2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ne bileyim çok stresliyim...bu ayrıntılıyi buyutuyorum belki gözümde öcü gibi...şeker yüklemesi için ne düşünüyorsunuz? Onu da yaptırmam lazimmis benim genelde düşüktü sekerim
Şöyle düşün şuan bilinmezdesin bebeğin hakkında ellerini ayaklarını iç organlarını bilmiyorsun parmaklarını beynini kalp gelişimini detaylı öğreneceksin bence bu bir nimet gerçekten olası bişey çıksa bile Allah korusun hepimiz için geçerli bu önlem alabiliriz
Kesinlikle yaptırma taraftarıyım gebelikte şeker olmayan insanda şeker çıkabiliyor ve bebekler için bu tehlikeli bununda önlemini alabiliriz
İnşallah hayırlı sağlıklı sonuçlar alırız hepimiz

Günaydın kızlar. Beşik araştırıyorum da yatağa sabitlenebilen anne yanı beşik almayı planlıyorum. Aşağı yukarı 1.5 yaşa kadar kullanabileceğim bi şey olsun istiyorum, bebek odasını da ayrıca yapıcam. Nasıl bi anne yanı almalıyım, ahşap mı chicco modellerinden mi? boyu 90 cm olanlar ne zaman kadar kullanılabilir? Araştırdıkça kafam karışıyor

Ben zorunlu sezaryen oldum, sünni sancıya rağmen açılmam hiç olmadı, kızımın başında da baya ödem oluşmuştu, apar topar sezaryene girdim, normal doğum çok istiyordum çüünkü çatım çok müsaitti, boş yere kesildim diye üzüldüm açıkçası o kadar da sancıyı çekince :):) Doktorum bi çılgınlık yapıp hadi gel normal deniyelim dese zil takar oynarım valla :):):)
Her gidişte böyle bikaç tane veriyo :)
Senin ellerini yerim şapşik :):)
Oh sevindim kuzuların iyi olmasına, neden bir de test yaptığın yer bakacak ki? benim soldaki göbek deliğimin altında, sağdaki kasıkta, aynı senin ikizler gibi birbirlerine vuruyorlar :):):)

kızlar ayrıntılı ultrason için 16 mart'a randevu aldım 20+4te gideceğim uygun dimi . Prof. Dr. Aydan Biri'ye gideceğim. Koru hastanesinin bölüm başkanı aynı zamanda perinatolog. 500 tlymiş.

kızlar ayrıntılı ultrason için 16 mart'a randevu aldım 20+4te gideceğim uygun dimi . Prof. Dr. Aydan Biri'ye gideceğim. Koru hastanesinin bölüm başkanı aynı zamanda perinatolog. 500 tlymiş.
İyi yapmışsın canım, gayet uygun tarih, Koru zaten pahalı ona bir şey diyemeyeceğim :):):) Ben de 15 Martta Eskişehire gideceğim eski doktorum o da Prof ve Perinatolog :) Ben de 20+1 olacağım o gün.

İyi yapmışsın canım, gayet uygun tarih, Koru zaten pahalı ona bir şey diyemeyeceğim :):):) Ben de 15 Martta Eskişehire gideceğim eski doktorum o da Prof ve Perinatolog :) Ben de 20+1 olacağım o gün.
evet takiplerimi orada yaptırıyorum doktorum da orda yaptır dedi hiç uğraşmayayım dedim.Baska birine daha iyi diyorlardı o radyologmuş içime sinmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…