2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
İnşallah canım ben bir bardak süte bir bardak suya bile 2 3 defa kalkıyorum Allah yardımcın olsun.

İlaç vermiyolar Israrla ben bunu çekiyorum canım ha doktora gitmişim ha gitmemişim farketmedi yani
Çok sağol geçicek inşallah
Geçmiş olsun canım, hamilelikten önce bende yaşadım aynı şeyi.bende idrar yolu enfeksiyonu olunca yanma filan pek olmuyor yani, enfeksiyon olduğumu ben hiç hissetmezdim.bir kere az bi kan lekesi gordum ozaman da enfeksiyon demişlerdi.. normalde bi kerelik antibiyotik veriliyor neden sana vermediler bilemedim.
Enfeksiyonu atmakta limonlu içecekler çok faydalı oluyor .haberin olsun canım.olmazsa içtiğin suya az limon eklersin.

Ayyy normal doğum iyi ama o acılara dayanmak çatala yatmak Allahım hayırlı kolay doğumlar nasip etsin insallah

Ayyy normal doğum iyi ama o acılara dayanmak çatala yatmak Allahım hayırlı kolay doğumlar nasip etsin insallah
İnsanları çatalda doğurtmaktan vazgeçseler acıyı büyük oranda azaltırlar aslında..
Türkiye’ye bi gelişimde Kızılayda kan verirken bahsetmiştim de biraz, ordaki doktor çok şaşırmıştı takdir etmişti. Ben söylüyorum bana ilkel diyorlar demişti.
İçgüdülere inanmak güvenmek iyidir iyi.

Detaylı dan geliyorum.bize kadın Doğum muayenesine ek olarak 36 tl aldılar sadece sendika indirimi ile. Normalde de 46 imiş zaten. Daha fazla bekliyordum anlamadım.10 dk kadar fln baktı kalp beyin böbrek safra parmaklar kol bacaklar gösterdi normal dedi şükürler olsun. Kan tahlilinde kolestrol fazla çıkmıştı gebelikte normal dedi önemsemedi. Kalça ağrılarım oluyor deyince kalsiyum içerikli bir hap ve balık yağı başladı. 6-7 kilo aldım deyince 2 si fazla dedi. Çok hissetmiyorum deyince 1 -2 haftaya hissedersin dedi. 19+6 yım bu arada. 4 hafta sonra şeker yüklemeye gideceğim.

Baktırıyorum cnm evet kansızım
Bende hep demir ve kan eksikliği yaşıyorum canım kendimi bildim bileli böyleyim. Benim için sorun değil alışkınım. Ama bebisler doğum Vs. Bize enerji lazım o yüzden kan ilacı kullan canım

Canım beni çok rahatlatan chopin spring waltz inşallah doğru yazmışımdır. Baden mozart, bazen kur an .

Geçmiş olsun bu site görünümünden biçok mesajı kacırdım belliki Allah yardımcın olsun
Canım Ben devlette detayliya girdim sen sormuştun bana, İyi geçti uzman doktor baktı 15-20dk sürdü herşeye baktı bende gördüm zaten burun kanatları dudakları Vs onlara bile bakıyorlar. Benim için iyi geçti yani

Canım nasıl bir yöntem uygulanıyor yurt dışındamerak ettim. Su da doğum mu ?

Canım kafaya takma herşey olacağına varıyor etraftakileri hiç tinlamiyorum valla niye çocuklarım 38 haftada normal doğumla dogmasinlar ki ?
Canım inşallah hayırlısıyla o haftaları görüp sağlıkla nırmal bir şekilde kucaklarız bebeklerimizi. Ben Doğum hikayelerinden değil de erken Doğum hikayelerinden etkilendim sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…