2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Nolur böyle şeylere inanmayın canım yaa :)

canım epidural riskli bir işlem ağrının çoğunu çektikten sonra yapıyorlarmış zaten.

O yüzden peşin hükümlü olmak istemiyorum ilerleyişi göre karar veririm artık bilinmez Bi yolculuk hakkımızda hayırlısı canım Rabbim hepimizi Bi avazda kurtarsın

canım epidural riskli bir işlem ağrının çoğunu çektikten sonra yapıyorlarmış zaten.
Canım 5 cme kadar dayanılcak Bi acısı olduğu için 4 cmde takılıyormuş adet sancısının hafifi kadar oluyor demişlerdi önemli olan sonraki 5 cm oda epiduralli geçiriyorsun tabi ki tutmama riski var
Arkadaşım 10 saat süren çok zor Bi doğum yaptı suni sancı da aldı yırtığı da oldu ve bana dediki epidurale asla ihtiyaç duymicaksın o an o kadar özel ki her zorluğa rağmen 10 tane doğursam yine normal doğururum
2. Çocuğu toplam sancısı doğurması odaya gelmesi 3 saat sürmüş :)
Hakkımızda hayırlısı bakalım canım o an neye karar vericez neyle karşılaşıcaz

Bu arada o yıkanabilen pedlerden bende kullanıyorum markkası ponped yanlış değilsem. Benimkiler bambu. hamilelikte de çok işimi görüyor özellikle soğuklarda hem sıcacıkta tutuyor. onun dışında penye pamuk eski atketlerimi kestim onları da kullanıyorum dönüşümlü. çok şükür memnunum.

kızlar bu arada süsleme olaylarında kendiniz yapacağınız şeyler var mı kapı süsü küvöz tütüsü hediyelik vs. ? Hazırda alınabilir ama benim emeğimde olsun istiyorum cesaret edemiyorum . kendi nikah şekerlerimi ve isteme hediyeliklerimi ben yapmıştım.

MERYEM ANA otu hakkında bildiklerimi söyleyeyim :) bu tarz şeylere normalde inanmam. belki de psikolojik bir etkisi var. ama işe yarıyor. gördüm. ben doğumumda götüreceğim. kendimkini kaybettim ama n11 de falan satılıyor . edinebilirsiniz.

Normal doğum yaptın mi peki
Araştırayım bi
Valla anlatıyorlar,anlattılar nasıl tıkayayımmm kuzum benım :)
Evet normal doğum yaptim, hatta hamilelik doğum ve sonrasında, benim için en kolayı doğumdu elbetteki sancı vardi agri sizi ama biraz dayanıklıysanız kolayca atlatıyorsunuz, doğum anindayken ben hic bağırmamıştım, başımda bekleyen anestezi doktoru vardı niye hiç bağırmıyorsun rahatlarsın demişti, bende hiç tarzim değil bağıramam demistim :)) 10.30 da hastaneye gittim 13.38 de bebeğim oldu çok şükür. Hatta ebe ilk kontrol ettiğinde bakalım benim mesai saatime yetisirmi demişti, bende inşallah yetişir demistim seviyordum ebemi, sonra ikinci kontrolde bu bebek çok hızlı fişek gibi demişti, öyle de oldu işte :)) zoruda oluyor kolayida, Allah hepimizinkini kolaylaştırsın

Kızlat çatlaklar için ne kullanıyorsunuz ? soğuk sıkım hindistan cevizi ve kakao yağı sipariş ettim ben az önce.

Ben ilacı ağızdan kullanıyorum sizde öyle deneyebilirsiniz

Ben hamile kalmadan ve ilk hamile kaldığımda normal doğum yapamam ölürüm de yapmam diyordum şimdi normal olsun istiyorum:)) düşünceler fikirler değişiyor sürekli sezeryan sonrası zorlu olması yatağa bağlı kalmak bebek için iyi olmaması normal doğumda içimizin temizlenmesi beni normal doğuma itti ama korkmuyor da değilim duydukça biz ne dersek diyelim ozamanlar geldiğinde olması gereken olacaktır gibi geliyor hepimiz için en iyisi olsun inşallah:)

lcw de bu kadar detayli olmasada hastane cikisi var canim. 60 tl. tabii ki tercih meselesi

Ben Hindistan cevizi yağı kantarın yağı birde bio oil aldım ama çatlayacağı varsa ne yaparsan yap çatlıyor dediler o yüzden rahatım

yok Canım kanamam kesildi rahimde de kanama Yok doktorum tedbir amaçlı kal dedi.heyet raporu alcam Doğuma kadar yatcam

ne kadar zamanın kaldı canım doğuma
ben 14. haftamdan beri rapor alıyorum sürekli
doktorum çalışmama izin vermiyo
şuan 21deyim daha çoookk var doğuma
çokta sıkıldım yatmaktan nasıl zaman geçicek bilmiyorum

Bende 19.haftadayım çalışıyordum aslında sorun yoktu .evde benim de canım sıkılır ama böyle kanama olunca bişeyde gözüm Yok bebekler sağlıkla olsun yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…