2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
A
Aa çok iyi nasıl takip edicez tarihleri fln ya da nasıl basvurcaz ki ?
Canım 20. Haftadan sonra kayıt alıyorlar ben numaralarını bulup paylaşıyorum hemen. Ben medovaya gidiyorum orası da takipli gebelerine eğitim veriyormuş yarın gideceğim bakalım

Kızlar Meryem Ana otu diye Bi ot var, bilgisi olan var mı, doğum süreci başlayınca bi kapta suya koyup bazı sureler okunuyormuş, o bitki açıldıkça bizim de açılmamız oluyormuş, bi yerden okumuştum ama tekrar bulamadım, bilgisi olan var mı bu konuda?

Eklentiler

• images (6).webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 46
Evet cnm baktım, kaliteli birşeyw benziyor baya

Eklentiler

• Ekran görüntüleri_20190303-200411.webp
    51,2 KB · Görüntüleme: 51
  • Ekran görüntüleri_20190303-200324.webp
    67,5 KB · Görüntüleme: 43
Çocuğu olmayan için 7 gün 7 yudumda içilmesi gerektiğini biliyorum doğumu kolaylaştırmak için olanı duymadım canım

Arkadaşlar merhaba bende temmuz da doğum yapıcam 19 hafta olduk doktor cinsiyetini daha yeni görebildi idrar torbasını gördüm altı boş dedi büyük ihtimal kız dedi sizce bundan sonra yanılma payı olur mu acaba .

rahimde çok küçük bir yerde kanama alanı var.çok şükür bebekler iyi biraz önce gördük.doktor plessnta aşağıda olabilir dedi.çıkjşta diğer doktora gitcez rahim uzunluğuna bakacak bakalım.
Canım ikiz bebek demek risk demek ıfak tefek sorunlar olacak, benim doktorum öyle demişti. 30u görsen yeter yaşam sınırını geçmiş olacaklar. Endişe etme inşallah hersey yolunda gidecek

Evet canım var böyle bir durum. Bana da geldi hacdan getirdi bir yakınım iki tane. İnşallah hayırlısıyla Doğumda kullanmak nasip olur

rahimde çok küçük bir yerde kanama alanı var.çok şükür bebekler iyi biraz önce gördük.doktor plessnta aşağıda olabilir dedi.çıkjşta diğer doktora gitcez rahim uzunluğuna bakacak bakalım.
Çok geçmiş olsun inşallah sorunsuz sıkıntısız atlatırsın Rabbim yardımcınız olsun

Geçmiş olsun canm Allah beterinden korusun.Dikkatli ol...

Ben hastaneye gittigimde 4 cm açılma vardı, epidural istedim yaptılar ama bana fayda etmedi yine cektim sancılarımı, dikisi ise hiç anlamadım:) ablamda epidural istemişti ilkinde onada fayda etmemiş ikinci kez yapmislar o zaman rahatlamış, kısmet artık, bizim planlarınıza çoğu zaman uymuyor çok şey:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…