Geçmiş olsun canım çabucak atlatırsın inşallahKızlar teşekkür ederim hepinize geldim doktordan kasık ağrısından dolayı nts ye de bağladı ufak sarsıntılar çıkmış oda bebeğin hareketinden dolayı dedi kum yok enfeksiyon var yine ilaç vermedi bol su dedi geçmezse yarın ürolojiye gidicem
İşim güzel yanı dediğin gibi bu canım aslında4 hafta uzun gözükse de birden kocaman görmek de değişik oluyor:) benim de 3 hafta sonra randevum.
Canım çok sağol amin inşallahGeçmiş olsun canım çabucak atlatırsın inşallah
İşim güzel yanı dediğin gibi bu canım aslında ☺ Ya sabır diyeceğim. Birde sizde de oluyor mu bende kuruntu oluyor ya erken doğarsa falan diye
Ben o korkuyu bugün ntsye bağlandığımda fazlasıyla yaşadım Allahım diyorum daha çok küçük nolur öyle bişey çıkmasın sağlıkla zamanında gelsin bütün bebekler Allahım kimseye yaşatmasınGeçmiş olsun canım çabucak atlatırsın inşallah
İşim güzel yanı dediğin gibi bu canım aslında ☺ Ya sabır diyeceğim. Birde sizde de oluyor mu bende kuruntu oluyor ya erken doğarsa falan diye
Ali ipek 380 tl aydan biri 500 tl. 120 tl fazla olsun perinatolog olsun dedim ben canım.Giden bi kaç kişi çok uzun bakmıyor filan dediler de bana da onu söylemişlerdi Ali beyi ben de ona gidecektim bakalım hayırlısı
Canım benim de korkum bu yönde ya hele son bir kaç gündür neden bilmiyorum inşallah vakti zamanında gelir meleklerimizBen o korkuyu bugün ntsye bağlandığımda fazlasıyla yaşadım Allahım diyorum daha çok küçük nolur öyle bişey çıkmasın sağlıkla zamanında gelsin bütün bebekler Allahım kimseye yaşatmasın
Canım ben koruyu aradım 750 tl dediler sen özel bir indirimden mi yararlandın acabaAli ipek 380 tl aydan biri 500 tl. 120 tl fazla olsun perinatolog olsun dedim ben canım.
Canım bana da oyle dediler Koruda muhittin tamer mungan bakıyormus prof o da. Ama aydan biri kendi muayenehanesinde yapıyormus o 500 tlymiş. Benim korudaki doktorum Aydan biriden randevu al demişti.Canım ben koruyu aradım 750 tl dediler sen özel bir indirimden mi yararlandın acaba
Ya canım bende de kalp atışı ya durursa diye korku oluyor sebepsiz yere. Senin kuruntuna gelince o kadar çok örnek var ki erken doğum yapıp sağlıklı devam eden bebişler. Hatta 7. Aydan sonra hepsi yaşıyor galiba, tabii küveze giriyolar o ayrı. Benim etrafımda 24, 32,33,31 haftada doğan çok yakın tanıdıklarım var. Ben o yüzden bi 28. Haftaya gelim sonrası Allah kerim. Doktor bana 37. Haftayı beklicez dedi o ayrı. Çok zorlanır mıyım acaba bilmiyorumGeçmiş olsun canım çabucak atlatırsın inşallah
Aynı bende. Soğudum valla.Yeni sürümü hiç beğenmedim
Siteye geçmek bile istemiyorum
Senin profil resmini gördükçe de ben korkuyorum canım normal doğumdan
Hazır pedler genel olarak zararlı ben 1 yılı aşkın yıkanabilen pedlerden kullanıyorum inanılmaz rahatladım hele hamilelikte çok işime yaradıVarya eski carsaflardan çamaşırını içine 2 kat olacak şekilde kes kes koy çamaşır degistirsen bile de bı an bile nemli kalmasin. Bı de öyle dene. Günlük pedler zararlı malum. Pamuklu kumaşlardan eski usul bez yap kendine. Belki faydası olur.
Yıkanabilir pedleri daha önce hiç duymadım. Nasıl bişey dolayısıyla bilmiyorum :)Hazır pedler genel olarak zararlı ben 1 yılı aşkın yıkanabilen pedlerden kullanıyorum inanılmaz rahatladım hele hamilelikte çok işime yaradı
%100 pamuklu kumaşlardan yapılmış çıt çıtlı pedler sürekli çamaşır değiştirmiş hissi veriyor tahriş etmiyor yumuşacık :)Yıkanabilir pedleri daha önce hiç duymadım. Nasıl bişey dolayısıyla bilmiyorum :)
Baktırıyorum cnm evet kansızımBen kan ilacı kullanmaya başladım başlayalı iyiyim canım kansızlık etkiliyor. Kanına baktır istersen.
Bende artık hisediyorum .ilk başta bende öyle sandım hep aynı yerde oynayacak diye .ama öyle değil bi daha geçiyor bi bakıyorum solda.Herkese merhabalar kızlar
Ben de 1 haftadır falan ufak ufak hareketlerini hissediyorum çok şükür :) Merak ettiğim her zaman aynı yerde mi hissediyorsunuz hareketini? Daha küçük olduğu için sanki hep aynı yerden hissedilir diye düşünüyordum ama bazen göbek deliğimin altında bazen de daha kenarlarda hissediyorum emin olamıyorum acaba hissettiğim o mu yoksa başka birşey mi diye.
Yıkanabilir ped demişken yıkanabilir yeni nesil bebek bezleri var nasıl acaba ?Yıkanabilir pedleri daha önce hiç duymadım. Nasıl bişey dolayısıyla bilmiyorum :)
Bende moderatöre yazı yazdım çok karışık geldi bana, göz yorucuHiçbişey yazasım gelmiyor site güncellendiğinden beri yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?