Doğru olabılır suda doğumlarda cok rahat olundugu ile ilgili birçok video yazı ile karsılastım ozamana kadar daha uzun bı zaman var sanırımİnsanları çatalda doğurtmaktan vazgeçseler acıyı büyük oranda azaltırlar aslında..
Türkiye’ye bi gelişimde Kızılayda kan verirken bahsetmiştim de biraz, ordaki doktor çok şaşırmıştı takdir etmişti. Ben söylüyorum bana ilkel diyorlar demişti.
İçgüdülere inanmak güvenmek iyidir iyi.
Tesekkürler canım masallah.suratınıda görebildinmi ? 15 dk az bi süre aslında bakalım eger içime sinmezse daha düzgün biryerde de düşünüyorum .foto verdimi?Canım Ben devlette detayliya girdim sen sormuştun bana, İyi geçti uzman doktor baktı 15-20dk sürdü herşeye baktı bende gördüm zaten burun kanatları dudakları Vs onlara bile bakıyorlar. Benim için iyi geçti yani
Ben de cok saskınım bir kerelık antıbıyotık vermeleri gerek niye vermiyorlar ki. İlk hamileliğimde 26.haftamda sancı gozujmustu bu yuzden 1 hafta hastanede yattım idrar yolu enfeksiyonu sancı yapmış. Erken dogumu tetikliyor. Ustelık benım ne yanma ne agrım hiçbir seyım yoktu. Hele ki kan gelmiş bence bir de urologa gorun canım @Meylen
Geçmiş olsun canım, hamilelikten önce bende yaşadım aynı şeyi.bende idrar yolu enfeksiyonu olunca yanma filan pek olmuyor yani, enfeksiyon olduğumu ben hiç hissetmezdim.bir kere az bi kan lekesi gordum ozaman da enfeksiyon demişlerdi.. normalde bi kerelik antibiyotik veriliyor neden sana vermediler bilemedim.
Enfeksiyonu atmakta limonlu içecekler çok faydalı oluyor .haberin olsun canım.olmazsa içtiğin suya az limon eklersin.
Akşama gidicem sanırım canım çekilecek gibi değilGünaydın canim. Gidecen mi urolojiye
Canım dünkinden iyiyim kan yok en azından ama hala yanma var@Meylen nasil oldun
Kızılcık suyu limon suyu ve yaban mersini tüketiyorum şuan kuzum ilaçsız geçicek mi bakalım akşam gidicem olmadı ürolojiye Israrla vermiyolar bende anlamadım
Geçmiş olsun canım, hamilelikten önce bende yaşadım aynı şeyi.bende idrar yolu enfeksiyonu olunca yanma filan pek olmuyor yani, enfeksiyon olduğumu ben hiç hissetmezdim.bir kere az bi kan lekesi gordum ozaman da enfeksiyon demişlerdi.. normalde bi kerelik antibiyotik veriliyor neden sana vermediler bilemedim.
Enfeksiyonu atmakta limonlu içecekler çok faydalı oluyor .haberin olsun canım.olmazsa içtiğin suya az limon eklersin.
Sağol canım Allah razı olsun evet haklısın kim ne yazmış belli değil kiGeçmiş olsun bu site görünümünden biçok mesajı kacırdım belliki Allah yardımcın olsun
Gidicem canım akşam sanırım araba kullanacak halim yok eşim işe gitti gelsin akşam gidicem mutlakaBen de cok saskınım bir kerelık antıbıyotık vermeleri gerek niye vermiyorlar ki. İlk hamileliğimde 26.haftamda sancı gozujmustu bu yuzden 1 hafta hastanede yattım idrar yolu enfeksiyonu sancı yapmış. Erken dogumu tetikliyor. Ustelık benım ne yanma ne agrım hiçbir seyım yoktu. Hele ki kan gelmiş bence bir de urologa gorun canım @Meylen
Geçmiş olsun canımAkşama gidicem sanırım canım çekilecek gibi değil
Amin insallah, Evet benimde O çatal korkum var biraz muayenelerde bile ama doğumda Allah bi kolaylığını veriyor yinede, nasip kısmet diyelim, Allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallahAyyynormal doğum iyi ama o acılara dayanmak çatala yatmak Allahım hayırlı kolay doğumlar nasip etsin insallah
İnsallah .Beyaz tv de hosgeldin bebegim adlı programı izledimde rahatladım biraz vallahi deneyimsizlerin izlemesi iyi olur.doğumlarla ilgili motive eden şeyler duymak rahatlatıyorAmin insallah, Evet benimde O çatal korkum var biraz muayenelerde bile ama doğumda Allah bi kolaylığını veriyor yinede, nasip kısmet diyelim, Allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Canım nasıl bir yöntem uygulanıyor yurt dışındamerak ettim. Su da doğum mu ?
