Bende zaten parasında değilim ki canım ama içerik temiz olsun diye de çok uğraşan birisi değilim yalan söyleyemem tabiki isterim ki organik beslensin organik giyinsin ama bi yere kadar müdahale edebilirimCanım ucuzu pahalısı da değil mesele ornegın dermecto diye bir krem onermıstı medicalparkta bir doktor ama o da yakıyordu mesela. Hatta yuz için nemlendici olarak bile kullanılıyormus makyajdan once falan kullanılıyormus profesyonel makyajda bile.Minicik ama minicik bir kutusu bile 50 tl ama pişik olan popoyu yaktıgına eminim cunku bır kere elim fena catlamıstı surdum elimi bile yaktı. Benim tecrubem çinkolu krem en iyisi.O donem deneye deneye evi eczaneye cevırmıstık.Baya da kulfetli olmustu.Ama tabi deneyerek bulmak gerek.İnşallah hiç pişik olmasınlar
Ben parça parça alma taraftarıyım şimdi 0+ alıcam 1 tane sonra 6+ hemde biberon değişsin diye canım belki tutmaz sevmez falann diye hoşuna gittiyse ağız kısımlarını değiştirip kullanabilirsinKızlar bu seti almak istiyorum yeni doğan seti. Sizce nasil? Bilgisi olan var mi? Yorumlar çok iyi genelde hu set hakkinda
Ah bide o var dimiKızlar bir de bu göğüs kalkanını gümüş olanlardan mı alacaksınız. Yoksa aventin plastik olanını mı
Kuzum yarın değil 8inde diye biliyorum öyle hatırlıyorum burdaki arkadaş göndermişti ama emin olamadım ya kullanan varsa aydınlatsınBitmiyorr bitmezzzz:)) kızlar yarın bime küvet geliyor beyaz renksiz boyasız fiyatı çok iyi zaten fileyle beraber 29 TL mi ne.kullanılmasında sakınca yoktur heralde ayrıca kovası falanda satılıyor.
Aslında baya okudum hakkında markası güvenilir,normal başları var bide yavaş damlatan baslar var setin içinde,istenilirse baslar değiştiriliyor. Emzikler çok tatlı bide. Ayrı ayrı emzik,yikama fırçası,yeni doğan başı,2-3 biberon alsam daha pahalıya gelecek. Bu set bu şekilde 50 dolara geliyorBen parça parça alma taraftarıyım şimdi 0+ alıcam 1 tane sonra 6+ hemde biberon değişsin diye canım belki tutmaz sevmez falann diye hoşuna gittiyse ağız kısımlarını değiştirip kullanabilirsin
İnşallah canımBende zaten parasında değilim ki canım ama içerik temiz olsun diye de çok uğraşan birisi değilim yalan söyleyemem tabiki isterim ki organik beslensin organik giyinsin ama bi yere kadar müdahale edebilirim
Canı yanmasındansa arko iyi gelirse kullanırım yani içeriğe takılmam1000 tllik krem de iyi gelse kullanırım
Nasip olurda bebekler doğduktan sonra da görüşüp konuşursak iyi gelirse arkoyla devam ettiğimi görürsün zatengelmezse öneri de isterim tabiki dayatmıyorum bu olcak diye ama tecrübem bu konuda denicez görücez inşallah
Benim kızımdan kalan var ama eger olmasaydı bunu alırdım. Renksiz olması kımyasal kullanılmadığını gostermıyor ama zaten ilk aylarda bebek file ile yıkanıyor ve fazla temas etmıyor.Kovanın içinde de su uzunca beklemiyor o yuzden sakıncası olacagını sanmıyorum canım. Denk getırebılırsenız fiyatı cok iyiBitmiyorr bitmezzzz:)) kızlar yarın bime küvet geliyor beyaz renksiz boyasız fiyatı çok iyi zaten fileyle beraber 29 TL mi ne.kullanılmasında sakınca yoktur heralde ayrıca kovası falanda satılıyor.
Canım yarın mı 8 inde miydiBitmiyorr bitmezzzz:)) kızlar yarın bime küvet geliyor beyaz renksiz boyasız fiyatı çok iyi zaten fileyle beraber 29 TL mi ne.kullanılmasında sakınca yoktur heralde ayrıca kovası falanda satılıyor.
