- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Canım geçmiş olsun. Bol bol su iyi gelecektirGünaydın kızlar
Sabaha kadar çiş nöbetindeydim yaklaşık 4 lt su içtim kan yok yanma devam kafayı sıyırmama az kaldı
Ya o can havlıyle bide çatala mi aliyorlar? Neden normal yatakta olmuyor ki?Ayyynormal doğum iyi ama o acılara dayanmak çatala yatmak Allahım hayırlı kolay doğumlar nasip etsin insallah
Canim sizin orda çatal olayi yok demi? Ben doğurmadım henuz hiç ama abimin eşi normal hastane yatağında doğum yapmıştı,kendine ait odasında orda doğurdu orda kaldı 1 gece. Sizin orasida öyle mi?İnsanları çatalda doğurtmaktan vazgeçseler acıyı büyük oranda azaltırlar aslında..
Türkiye’ye bi gelişimde Kızılayda kan verirken bahsetmiştim de biraz, ordaki doktor çok şaşırmıştı takdir etmişti. Ben söylüyorum bana ilkel diyorlar demişti.
İçgüdülere inanmak güvenmek iyidir iyi.
Buşekilde yapılıyorYa o can havlıyle bide çatala mi aliyorlar? Neden normal yatakta olmuyor ki?
Ya o can havlıyle bide çatala mi aliyorlar? Neden normal yatakta olmuyor ki?
Hanımlar ilk gebeligimde gebe okuluna gittim. Şimdi yine gideceğim. Orda da söylemişlerdi çatala çıkılmasının sebebi doktorun doğum anında mudehalede bulunabilmesi. Anne için zor çünkü ben catalta normal dogum yaptim. Ama olası ters bir durumda doktor mudehale ediyor. Mesela ben bebegi ıkın ıkın çıkaramadım alttan bi doktor ustte bir doktor devamli muayene etti ve en son bi kac denemeden sonra başımdaki doktor bebegi karnimdan ittirdi. Bunu bir tek catalda yapabilir. Bebek fazla kanalda kalsa nefessiz kalabilir, beyninde hasar olusabilir 5 dk gibi bir sureniz var tam açılma ve sonrasi dogum icin..Buşekilde yapılıyorburda şimdi türkiye in imkanlarını söyleyerek kötülemiş olmak istemem.
Gozunaydın canım rahim agzı cok iyi durumda maşallah.İdrar sonucuna göre inşallah tek kullanım sasenı verirler bu kez iyice rahatlarsınKızlar idrar sonucum henüz çıkmadı hem idrar tahlili hemde idrar kültürü istedi tit bugün çıkıcak bekliyorum ancak bebeğim gayet iyi 511g olmuş rahim ağzı kapalı 41 mm oda iyi idrar sonucuma göre ilaç vericek
domestic
Yani mantıklı. Ama nedense çatal bana korkunc geliyor. Gerçi belki burda da vardır ben bilmiyorumdurHanımlar ilk gebeligimde gebe okuluna gittim. Şimdi yine gideceğim. Orda da söylemişlerdi çatala çıkılmasının sebebi doktorun doğum anında mudehalede bulunabilmesi. Anne için zor çünkü ben catalta normal dogum yaptim. Ama olası ters bir durumda doktor mudehale ediyor. Mesela ben bebegi ıkın ıkın çıkaramadım alttan bi doktor ustte bir doktor devamli muayene etti ve en son bi kac denemeden sonra başımdaki doktor bebegi karnimdan ittirdi. Bunu bir tek catalda yapabilir. Bebek fazla kanalda kalsa nefessiz kalabilir, beyninde hasar olusabilir 5 dk gibi bir sureniz var tam açılma ve sonrasi dogum icin..
Çok şükür canım bebek iyi :) inşallah hafif bir şekilde atlatırsın enfeksiyonu,bol bol su da icKızlar idrar sonucum henüz çıkmadı hem idrar tahlili hemde idrar kültürü istedi tit bugün çıkıcak bekliyorum ancak bebeğim gayet iyi 511g olmuş rahim ağzı kapalı 41 mm oda iyi idrar sonucuma göre ilaç vericek
domestic
Valla ben ayaklarımı hep uzatırım. Normal oturunca tekmeliyor resmen düzgün otur dercesineKızlar siz bacaklarınız kapalı oturabiliyormusunuz? Ben artık aralayıp oturuyorum bacaklarım hep v şeklinde, yoksa karnım sıkışıyor. Daha 5 ayda böyleyseeee uçtum ben
Sorun yok oturmada ama yatarken zorlanıyorum:)Kızlar siz bacaklarınız kapalı oturabiliyormusunuz? Ben artık aralayıp oturuyorum bacaklarım hep v şeklinde, yoksa karnım sıkışıyor. Daha 5 ayda böyleyseeee uçtum ben
İlaç verdi çok şükür canımÇok şükür canım bebek iyi :) inşallah hafif bir şekilde atlatırsın enfeksiyonu,bol bol su da ic
Verdi kuzum çok sağol gece içicem ve biticek inşallahGozunaydın canım rahim agzı cok iyi durumda maşallah.İdrar sonucuna göre inşallah tek kullanım sasenı verirler bu kez iyice rahatlarsın
Saşe mi.tek kullanımlık .bol bol sular gelsin :)Verdi kuzum çok sağol gece içicem ve biticek inşallah
Çok şükür
Evet canım çok şükür verdi geçicek biticek inşallah 3 gün sonra kontrole gidicem zaten tekrarSaşe mi.tek kullanımlık .bol bol sular gelsin :)
Bende de sol tarafta oldu yarım saat yattım dinlendim geçti. Bence biraz takip et dinlen geçmezse git hastaneye canımKızlar sağ taraf kasigimda tuhaf bi ağrı var.biraz yürüdüm.belki hareket iyi gelir diye ama tam tersi,şimdi baskıyla karışık bi ağrı hissediyorum.sag bacağıma kadar iniyor ağrı.dayanilmayacak kadar değil ama çoğalır diye korkuyorum.ne yapsam bilemedim.normal midir ki, çokta hareketli kuzum.hic durmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?