2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canim sizin orda çatal olayi yok demi? Ben doğurmadım henuz hiç ama abimin eşi normal hastane yatağında doğum yapmıştı,kendine ait odasında orda doğurdu orda kaldı 1 gece. Sizin orasida öyle mi?

Ya o can havlıyle bide çatala mi aliyorlar? Neden normal yatakta olmuyor ki?
Buşekilde yapılıyor burda şimdi türkiye in imkanlarını söyleyerek kötülemiş olmak istemem.
Hanımlar ilk gebeligimde gebe okuluna gittim. Şimdi yine gideceğim. Orda da söylemişlerdi çatala çıkılmasının sebebi doktorun doğum anında mudehalede bulunabilmesi. Anne için zor çünkü ben catalta normal dogum yaptim. Ama olası ters bir durumda doktor mudehale ediyor. Mesela ben bebegi ıkın ıkın çıkaramadım alttan bi doktor ustte bir doktor devamli muayene etti ve en son bi kac denemeden sonra başımdaki doktor bebegi karnimdan ittirdi. Bunu bir tek catalda yapabilir. Bebek fazla kanalda kalsa nefessiz kalabilir, beyninde hasar olusabilir 5 dk gibi bir sureniz var tam açılma ve sonrasi dogum icin..

Kızlar siz bacaklarınız kapalı oturabiliyormusunuz? Ben artık aralayıp oturuyorum bacaklarım hep v şeklinde, yoksa karnım sıkışıyor. Daha 5 ayda böyleyseeee uçtum ben

Gozunaydın canım rahim agzı cok iyi durumda maşallah.İdrar sonucuna göre inşallah tek kullanım sasenı verirler bu kez iyice rahatlarsın

Yani mantıklı. Ama nedense çatal bana korkunc geliyor. Gerçi belki burda da vardır ben bilmiyorumdur

Çok şükür canım bebek iyi :) inşallah hafif bir şekilde atlatırsın enfeksiyonu,bol bol su da ic

Kızlar sağ taraf kasigimda tuhaf bi ağrı var.biraz yürüdüm.belki hareket iyi gelir diye ama tam tersi,şimdi baskıyla karışık bi ağrı hissediyorum.sag bacağıma kadar iniyor ağrı.dayanilmayacak kadar değil ama çoğalır diye korkuyorum.ne yapsam bilemedim.normal midir ki, çokta hareketli kuzum.hic durmuyor.

Bende de sol tarafta oldu yarım saat yattım dinlendim geçti. Bence biraz takip et dinlen geçmezse git hastaneye canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…