrenmeden bi meyveye aş erdim ozaman da mevsimi eşim 2 gün de bir 4 kilo getiriyordu tek başıma onu yiyodum,zamanı geçti ama hala aklımda o var.Ne güzel aserdin kızBen ne zaman aş ericem
Kız sus aklıma geliyor vallahi herşeybenim de yememem gerekiyor ya gözümün önünden kalbura bastı geçip duruyo
Söz konusu yemek olunca hızda sınır tanımamSiz insani yoldan çıkartırsınız valla nasıl hızlı aserdiniz öyle
Güzel ama işte onu içersem bunu da yiyim dersem bu ay yine 3 kilo alırımhahaha oda güzel :)
Al zaten zayifsin istedigin kadar ye bir daha boyle firsati baska gebelikte görürsünKız sus aklıma geliyor vallahi herşey
Söz konusu yemek olunca hızda sınır tanımam
Güzel ama işte onu içersem bunu da yiyim dersem bu ay yine 3 kilo alırım
Bende dikkat ediyorum 1 haftadır evdeki tartının pili bitti almadim daha almaya devammi ettim verdimmi hic haberim yok merak ediyorumhiç mi bir şey aşermeden canm,ben gebeliği öğrenmeden bi meyveye aş erdim ozaman da mevsimi eşim 2 gün de bir 4 kilo getiriyordu tek başıma onu yiyodum,zamanı geçti ama hala aklımda o var.
Ben onları bırakalı 3 ay oluyorGöbeğimi görsen yarın doğuma gidecek gibi. Mümkün mü bu ayda normal pantolon giymek
Ben de 3. ay olmadan bıraktım onları. Şu an benim göbişim de 8 aylık gibi... Bir süre normal kıyafetlerin büyük bedenlerine geçtim ama en rahatı hamile kıyafetiymiş...
Günaydın kızlar,1 kilo 300 gr vermişim şok oldum,2 gündür sık ve az yiyorum meyve yi de hiç yemiyorum
Selam kızlar. Çıktık şimdi doktorda. Kanımı verdim pzt-salı çıkar sonucu dedi. 5 haftada 4 kiloya yakın aldım dediğimde 'normalde gebelerimizin bu kadar kısa zamanda böyle kilo almasını istemeyiz ama siz zaten düşük kiloyla başladınız, hakkınız var' dedi:) sıkıntı etmedi kiloyu yani. Tansiyon 10/7 normal.
Bebişim 35 cm-980 gr olmuş. 26+3 bugün.
1 ay sonra çağırdı.
Haberlerimiz böyle. Bir de şeker çıkmazsa aman değmeyin keyfime
sen niye dikkat ediyorsun canm?Hamileyken bari kilo sıkıntımız olmadan yiyip içseydikBende dikkat ediyorum 1 haftadır evdeki tartının pili bitti almadim daha almaya devammi ettim verdimmi hic haberim yok merak ediyorum
sağol canm,dikkat etcem bakalım inşallah sorunsuz zamanında doğururumBen dugmesini kapatmadam, dugmeye yerine lastik toka gecirerek giyiyorum hala. Bugun 24.haftaya basladim. Ben de almak icin baktim hamile pamtolonlarina ama gobek kismi cok bol geliyor, buyuk bedenlerin de kalca ve bacaklar bol oluyor. Bu hafta bir tur yapayim firsat bulursam magazalari.
Vaaooww, odem varmis demek ki canim. Sevindim senin adina. Beslenme duzenine boyle devam et bence.
Masaallah bebisin kilosu haftasiyla uyumlu oldugu icin seker oldugunu dusunmuyorum ben. Zaten aldigin kilolarin en az 3 kilosu, bebekti, esiydi, suyuydu, kan hacmi vsdir simdi. Kilon da dusuk oldugu icin hic dert etme.
boyumuz aynı,bence süper kilo alma durumun canın ne istiyorsa benim için de yeKizlar ben de 54 kilo ile basladim,once 55.5 a ciktim sonra da 51.5-52 arasina indim ilk uc dort ayda bulantilardan, simdi sabah tartildim 57 kilo ciktim. Ama odem oldugunu dusunuyorum ben de. 1-2 kilo kadar. Cunku bir kac gun once 55.5 civariydim. Eksiden hesaplarsak 5 kilo kadar almis oluyorum ama baslangic kiloma gore 3 kilo almis oluyorum, ne diyorsunuz sizce nasil kilo alma durumum. Bu arada boyumda 164.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?