22+0 da yapıldı ama başından beri düzenli olarak 10gün önde çıkıyor hepCanım kaçıncı haftada yapıldı ki ayrıntılı. Benimde tüp bebek ama bana bir şey demedi drum.
Tamam canım sağolasın bedenime göre alayım o zaman
Sootie Emzik goruyorum cok cok agır yenidogandan için cocuk tasıyamıyor ki emsin. Onun dısında biberon olarak ben de ilk avent almıstım. Bir de aventın sut pompası dan cıkmıstı. Sonra lansınoh pompa aldım ondan cıkan lansınoh bıberon anne gogsune daha yakındı ve kavranması daha kolaydı bence. Hala onu kullanıyoruz. Oncelıkşı tavsıyem ilk bir ay Emzik ve bıberon verılmemesınden yana. Kızım kuvozde kaldı bir kac gun orada biberona alıstı. Ne yaptıysam memeyi almadı. Emzirme danısmanına bile gittim fayda etmedi.Mama vermemek için de direndim 15 ay sadece sutumu sagarak anne sutu verdım. Cok zor cok yorucu. Emzirmek baskı basına eforken bir de sagıp emzırmek o kadar zor ki. Uzmanlar da zaten ilk ay biberon ve Emzik olmasın evde olmasın ki kullanmayın diyor.Kızlar bu seti almak istiyorum yeni doğan seti. Sizce nasil? Bilgisi olan var mi? Yorumlar çok iyi genelde hu set hakkinda
İnşallah dediğin gibidir canım sağol valla moral oldun banaCanım gözünaydın öncelikle korkma herşey normal dediyse o garantici olduğu için çağırmıştır bişey gördüğü için değil.
Detaylı ultrasonda birşey görseler söylememezlik asla yapamazlar. Şüphesini bile dile getirirdi içini rahat tut.
Mecburi bulunsun diye alıyorum,yoksa kesinlikle emzirmeden yanayım ama iste dünya hali ne olur ne olmaz diye bulunsun. Ben kendim ne biberon nede emzik tutmuşum. 3.5 yaşıma kadar anne sütü içmişimSootie Emzik goruyorum cok cok agır yenidogandan için cocuk tasıyamıyor ki emsin. Onun dısında biberon olarak ben de ilk avent almıstım. Bir de aventın sut pompası dan cıkmıstı. Sonra lansınoh pompa aldım ondan cıkan lansınoh bıberon anne gogsune daha yakındı ve kavranması daha kolaydı bence. Hala onu kullanıyoruz. Oncelıkşı tavsıyem ilk bir ay Emzik ve bıberon verılmemesınden yana. Kızım kuvozde kaldı bir kac gun orada biberona alıstı. Ne yaptıysam memeyi almadı. Emzirme danısmanına bile gittim fayda etmedi.Mama vermemek için de direndim 15 ay sadece sutumu sagarak anne sutu verdım. Cok zor cok yorucu. Emzirmek baskı basına eforken bir de sagıp emzırmek o kadar zor ki. Uzmanlar da zaten ilk ay biberon ve Emzik olmasın evde olmasın ki kullanmayın diyor.
İnşallah canım bence yıne de bu kadar set yerine bir tane avent cam ya da lansınoh cam al. Bir de lansınoh pompa alsan yeterli olurMecburi bulunsun diye alıyorum,yoksa kesinlikle emzirmeden yanayım ama iste dünya hali ne olur ne olmaz diye bulunsun. Ben kendim ne biberon nede emzik tutmuşum. 3.5 yaşıma kadar anne sütü içmişiminşallah oğlum da bana benzer
8 i Cuma günüCanım yarın mı 8 inde miydi
İçine sindiyse al canım tabikiAslında baya okudum hakkında markası güvenilir,normal başları var bide yavaş damlatan baslar var setin içinde,istenilirse baslar değiştiriliyor. Emzikler çok tatlı bide. Ayrı ayrı emzik,yikama fırçası,yeni doğan başı,2-3 biberon alsam daha pahalıya gelecek. Bu set bu şekilde 50 dolara geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?