2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Banada çok geldiği için icmiyorum canım 3 tane alıyorum fazlasıda iyi değil diye okudum burda o yüzden icmiyorum .Bende uzandığım yerden kalkınca çok agrım oluyor normal diye düşünüyorum.

Kızlar doktordan geldim. Kendi doktorum yaptı detaylıyı. 2 hafta sonraya da pränatest yaptırdığım yere sevk verdi, bir de onlar yapacakmış. Bebeklerin ikisi de çok iyi hiç problem görmedi çok şükür Biri solda aşağıdaymış diğeri sağda göbek deliğime yakın. Ayakları birbirlerine doğruymuş yani ben hissetmiyorum tekmeleri ama onlar birbirlerini tekmeliyor Ha bi de yüzlerini göremedik plasentalardan dolayı

Merhaba detayli ultrosanu radyologmu yapti perinatolojimi bende yaptirdim radyoliji yapti 5 dk surmedi hic icime sinmedi sizinki kac dk surdu

Gözünaydın canım çok sevindim sağlıkla gelsin bebişlerinnn

Merhaba detayli ultrosanu radyologmu yapti perinatolojimi bende yaptirdim radyoliji yapti 5 dk surmedi hic icime sinmedi sizinki kac dk surdu
5 dakika detaylı mı olur canım? Parmaklarını sayması en az 10 dakika sürüyor hangi organları nasıl değerlendirdi raporu nasıl yazdırdı saçmalık resmen benim 40 dakika sürdü
En aşağı yarım saat diyolar zaten

Evet uzun sürüyo epey

Benim normal muayenemde 40 dk dan fazla sürüyo
Eğer kısa keserse tekrar yaptırırım valla

Herkes detaylı oldu mu ya sahi?
Benim daha randevu alınacakta gidicem de oho

Darısı başımıza
Gözü aydın herkesin güzel sonuçlar çıkanların
Ben 8 marta gün aldım çok endişeliyim ya 45 dakika sürecekmiş muayene illa bi sorun bulmaya mi çalışacak o kadar süre tedirginim evhamliyim inşallah iyi geçer...O gün tam 20+0 olucam

Yaş 30..
Biraz önce aradılar amniyosentezin ilk sonucları %90 sağlıklı bebek olarak cıktı.. 2 hafta sonra kesim sonuçlar çıkacakmış.. O kadar rahatladım ki anlatamam..
Merhaba
Oncelikle gecmis olsun, cok sevindim sonucunuzun guzel gelmesine. Benim de 4lu sonucum riskli cikti, amniyo sentez kacinci haftaya kadar yapilabilir biliyor musunuz? Ve siz nerde yaptrdiniz , onerir misinz? Ne kadar tuttu

Ben 8 marta gün aldım çok endişeliyim ya 45 dakika sürecekmiş muayene illa bi sorun bulmaya mi çalışacak o kadar süre tedirginim evhamliyim inşallah iyi geçer...O gün tam 20+0 olucam
Sorunn aramak değil tam tersi sorun varsa atlamamak orda ki bebek canlı ve canı isterse poposunu canı isterse göbeğini dönüyor elini yumup açmıyor iç dış organları incelemek kolay değil canım tedirgin olma ne kadar uzun sürerse bilki o kadar ilgili doktordur es geçmek istemiyordur öyle düşünme asla

Bende anlamadim rapordada sadece bobrekleri ve basta anomali yok diyor baska bisey yok 2 kizimda yaptirdigimda dudaginA HATTA benim bobregime bile bakmisti olmassa tekrar yaptiracagim

Ne bileyim çok stresliyim...bu ayrıntılıyi buyutuyorum belki gözümde öcü gibi...şeker yüklemesi için ne düşünüyorsunuz? Onu da yaptırmam lazimmis benim genelde düşüktü sekerim

Bende anlamadim rapordada sadece bobrekleri ve basta anomali yok diyor baska bisey yok 2 kizimda yaptirdigimda dudaginA HATTA benim bobregime bile bakmisti olmassa tekrar yaptiracagim
İçine sinmediyse yaptır canım detaylı gerçekten çok önemli tecrübelisin zaten sonradan keşke dememek için imkanın varsa yaptır canım ben olsam direk başka Bi yere uçmuştum ve o doktoru parçalamıştım gerçekten bak sinirlendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…