Benimde ilki normaldi kolaydı da ama doğum sonrası zordu, o yüzden şuan sezaryene de yeşil ışık yaktım, sizin güzel tecrübenizi duymakta sevindirdi :)Sezaryen de öcü değil kızlar elbette doğal yollarla olsun isteriz hepimiz ilkinde...ama ben hiç pişman olmadım normal diye direten arkadaşım 20 gün oturamadı ben ikinci gün sabahı doktora yalvardım gönderin beni eve iyiyim diye...ama prosedur gereği iki gün tuttular hastanede...çıkış işlemlerimi kucağımda cocugumla hallettim son muayeneleri vs. Çok şükür şu içebilirsin dedikleri an yuklendim bol su ve neskafeye hiç baş ağrısı olmadı anesteziden...ameliyattan çıkar çıkmaz da ayaklara patik çok önemli bi unsur...soğuk oluyor ameliyathane ayağı hissetmezken biri giydirsin patikleri..spinaldi ve herşey çok güzeldi darısı bu doğuma inşallah...
Aslında yeterli bilgiler verilse korkularımızı yenebiliriz yani herkes yapıyor normal doğumu biz neden yapamayalım .. bence en büyük eksiklik eğitimBenimde ilki normaldi kolaydı da ama doğum sonrası zordu, o yüzden şuan sezaryene de yeşil ışık yaktım, sizin güzel tecrübenizi duymakta sevindirdi :)
Allah şifa versin bol bol dinlenin, benimde 10.haftadan itibaren kanamam var, şuan 18+3um, genelde yatarak geciyor gunlerim.Günaydın kızlar dün yürüdüm biraz gece 4 te kanamam oldu hastaneye geldik şükür bebekler iyi. Kanama da kesildi.18+5 iz dua edin olur mu
Bende bie korkum olduğunda hep aynı şeyi söylerdim kendime, herkes yapıyor ben niye yapamiyim diye :) genelde hastanelerin doğuma hazırlık kursları oluyor araştırıp gidebilirsiniz. Birde bazi insanlar bilerek dogumunu olduğundan daha korkutucu anlatıyorlar, o yuzden kotu olan herseye kulaklari tikamak lazim.Aslında yeterli bilgiler verilse korkularımızı yenebiliriz yani herkes yapıyor normal doğumu biz neden yapamayalım .. bence en büyük eksiklik eğitim
Hala devam etmiyordur umarım S sare bebek canım sanada çok geçmiş herşey yolundadır insAllah şifa versin bol bol dinlenin, benimde 10.haftadan itibaren kanamam var, şuan 18+3um, genelde yatarak geciyor gunlerim.
Çok güzeller ama fiyatları makul gelmedi bana. lcw nin indirimsiz fiyatları çok daha uygun mesela. genellikle de indirime giriyor daha daha uygun oluyorKızlar ben instagramdan bu iki sayfayı takip ediyorum fiyatları da makul, fikir olur size de :)
Eki Görüntüle 2233475 Eki Görüntüle 2233476 Eki Görüntüle 2233477 Eki Görüntüle 2233478 Eki Görüntüle 2233475
evet belim çok ağrıyor canım. hareket ederkende hatur hutur ediyor. 20 haftalığım bende.Kızlar 21. Haftadayim ve aşırı bel agrim oluyor hem göğüs kafesi nin alt kısmında hemde beldeki kaburgalar da sizdede oluyor mu
Normal doğum yaptın mi pekiBende bie korkum olduğunda hep aynı şeyi söylerdim kendime, herkes yapıyor ben niye yapamiyim diye :) genelde hastanelerin doğuma hazırlık kursları oluyor araştırıp gidebilirsiniz. Birde bazi insanlar bilerek dogumunu olduğundan daha korkutucu anlatıyorlar, o yuzden kotu olan herseye kulaklari tikamak lazim.
Evet bende duydum bende de var bu ottan Kaynanamın bi arkadaşı umreden getirmişti çocuğu olmayanlar icinde iyimis kadın onun için getirmişti bana da .Kızlar Meryem Ana otu diye Bi ot var, bilgisi olan var mı, doğum süreci başlayınca bi kapta suya koyup bazı sureler okunuyormuş, o bitki açıldıkça bizim de açılmamız oluyormuş, bi yerden okumuştum ama tekrar bulamadım, bilgisi olan var mı bu konuda?
Evet lcw daha uygun ancak bunlar hastane çıkışı seti. Ben takım olsun istedim. Başka sitelerde daha uygun fiyatlara da var. Ben 10 lu takım alacağım. Bu takımların kalitesi de iyi. Zaten 10 lu takımlar 100 TL den başlıyorÇok güzeller ama fiyatları makul gelmedi bana. lcw nin indirimsiz fiyatları çok daha uygun mesela. genellikle de indirime giriyor daha daha uygun oluyor
Bende progestan kullanıyorum vajinal olarak ama o bölgeyi sürekli kuru tutuyorum pamuklu yıkanan pedlerden kullanıyorum pamuklu bez de işinizi görecektir hazır günlük pes kullanıyorsanız bırakınKızlar ya ıkı gundur vajınal kasıntı yasıyorum. Malesef erken dogum rıskıne karsı progestan kullanıyorum o neden oluyor. O bolge nemlı kaldıgı için. İlk bebegımde de olmustu ama elma sırkesı İle gecmıstı. Bu sefer ki fazla sanki.Napsam acaba sizlerden boyle olup bir şeyler kullanan oldu mu
allah şifa versin canım birdaha başına gelmez inşallah :)Çok şükür kanama kesildi rahimde kanama Yok doktor bugün de tedbir amaçlı kal dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?