2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar bugun 18+4üz ben henüz hiç hareket hissetmiyorum normal mi sizin bebek hareketleri ne zaman başladı yazarsanız sevinirim

Kızlar bu arada göbek deliğimin orda hareket hissediyordum bugün daha yukarda hissediyorum normal mi

Kızlar bugun 18+4üz ben henüz hiç hareket hissetmiyorum normal mi sizin bebek hareketleri ne zaman başladı yazarsanız sevinirim
Benimde yok diye çok takıyordum birden başladı oynamaya .Benim de 18+ 5 gibi başladı. Şimdi çok net hisediyorum canım merak etme bi anda başlıyor.

Kızlar bu iki emziği de almak gerekiyor mu, arasından tercih mi yapıcaz

Eklentiler

• 8FB35A59-D860-4B3C-B1B0-B07CA65979E0.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 27
  • 8FC06DFA-B792-4B00-AE40-97FB2103B6EE.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 30
Kızlar iyi akşamlarrrr, nolmuş forumumuza böyle, hiç sevmedim, hem takvimlerimiz de gitmiş, birbirimize yorum yaparken ne güzel bilgi ediniyorduk takvimle. Bu arada biliyorsunuz beni ayrıntılıdan sonra araştırma hastanesine sevk ettilerdi, bebişimin kalbinde ekojenik odak yani parlaklık gördükleri için, dün gittik Ankara Zekai Tahir Burak Kadın doğum ve Araştırma hastanesine hemen gittik, riskli gebelik doktoru baktı, sonra başka Bi hoca fetal eko yaptı, kendi doktorun takip etsin şu an kötü bi şey yok dedi çok şükür ama benim kalbimi daha fazla yorarmış bu durum, arada bir benim de kardiyolojiye görünmem gerekirmiş.

Canım herkesin hissetmesi farklıdır.Kimseyle kıyaslama kendini.Ben 15.haftada hissettim.2.bebegim.Ama ilk bebekte net olarak 19-20.haftalarda hissetmistim.22.haftaya kadar hissetmesen de normal.

Bence tamamen rahim büyümesi bağların gerilmesiyle alakalı canım bazen tutunca tutuyo korkma normal bence

Canim sizin orda çatal olayi yok demi? Ben doğurmadım henuz hiç ama abimin eşi normal hastane yatağında doğum yapmıştı,kendine ait odasında orda doğurdu orda kaldı 1 gece. Sizin orasida öyle mi?
Belki riskli gebeliklerde kilolu annelerde vs çatal vardır hiç bilmiyorum. Ama bizim hastanemizde yok.
Saçma gelcek ama bizde doktor da girmiyo doğuma zaten

Burda aynı müdahaleyi ebe yatağınızda yapıyor. Ya da havuzda çatal pozisyonuna getirip sizi yine yapıyo. 4cm olmadan hastaneye yatamıyorsunuz ve sonrasında bebek ters de olsa düz de olsa normal doğum deneniyor. İş iyice çıkmaza girerse sezeryana geçiriyorlar.. 32 saat sancı çektiği halde sezeryana ebeyi ikna edemedi arkadaş burda.. Bu kısım biraz saçma geliyo bana ama vardır bi bildikleri diyorum :)

Bende iki gündür yürüdüm.Karnimda ve belimde ağrılar var.Dinlenince geçiyor.Endiselenme.

Çatalda yapmayanlar peki onlara müdahale edilemıyor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…