Bende kendim yapmak istiyorum canım araştırıyorum bakalımkızlar bu arada süsleme olaylarında kendiniz yapacağınız şeyler var mı kapı süsü küvöz tütüsü hediyelik vs. ? Hazırda alınabilir ama benim emeğimde olsun istiyorum cesaret edemiyorum . kendi nikah şekerlerimi ve isteme hediyeliklerimi ben yapmıştım.
Freeöl aldım ben canım memnunum bakalım nasıl olacak sonrasıKızlat çatlaklar için ne kullanıyorsunuz ? soğuk sıkım hindistan cevizi ve kakao yağı sipariş ettim ben az önce.
Allah yardımcın olsun canım zor gerçekten inşallah kısa sürede riskli süreci atlatirsinBenim kanamam devam ediyor malesef, bazen azalıyor bazen çoğalıyor ama hep var, ilk gebeligimde de 26.haftaya kadar surmustu
Malzemeyi aldıktan sonra her türlü yapılır bence ya komşum yapıyor görüyorum ondan mutfağa gidip geldikçe kalıp çıkarıyor falan boyuyo keyifli de ben 35 e kadar beklicem sanırım böyle işler icinkızlar bu arada süsleme olaylarında kendiniz yapacağınız şeyler var mı kapı süsü küvöz tütüsü hediyelik vs. ? Hazırda alınabilir ama benim emeğimde olsun istiyorum cesaret edemiyorum . kendi nikah şekerlerimi ve isteme hediyeliklerimi ben yapmıştım.
Ben vajinal jel formunu kullanıyordum enfeksiyon olunca mantar ve bakterilere karşı olan fitilden verdi. Progesteronuda iğneye cevirdi, detaylı ultrason çekilene kadar iğne olucam perinatolaga sor o ne derse onu yap dedi.siz kaçıncı haftata kadar kullanacaksınız? Bende tek sorun kabızlık yapmasıKızlar ya ıkı gundur vajınal kasıntı yasıyorum. Malesef erken dogum rıskıne karsı progestan kullanıyorum o neden oluyor. O bolge nemlı kaldıgı için. İlk bebegımde de olmustu ama elma sırkesı İle gecmıstı. Bu sefer ki fazla sanki.Napsam acaba sizlerden boyle olup bir şeyler kullanan oldu mu
İnandığımı söylemedim, sadece bilen birinden bilgi almak istedim. Ayrıca dualar ve özellikle bitkiler mucizelerle dolu. Bunu yaşayan insanlar var demekki ki bunun üzerine konuşulmuş.Nolur böyle şeylere inanmayın canım yaa :)
Teşekkürler canım, umarım normal doğuma bi engelimiz olmaz da deneme şansımız olurMERYEM ANA otu hakkında bildiklerimi söyleyeyim :) bu tarz şeylere normalde inanmam. belki de psikolojik bir etkisi var. ama işe yarıyor. gördüm. ben doğumumda götüreceğim. kendimkini kaybettim ama n11 de falan satılıyor . edinebilirsiniz.
geçmiş olsun canım kuzular iyi olsun da . ben de 16 martta detaylıya gideceğim inşallah. gün sayıyorum.Kızlar kasıklarım çok ağrıyordu ve vajinamın üstündeki kemik bildiğiniz ayağı kalkınca sızlıyor. Kontrole gittim her şey yolundaymış şükür.
Bende o ot açılmamıştı, benim de rahmim açılmamıştı, bu bir tesadüf mü bilemedim :) Kaynanam suya atmıştı ben doğuma giderkenİnandığımı söylemedim, sadece bilen birinden bilgi almak istedim. Ayrıca dualar ve özellikle bitkiler mucizelerle dolu. Bunu yaşayan insanlar var demekki ki bunun üzerine konuşulmuş.
Teşekkürler canım, umarım normal doğuma bi engelimiz olmaz da deneme şansımız olur
Sağol canım, dün çok temizlik yaptım, pazara gittim yemek yaptım vs yordum kendimi. hadi bakalım benim de 15 mart. 1 gün arayla ayrıntılı usglerimiz.geçmiş olsun canım kuzular iyi olsun da . ben de 16 martta detaylıya gideceğim inşallah. gün sayıyorum.
Ben daha hiç bir şey almadım, kızımda erkenden almaya başlamıştım 25. haftada cinsiyet değişti :):) Hala erkek kıyafetleri var evde :) O yüzden ayrıntılıdan sonra almakta fayda var diye düşünüyorum.sadece 1 tane 10lu hastane çıkışı aldım şimdiye kadar o da indirimdeydi. Benim gibi alışveriş için daha erken olduğunu düşünenler var mı ?
Sağol canım, dün çok temizlik yaptım, pazara gittim yemek yaptım vs yordum kendimi. hadi bakalım benim de 15 mart. 1 gün arayla ayrıntılı usglerimiz.
aynen ben de ayrıntılıdan sonra hatta şöyle biraz daha 6 aya yakınken almak istiyorum dayanabilirsem :))Ben daha hiç bir şey almadım, kızımda erkenden almaya başlamıştım 25. haftada cinsiyet değişti :):) Hala erkek kıyafetleri var evde :) O yüzden ayrıntılıdan sonra almakta fayda var diye düşünüyorum.
Benim belli degıl su an tedbiren kullanıyoruzBen vajinal jel formunu kullanıyordum enfeksiyon olunca mantar ve bakterilere karşı olan fitilden verdi. Progesteronuda iğneye cevirdi, detaylı ultrason çekilene kadar iğne olucam perinatolaga sor o ne derse onu yap dedi.siz kaçıncı haftata kadar kullanacaksınız? Bende tek sorun kabızlık yapması
Niye oluyormuş ağrı bişey demedi mi?Kızlar kasıklarım çok ağrıyordu ve vajinamın üstündeki kemik bildiğiniz ayağı kalkınca sızlıyor. Kontrole gittim her şey yolundaymış şükür.
Agızdan feci yan etki yapıyorBen ilacı ağızdan kullanıyorum sizde öyle deneyebilirsiniz
Gunluk ped kullanmıyorum forumda bir yerde okumustum doktoru arkadasa pecete kullan daha iyi demiş.Ikı gundur oldu olmazsa doktora da danısayım biBende progestan kullanıyorum vajinal olarak ama o bölgeyi sürekli kuru tutuyorum pamuklu yıkanan pedlerden kullanıyorum pamuklu bez de işinizi görecektir hazır günlük pes kullanıyorsanız bırakın
Dikkat et canım artık rahimlerimiz epeyce büyüdü. Detaylı için ben de 14-15 martta randevu bulamadım mecburen 13 marta aldımBende o ot açılmamıştı, benim de rahmim açılmamıştı, bu bir tesadüf mü bilemedim :) Kaynanam suya atmıştı ben doğuma giderken
Sağol canım, dün çok temizlik yaptım, pazara gittim yemek yaptım vs yordum kendimi. hadi bakalım benim de 15 mart. 1 gün arayla ayrıntılı usglerimiz.
Bende 19.haftadayım çalışıyordum aslında sorun yoktu .evde benim de canım sıkılır ama böyle kanama olunca bişeyde gözüm Yok bebekler sağlıkla olsun yeter
Kızlar kasıklarım çok ağrıyordu ve vajinamın üstündeki kemik bildiğiniz ayağı kalkınca sızlıyor. Kontrole gittim her şey yolundaymış şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?