Nolur böyle şeylere inanmayın canım yaa :)Kızlar Meryem Ana otu diye Bi ot var, bilgisi olan var mı, doğum süreci başlayınca bi kapta suya koyup bazı sureler okunuyormuş, o bitki açıldıkça bizim de açılmamız oluyormuş, bi yerden okumuştum ama tekrar bulamadım, bilgisi olan var mı bu konuda?
canım epidural riskli bir işlem ağrının çoğunu çektikten sonra yapıyorlarmış zaten.Vajinal doğumdan asla korkmuyorum ama vijanal dikişten korkuyorumepidural konusunda kararsızım 4 5 cm açıklıktan sonra katater takılıyormuş ilaç veriliyormuş sanırım gerek görür müyüm görmez miyim bilemiyorum
Vücudum normal doğuma el verişli mi çok merak ediyorum
O yüzden peşin hükümlü olmak istemiyorum ilerleyişi göre karar veririm artık bilinmez Bi yolculuk hakkımızda hayırlısı canım Rabbim hepimizi Bi avazda kurtarsınBen hastaneye gittigimde 4 cm açılma vardı, epidural istedim yaptılar ama bana fayda etmedi yine cektim sancılarımı, dikisi ise hiç anlamadım:) ablamda epidural istemişti ilkinde onada fayda etmemiş ikinci kez yapmislar o zaman rahatlamış, kısmet artık, bizim planlarınıza çoğu zaman uymuyor çok şey:)
Canım 5 cme kadar dayanılcak Bi acısı olduğu için 4 cmde takılıyormuş adet sancısının hafifi kadar oluyor demişlerdi önemli olan sonraki 5 cm oda epiduralli geçiriyorsun tabi ki tutmama riski varcanım epidural riskli bir işlem ağrının çoğunu çektikten sonra yapıyorlarmış zaten.
Benim kanamam devam ediyor malesef, bazen azalıyor bazen çoğalıyor ama hep var, ilk gebeligimde de 26.haftaya kadar surmustuHala devam etmiyordur umarım S sare bebek canım sanada çok geçmiş herşey yolundadır ins
Evet normal doğum yaptim, hatta hamilelik doğum ve sonrasında, benim için en kolayı doğumdu elbetteki sancı vardi agri sizi ama biraz dayanıklıysanız kolayca atlatıyorsunuz, doğum anindayken ben hic bağırmamıştım, başımda bekleyen anestezi doktoru vardı niye hiç bağırmıyorsun rahatlarsın demişti, bende hiç tarzim değil bağıramam demistim :)) 10.30 da hastaneye gittim 13.38 de bebeğim oldu çok şükür. Hatta ebe ilk kontrol ettiğinde bakalım benim mesai saatime yetisirmi demişti, bende inşallah yetişir demistim seviyordum ebemi, sonra ikinci kontrolde bu bebek çok hızlı fişek gibi demişti, öyle de oldu işte :)) zoruda oluyor kolayida, Allah hepimizinkini kolaylaştırsınNormal doğum yaptın mi peki
Araştırayım bi
Valla anlatıyorlar,anlattılar nasıl tıkayayımmm kuzum benım :)
Evet artık hangisi hayirliysa hakkımda öyle olur insallah :)O yüzden peşin hükümlü olmak istemiyorum ilerleyişi göre karar veririm artık bilinmez Bi yolculuk hakkımızda hayırlısı canım Rabbim hepimizi Bi avazda kurtarsın
Ben ilacı ağızdan kullanıyorum sizde öyle deneyebilirsinizKızlar ya ıkı gundur vajınal kasıntı yasıyorum. Malesef erken dogum rıskıne karsı progestan kullanıyorum o neden oluyor. O bolge nemlı kaldıgı için. İlk bebegımde de olmustu ama elma sırkesı İle gecmıstı. Bu sefer ki fazla sanki.Napsam acaba sizlerden boyle olup bir şeyler kullanan oldu mu
lcw de bu kadar detayli olmasada hastane cikisi var canim. 60 tl. tabii ki tercih meselesiEvet lcw daha uygun ancak bunlar hastane çıkışı seti. Ben takım olsun istedim. Başka sitelerde daha uygun fiyatlara da var. Ben 10 lu takım alacağım. Bu takımların kalitesi de iyi. Zaten 10 lu takımlar 100 TL den başlıyor
Hiçbir şey çatlayacaksa çatlıyor zaten:) doktorum dediKızlat çatlaklar için ne kullanıyorsunuz ? soğuk sıkım hindistan cevizi ve kakao yağı sipariş ettim ben az önce.
yok Canım kanamam kesildi rahimde de kanama Yok doktorum tedbir amaçlı kal dedi.heyet raporu alcam Doğuma kadar yatcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?