2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Açılman kolaylıkla olursa ihtiyaç duymazsın bence.. Ama süreç uzarsa yıpratıcı oluyomuş..
İnşallah her şey çok güzel olacak :)

İnşallah canım kimse olmasın çok zor korkusu yetiyo insana bide erken doğum suyun gelmesi vs acısını geçtim

Allaha emanet kuzularımız.Allahin izniyle birşey olmaz ilacını kullan bol su tüket.Camasirin kesinlikle nemli kalmasın pamuklu bez kullanabilirsin.Gunde 3-4 kere çamaşır değiştirmek zorunda kalmazsin.Allah tez şifa versin

Sezaryen de öcü değil kızlar elbette doğal yollarla olsun isteriz hepimiz ilkinde...ama ben hiç pişman olmadım normal diye direten arkadaşım 20 gün oturamadı ben ikinci gün sabahı doktora yalvardım gönderin beni eve iyiyim diye...ama prosedur gereği iki gün tuttular hastanede...çıkış işlemlerimi kucağımda cocugumla hallettim son muayeneleri vs. Çok şükür şu içebilirsin dedikleri an yuklendim bol su ve neskafeye hiç baş ağrısı olmadı anesteziden...ameliyattan çıkar çıkmaz da ayaklara patik çok önemli bi unsur...soğuk oluyor ameliyathane ayağı hissetmezken biri giydirsin patikleri..spinaldi ve herşey çok güzeldi darısı bu doğuma inşallah...

Sağol canım amin Allah razı olsun

Ağrı geçmeyince hastaneye gittim, şimdi eve geldim.sukurler olsun oglum iyi.olcumler yapıldı.rahim ağzı uzunluğu 4,6 cm mis.erken doğum riski şimdilik yok dedi doktor.oglum da kilo.almis yine 640 gr olmuş.idrar değerleri biraz olması gerektiği gibi değilmiş.bir kerelik antibiyotik verdi. Şimdi içtim.umarim sabaha biraz fayda eder.

İnşallah ben doğal yöntemler dururken kadınları öyle şeylere hapsediyorlar ona kızıyorum aslında
sezeryen ile bebeğimi kucağıma aldım çok zordu ama bu defa ssvd ile çok istiyorum Rabbim herkesin gönlüne göre versin

Alıntıları bile düzgünce ekleyemedim kizlar
Site çok değişik geldi. Kaç gündür bakamadım zaten...hasta olanlara allah şifa versin. Bende ilkinde çok istedim normal doğurmayı...ama oğlum hic dönmedi. Bunun icin amuda kalkma hareketi bile yaptim neler denedim. Olmayınca olmuyor.
Detaylidan sonra öğrendim ki dikişlerimin olduğu yer tam tutmamış. Baya açıklık var dr. Da gösterdi. Sadece iç katmanda bir zar tutuyor. Oyuzden kesinlikle normal doğum bunda da yapamazmışım...bir sıkıntı olmaz ama doğum esnasında aynı yerden açılıp dikilmesi lazimmis. Ama önceki dr umdan menünündüm nasıl böyle olmuş halen aklım almıyor inanın. Umarim bunda düzelir dikişlerim...

Buarada bebeğin hangi emziği alacağı hic belli olmuyor. Ilk bize kaucuk önermişlerdi ama oğlum onu kabul.etmedi. gittik 5 liraya yeni doğan emziği aldık onu kabul.etti.
Sterilizasyon icinde boşuna birsuru para vermeyin. Evinizde düdüklü tencereler vardır. Onun icinde kaynadıktan sonra 20 dk dursa hersey steril olur.

Vajinal dikişler çabuk iyilesiyor, 15 güne düşmüştü tüm dikisler, hele sadece kesi olursa o daha kolay hic belli bile olmuyor simdi, inşallah gonlundeki dogum sekli nasip olur..

Vajinal dikişler çabuk iyilesiyor, 15 güne düşmüştü tüm dikisler, hele sadece kesi olursa o daha kolay hic belli bile olmuyor simdi, inşallah gonlundeki dogum sekli nasip olur..
Bi şekilde yaşicaz ve biticek canım tabiki geçicek ama işte bilinmemezlik korkusu bu hayırlısı hepimizin hakkında inşallah sağlıkla doğsunlar yeter ki

Bende bebeğin baş çevresi büyük kilosu fazla doğum kanalına sıkışabilir omuzları sakatlanabilir denilerekten sezeryana alındım.Spinal oldum.Yarim saat içinde oğluşumla kavuştuk.Baş ağrısı baş dönmesi vs hiç çekmedim hamdolsun.Bir haftada tamamen ayaga kalktim.Sezeryanin 15.gununden itibaren.Yemek,temizlik,misafir ağırlama bebek tek başına halletmeye başladım.Ha normal doğum içimde ukde kalmadı mı kaldı çok çok istiyordum ama bebeğimi riske atamadım.Herhangi bi terslik olmadığı sürece normal doğum.Zorunluluk halinde de sezeryan korkunç değil yani korkmayın ilk bebek bekleyen anneler.Olumlu düşünün olumlu olsun herşey.Allah herkesin gönlüne göre versin...

Kızlar Konya’da olanlar için eğitim araştırma Hastanesi, Doğum evi ve Akdem Doğum eğitimi veriyor ücretsiz. İl sağlık müdürlüğü de eşli eğitimler veriyor yine ücretsiz. Telefonla arayarak Bilgi alabilirsiniz. Ben yatın gideceğim gittiğim özel hastaneden aradılar Doğum eğitimi için. Bakalım nasıl bir eğitim merak ediyorum

A Aa çok iyi nasıl takip edicez tarihleri fln ya da nasıl basvurcaz ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…