2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bende kendim yapmak istiyorum canım araştırıyorum bakalım
Kızlat çatlaklar için ne kullanıyorsunuz ? soğuk sıkım hindistan cevizi ve kakao yağı sipariş ettim ben az önce.
Freeöl aldım ben canım memnunum bakalım nasıl olacak sonrası

Malzemeyi aldıktan sonra her türlü yapılır bence ya komşum yapıyor görüyorum ondan mutfağa gidip geldikçe kalıp çıkarıyor falan boyuyo keyifli de ben 35 e kadar beklicem sanırım böyle işler icin

Ben vajinal jel formunu kullanıyordum enfeksiyon olunca mantar ve bakterilere karşı olan fitilden verdi. Progesteronuda iğneye cevirdi, detaylı ultrason çekilene kadar iğne olucam perinatolaga sor o ne derse onu yap dedi.siz kaçıncı haftata kadar kullanacaksınız? Bende tek sorun kabızlık yapması

Son düzenleme:
Nolur böyle şeylere inanmayın canım yaa :)
İnandığımı söylemedim, sadece bilen birinden bilgi almak istedim. Ayrıca dualar ve özellikle bitkiler mucizelerle dolu. Bunu yaşayan insanlar var demekki ki bunun üzerine konuşulmuş.
Teşekkürler canım, umarım normal doğuma bi engelimiz olmaz da deneme şansımız olur

Kızlar kasıklarım çok ağrıyordu ve vajinamın üstündeki kemik bildiğiniz ayağı kalkınca sızlıyor. Kontrole gittim her şey yolundaymış şükür.
geçmiş olsun canım kuzular iyi olsun da . ben de 16 martta detaylıya gideceğim inşallah. gün sayıyorum.

Bende o ot açılmamıştı, benim de rahmim açılmamıştı, bu bir tesadüf mü bilemedim :) Kaynanam suya atmıştı ben doğuma giderken
geçmiş olsun canım kuzular iyi olsun da . ben de 16 martta detaylıya gideceğim inşallah. gün sayıyorum.
Sağol canım, dün çok temizlik yaptım, pazara gittim yemek yaptım vs yordum kendimi. hadi bakalım benim de 15 mart. 1 gün arayla ayrıntılı usglerimiz.

sadece 1 tane 10lu hastane çıkışı aldım şimdiye kadar o da indirimdeydi. Benim gibi alışveriş için daha erken olduğunu düşünenler var mı ?
Ben daha hiç bir şey almadım, kızımda erkenden almaya başlamıştım 25. haftada cinsiyet değişti :):) Hala erkek kıyafetleri var evde :) O yüzden ayrıntılıdan sonra almakta fayda var diye düşünüyorum.

aynen ben de ayrıntılıdan sonra hatta şöyle biraz daha 6 aya yakınken almak istiyorum dayanabilirsem :))

Benim belli degıl su an tedbiren kullanıyoruz

Bende progestan kullanıyorum vajinal olarak ama o bölgeyi sürekli kuru tutuyorum pamuklu yıkanan pedlerden kullanıyorum pamuklu bez de işinizi görecektir hazır günlük pes kullanıyorsanız bırakın
Gunluk ped kullanmıyorum forumda bir yerde okumustum doktoru arkadasa pecete kullan daha iyi demiş.Ikı gundur oldu olmazsa doktora da danısayım bi

Dikkat et canım artık rahimlerimiz epeyce büyüdü. Detaylı için ben de 14-15 martta randevu bulamadım mecburen 13 marta aldım

Bende 19.haftadayım çalışıyordum aslında sorun yoktu .evde benim de canım sıkılır ama böyle kanama olunca bişeyde gözüm Yok bebekler sağlıkla olsun yeter

öyle tabiki bebişlerimiz sağlıkla doğsun sonra çalışırız yine
ben perşembe gidicem kontrole bakalım kanama alanım ne durumda ne dicek bu sefer
artık gelmiyo lekelenmeler bikaç gündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…