Malesef yaygın değil hala, olanlar da aşırı pahalı. Eğitim verilse yaygınlaşsa; öyle şahane bir şey kiDoğru olabılır suda doğumlarda cok rahat olundugu ile ilgili birçok video yazı ile karsılastım ozamana kadar daha uzun bı zaman var sanırım
Evet doğru soyluyorsun ama ellerdeki imkanlar bu sekılde mecburen ona uymak zorundayız.insallah türkiyede cok secenekli doğumlara ortam saglarBizim şehirde tek hastane var. Orada da 3 seçenek sunuluyo size.. 1-Evde doğum. Sancınız başlayınca ebeyi arıyosunuz gelip yardımcı oluyo. Doğumdan sonra bebeği alıp kontroller için hastaneye gidiyosunuz.. (sonuçta gidiyosam ne gerek var demiştim ama yetişemeyenlere iyi çözüm)
2- Hastane odasında yatağınızda doğum. Hastane odasında bi yatak var. Pilates topu, tavana asılı ipler, duş falan.. odada dolana dolana sancıyı çekiyosunuz. Pilates topunda rahatlayabilir, duş alabilir, masaj yaptırabilirsiniz ebeye ya da eşinize. Doğum anında da yatmanız gerekmiyo aksine ne kadar hareket o kadar rahat doğum..
3- (Benim ilk doğumumda olduğu gibi) suda doğum. Su ciddi ağrı kesiyor ama havuzda yine yatma şartınız yok. Pozisyon değiştirerek süreci hızlandırmak mümkün.
İşin özü hareket bence. Yer çekiminden yardım almak güzel oluyo inanın. Bi de hayvanlara bakın mesela hangisi çatalda doğuruyo yahu
Yani ben yine yanlış yönlendirmek istemem ama bebeği ittirirken bacakları hareket ettirememe hissi bana göre değil
Malesef yaygın değil hala, olanlar da aşırı pahalı. Eğitim verilse yaygınlaşsa; öyle şahane bir şey ki
İnşallah..Evet doğru soyluyorsun ama ellerdeki imkanlar bu sekılde mecburen ona uymak zorundayız.insallah türkiyede cok secenekli doğumlara ortam saglar
o çatalda stajyer ebenin biri bebeği elinden kaydırarak yere düşürdü ve bebek beyin kanaması geçirdi doğum çok riskli bi süreç Rabbim hayırşllı sağlıklı doğumlar nasip etsinİnsanları çatalda doğurtmaktan vazgeçseler acıyı büyük oranda azaltırlar aslında..
Türkiye’ye bi gelişimde Kızılayda kan verirken bahsetmiştim de biraz, ordaki doktor çok şaşırmıştı takdir etmişti. Ben söylüyorum bana ilkel diyorlar demişti.
İçgüdülere inanmak güvenmek iyidir iyi.
:) evet çok şükür rahatca bebişi görüyoruz .insallah ikinci doğuma cokdaha rahat olur hersey :)İnşallah..
Ama bak oranın da iyi yanı bebişleri görebilmeniz..
Kalabalık olmanız, aile desteğiniz. Doğum bi’ an. Hiç unutmayacaksınız ama bitecek öyle ya da böyle..
Sonrası bebek kokulu güzel günler iki ülkede de ☺
o çatalda stajyer ebenin biri bebeği elinden kaydırarak yere düşürdü ve bebek beyin kanaması geçirdi doğum çok riskli bi süreç Rabbim hayırşllı sağlıklı doğumlar nasip etsin
Kullanıyorum kullanmazmıyımBende hep demir ve kan eksikliği yaşıyorum canım kendimi bildim bileli böyleyim. Benim için sorun değil alışkınım. Ama bebisler doğum Vs. Bize enerji lazım o yüzden kan ilacı kullan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?