- 30 Nisan 2011
- 1.665
- 3.544
- 133
- 40
Açılman kolaylıkla olursa ihtiyaç duymazsın bence.. Ama süreç uzarsa yıpratıcı oluyomuş..Vajinal doğumdan asla korkmuyorum ama vijanal dikişten korkuyorumepidural konusunda kararsızım 4 5 cm açıklıktan sonra katater takılıyormuş ilaç veriliyormuş sanırım gerek görür müyüm görmez miyim bilemiyorum
Vücudum normal doğuma el verişli mi çok merak ediyorum
İnşallah canım kimse olmasın çok zor korkusu yetiyo insana bide erken doğum suyun gelmesi vs acısını geçtim
Malesef kesi atan doktorda çok yırtılma olayı da en çok o dikiş beni düşündürüyor sancı falan değil vallaAçılman kolaylıkla olursa ihtiyaç duymazsın bence.. Ama süreç uzarsa yıpratıcı oluyomuş..
İnşallah her şey çok güzel olacak :)
Sağol canım amin Allah razı olsunAllaha emanet kuzularımız.Allahin izniyle birşey olmaz ilacını kullan bol su tüket.Camasirin kesinlikle nemli kalmasın pamuklu bez kullanabilirsin.Gunde 3-4 kere çamaşır değiştirmek zorunda kalmazsin.Allah tez şifa versin
İnşallah ben doğal yöntemler dururken kadınları öyle şeylere hapsediyorlar ona kızıyorum aslındaAllah korusun diyelim . Ebe ya da doktor ya da anne ya da tamamen şans. Kötü şeyler yaşanabilir evet. Ama size tavsiyem doğum sürecine kadar -sadece- pozitif doğum hikayelerini okuyun ya da dinleyin..
İnsan doğası paniğe strese yatkın zaten. Ne kadar güzel doğum hikayesi dinlerseniz o kadar cesur olursunuz.
İlk doğumu zorlu geçen anneler 2.den de kötü şeyler bekliyor bazen ama yine de cesaret edip 2. bebeğe niyetleniyorsa üstesinden gelinmeyecek iş değil doğum
diye düşünelim ☺
Ben ilk doğumu hızlı ve kolay olan şanslı annelerdendim. Hep dua ediyorum sizin de öyle hatta daha kolayı olsun diye
Genelde öyle oluyor ya :) basit yuvarlak olanları tutuyorlarEvet canım hatta arkadaş tek onu al emzik tutarlarsa başka alırsın gecesi vs dedi onun kızı avent,nuk tutmamis 6 liralık emziği tutmuş
Allah sagliklavakti gelince kucagina almak naaip etsinGünaydın kızlar dün yürüdüm biraz gece 4 te kanamam oldu hastaneye geldik şükür bebekler iyi. Kanama da kesildi.18+5 iz dua edin olur mu
Vajinal dikişler çabuk iyilesiyor, 15 güne düşmüştü tüm dikisler, hele sadece kesi olursa o daha kolay hic belli bile olmuyor simdi, inşallah gonlundeki dogum sekli nasip olur..Vajinal doğumdan asla korkmuyorum ama vijanal dikişten korkuyorumepidural konusunda kararsızım 4 5 cm açıklıktan sonra katater takılıyormuş ilaç veriliyormuş sanırım gerek görür müyüm görmez miyim bilemiyorum
Vücudum normal doğuma el verişli mi çok merak ediyorum
Bi şekilde yaşicaz ve biticek canım tabiki geçicek ama işte bilinmemezlik korkusu bu hayırlısı hepimizin hakkında inşallah sağlıkla doğsunlar yeter kiVajinal dikişler çabuk iyilesiyor, 15 güne düşmüştü tüm dikisler, hele sadece kesi olursa o daha kolay hic belli bile olmuyor simdi, inşallah gonlundeki dogum sekli nasip olur..
Aa çok iyi nasıl takip edicez tarihleri fln ya da nasıl basvurcaz ki ?Kızlar Konya’da olanlar için eğitim araştırma Hastanesi, Doğum evi ve Akdem Doğum eğitimi veriyor ücretsiz. İl sağlık müdürlüğü de eşli eğitimler veriyor yine ücretsiz. Telefonla arayarak Bilgi alabilirsiniz. Ben yatın gideceğim gittiğim özel hastaneden aradılar Doğum eğitimi için. Bakalım nasıl bir eğitim merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?