- 28 Kasım 2018
- 1.781
- 4.226
- 53
Yok demedi birşey herşey yolunda dediNiye oluyormuş ağrı bişey demedi mi?
Evet ya. Nerde bende o dikkatDikkat et canım artık rahimlerimiz epeyce büyüdü. Detaylı için ben de 14-15 martta randevu bulamadım mecburen 13 marta aldım
of aynen benim bir de 2 tane :):) Ayakları çıkacak neredeyse :)kasık ağrısı bendede var maalesef
bizimki kendini dayıyo galiba bazen öyle bi sertleşiyoki sanki ordan çıkıverecek
Kızlar kasıklarım çok ağrıyordu ve vajinamın üstündeki kemik bildiğiniz ayağı kalkınca sızlıyor. Kontrole gittim her şey yolundaymış şükür.
Ne kötü ya, sağlıksız hissettiriyor insanaAynı sorun bende de var.Yurudukce o kemik acıyor ağrıyor.Dr um sorun yok dedi bana da.
Ne kötü ya, sağlıksız hissettiriyor insana
Bende daha hiçbirşey almadım en erken 28 olsun evet çoğu şey indirimde ama 23 nisandada çok indirim oluyor, zaten cebimizdeki parayıda önceden vermiş oluyoruz.sadece 1 tane 10lu hastane çıkışı aldım şimdiye kadar o da indirimdeydi. Benim gibi alışveriş için daha erken olduğunu düşünenler var mı ?
aynen sağlıklı olsunlar da beklemeye razıyım. ben para biriktiriyorum şimdiden sonra alacağım.Bende daha hiçbirşey almadım en erken 28 olsun evet çoğu şey indirimde ama 23 nisandada çok indirim oluyor, zaten cebimizdeki parayıda önceden vermiş oluyoruz.
Kızlar Meryem Ana otu diye Bi ot var, bilgisi olan var mı, doğum süreci başlayınca bi kapta suya koyup bazı sureler okunuyormuş, o bitki açıldıkça bizim de açılmamız oluyormuş, bi yerden okumuştum ama tekrar bulamadım, bilgisi olan var mı bu konuda?
Nolur böyle şeylere inanmayın canım yaa :)
MERYEM ANA otu hakkında bildiklerimi söyleyeyim :) bu tarz şeylere normalde inanmam. belki de psikolojik bir etkisi var. ama işe yarıyor. gördüm. ben doğumumda götüreceğim. kendimkini kaybettim ama n11 de falan satılıyor . edinebilirsiniz.
Ne bileyim valla normalim aslında 55 kilo ile hamile kaldımzayıf mısın peki canım ? zayıflar daha net hissediyormuş sanırım :))
Aynısı bende de oluyor ayakta uzun kalınca yürüyüş yapınca çok oluyor normal galibaKızlar kasıklarım çok ağrıyordu ve vajinamın üstündeki kemik bildiğiniz ayağı kalkınca sızlıyor. Kontrole gittim her şey yolundaymış şükür.
ben de 18+6yım. bir sonraki doktor kontrolünde soracağım doktora.Kızlar ben 19+3 oldum sağlık ocağını aradım aşı için bu hafta değil 23. Hafta da gel dedi siz 20. Haftada olmamışmıydınız ben mi yanlış hatırlıyorum
aynen benim de. çok garipsedim alışamadım henüz bu halineGiriyorum kim ne yazmış belli değil Allahım eski haline dönse keşke şu forum giresim gelmiyor resmen
Ben de sevmedimaynen benim de. çok garipsedim alışamadım henüz bu haline
Hep beraber isyan mı çıkarsak muhabbetimiz azaldı resmennaynen benim de. çok garipsedim alışamadım henüz bu haline
evet farkındayım önceden girdiğimde sayfalarca yorum olurduHep beraber isyan mı çıkarsak muhabbetimiz azaldı resmenn
Sağ ol canım bana göre güzel bi bilgi oldu, eksik olma, Allah kolaylık versinBu ottan bizde vardı. Annem bahsetmişti. Suyum gelmişti. Ben hastaneye giderken annemi aradım. O suya koymuş. Ailemden 14 saat uzaklıkta yaşıyorum. Ben doğumdayken o açılmış. İlk bebeğim normal doğdu..
Aynı çiçeği kuruttuk. İkinci bebekte yine kullandık. Çatalda birinci ıkınmada su geldi. İkinci ıkınmada bebek..
Aynı çiçeği üçüncü bebekte de kullanmayı planlıyorum.
Her şey Allah'tan.. Hayat yolunu kolaylaştıran O, elbette..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?