2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben hamileliğimle birlikte hatime başladım canım sesli okuyorum onlara da dinletiyorum.14. Cüzdeyim inşallah nasipse Doğuma kadar bitirmeyi düşünüyorum.

Ben hamileliğimle birlikte hatime başladım canım sesli okuyorum onlara da dinletiyorum.14. Cüzdeyim inşallah nasipse Doğuma kadar bitirmeyi düşünüyorum.
Seninki daha güzelmiş canım ne güzel kendin okuyorsun hem de annelerinin sesine alısıyorlar Allah kabul etsin inşallah ben işten gelince veya sabah işe gitmeden telefondan dinletiyorum.

Seninki daha güzelmiş canım ne güzel kendin okuyorsun hem de annelerinin sesine alısıyorlar Allah kabul etsin inşallah ben işten gelince veya sabah işe gitmeden telefondan dinletiyorum.
Amin inşallah canım rabbim kabul etsin. Seninki de çok güzel
Aynen canım bende senin gibi kendim sesli okuyorum. Benim bitmek üzere nasip olursa 2.ye başlayacağım.
Canım ne güzel ya bende hızlanayım bari biraz. Hergün iki sayfada olsa okumaya çalışıyorum bazen nasip olmuyor. Rabbim kabul etsin senin hatmini de

Bende kur an dinleniyorum ama düzenli degil, bende baştan başlayayım :) Bu arada benim göbeğim tüylü kızlar yaa zaten tüyluydu gebelik olunca arttı sanki ya da bana öyle geliyor çok rahatsız oluyorum ya. Alamıyorum da korkudan daha fena çıkar diye pöffff

Diğerlerinde de okumuştum bunda da okuyorum sesli değil.. Bir de bazı sureleri yeniden ek olarak okumayı planlıyorum. İyi bir insan olmak için yunus, ibrahim ve insan güzel bir yüz ve ahlak için yusuf.. doğum esnası ise abese 20. Ayeti hep söyledim içimden
"ve hayat yolunu kolaylaştırdı " demek..

Aslında aşırı kilo almış görünmüyorsun canım, sonra verilir onlar..

Allah kabul etsin canım

C Cheerful teacher Bu listenin ikiz bebekler için olanı da var mı acaba

S Saryamarya Benim ilk doğumum olacak hayırlısıyla. Bana nedense sezaryen daha kolay olacakmış gibi geliyor hep. Sancı yok bekleme yok acı yok. Sonrası daha zor tabi ama olay çoktan geride kalmış olacak istediği kadar ağrısın Hem artık eskisinden çok daha küçük bir kesikle hallediyorlar. Büyük ihtimal tecrübesizlikten ve cahil cesaretiyle bunları söylüyorum ama olsun Sen pişman mı oldun yoksa ilkinde sezaryen olduğuna canım?

Her gidişte böyle bikaç tane veriyo :)

Eklentiler

• image.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 88
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…