2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Doğru olabılır suda doğumlarda cok rahat olundugu ile ilgili birçok video yazı ile karsılastım ozamana kadar daha uzun bı zaman var sanırım

Tesekkürler canım masallah.suratınıda görebildinmi ? 15 dk az bi süre aslında bakalım eger içime sinmezse daha düzgün biryerde de düşünüyorum .foto verdimi?

Ben de cok saskınım bir kerelık antıbıyotık vermeleri gerek niye vermiyorlar ki. İlk hamileliğimde 26.haftamda sancı gozujmustu bu yuzden 1 hafta hastanede yattım idrar yolu enfeksiyonu sancı yapmış. Erken dogumu tetikliyor. Ustelık benım ne yanma ne agrım hiçbir seyım yoktu. Hele ki kan gelmiş bence bir de urologa gorun canım @Meylen

Kızılcık suyu limon suyu ve yaban mersini tüketiyorum şuan kuzum ilaçsız geçicek mi bakalım akşam gidicem olmadı ürolojiye Israrla vermiyolar bende anlamadım

Gidicem canım akşam sanırım araba kullanacak halim yok eşim işe gitti gelsin akşam gidicem mutlaka

Ayyy normal doğum iyi ama o acılara dayanmak çatala yatmak Allahım hayırlı kolay doğumlar nasip etsin insallah
Amin insallah, Evet benimde O çatal korkum var biraz muayenelerde bile ama doğumda Allah bi kolaylığını veriyor yinede, nasip kısmet diyelim, Allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah

Amin insallah, Evet benimde O çatal korkum var biraz muayenelerde bile ama doğumda Allah bi kolaylığını veriyor yinede, nasip kısmet diyelim, Allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah
İnsallah .Beyaz tv de hosgeldin bebegim adlı programı izledimde rahatladım biraz vallahi deneyimsizlerin izlemesi iyi olur.doğumlarla ilgili motive eden şeyler duymak rahatlatıyor

Canım nasıl bir yöntem uygulanıyor yurt dışındamerak ettim. Su da doğum mu ?

Bizim şehirde tek hastane var. Orada da 3 seçenek sunuluyo size.. 1-Evde doğum. Sancınız başlayınca ebeyi arıyosunuz gelip yardımcı oluyo. Doğumdan sonra bebeği alıp kontroller için hastaneye gidiyosunuz.. (sonuçta gidiyosam ne gerek var demiştim ama yetişemeyenlere iyi çözüm)
2- Hastane odasında yatağınızda doğum. Hastane odasında bi yatak var. Pilates topu, tavana asılı ipler, duş falan.. odada dolana dolana sancıyı çekiyosunuz. Pilates topunda rahatlayabilir, duş alabilir, masaj yaptırabilirsiniz ebeye ya da eşinize. Doğum anında da yatmanız gerekmiyo aksine ne kadar hareket o kadar rahat doğum..
3- (Benim ilk doğumumda olduğu gibi) suda doğum. Su ciddi ağrı kesiyor ama havuzda yine yatma şartınız yok. Pozisyon değiştirerek süreci hızlandırmak mümkün.

İşin özü hareket bence. Yer çekiminden yardım almak güzel oluyo inanın. Bi de hayvanlara bakın mesela hangisi çatalda doğuruyo yahu

Yani ben yine yanlış yönlendirmek istemem ama bebeği ittirirken bacakları hareket ettirememe hissi bana göre değil

Doğru olabılır suda doğumlarda cok rahat olundugu ile ilgili birçok video yazı ile karsılastım ozamana kadar daha uzun bı zaman var sanırım
Malesef yaygın değil hala, olanlar da aşırı pahalı. Eğitim verilse yaygınlaşsa; öyle şahane bir şey ki

Evet doğru soyluyorsun ama ellerdeki imkanlar bu sekılde mecburen ona uymak zorundayız.insallah türkiyede cok secenekli doğumlara ortam saglar

Evet doğru soyluyorsun ama ellerdeki imkanlar bu sekılde mecburen ona uymak zorundayız.insallah türkiyede cok secenekli doğumlara ortam saglar
İnşallah..
Ama bak oranın da iyi yanı bebişleri görebilmeniz..
Kalabalık olmanız, aile desteğiniz. Doğum bi’ an. Hiç unutmayacaksınız ama bitecek öyle ya da böyle..
Sonrası bebek kokulu güzel günler iki ülkede de

o çatalda stajyer ebenin biri bebeği elinden kaydırarak yere düşürdü ve bebek beyin kanaması geçirdi doğum çok riskli bi süreç Rabbim hayırşllı sağlıklı doğumlar nasip etsin

:) evet çok şükür rahatca bebişi görüyoruz .insallah ikinci doğuma cokdaha rahat olur hersey :)

o çatalda stajyer ebenin biri bebeği elinden kaydırarak yere düşürdü ve bebek beyin kanaması geçirdi doğum çok riskli bi süreç Rabbim hayırşllı sağlıklı doğumlar nasip etsin

Allah korusun diyelim . Ebe ya da doktor ya da anne ya da tamamen şans. Kötü şeyler yaşanabilir evet. Ama size tavsiyem doğum sürecine kadar -sadece- pozitif doğum hikayelerini okuyun ya da dinleyin..
İnsan doğası paniğe strese yatkın zaten. Ne kadar güzel doğum hikayesi dinlerseniz o kadar cesur olursunuz.
İlk doğumu zorlu geçen anneler 2.den de kötü şeyler bekliyor bazen ama yine de cesaret edip 2. bebeğe niyetleniyorsa üstesinden gelinmeyecek iş değil doğum
diye düşünelim ☺
Ben ilk doğumu hızlı ve kolay olan şanslı annelerdendim. Hep dua ediyorum sizin de öyle hatta daha kolayı olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…