- 4 Kasım 2018
- 293
- 834
- 23
- 35
Bence de arkadaşım yaa cok göz yorucu zaten hiç sevmem böyle radikal değişiklikleri tek güzel olan sey benım gibi emoji cok kullanan insanlara yeni imkanlar sağlamasıBende moderatöre yazı yazdım çok karışık geldi bana, göz yorucu
Canım bende bir 28-30 olsak daha rahat edeceğim. İnşallah durabildiği kadar dursunlar 37-38 keşke görsek. Etraftaki hikayelerde etkiliyor biziYa canım bende de kalp atışı ya durursa diye korku oluyor sebepsiz yere. Senin kuruntuna gelince o kadar çok örnek var ki erken doğum yapıp sağlıklı devam eden bebişler. Hatta 7. Aydan sonra hepsi yaşıyor galiba, tabii küveze giriyolar o ayrı. Benim etrafımda 24, 32,33,31 haftada doğan çok yakın tanıdıklarım var. Ben o yüzden bi 28. Haftaya gelim sonrası Allah kerim. Doktor bana 37. Haftayı beklicez dedi o ayrı. Çok zorlanır mıyım acaba bilmiyorum
Hiç kimse beğenmedi bence bu halini .Çorba gibi olmuş:)Hiçbişey yazasım gelmiyor site güncellendiğinden beri yaa
Aa mükemmel bir icat o zaman :) bizde kendi yontemlerimizle benzerini icat etmişiz meğer :))%100 pamuklu kumaşlardan yapılmış çıt çıtlı pedler sürekli çamaşır değiştirmiş hissi veriyor tahriş etmiyor yumuşacık :)
Evet en iyisini yapmışsınız :))Aa mükemmel bir icat o zaman :) bizde kendi yontemlerimizle benzerini icat etmişiz meğer :))
Gerçekten çok güzel. En kötü anında moralini yerine getiriyor insanın :)Bende artık hisediyorum .ilk başta bende öyle sandım hep aynı yerde oynayacak diye .ama öyle değil bi daha geçiyor bi bakıyorum solda.
Çok güzel bi hismis hep oynasınistiyorum.:)
Çeyiz listesinden fazlaBen yazmasamda takip ediyorum aklıma takın şeyler denk geliyor faydalı oluyorlistemi kontrol ederken sizinledr paylaşayım dedim belki sizede faydası olur
Çeyiz listesinden fazla
Mecbur alacagız miniklere :)Bakınca göz korkuyo ama ayrı ayrı yazdım karışmasın diye, bide hepsi olmazsaa olmaz değil, olabileni almaya çalışıcam yetişmeyen ilerleyen zmnda da olur, ama inaanın gözü korkuyor çok masraflı
Merhaba kese boyutuyla ilgili araştırma yaparken sizin bir yazınıza denk geldim. Direk sizden bilgi almak istedim. Benim de bugün 5+5 günlük hamileliğim, ama doktor karından ultrasonda 4 mm kese 4 hafta 2 günlük gebelik dedi. Ama benim tüp bebek ve herşey planlı olduğu için 5 hafta 5 gün olması gerekir diye düşünüyorum. Başka bir doktora 5+1 de gittiğimde de karından bakmıştı ve keseyi görmüştü ama ölçüm yapılmaz henüz çok küçük demişti. Bugünkü de başka bir doktordu ve 4 mm ölçtü. Benim korkum acaba kese 5+1 deki haliyle mi kaldı. Büyümüyor mu acaba. Sizin de sanırım 5 küsürlükken 4 mm ölçülmüştü. Sonra nasıl oldu gelişimi size bunu soracaktım?Ben de bunlardan baktım canım ama yatağın yanında fazla kaba saba kocaman mı durur emin olamadım, bir de gün içinde bebek görmeye gelenler için vs ayrı bir beşik alacak mısın oturma odasında salonda durması için?
Şunu düşünmüştüm ben de, 70*130 ölçüleri işte çok büyük durur diye emin olamadım.
Eki Görüntüle 2240514
1 hafta sonra tekrar gidin drMerhaba kese boyutuyla ilgili araştırma yaparken sizin bir yazınıza denk geldim. Direk sizden bilgi almak istedim. Benim de bugün 5+5 günlük hamileliğim, ama doktor karından ultrasonda 4 mm kese 4 hafta 2 günlük gebelik dedi. Ama benim tüp bebek ve herşey planlı olduğu için 5 hafta 5 gün olması gerekir diye düşünüyorum. Başka bir doktora 5+1 de gittiğimde de karından bakmıştı ve keseyi görmüştü ama ölçüm yapılmaz henüz çok küçük demişti. Bugünkü de başka bir doktordu ve 4 mm ölçtü. Benim korkum acaba kese 5+1 deki haliyle mi kaldı. Büyümüyor mu acaba. Sizin de sanırım 5 küsürlükken 4 mm ölçülmüştü. Sonra nasıl oldu gelişimi size bunu soracaktım?
Bende oldu dün gece gavisconla rahatlayabildimMide yanması başlayan var mi uyuyamiyoruuummmmm
Teşekkürler umarım öyle olur1 hafta sonra tekrar gidin dr
Ya kese büyüyecek
Sonra kalp atışı duyulacak
Ohoo benim 2 haftadır tavan yaptıMide yanması başlayan var mi uyuyamiyoruuummmmm
Yeni nesil yatak Fatih tüzel var canım Ankara'da 1200 e kampanyası var şuan sayfasında güvenilir bı yerCanim yatagi nereden yaptırıyorsunuz.Ben bursada iki yere sordum 4bin dedi.instagramda yari fiyata buldum.Sen kaca yaptiriyorsunEyslg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?