off geçmiş olsun canım ihmal etme inşallah çabuk atlatırsınızKızlar idrarımdan kan geldi enfeksiyon boyutu kendini aştı sanırım iş çıkışı doktora gidicem
İlaç vermiyolar Israrla ben bunu çekiyorum canım ha doktora gitmişim ha gitmemişim farketmedi yanioff geçmiş olsun canım ihmal etme inşallah çabuk atlatırsınız
Günaydın canim. Gidecen mi urolojiyeGünaydın kızlar
Sabaha kadar çiş nöbetindeydim yaklaşık 4 lt su içtim kan yok yanma devam kafayı sıyırmama az kaldı
Geçmiş olsun canım, hamilelikten önce bende yaşadım aynı şeyi.bende idrar yolu enfeksiyonu olunca yanma filan pek olmuyor yani, enfeksiyon olduğumu ben hiç hissetmezdim.bir kere az bi kan lekesi gordum ozaman da enfeksiyon demişlerdi.. normalde bi kerelik antibiyotik veriliyor neden sana vermediler bilemedim.İlaç vermiyolar Israrla ben bunu çekiyorum canım ha doktora gitmişim ha gitmemişim farketmedi yani
Çok sağol geçicek inşallah
AyyyBenim doğumum çok kolaydı evt tabiki ağrısı sancısı vardı hastaneye gittikten 3 saat sonra doğum oldu ama bu sefer sezeryan düşünmüyor değilim çünkü benim doğumdan sonra plesantam ayrılmadı 3 gün bekledik ve sonunda ameliyat oldum ve zor zamanlardı bir daha yaşarmıyim bilmiyorum ama bundan dolayı belki sezeryan da olabilir, kısmet artık diyelim :/
Geçmiş olsun bu site görünümünden biçok mesajı kacırdım belliki Allah yardımcın olsunİlaç vermiyolar Israrla ben bunu çekiyorum canım ha doktora gitmişim ha gitmemişim farketmedi yani
Çok sağol geçicek inşallah
Canım kafaya takma herşey olacağına varıyor etraftakileri hiç tinlamiyorum valla niye çocuklarım 38 haftada normal doğumla dogmasinlar ki ?Canım bende bir 28-30 olsak daha rahat edeceğim. İnşallah durabildiği kadar dursunlar 37-38 keşke görsek. Etraftaki hikayelerde etkiliyor bizi
İnsanları çatalda doğurtmaktan vazgeçseler acıyı büyük oranda azaltırlar aslında..Ayyynormal doğum iyi ama o acılara dayanmak çatala yatmak Allahım hayırlı kolay doğumlar nasip etsin insallah
Bende hep demir ve kan eksikliği yaşıyorum canım kendimi bildim bileli böyleyim. Benim için sorun değil alışkınım. Ama bebisler doğum Vs. Bize enerji lazım o yüzden kan ilacı kullan canımBaktırıyorum cnm evet kansızım
Canım beni çok rahatlatan chopin spring waltz inşallah doğru yazmışımdır. Baden mozart, bazen kur an .Günümüz güzel olsun , güzel anneler...
Site görünümünden ziyade .sayfaları atlarken hata veriyor.Hamilelik takvimi ni de almışlar elimizden
Kızlar meleklerinize neler dinletiyorsunuz..önerilerinizi alabilirmiyiz
Geçenler de bi sitede okudum.duzenli olarak dinletilen bi müzik doğduktan sonrada bebegin hırçın anlarında sakinlesmesine yada uyumasina yardımcı oluyormuş.en huzurlu ve en rahat yer bebekler için anne karni olduğu için. Bi arkadasim bebegini fon makinesi sesi ile uyuturdu.anne karnındaki organların sesi buna çok yakın olduğu icin
Canım Ben devlette detayliya girdim sen sormuştun bana, İyi geçti uzman doktor baktı 15-20dk sürdü herşeye baktı bende gördüm zaten burun kanatları dudakları Vs onlara bile bakıyorlar. Benim için iyi geçti yaniGeçmiş olsun bu site görünümünden biçok mesajı kacırdım belliki Allah yardımcın olsun
Canım nasıl bir yöntem uygulanıyor yurt dışındamerak ettim. Su da doğum mu ?İnsanları çatalda doğurtmaktan vazgeçseler acıyı büyük oranda azaltırlar aslında..
Türkiye’ye bi gelişimde Kızılayda kan verirken bahsetmiştim de biraz, ordaki doktor çok şaşırmıştı takdir etmişti. Ben söylüyorum bana ilkel diyorlar demişti.
İçgüdülere inanmak güvenmek iyidir iyi.
Canım inşallah hayırlısıyla o haftaları görüp sağlıkla nırmal bir şekilde kucaklarız bebeklerimizi. Ben Doğum hikayelerinden değil de erken Doğum hikayelerinden etkilendim sanırımCanım kafaya takma herşey olacağına varıyor etraftakileri hiç tinlamiyorum valla niye çocuklarım 38 haftada normal doğumla dogmasinlar ki ?
Bakayım canım hemen cok tesekkurlerYeni nesil yatak Fatih tüzel var canım Ankara'da 1200 e kampanyası var şuan sayfasında güvenilir bı yer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?