Canım 20. Haftadan sonra kayıt alıyorlar ben numaralarını bulup paylaşıyorum hemen. Ben medovaya gidiyorum orası da takipli gebelerine eğitim veriyormuş yarın gideceğim bakalımA
Aa çok iyi nasıl takip edicez tarihleri fln ya da nasıl basvurcaz ki ?
Evet cnm baktım, kaliteli birşeyw benziyor bayaBen mamajoo almıştım sterilizatör olarak bence en önemlisi kuru çıkması yoksa kaynayan suda yarım saat bekletebilirsinde. Mamajoo kuru çıkartmıştı tek sorunu dibinin çabuk kireçlenmesi
Benimde aynı dertlerim var yolda yürürken sanki kasıklarımda taş taşıyordum alt baskısı en çok wcde belirgin oluyor
Benimde aynı senin gibi, sabah dinlenmiş oluyoruz heralde
türkiyede bebeğin kaka yapması demek mekonyum diyoruz acil sezaryan nedeni. Bebek amnio sıvısını yutuyor ve kakası varsa ciğerlerine de kaka olduğu için doğum sonu bebekte enfeksiyon sebebi. Yani nstye zaten bağlı oluyorsun ve bebek zorlandığı için kakasını yapıyo kalp atımı düşüyor. Normal doğum evet ama bebeğin ve annenin sağlığıda tehlikeye atılmamalı
Bana progesteron biraz iyi gelmişti gececek diyorlarsa sanki kendimizi sıkmasak alttan bişey fırlayıp gidecek
Kızlar Meryem Ana otu diye Bi ot var, bilgisi olan var mı, doğum süreci başlayınca bi kapta suya koyup bazı sureler okunuyormuş, o bitki açıldıkça bizim de açılmamız oluyormuş, bi yerden okumuştum ama tekrar bulamadım, bilgisi olan var mı bu konuda?
Çok geçmiş olsun. Neden kanama olmuş ki? Çocukların iyi olmasına sevindim. Dikkat et kendineGünaydın kızlar dün yürüdüm biraz gece 4 te kanamam oldu hastaneye geldik şükür bebekler iyi. Kanama da kesildi.18+5 iz dua edin olur mu
Çocuğu olmayan için 7 gün 7 yudumda içilmesi gerektiğini biliyorum doğumu kolaylaştırmak için olanı duymadım canımKızlar Meryem Ana otu diye Bi ot var, bilgisi olan var mı, doğum süreci başlayınca bi kapta suya koyup bazı sureler okunuyormuş, o bitki açıldıkça bizim de açılmamız oluyormuş, bi yerden okumuştum ama tekrar bulamadım, bilgisi olan var mı bu konuda?
Çok geçmiş olsun. Rabbim korusun bebeklerini inşallah.Günaydın kızlar dün yürüdüm biraz gece 4 te kanamam oldu hastaneye geldik şükür bebekler iyi. Kanama da kesildi.18+5 iz dua edin olur mu
Canım ikiz bebek demek risk demek ıfak tefek sorunlar olacak, benim doktorum öyle demişti. 30u görsen yeter yaşam sınırını geçmiş olacaklar. Endişe etme inşallah hersey yolunda gidecekrahimde çok küçük bir yerde kanama alanı var.çok şükür bebekler iyi biraz önce gördük.doktor plessnta aşağıda olabilir dedi.çıkjşta diğer doktora gitcez rahim uzunluğuna bakacak bakalım.
Evet canım var böyle bir durum. Bana da geldi hacdan getirdi bir yakınım iki tane. İnşallah hayırlısıyla Doğumda kullanmak nasip olurKızlar Meryem Ana otu diye Bi ot var, bilgisi olan var mı, doğum süreci başlayınca bi kapta suya koyup bazı sureler okunuyormuş, o bitki açıldıkça bizim de açılmamız oluyormuş, bi yerden okumuştum ama tekrar bulamadım, bilgisi olan var mı bu konuda?
Harikasın çok teşekkür ederim canimm.Eki Görüntüle 2241269
Canım burda numaralar var evinin bulunduğu bölgeye göre birini seçersinBirefebirece
Çok geçmiş olsun inşallah sorunsuz sıkıntısız atlatırsın Rabbim yardımcınız olsunrahimde çok küçük bir yerde kanama alanı var.çok şükür bebekler iyi biraz önce gördük.doktor plessnta aşağıda olabilir dedi.çıkjşta diğer doktora gitcez rahim uzunluğuna bakacak bakalım.
Önemli değil canım inşallah işine yarar. Yarın eğitimden sonra da yazarım ben bakalım nasıl bir şeyHarikasın çok teşekkür ederim canimm.
Geçmiş olsun canm Allah beterinden korusun.Dikkatli ol...rahimde çok küçük bir yerde kanama alanı var.çok şükür bebekler iyi biraz önce gördük.doktor plessnta aşağıda olabilir dedi.çıkjşta diğer doktora gitcez rahim uzunluğuna bakacak bakalım.
Ben hastaneye gittigimde 4 cm açılma vardı, epidural istedim yaptılar ama bana fayda etmedi yine cektim sancılarımı, dikisi ise hiç anlamadım:) ablamda epidural istemişti ilkinde onada fayda etmemiş ikinci kez yapmislar o zaman rahatlamış, kısmet artık, bizim planlarınıza çoğu zaman uymuyor çok şey:)Vajinal doğumdan asla korkmuyorum ama vijanal dikişten korkuyorumepidural konusunda kararsızım 4 5 cm açıklıktan sonra katater takılıyormuş ilaç veriliyormuş sanırım gerek görür müyüm görmez miyim bilemiyorum
Vücudum normal doğuma el verişli mi çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?