- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
Benim daha 3 gün oluyor canım başlayalı hissetmeye şuan 21+0Kızlar bugun 18+4üz ben henüz hiç hareket hissetmiyorum normal mi sizin bebek hareketleri ne zaman başladı yazarsanız sevinirim
Anladım canım en son kontrol üzerinden 10 gün geçti hareket hissetmeyince insan acaba iyi mi diye bit düşünüyor.Benim daha 3 gün oluyor canım başlayalı hissetmeye şuan 21+0
Benimde yok diye çok takıyordum birden başladı oynamaya .Benim de 18+ 5 gibi başladı. Şimdi çok net hisediyorum canım merak etme bi anda başlıyor.Kızlar bugun 18+4üz ben henüz hiç hareket hissetmiyorum normal mi sizin bebek hareketleri ne zaman başladı yazarsanız sevinirim
Tamam canım benimki de başlar inşallah bir haftaya kadarBenimde yok diye çok takıyordum birden başladı oynamaya .Benim de 18+ 5 gibi başladı. Şimdi çok net hisediyorum canım merak etme bi anda başlıyor.
Benimde geçende öyle oldu sanırım normal. Göbek deliğimin ordaydı ertesi gün nerdeyse 2-3 parmak üstte hissettim bende çok şaşırdım ne ara çıktı oraya diye ☺Kızlar bu arada göbek deliğimin orda hareket hissediyordum bugün daha yukarda hissediyorum normal mi
Bir kaç gündür var aslında akşamları artıyor ama bugünkü sanki adet sancısı gibiBende de sol tarafta oldu yarım saat yattım dinlendim geçti. Bence biraz takip et dinlen geçmezse git hastaneye canım
Kızlar bugun 18+4üz ben henüz hiç hareket hissetmiyorum normal mi sizin bebek hareketleri ne zaman başladı yazarsanız sevinirim
Bence tamamen rahim büyümesi bağların gerilmesiyle alakalı canım bazen tutunca tutuyo korkma normal benceKızlar sağ taraf kasigimda tuhaf bi ağrı var.biraz yürüdüm.belki hareket iyi gelir diye ama tam tersi,şimdi baskıyla karışık bi ağrı hissediyorum.sag bacağıma kadar iniyor ağrı.dayanilmayacak kadar değil ama çoğalır diye korkuyorum.ne yapsam bilemedim.normal midir ki, çokta hareketli kuzum.hic durmuyor.
Belki riskli gebeliklerde kilolu annelerde vs çatal vardır hiç bilmiyorum. Ama bizim hastanemizde yok.Canim sizin orda çatal olayi yok demi? Ben doğurmadım henuz hiç ama abimin eşi normal hastane yatağında doğum yapmıştı,kendine ait odasında orda doğurdu orda kaldı 1 gece. Sizin orasida öyle mi?
Hanımlar ilk gebeligimde gebe okuluna gittim. Şimdi yine gideceğim. Orda da söylemişlerdi çatala çıkılmasının sebebi doktorun doğum anında mudehalede bulunabilmesi. Anne için zor çünkü ben catalta normal dogum yaptim. Ama olası ters bir durumda doktor mudehale ediyor. Mesela ben bebegi ıkın ıkın çıkaramadım alttan bi doktor ustte bir doktor devamli muayene etti ve en son bi kac denemeden sonra başımdaki doktor bebegi karnimdan ittirdi. Bunu bir tek catalda yapabilir. Bebek fazla kanalda kalsa nefessiz kalabilir, beyninde hasar olusabilir 5 dk gibi bir sureniz var tam açılma ve sonrasi dogum icin..
Kızlar sağ taraf kasigimda tuhaf bi ağrı var.biraz yürüdüm.belki hareket iyi gelir diye ama tam tersi,şimdi baskıyla karışık bi ağrı hissediyorum.sag bacağıma kadar iniyor ağrı.dayanilmayacak kadar değil ama çoğalır diye korkuyorum.ne yapsam bilemedim.normal midir ki, çokta hareketli kuzum.hic durmuyor.
Inşallah canım benim, 23+3 deyiz .en ufak şeyde korkuyorum başka şeylerin belirtisi olur diyeBence tamamen rahim büyümesi bağların gerilmesiyle alakalı canım bazen tutunca tutuyo korkma normal bence
Canım ben sadece ultra soft ikili aldım bebekler emzik tutar mı tutmaz mı belli de değil onu da usulen bir bebek eşyası alalım diye aldım :))Kızlar bu iki emziği de almak gerekiyor mu, arasından tercih mi yapıcaz
Çatalda yapmayanlar peki onlara müdahale edilemıyor amaHanımlar ilk gebeligimde gebe okuluna gittim. Şimdi yine gideceğim. Orda da söylemişlerdi çatala çıkılmasının sebebi doktorun doğum anında mudehalede bulunabilmesi. Anne için zor çünkü ben catalta normal dogum yaptim. Ama olası ters bir durumda doktor mudehale ediyor. Mesela ben bebegi ıkın ıkın çıkaramadım alttan bi doktor ustte bir doktor devamli muayene etti ve en son bi kac denemeden sonra başımdaki doktor bebegi karnimdan ittirdi. Bunu bir tek catalda yapabilir. Bebek fazla kanalda kalsa nefessiz kalabilir, beyninde hasar olusabilir 5 dk gibi bir sureniz var tam açılma ve sonrasi dogum icin..
Inşallah canım, erkenden gelmek ister diye çok korkuyorumBende iki gündür yürüdüm.Karnimda ve belimde ağrılar var.Dinlenince geçiyor.Endiselenme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?