2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ne kötü ya, sağlıksız hissettiriyor insana

Rahim büyüdüğü için kaslarda ve kemiklerde ağrı olması normalmiş.Ama aynen kendimi hasta hissediyorum sürekli.Otururken bir anda ayağa kalkınca yaşlı teyzeler gibi yürüyorum kaslar ısınana kadar.Yuruyus yapınca da belimde ve karnımda ağrı oluyor.Orta yolu yok sanki doğurana kadar.Napalim saglikla gelsin bebislerimiz inşallah.

sadece 1 tane 10lu hastane çıkışı aldım şimdiye kadar o da indirimdeydi. Benim gibi alışveriş için daha erken olduğunu düşünenler var mı ?
Bende daha hiçbirşey almadım en erken 28 olsun evet çoğu şey indirimde ama 23 nisandada çok indirim oluyor, zaten cebimizdeki parayıda önceden vermiş oluyoruz.

Bende daha hiçbirşey almadım en erken 28 olsun evet çoğu şey indirimde ama 23 nisandada çok indirim oluyor, zaten cebimizdeki parayıda önceden vermiş oluyoruz.
aynen sağlıklı olsunlar da beklemeye razıyım. ben para biriktiriyorum şimdiden sonra alacağım.

Nolur böyle şeylere inanmayın canım yaa :)

Bu ottan bizde vardı. Annem bahsetmişti. Suyum gelmişti. Ben hastaneye giderken annemi aradım. O suya koymuş. Ailemden 14 saat uzaklıkta yaşıyorum. Ben doğumdayken o açılmış. İlk bebeğim normal doğdu..
Aynı çiçeği kuruttuk. İkinci bebekte yine kullandık. Çatalda birinci ıkınmada su geldi. İkinci ıkınmada bebek..
Aynı çiçeği üçüncü bebekte de kullanmayı planlıyorum.
Her şey Allah'tan.. Hayat yolunu kolaylaştıran O, elbette..

Kızlar ben 19+3 oldum sağlık ocağını aradım aşı için bu hafta değil 23. Hafta da gel dedi siz 20. Haftada olmamışmıydınız ben mi yanlış hatırlıyorum

Giriyorum kim ne yazmış belli değil Allahım eski haline dönse keşke şu forum giresim gelmiyor resmen

Benim de alta dogru baskı oluyor korkuyorum. Kızım daha kucuk onunla da ilgilenmek zorundayım hareket halındeyız devamlı. Allahtan hayırlısı inşallah saglıkla gelir oglum da ikisinin peşinde kostururum :)

Sağ ol canım bana göre güzel bi bilgi oldu, eksik olma, Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…