2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Geçmiş olsun canım çabucak atlatırsın inşallah
4 hafta uzun gözükse de birden kocaman görmek de değişik oluyor:) benim de 3 hafta sonra randevum.
İşim güzel yanı dediğin gibi bu canım aslında Ya sabır diyeceğim. Birde sizde de oluyor mu bende kuruntu oluyor ya erken doğarsa falan diye

İşim güzel yanı dediğin gibi bu canım aslında ☺ Ya sabır diyeceğim. Birde sizde de oluyor mu bende kuruntu oluyor ya erken doğarsa falan diye
Ben o korkuyu bugün ntsye bağlandığımda fazlasıyla yaşadım Allahım diyorum daha çok küçük nolur öyle bişey çıkmasın sağlıkla zamanında gelsin bütün bebekler Allahım kimseye yaşatmasın

Canım benim de korkum bu yönde ya hele son bir kaç gündür neden bilmiyorum inşallah vakti zamanında gelir meleklerimiz

Herkese merhabalar kızlar
Ben de 1 haftadır falan ufak ufak hareketlerini hissediyorum çok şükür :) Merak ettiğim her zaman aynı yerde mi hissediyorsunuz hareketini? Daha küçük olduğu için sanki hep aynı yerden hissedilir diye düşünüyordum ama bazen göbek deliğimin altında bazen de daha kenarlarda hissediyorum emin olamıyorum acaba hissettiğim o mu yoksa başka birşey mi diye.

Canım ben koruyu aradım 750 tl dediler sen özel bir indirimden mi yararlandın acaba
Canım bana da oyle dediler Koruda muhittin tamer mungan bakıyormus prof o da. Ama aydan biri kendi muayenehanesinde yapıyormus o 500 tlymiş. Benim korudaki doktorum Aydan biriden randevu al demişti.

İşim güzel yanı dediğin gibi bu canım aslında ☺ Ya sabır diyeceğim. Birde sizde de oluyor mu bende kuruntu oluyor ya erken doğarsa falan diye
Ya canım bende de kalp atışı ya durursa diye korku oluyor sebepsiz yere. Senin kuruntuna gelince o kadar çok örnek var ki erken doğum yapıp sağlıklı devam eden bebişler. Hatta 7. Aydan sonra hepsi yaşıyor galiba, tabii küveze giriyolar o ayrı. Benim etrafımda 24, 32,33,31 haftada doğan çok yakın tanıdıklarım var. Ben o yüzden bi 28. Haftaya gelim sonrası Allah kerim. Doktor bana 37. Haftayı beklicez dedi o ayrı. Çok zorlanır mıyım acaba bilmiyorum

Hazır pedler genel olarak zararlı ben 1 yılı aşkın yıkanabilen pedlerden kullanıyorum inanılmaz rahatladım hele hamilelikte çok işime yaradı

Bende artık hisediyorum .ilk başta bende öyle sandım hep aynı yerde oynayacak diye .ama öyle değil bi daha geçiyor bi bakıyorum solda.
Çok güzel bi hismis hep oynasınistiyorum.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…